panosz75 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Έχω διαβάσει οτι όλες οι εφαρμογές που στηρίζονται στο accelerometer της συσκευής, δεν δουλεύουν στο Ν85. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος κάτοχος. Αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αν και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα λυθεί. Κάτι που ήθελα να ρωτήσω, είτε εσένα Γιώργο είτε το Μιχάλη είτε οποιονδήποτε άλλο το έχει δοκιμάσει: τι παίζει με τα διπλά LED; Μπορείς να τα ανάψεις όσο έχεις την κάμερα σε αναμονή βιντεοσκόπησης ή θα πρέπει να αρχίσει η βιντεοσκόπηση για να λειτουργήσουν; Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να τα θέτει υπό έλεγχο και να τα λειτουργεί ως φακό, χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή της κάμερας; :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Έχω διαβάσει οτι όλες οι εφαρμογές που στηρίζονται στο accelerometer της συσκευής, δεν δουλεύουν στο Ν85. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος κάτοχος. Όταν λές εφαρμογές που στηρίζονται στο accelerometer,ποιες εννοείς,τις third party ή τις ενσωματωμένες ? Πάντως πχ. το Worldmate γυρνάει κανονικά και οριζόντια ως εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Όταν λές εφαρμογές που στηρίζονται στο accelerometer,ποιες εννοείς,τις third party ή τις ενσωματωμένες ? Πάντως πχ. το Worldmate γυρνάει κανονικά και οριζόντια ως εφαρμογή. Υποθέτω ότι ο Γιώργος εννοεί τις εφαρμογές τύπου rotateMe, ShakeLock κλπ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Κάτι που ήθελα να ρωτήσω, είτε εσένα Γιώργο είτε το Μιχάλη είτε οποιονδήποτε άλλο το έχει δοκιμάσει: τι παίζει με τα διπλά LED; Μπορείς να τα ανάψεις όσο έχεις την κάμερα σε αναμονή βιντεοσκόπησης ή θα πρέπει να αρχίσει η βιντεοσκόπηση για να λειτουργήσουν; Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να τα θέτει υπό έλεγχο και να τα λειτουργεί ως φακό, χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή της κάμερας; :what:Όχι, δυστυχώς, τα led δεν ανάβουν στην αναμονή. Πρέπει να ξεκινήσεις να γράφεις βίντεο για να ενεργοποιηθούν. Αλλά φωτίζουν πάρα πολύ ακλά. Δηλαδή αν χρειαστείς στιγμιαία φακό, θα κάνεις την δουλειά σου. Ότι εφαρμογή που έχει σχέση με φως και αν δοκιμάσαμε δεν άναβαν τα led. Και μάλλον αυτό είναι γενικό φαινόμενο για τα FP2. Αλλά, υπάρχει κάποιαseries 60 συσκευή που να μπορεί να ανάψει το led της δυνατά για χρήση ως φακού; Όταν λές εφαρμογές που στηρίζονται στο accelerometer,ποιες εννοείς,τις third party ή τις ενσωματωμένες ? Πάντως πχ. το Worldmate γυρνάει κανονικά και οριζόντια ως εφαρμογή. Εφαρμογές που έχουν άμεση σχέση με τον αισθητήρα εννοώ όπως το rotate me, flip silent κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Όχι, δυστυχώς, τα led δεν ανάβουν στην αναμονή. Πρέπει να ξεκινήσεις να γράφεις βίντεο για να ενεργοποιηθούν. Αλλά φωτίζουν πάρα πολύ ακλά. Δηλαδή αν χρειαστείς στιγμιαία φακό, θα κάνεις την δουλειά σου. Ότι εφαρμογή που έχει σχέση με φως και αν δοκιμάσαμε δεν άναβαν τα led. Και μάλλον αυτό είναι γενικό φαινόμενο για τα FP2. Αλλά, υπάρχει κάποιαseries 60 συσκευή που να μπορεί να ανάψει το led της δυνατά για χρήση ως φακού; Μάλλον χαζή επιλογή θα τη χαρακτήριζα. Από τη στιγμή που τα LEDs είναι προορισμένα εκ κατασκευής να αντέχουν σε μεγάλους χρόνους λειτουργίας, κακώς δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα στον χρήστη. Εύχομαι να αλλάξει μελλοντικά. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Υποθέτω ότι ο Γιώργος εννοεί τις εφαρμογές τύπου rotateMe, ShakeLock κλπ. Α καλά με αυτές δεν ασχολούμαι καν,θεωρώ ότι δεν μου προσφέρουν και τίποτα ουσιώδες.Πλέον πολλές εφαρμογές που βγαίνουν για τα 60άρια δεν προσθέτουν τίποτα στα ήδη πολύ εξελιγμένα λογισμικά τους,απλώς σε δουλειά να βρισκόμαστε-ομοίως αποφεύγω τα διάφορα hack. Χρήσιμες εφαρμογές πλέον θεωρώ τα προγράμματα πλοήγησης(Garmin,Sygic,....),άντε και κάτι για τις εικόνες για να μην είναι χύμα στην Εκθεση.... Τόσα χρόνια που θυμάμαι τις πέτρινες εποχές του 6600,3650 και βάλε-εκεί όντως χρειαζόντουσαν εφαρμογές για τη κάμερα ειδικά(ήταν χάλια) και γενικά ο ενθουσιασμός ήταν πολύ μεγάλος για όλα αυτά,τώρα όμως εδώ και λίγα χρόνια τα 60άρια είναι φτασμένα στον τομέα imaging,μπήκε και το GPS,το Wifi,....τι άλλο να μου προσφέρουν οι διάφορες μικροασήμαντες εφαρμογές...δηλαδή να το γεμίσω με εφαρμογές που εγώ προσωπικά δεν θα ασχοληθώ γιατί πιστεύω ότι δεν μου προσφέρουν κάτι.....μπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Οποιος ξερει για το πίσω καπάκι αυτό που είπα ας πει. Εμενα λέει(απ την εσωτερική πλευρά): 0252869 L1B8312 5.0 και σε εσας το ίδιο λέει?? αγαπητοι κατοχοι του Ν85 ας μου απαντησει καποιος καποτε :worry::worry: μαμα τα παιδια δε με παιζουν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 αγαπητοι κατοχοι του Ν85 ας μου απαντησει καποιος καποτε :worry::worry: μαμα τα παιδια δε με παιζουν :( Προφανώς είναι κάποιος κωδικός για το καπάκι της μπαταρίας. Ένα παρόμοιο κωδικό έχουν και τα Ν95/Ε66 στα καπάκια της μπαταρίας. Ίσως έιναι κάποιος κωδικός προϊόντος. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 εγω θέλω να δω αν έχουν όλες οι συσκευές διαφορετικο για αυτο ρώτησα τι έχετε. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 εγω θέλω να δω αν έχουν όλες οι συσκευές διαφορετικο για αυτο ρώτησα τι έχετε. :p Και μένα αυτό λέει,αλλά δεν νομίζω το πρόβλημα σου να είναι εκεί.(αν πάιζει το δικό σου ή τρίζει-το δικό μου δεν παίζει καθόλου) Εχει να κάνει με την συναρμογή του πίσω πάνω μέρους (το κομμάτι που έχει την κάμερα) και τα τελειώματα του,αν είναι ένα χιλιοστό πιο κάτω τότε το καπάκι μπαίνει και κουμπώνει και είναι σφιχτό.Ανθρώπων χέρια τα φτιάχνουν και αυτά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Μετα απο 10 ημερες χρηση η εντυπωσεις ειναι αρκετα καλες ,τσογος αρκετος μονο με το τηλεφωνο ανοιχτο αλλα αυτο ειναι γνωστο ,το πισω καπακι στιβαρο χωρις να τριζει , επισης η ταχεια κληση ποτε δεν δουλευει με την πρώτη (σφαλμα συνδεσης γραφει παντα) η οθονη η αυτονομια και η φορητοτητα πολυ καλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 παντως το μονο κακό του πρέπει να ναι ο τζογος. κατα τα άλλα πεταει :D θα το ξεπεράσω που θα πάει :p msn μπορώ να βάλω? οταν συνδεόμαστε με wireless πχ σπιτι μου που έχω 24 άρα ξέρει κανείς με ποσο μπορεί να κατεβάσει η κατι ανάλογο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 παντως το μονο κακό του πρέπει να ναι ο τζογος. κατα τα άλλα πεταει :D θα το ξεπεράσω που θα πάει :p msn μπορώ να βάλω? οταν συνδεόμαστε με wireless πχ σπιτι μου που έχω 24 άρα ξέρει κανείς με ποσο μπορεί να κατεβάσει η κατι ανάλογο?? εχω πιασει με το Ν82 700kb σε αναλογη συνδεση, οποτε πιανεις το μεγιστο, δε νομιζω ομως οτι θα χρειαστει καπου :O για msn εχω το slick..τα υπολοιπα στις εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Nokia N85 vs Nokia N96 pictures http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2008/11/nokia-n85-nokia-n96-01.jpg http://dailymobile.se/2008/11/03/nokia-n85-vs-nokia-n96-pictures/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ρε παιδια δε γίνεται αυτο.... τωρα επαιζα με το κινητο εβαλα 3 θέματα. διαλεγω ένα. το βάζω me usb μετά και... με επαναφέρει στο παλιο.. παω στα θεματα και δε φαίνονται τα 3 που εγκατέστησα.. πάω στις φωτο δε φάινονται πουθενά.. στα βιντεο το ίδιο.. το συνδέω στο pc σαν usb και τα αρχεία ειναι στους φακέλους κανονικά ( φωτος, βιντεο, και τα sis που έβαλα στο φακελο others) τι σκατα γμτ @!@%$$^@%$$% παω στη μουσικη απο το κινητο μετά και πατάω ανανέωση βιβλιοθήκης. και τώρα βγήκαν και οι φωτο και τα βιντεο. και τα θέματα που έιχα βάλει ξαναβγήκαν στα θέματα ενώ χάθηκαν. τα νευρα μου. μήπως φταίνε τα θέματα που έβαλα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 μπορει καποιος ν ανεβασει φωτο σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ρε παιδια δε γίνεται αυτο.... τςρα επαιζα με το κινητο εβαλα 3 θέματα. διαλεγω ένα. το βάζω me usb μετά και... με επαναφέρει στο παλίο.. και έσβησε τα πάντα απο την κάρτα μνημης.. 5-6 φωτο που είχα βγάλει και ολες τις φωτο που είχε ήδη μέσα και τα video... αφου απορώ μήπως και καλά μου το άλλαξαν και πήρα το ίδιο τι να πω δε ξέρω εκνευριστικα απίστευτα τώρα. Την εγκατάσταση του θέματος πως την έκανες,μήπως κάτι δεν έκανες σωστά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Την εγκατάσταση του θέματος πως την έκανες,μήπως κάτι δεν έκανες σωστά ? εκανα paste τα sis στο φάκελο others. και μετα πηγα απο το Κινητο σε εκεινο το φάκελο και το έτρεξα.. επισης έχω μια αλλη απορία. πηρα 3-4 φωτο απο το pc και τις έβαλα στο φάκελο δημιουργημένες. απο το κινητο όμως όταν πάω στο φάκελο δημιουργημένες δε φαίνονται.. μόνο στο όλα! γιατι? και στο όλα φαίνονται και τα 3 θέματα ελεος :p δεν ανοιγουν κτλ απλα υπαρχουν. :worry: και πως κανω uninstall ένα θέμα?? δεν υπαρχει στις εγκατεστημένεσ εφαρμογες! :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ρε παιδια δε γίνεται αυτο.... τωρα επαιζα με το κινητο εβαλα 3 θέματα. διαλεγω ένα. το βάζω me usb μετά και... με επαναφέρει στο παλιο.. παω στα θεματα και δε φαίνονται τα 3 που εγκατέστησα.. πάω στις φωτο δε φάινονται πουθενά.. στα βιντεο το ίδιο.. το συνδέω στο pc σαν usb και τα αρχεία ειναι στους φακέλους κανονικά ( φωτος, βιντεο, και τα sis που έβαλα στο φακελο others) τι σκατα γμτ @!@%$$^@%$$% παω στη μουσικη απο το κινητο μετά και πατάω ανανέωση βιβλιοθήκης. και τώρα βγήκαν και οι φωτο και τα βιντεο. και τα θέματα που έιχα βάλει ξαναβγήκαν στα θέματα ενώ χάθηκαν. τα νευρα μου. μήπως φταίνε τα θέματα που έβαλα??? ξαναδοκίμασα για να δω τι παίζει. Λοιπον, το δοκιμασα και με τα τρία θέματα που έβαλα και γίνετε πάντα το ίδιο δηλαδη: συνδεω με usb το κινητό. μολις συνδεθει με usb μου βγαζει το default theme. αν παω φωτος και βιντεο λεει οτι δεν εχει τπτ και στα θέματα δε δειχνει αυτά που εκγατέστησα και είναι στην κάρτα.(με το usb συνδεμένο αυτά) μολις ξεσυνδεσω το usb μου δεχνει το θέμα που είχα κανονικα επιλεγμενο και τα άλλα κανονικά! κάθε φορα που συνδέται με usb γινεται αυτο.(επιλεγμένο μαζική αποθήκευση) τα θέματα βρίσκονται στην κάρτα εγκατεστημένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Η μεταφορά αρχείων μέσω USB στην μνήμη μαζικής αποθήκευσης δεν κάνει για τέτοια μπερδέματα,έτσι όπως το κάνεις σύντομα η κάρτα σου θα λαλήσει,Bluetooth έχεις ? Αν ναι χρησιμοποίησε το για τα sis αρχεία ειδικά,αν θέλεις USB μπορείς και μέσω του PC Suite να κάνεις τις εγκαταστάσεις εφαρμογών και θεμάτων. Στον φάκελο Δημιουργημένες δεν πρόκειται να εμφανίσει άλλες εικόνες παρά αυτές που βγάζει η κάμερα του,αν θες τις δικές σου βάλτες στον φάκελο(κατα την σύνδεση USB) Images.Ελπίζω να κατέχεις το θέμα αλλιώς θα βρεθείς προ εκπλήξεων και μετά πας και για format;) Εννοείται στην σύνδεση USB μαζικής αποθήκευσης η κάρτα μνήμης δεν είναι διαθέσιμη για το κινητό οπότε σε πάει στο default θέμα της συσκευής δηλαδή το Nseries 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Εννοείται ότι όταν πρόκειται για κρίσιμες εφαρμογές που πρέπει να τρέχουν συνέχεια, επιλέγουμε να τις εγκαταστήσουμε στην μνήμη του τηλεφώνου, π.χ. θέματα. Όλα τα υπόλοιπα τα εγκαθιστούμε κανονικά στην κάρτα μνήμης. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ναι αλλα πριν επιλέξω καν μαζική αποθήκευση με έχει πετάξει το παλιο θέμα! οκ για το φάκελο δημιουργημένες λογικό λιγο.(αν και εφοσον τις πετάω μεσα στο φάκελο δε πρεπει να φαίνονται? ) το θέμα το κατέχω καλα μη μασάς :p αλλα για το usb τι εννοεις?? απλα πήρα τα .sis αρχεία και τα έβαλα σε ενα φάκελο. μετά απο το κινητο έτρεξα το sis. ποιος είπε οτι δε κάνει αυτο? πρωτη φορά το ακούω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ναι αλλα πριν επιλέξω καν μαζική αποθήκευση με έχει πετάξει το παλιο θέμα! οκ για το φάκελο δημιουργημένες λογικό λιγο.(αν και εφοσον τις πετάω μεσα στο φάκελο δε πρεπει να φαίνονται? ) το θέμα το κατέχω καλα μη μασάς :p αλλα για το usb τι εννοεις?? απλα πήρα τα .sis αρχεία και τα έβαλα σε ενα φάκελο. μετά απο το κινητο έτρεξα το sis. ποιος είπε οτι δε κάνει αυτο? πρωτη φορά το ακούω Δεν εννοώ ότι πειράζει να αποθηκεύεις αρχεία .sis στην κάρτα μνήμης. Απλά όταν αρχίσεις την εγκατάσταση του θέματος και σε ρωτήσει σε ποια μνήμη να εγκαταστήσει το θέμα, να επιλέξεις τη μνήμη του τηλεφώνου. Έτσι δεν θα σου δημιουργεί πρόβλημα όταν μεταφέρεις δεδομένα στη λειτουργία μαζικής αποθήκευσης. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 panosz75 στον rostpol πηγαινε το τελευταιο post που είπε κάτι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ναι αλλα πριν επιλέξω καν μαζική αποθήκευση με έχει πετάξει το παλιο θέμα! οκ για το φάκελο δημιουργημένες λογικό λιγο.(αν και εφοσον τις πετάω μεσα στο φάκελο δε πρεπει να φαίνονται? ) το θέμα το κατέχω καλα μη μασάς :p αλλα για το usb τι εννοεις?? απλα πήρα τα .sis αρχεία και τα έβαλα σε ενα φάκελο. μετά απο το κινητο έτρεξα το sis. ποιος είπε οτι δε κάνει αυτο? πρωτη φορά το ακούω Πριν επιλέξεις την μαζική αποθήκευση σου αλλάζει το θέμα και αν εσύ όμως τότε επιλέξεις PC Suite και την στιγμή αυτή έχεις ενεργό θέμα αποθηκευμένο στην κάρτα μνήμης στο επαναφέρει αλλιώς σου βάζει το default,όταν συνδεθείς στη μαζική αποθήκευση. Ολα λογικά είναι αλλά πέτα εσύ τις εικόνες στον φάκελο Images και θα τις βλέπει μετά μια χαρά;) Τώρα για τα sis,sisx αρχεία που βάζεις στον φάκελο Others αλλά μπορεί και να τα πετάξεις μέσα χύμα και μετά από την Διαχείρηση αρχείων του κινητού ή κάποιον file explorer να τα βρεις και να τα τρέξεις είναι και αυτό μια λύση,μετά τα σβήνεις τα αρχεία sis ή τα αφήνεις μέσα ? Δηλαδή αν σκεφτείς ότι στελνοντας ένα αρχείο sis μέσω bluetooth στο κινητό(δεν είναι και τόσο μεγάλα αυτά για να αργεί υπερβολικά-άντε max. να είναι 5-6 ΜΒ) και λαμβάνεται ως μήνυμα bluetooth,προχωράς στην εγκατάσταση επιλέγοντας και την μνήμη που θες(τηλέφωνο/κάρτα μνήμης) και μετά τι κάνεις,το σβήνεις και έτσι δεν υπάρχει πουθενα το αρχείο sis,πιο πολύ για να είναι πιο σωστή η υπόθεση και να μην έχεις ξεχάσει τίποτα αρχεία sis να βόσκουν:lol: στον φάκελο τάδε κλπ.,όλα αυτά αν έχεις συνηθήσει έτσι όπως εγώ φαίνονται πιο λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts