pcmagas91 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Τίποτα παιδιά...Τα ίδια πάλι.Κολλάει η κάμερα.Θα το πάω στην vodafone.Τι να προσέξω αν πάρω άλλο?? Άλλαξε την τοποθεσία που θα αποθηκεύει όταν τραβάει βίντεο η βγάζει φωτογραφίες.. Βάλε το να αποθηκεύει στο τηλέφωνο.. Ίσως φταίει η αργή Default κάρτα μνήμης... Εγώ αυτό το πρόβλημα το είχα στο Ν70.. Μόλις έβαλα στο τηλέφωνο να βγάζει ήταν όλα μια χαρά... @panosz75 με πρόλαβες...!! :-) Πάνω κάτω και οι 2 διαδικασίες ίδιες είναι συμφωνείς..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Παω απ τη διαχειρηση συσκευης και βλεπω ημερομηνια εκδοσεις λογισμικου 19.11 Να υποθεσω αυτο σημαινει οτι δεν ειναι φρεσκια η παρτιδα του κινητου που μου εδωσαν?? Το πηρα απο Nokia shop Γιατι παρατηρω και το οτι η ποιοτητα του στις λιγες μερες που το εχω χειροτερεψε εμφανως κυριως στα πληκτρα που τριζοβολανε ασυστολα αλλα και το slide κουνιετε και το καπακι πισω ψιλοπαιζει!!:mad: Βεβαια αυτες τις μερες το εψαχνα και το πειραζα συνεχεια κανοντας του και συγκρισεις με το C905 για να δω πιο θα κρατουσα αλλα τοσο χειροτερεψη δε το πιστευω!! Για αυτο ας μου απαντηση καποιος και αν ειναι παλιο το παω αυριο κιολας πισω!! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Εγω εχω παρατηρησει κακη ποιοτητα στον ηχο απο το ακουστικο κατα τις κλησεις. Μοιαζει λες και φταιει το σημα ενω μπορει να ειναι φουλ. (εχω απενεργοποιησει το 3g) Εχει κανεις αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Παω απ τη διαχειρηση συσκευης και βλεπω ημερομηνια εκδοσεις λογισμικου 19.11 Αυτό δεν δηλώνει την παρτίδα της συσκευής αλλά την ημερομηνία έκδοσης/κυκλοφορίας της τελευταίας αναβάθμισης. Αν του περάσεις νεότερη αναβάθμιση, η ημερομηνί αθα αλλάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Υπαρχει καποια ιδιαιτεροτητα του Ν85 με το Bluetooth? Ψαχνω να βρω καποιο καλο headset και στη συμβατοτητα συνηθως λειπει το Ν85 ενω υπαρχει το Ν96!!! Ποια μοντελα εχετε χρησιμοποιησει επιτυχως με το Ν85? π.χ. Jabra, i.Tech κλπ συνεργαζονται καλα?? Εχω το SE HBH-DS970 και δεν γινεται pairing με τιποτα!!! Εχει κανεις ιδεα γιατι??? Καμια ιδεα για το θεμα του Bluetooth ?? Καταφερα να το συνδεσω με το DS970 αλλα ειναι ασταθης η συνδεση και κανει διακοπες! Οσοι χρησιμοποιουν καποιο Bluetooth headset χωρις προβληματα, ας τα γραψουν για να ξερουμε τι ειναι συμβατο... Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelispyro Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Καμια ιδεα για το θεμα του Bluetooth ?? Καταφερα να το συνδεσω με το DS970 αλλα ειναι ασταθης η συνδεση και κανει διακοπες! Οσοι χρησιμοποιουν καποιο Bluetooth headset χωρις προβληματα, ας τα γραψουν για να ξερουμε τι ειναι συμβατο... εγω φιλε μου ειχα μεγαλο προβλημα σε οσα και να δοκιμαζα οταν με επερναν δεν ακουγονταν καθολου,μετα την αναβαθμιση τα πραγματα καπως εφτιαξαν αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι και τελεια,το τελευταιο που χρησιμοποιω και μπορω να στο προτεινω ειναι τις Nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vromonera Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Γεια σας ειμαι κατοχος του ν82 και θελω να το αλλαξω και να παρω η το ν79 ν το ν85... λογω του μεγαλου σαρ το ν79 το αποκλεισα και εμεινε το ν85 η καρτα μνημης ομως ρε παιδια απο το ν 82 microsd θα μπαινει στο ν85 γιατι ακουσα οτι εχει microsdhc.... ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Γεια σας ειμαι κατοχος του ν82 και θελω να το αλλαξω και να παρω η το ν79 ν το ν85... λογω του μεγαλου σαρ το ν79 το αποκλεισα και εμεινε το ν85 η καρτα μνημης ομως ρε παιδια απο το ν 82 microsd θα μπαινει στο ν85 γιατι ακουσα οτι εχει microsdhc.... ευχαριστω προκαταβολικα ιδιες καρτες παιρνουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vromonera Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 και ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε αυτες τις δυο καρτες microsd microsdhc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Οι κάρτες πάνω από 4GB ονομάζονται High Capacity - microSDHC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 και ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε αυτες τις δυο καρτες microsd microsdhc? micro sdhc είναι πάνω από 2GB και δεν υποστηρίζονται από όλες (ιδιαίτερα τις παλιές) συσκευές. Το Ν85 μπορεί να δεχτεί και 16GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vromonera Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Ευχαριστω για τις διευκρινισεις, τι προβληματα εχει βγαλει το κινητο μεχρι τωρα αξιζει η να ξανακοιταξω το ν79? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Οι κάρτες πάνω από 4GB ονομάζονται High Capacity - microSDHC. Οι πάνω από 2GB είναι οι high capacity Γιώργο.;) Ευχαριστω για τις διευκρινισεις, τι προβληματα εχει βγαλει το κινητο μεχρι τωρα αξιζει η να ξανακοιταξω το ν79? Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα είναι ο μηχανισμός slide. Από τα γραφόμενα των μελών που το πήραν συμπεραίνω πως είναι σε τι συσκευή θα σου τύχει.. Άλλες είναι τελείως απαράδεκτες απο πλευράς συναρμολόγησης και σε άλλες δεν υπάρχει δείγμα τζόγου ή τριγμού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Οι πάνω από 2GB είναι οι high capacity Γιώργο.;) Σωστά. Λάθος διατύπωση. Απο 4GB και πάνω έπρεπε να πω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vromonera Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Καταλαβα ειναι τι θα σου τυχει αλλα μπορεις να μου περιγραψεις τι ειναι ο τζογος , ειναι σκουπιδακια στις σχισμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 @mirrorofsorrow Τώρα έγραψες το ίδιο με πριν? :O edit: Τώρα το 'πιασα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Καταλαβα ειναι τι θα σου τυχει αλλα μπορεις να μου περιγραψεις τι ειναι ο τζογος , ειναι σκουπιδακια στις σχισμες? Είναι το τρίξιμο του μηχανισμού slide. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vromonera Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 οκ και αξιζει να σκεφτω λετε και το ν79 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 οκ και αξιζει να σκεφτω λετε και το ν79 ? Οπως θα πρεπει να γνωριζεις.....,για επιλογη συσκευης ,συγκρισεις κλπ, υπαρχει η καταλληλη ενοτητα http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Το παρον θεμα εχει αλλο λογο υπαρξης .... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Nokia N85 Review 2 http://dailymobile.se/2009/01/07/nokia-n85-review-2/ http://zomgitscj.blogspot.com/2009/01/ye-giant-nokia-n85-review.html http://img523.imageshack.us/img523/1293/nokian8501zp4.th.jpg Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 γεια σε όλους και καλή χρονιά. κάποιος οδηγός για το πως να βάλουμε n gage παιχνίδια στο κινητό? αναφορικά είχα και εγώ το πρόβλημα με την κάμερα (ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ κατά την καταγραφή βίντεο) έκανα σήμερα μορφοποίηση την κάρτα και περιμένω να δω αύριο τα αποτελέσματα.επίσης έχω παρατηρήσει οτι όταν ακούω μουσική απτά ηχεία καμιά φορά δεν ακούγονται και τα 2 ηχεία.κατά τα άλλα όλα οκ ούτε τζόγος τπτ,και το έχω 2+ μήνες περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 ngage παιχνίδια σε fp2 κινητά όπως το N85 προς το παρόν μόνο με τον νόμιμο τρόπο. έχουν αναφερθεί κάποιοι τίτλοι που παίζουν "πειραγμένοι" αλλά λίγα πράγματα όποτε υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Τελικα για να μπορουμε να μπαινουμε ιντερνετ μεσω wi-fi απο καφετεριες κτλ τι ρυθμισεις πρεπει να κανουμε? Οτι και να εχω προσπαθησει μου λεει 'Καμια αποκριση πυλης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Τελικα για να μπορουμε να μπαινουμε ιντερνετ μεσω wi-fi απο καφετεριες κτλ τι ρυθμισεις πρεπει να κανουμε? Οτι και να εχω προσπαθησει μου λεει 'Καμια αποκριση πυλης" Κατέβασε από εδώ http://www.opera.com/mini/download/nokia/nokia_n95_8gb/ την opera mini. Είναι στα Ελληνικά και λειτουργεί πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 pm για εφαρμογες please...:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts