rishi Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Γεια σας, το παρήγγειλα σήμερα το πρωί το Ν85. Ζήτησα να μου το δείξουν. Το περιεργάστηκα αρκετή ώρα. Δεν παρατήρησα κανέναν τζόγο στο σλάιντ, ούτε τριξίματα. Τα πλαστικά δεν είναι τα καλύτερα δυνατά, αλλά δεν είναι απαράδεκτο όπως υποστηρίζουν κάποιοι. Είναι η κλασική χαμηλή ποιότητα της σειράς Ν, όχι κάτι χειρότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Από την στιγμή που το είδες και μόνος σου και δεν έχει τζόγο, είσαι οκ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli81 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 καλησπερα, υπαρχει τροπος να σταματισει να φορτιζει το κινητο οταν το συνδεω στη θυρα usb του η/υ???:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Όχι, δεν υπάρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 παιδια το μπροστα τζαμακι ειναι οθονη η προσοψη? γιατι προλαβα και το εκανα μια μικρη γρατζουνιτσα Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Γεια σας. Έχω μια απορία. Σήμερα μπήκα σε ένα καφέ που έχει Wi Fi και άνοιξα τον οδηγό WLAN και μπήκα στο διαδίκτυο. Σίγουρα δεν χρεώνομαι; Δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών; Ελπίζω να μη μου στείλει υπερφορτωμένο λογαριασμό η Vodafone τον επόμενο μήνα. Μάλιστα για να είμαι πιο σίγουρος ενεργοποίησα το προφίλ εκτός σύνδεσης του κινητού. Χρειάζεται να το κάνω για να είμαι σίγουρος ότι δε θα με χρεώσει η Vodafone? Επίσης είναι αδύνατο να χρεωθώ αν κάθε φορά που μπαίνω στο διαδίκτυο μέσω Wi Fi ενεργοποιώ το προφίλ εκτός σύνδεσης, έτσι δεν είναι; Ας με καθησυχάσει κάποιος! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Γεια σας. Έχω μια απορία. Σήμερα μπήκα σε ένα καφέ που έχει Wi Fi και άνοιξα τον οδηγό WLAN και μπήκα στο διαδίκτυο. Σίγουρα δεν χρεώνομαι; Δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών; Ελπίζω να μη μου στείλει υπερφορτωμένο λογαριασμό η Vodafone τον επόμενο μήνα. Μάλιστα για να είμαι πιο σίγουρος ενεργοποίησα το προφίλ εκτός σύνδεσης του κινητού. Χρειάζεται να το κάνω για να είμαι σίγουρος ότι δε θα με χρεώσει η Vodafone? Επίσης είναι αδύνατο να χρεωθώ αν κάθε φορά που μπαίνω στο διαδίκτυο μέσω Wi Fi ενεργοποιώ το προφίλ εκτός σύνδεσης, έτσι δεν είναι; Ας με καθησυχάσει κάποιος! Ευχαριστώ. Όταν χρησιμοποιείς το WiFi δε χρεώνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Όταν επιλέγεις το σωστό προφίλ, για wi-fi δεν χρεώνεσαι.. ειδικά άμα το βάζεις το κινητό εκτός σύνδεσης δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Με ηρεμήσατε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 να ρωτήσω κάτι είμαι ανάμεσα στο ν95 8gb και στο ν85. έχουν ακριβώς ίδια κάμερα? βγάζουν το ίδιο καλές φώτο και βίντεο? ποιο είναι ποιο γρήγορο? επίσης αυτό το πρόβλημα με τα σπασίματα του βίντεο σε τι οφείλεται? κάποιος να απαντήσει με σιγουριά... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Στο παρον θεμα μπορεις να παρεις πληροφοριες μονο για την συγκεκριμενη συσκευη. Οπως σου ειναι γνωστο για επιλογη συσκευης συγκρισεις κ.τ.λ.π. μπορεις να ανοιξεις ενα νεο θεμα στους Διαξιφισμους: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 τελικά το πήρα και μ φαίνεται μαι χαρά τηλέφωνο... παρόμοια ποιότητα με το ν95 το 8αρι και μια χαρά και ο τζόγος! θα δείξει . κμιά εφαρμογή καταφέρατε να βάλετε? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jek Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 έχω και εγώ στην κατοχή μου το Ν85, θα ήθελα τη βοήθεια σας, όταν τραβάω βίντεο μετά από κάποια δευτερόλεπτα εγράφης παγώνει την εικόνα, παίζει για 2 δεύτερα - παγώνει μετά και ξανά το ίδιο, πήγα στης ρυθμίσεις αλλά δεν κατάφερα και πολλά πράματα........ ευχαριστώ Παράθεση aeromodelistis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Αν ναι, κάνε μορφοποίηση στη κάρτα και δοκίμασε ξανά να δεις αν το κάνει. Μην ξεχάσεις να πάρεις πρώτα τα δεδομένα σου διότι θα χαθούν όλα αυτά που βρίσκονται σε αυτή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 όταν βάζω προφύλαξη οθόνης την εμερομηνία και την ώρα μένουν πάντα αναμένα ή είναι bug? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 οχι μετα απο καμμια ωρα σβηνουν και αυτα ετσι ειναι σε ολους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Αν ναι, κάνε μορφοποίηση στη κάρτα και δοκίμασε ξανά να δεις αν το κάνει. Μην ξεχάσεις να πάρεις πρώτα τα δεδομένα σου διότι θα χαθούν όλα αυτά που βρίσκονται σε αυτή. για σιγουριά όμως καλύτερα άλλαξε κάρτα.με 20 -22 ευρό θα είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 όταν βάζω προφύλαξη οθόνης την εμερομηνία και την ώρα μένουν πάντα αναμένα ή είναι bug? Δε το λες bug αυτο??:lol::) Ειναι ενα απ τα πολυ καλα των οθονων oled!!:D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jek Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Αν ναι, κάνε μορφοποίηση στη κάρτα και δοκίμασε ξανά να δεις αν το κάνει. Μην ξεχάσεις να πάρεις πρώτα τα δεδομένα σου διότι θα χαθούν όλα αυτά που βρίσκονται σε αυτή. ευχαριστώ πολύ, :) έκανα αυτο που μου είπες και το έφταξα, τώρα είναι οκ :D Παράθεση aeromodelistis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 οχι μετα απο καμμια ωρα σβηνουν και αυτα ετσι ειναι σε ολους... πάντως σε εμένα είναι συνέχεια φωτισμένα Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Έτσι θα έπρεπε να είναι κανονικά, να μην σβήνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cavalli13 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το πάγωμα στην εγγραφη video, τραβάω video και κολλάει η οθόνη για ένα δεύτερο περίπου και "ξεκολει" πάλι μονη της, αυτό όμως γίνετε συνεχώς, ανά 3-4 δευτερα. Εν το μεταξύ έβαλα να αποθηκεύονται στην κάρτα του τηλεφώνου και δεν γίνετε αυτό, άρα σίγουρα κάτι παίζει με την κάρτα μνήμης. Πως όμως μπορώ να κάνω format την κάρτα μνήμης? από που γίνετε? Δεν το βρίσκω. και αν κάνω, δεν θα χάσω την εφαρμογή του nokia maps??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Κάνε αντιγραφή των περιεχομένων της κάρτας στον υπολογιστή σου, κάνε φορμάτ και μετά ξαναβάλτα στην θέση τους. Δεν θα χάσεις τίποτα. Απο το μενού Διαχείριση ΑΡρχείων γίνεται η μορφοποίηση της κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cavalli13 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Ευχαριστώ αλλά από την διαχείριση αρχείων δεν την έχει αυτή την επιλογή!!! Χαρακτηριστικά έχει : Ανοιγμά, Αφαιρ. κάρτας μνήμης, Αντιγρ. μνήμης τηλ., Εύρεση, Απομακρ. μονάδες δίσκ., Βοήθεια και Έξοδος. Αυτές είναι οι επιλογές που σου δίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Μπες στην κάρτα μνήμης πάτα επιλογές και Επιλογές Κάρτας Μνήμης - Μορφοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts