idovas Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Παιδια καλημερα. Ειναι διαθεσιμη η αναμενομενη αναβαθμιση στα Nokia shops? Ευχαριστώ Γιαννης Διορθωνω Η αναβαθμιση ειναι ηδη διαθεσιμη απο το NSU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Παιδια καλημερα. Ειναι διαθεσιμη η αναμενομενη αναβαθμιση στα Nokia shops? Ευχαριστώ Γιαννης Διορθωνω Η αναβαθμιση ειναι ηδη διαθεσιμη απο το NSU Thanks ! Δοκιμασες μηπως και μεσω Over the air ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idovas Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Thanks ! Δοκιμασες μηπως και μεσω Over the air ? Δοκιμασα αλλα "Δεν υπαρχει ενημερωση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Δοκιμασα αλλα "Δεν υπαρχει ενημερωση" Ευχαριστω και παλι . Δοκιμασα και εγω ,δυστυχως οχι . Εκανα αναβαθμιση μεσω updater , 132.7 MB.Φυσικα δεν χαθηκε τιποτε απο την συσκευη. http://img50.imageshack.us/img50/7668/412200841305zq3.th.png http://img367.imageshack.us/img367/9387/412200841341jg3.th.png http://img50.imageshack.us/img50/8486/412200842018tl1.th.png Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon11.gifChangeLog Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 βγηκε αναβαθμιση??? με wifi Μπαινει??? πρεπει να κανω back up??? η απλα κανω και δε χάνεται τίποτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Σε αυτη την σελιδα εχουν απαντηθει ολες οι ερωτησεις σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 βασικα να ρωτησω κάτι αλλο. αν κανω back-up φωτος και βιντεο και μετα κάνω φορματ και τα επαναφέρω θα φαίνονται όπως πριν?? δηλαδή οι φωτογραφίες και τα βιντεο θα φαίνονται στο δημιουργημένες/α??? γιατι μια φορα έκανα copy paste και δε βγαίναν εκεί μετα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 ειναι φυσιολογικο που το φακελακι των μηνυματων αναβοσβηνει συνεχεια παρολο που δ εχω κανενα μηνυμα πουθενα? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 ειναι φυσιολογικο που το φακελακι των μηνυματων αναβοσβηνει συνεχεια παρολο που δ εχω κανενα μηνυμα πουθενα? Μήπως έχει γεμίσει η μνήμη μηνυμάτων της κάρτας SIM? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 βασικα να ρωτησω κάτι αλλο. αν κανω back-up φωτος και βιντεο και μετα κάνω φορματ και τα επαναφέρω θα φαίνονται όπως πριν?? δηλαδή οι φωτογραφίες και τα βιντεο θα φαίνονται στο δημιουργημένες/α??? γιατι μια φορα έκανα copy paste και δε βγαίναν εκεί μετα :P Τι θελεις να κανεις ακριβως? Για τις φωτογραφιες και τα βιντεο απλα παρτα με copy στο pc σου και μετα βαλτα με paste στην θεση τους. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 πως γινεται κ οταν κοιταζω μια φωτο μου κ παω στην επιλογη δειξε στον χαρτη να με βγαζει εκει που την τραβηξα?επαθα την πλακα μου.το gps ειναι ανοιχτο συνεχεια? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Εντυπωσεις απο την αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 πως γινεται κ οταν κοιταζω μια φωτο μου κ παω στην επιλογη δειξε στον χαρτη να με βγαζει εκει που την τραβηξα?επαθα την πλακα μου. Όχι, δε μένει ανοιχτό συνέχεια. Όταν ανοίγεις ητν κάμερα να τραβήξεις βίντεο ή φωτο, ανοίγει ο δέκτης, βρίσκει την θέση σου και κλείνει. Μετά, αν εσύ συνεχίσεις να τραβάς, αυτό δεν ξαναενεργοποιείται, γιατί λειτουργεί με την λογική οτι διαδοχικές φωτο και βίντεο πραγματοποιούνται στο ίδιο σημείο. Για να το ενεργοποιήσεις, μπαίνεις κάμερα, ρυθμίσεις, εγγραφή θέσης, ενεργοποίηση. βασικα να ρωτησω κάτι αλλο. αν κανω back-up φωτος και βιντεο και μετα κάνω φορματ και τα επαναφέρω θα φαίνονται όπως πριν?? δηλαδή οι φωτογραφίες και τα βιντεο θα φαίνονται στο δημιουργημένες/α??? γιατι μια φορα έκανα copy paste και δε βγαίναν εκεί μετα :P Το έκανα αυτό στο Ν78 και δεν μου έσωσε τίποτα. Στο φάκελο δημιουργημένες δεν είχε κανένα αρχείο. Όλα εμφανιζόντουσαν μόνο στο Όλα. Δεν χάνεις όμως να προσπαθήσεις γιατί, μπορεί στο Ν85, να μην υπάρχει αυτό το bug. Κράτα αντίγραφο με το pc suite και πες μας αν διατήρησε τις ιδιότητες των αρχείων ωστε να εμφανίζονται στο δημιουργημένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Τι θελεις να κανεις ακριβως? Για τις φωτογραφιες και τα βιντεο απλα παρτα με copy στο pc σου και μετα βαλτα με paste στην θεση τους. αν κανω copy paste μετα στο κινητο δε θα βγαζει τις φωτός στο δημιουγημένες αλλα μόνο στο όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambrop Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Από όσους έχουν προλάβει και έχουν κάνει αναβάθμιση, μήπως έχει εντοπιστεί κάποια βελτίωση στο παρακάτω πρόβλημα που είχα αναφέρει προ καιρού με το bluetooth? Γιατί στις βελτιώσεις της νέας έκδοσης δεν αναφέρεται κάτι για το θέμα bluetooth. Ευχαριστώ Αρχικό μήνυμα από nlambrop Ρε παιδιά, έχω ένα κουφό πρόβλημα. Αγόρασα το κινητό, και μου παρουσίασε ένα πρόβλημα στο bluetooth. Οταν μιλάω με το bluetooth handsfree, ενώ εγώ ακούω κανονικότατα, ο συνομιλητής ακούει παραποιημένη τη φωνή μου (κάτι σαν μια συνεχή βραχνάδα). Το πιο κουφό: Πήγα το κινητό πίσω, μου το άλλαξαν με άλλο ολοκαίνουργιο, και έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα!!! Δεν μπορεί όμως δυο συσκευές να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Εν τω μεταξύ, το έχω δοκιμάσει με 4 διαφορετικά bluetooth handsfree (τα οποία λειτουργούν μια χαρά με το Ν82 μου), οπότε δεν τίθεται θέμα για το handsfree. Πρόκειται για κανονική Alpha copy συσκευή (όχι παραεισαγωγή). Δεν έχει αντιμετωπίσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; εαν δεν το διαβαζα θα πίστευα οτι μονο σε μενα συμβαινει,και ημουν ετοιμος να παρω αυριο αλλο bluetooth,οταν περνω με ακουνε μια χαρα.....οταν με περνουν ακουγεται φασαρια,(σαν να βρισκομαι στον δρομο)τι μπορει να φταιει?μηπως επειδη ειμναι sony ericsson το blurtooth να μην ειναι συματο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Και εγω εχω προβλημα με το SE handsfree μου, μου κανουν παραπονα για κακη ποιότητα ηχου, ενω στο Touch Pro ακουγονταν μια χαρα. Οσο για την αναβαθμιση, δεν μπορω να την περασω, δεν αναγνωριζει το τηλεφωνο.. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Αν κατάλαβα καλά έχεις προβλήματα με το PC Suite και δεν είναι δυνατή η επικοινωνία του τηλεφώνου με τον υπολογιστή, το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να απεγκαταστήσεις ό,τι αφορά το PC Suite και τους οδηγούς του καλωδίου χρησιμοποιώντας ακόμη και ειδικά προγράμματα απεγκατάστασης και καθαρισμού του μητρώου των Windows και να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση του PC Suite καθώς και το Nokia Software Upadater. Δες εδώ για το που θα τα βρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilisvl Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Εχω το κινητό 5 ημέρες, έκανα αναβάθμιση και μου έχει κολλήσει 4 φορές. Τις δύο από αυτές ήταν την στιγμή πού ερχόταν μήνυμα. Ξέρει κανείς κάτι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Καλως ηλθες.. :) Δοκιμασε να του περασεις ξανα απο επανω την ιδια αναβαθμιση! Καλο θα ειναι να κανεις format και την καρτα μνημης μεσα απο την συσκευη.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Predator Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 ΕΡΩΤΗΣΗ: Όταν έχεις εισερχόμενο SMS, υπάρχει η δυνατότητα να αναβοσβήνει το κεντρικό πλήκτρο (όπως στο Ε66)? Παράθεση http://www.signaturebar.com/uploads/images/33845.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelispyro Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Από όσους έχουν προλάβει και έχουν κάνει αναβάθμιση, μήπως έχει εντοπιστεί κάποια βελτίωση στο παρακάτω πρόβλημα που είχα αναφέρει προ καιρού με το bluetooth? Γιατί στις βελτιώσεις της νέας έκδοσης δεν αναφέρεται κάτι για το θέμα bluetooth. Ευχαριστώ Αρχικό μήνυμα από nlambrop Ρε παιδιά, έχω ένα κουφό πρόβλημα. Αγόρασα το κινητό, και μου παρουσίασε ένα πρόβλημα στο bluetooth. Οταν μιλάω με το bluetooth handsfree, ενώ εγώ ακούω κανονικότατα, ο συνομιλητής ακούει παραποιημένη τη φωνή μου (κάτι σαν μια συνεχή βραχνάδα). Το πιο κουφό: Πήγα το κινητό πίσω, μου το άλλαξαν με άλλο ολοκαίνουργιο, και έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα!!! Δεν μπορεί όμως δυο συσκευές να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Εν τω μεταξύ, το έχω δοκιμάσει με 4 διαφορετικά bluetooth handsfree (τα οποία λειτουργούν μια χαρά με το Ν82 μου), οπότε δεν τίθεται θέμα για το handsfree. Πρόκειται για κανονική Alpha copy συσκευή (όχι παραεισαγωγή). Δεν έχει αντιμετωπίσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; εγω φιλε μου που εχω το ιδιο προβλημα με σενα οπως θα θυμασαι θα κανω την αναβαθμιση την αλλη βδομαδα,καλα μου εχει σπασει τα νευρα αυτο το πραγμα,ελπιζω να φτιαχτει με την αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Αν κατάλαβα καλά έχεις προβλήματα με το PC Suite και δεν είναι δυνατή η επικοινωνία του τηλεφώνου με τον υπολογιστή, το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να απεγκαταστήσεις ό,τι αφορά το PC Suite και τους οδηγούς του καλωδίου χρησιμοποιώντας ακόμη και ειδικά προγράμματα απεγκατάστασης και καθαρισμού του μητρώου των Windows και να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση του PC Suite καθώς και το Nokia Software Upadater. Δες εδώ για το που θα τα βρεις. Θα το δοκιμασω, ευχαριστω Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilisvl Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Καλως ηλθες.. :) Δοκιμασε να του περασεις ξανα απο επανω την ιδια αναβαθμιση! Καλο θα ειναι να κανεις format και την καρτα μνημης μεσα απο την συσκευη.. Ευχαριστώ πολύ!!! Θα το δοκιμάσω. Κατά τα άλλα πάντως μου φαίνεται πολύ καλή συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Το πήρα κι εγώ κι έχω να πω οτι είναι άψογη συσκευή.ΤΟΥΜΠΑΝΟ.Πολύ μ΄αρέσει. Αν και το ζόρισα με πολλά προγράμματα ανοιχτά,ούτε κολλήματα ούτε επανεκκινήσεις.Και με την κάρτα μνήμης κανένα πρόβλημα.Όλα οκ μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts