Jump to content

[Επίσημο] Nokia N85

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα πηρα και εγω την συσκευη,αρκετα ομορφο αλλα σε συγκριση με το ν95 που ειχα δειχνει πιο ψευτικο,ξερετε αν εχει βγει αναβαθμιση?στην αναμονη σας δειχνει την ωρα και την ημερομηνια εντονα?δεν καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια ετσι?

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλορίζικο.

Ναι έτσι δείχνει και αυτό επιτυγχάνεται χάρις την OLED οθόνη.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

'Οχι, με το να μένει συνέχεια ανοιχτή η οθόνη δείχνωντας ώρα ημερομηνία δεν καταναλώνει καθόλου ενεέργεια. Και αυτό συμβαίνει γιατί η AMOLED οθόνη του Ν85 δεν χρησιμοποιεί λυχνίες οπίσθιου φωτισμού όπως όλα τα υπόλοιπα series 60.

Επίσης σε ότι αφορά την φωτισμένη ένδειξη ώρας στην αναμονή αυτή λειτουργεί εξίσου με εφαρμογές όπως το large time κλπ. με πολύ μεγάλες ενδείξεις,πολύ καλό αυτό.

Ταυτόχρονα με το συγκεκριμένο screensaver, λειτουργεί και η αναπνοή του πολυπλήκτρου; Δίνεται η δυνατότητα απο τις ρυθμίσεις να σβήνει εντελώς η οθόνη και να μην χρησιμοποιεί κανένα screensaver;

Ταυτόχρονα με το συγκεκριμένο screensaver, λειτουργεί και η αναπνοή του πολυπλήκτρου; Δίνεται η δυνατότητα απο τις ρυθμίσεις να σβήνει εντελώς η οθόνη και να μην χρησιμοποιεί κανένα screensaver;

http://imageshack.gr/files/rium9idywpml5prtaa9k.jpghttp://imageshack.gr/files/qqwfdzflqic3ecs69vmi.jpg

Ναι,ταυτοχρονα λειτουργεί αλλά εγώ το έχω απενεργοποίησει.

Καλά, όλα τα έχεις απενεργοποιήσει; :lol:

Το Παίζονται Τώρα τι είναι; Δείχνει τον σταθμό ή το κομμάτι που παίζεται; Τι άλλες πληροφορίες δείχνει;

Καλά, όλα τα έχεις απενεργοποιήσει; :lol:

Το Παίζονται Τώρα τι είναι; Δείχνει τον σταθμό ή το κομμάτι που παίζεται; Τι άλλες πληροφορίες δείχνει;

Το έβαλα αλλά μάλλον είναι αυτό που λές σε σχέση με αναπαραγωγή μουσικής ή ραδιόφωνο.

Ωραίο θέμα.

Είναι ένα από τα ενσωματωμένα της συσκευής ή το έχεις περάσει εσύ rostropol;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

'Οχι, με το να μένει συνέχεια ανοιχτή η οθόνη δείχνωντας ώρα ημερομηνία δεν καταναλώνει καθόλου ενεέργεια. Και αυτό συμβαίνει γιατί η AMOLED οθόνη του Ν85 δεν χρησιμοποιεί λυχνίες οπίσθιου φωτισμού όπως όλα τα υπόλοιπα series 60.

σε συνθηκες μερας ομως στιν ηλιο δεν φαινεται καλα,σωστα?κανενα καλο θεματακι εχετε?

Ωραίο θέμα.

Είναι ένα από τα ενσωματωμένα της συσκευής ή το έχεις περάσει εσύ rostropol;

http://www.symbianplanet.net/wp-content/uploads/2008/09/invinxible_updated.jpg

http://www.symbianplanet.net/2008/09/invixible-updated-by-iceman/

:):):):)

Όταν επιλέγεις το screensaver παίζονται τώρα, γίνεται αυτό που είπε ο mirrorofsorrow. Αντί να εμφανίζεται η ημερομηνία π.χ. 1.11.2008 εμφανίζει το όνομα του τραγουδιού και κάτω από την μπάρα εμφανίζει το όνομα του προφίλ και να τα εικονίδια για μηνύματα, αναπάντητες, κλείδωμα πληκτρολογίου κτλ και επίσης η μπάρα αλλάζει και χρώματα. Πάνω δεξιά από την μπάρα εμφανίζεται η ώρα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ωραίο θεματάκι. :)

Σχετικά με την οπτική της οθόνης σε εξωτερικό περιβάλλον και κυρίως κάτω απο τον ήλιο; Γίνεται δυσανάγνωστη η οθόνη;

Σχετικά με την οπτική της οθόνης σε εξωτερικό περιβάλλον και κυρίως κάτω απο τον ήλιο; Γίνεται δυσανάγνωστη η οθόνη;

εγω λιγο που το ειδα ηταν δυσαναγνωστη στον ηλιο.........

Οχι περισσότερο από τις υπόλοιπες οθόνες των άλλων NSeries συσκευών,ίσως ένα κλικ μόνο και το λέω αυτό έχοντας συγκριτικά κατα νου τις οθόνες τους.

Ενα αρνητικό που παρατήρησα σήμερα και δεν αφορά την συσκευή είναι η τρίωρη φόρτιση του κινητού(αφού σήμερα εξαντλήθηκε το μισό φορτίο της μπαταρίας που είχε από την Παρασκευή το απόγευμα που το πήρα-11 τό΄βαλα και 2 νταν ολοκληρώθηκε),ο φορτιστής είναι ο AC-10E με κατάληξη MicroUSB βέβαια αλλά μου θυμίζει τον AC-12..,κρίμα να διαρκεί τόσο η πλήρης φόρτιση-αν είναι νύχτα είναι ΟΚ αλλά αν θες να το φορτίσεις μέρα για να συνεχίσεις τις δραστηριότητες σου έξω πρέπει να περιμένεις ή να το φορτίσεις πιο λίγο.....:(

Αλλά ΄ντάξει δεν είναι και τόσο πρόβλημα αυτό......;)

Κάπου είχα διαβάσει οτι η φόρτιση μέσω καλωδίου υπολογιστή αργεί, αλλά, αν κάνει 3 ώρες και με τον κανονικό φορτιστή είναι πολύ. Πάντως, μπορεί επίτηδες να έγινε αυτό ωστε να επιτυγχάνεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Κάτι άλλο που έχω δει να συζητείται πολύ αλλά πουθενά δεν έχω διαβάσει κάτι τελεσίδικο, είναι το θέμα της διάρκειας ζωής της οθόνης. Οι OLED οθόνες υπάρχουν πολλά χρόνια σαν τεχνολογία αλλά δεν χρησιμοποιούνται απο τους κατασκευαστές γιατί υπήρχε περιορισμός στην διάρκεια ζωής τους. Αλλού έχω διαβάσει για 1.000 ώρες ζωής, αλλού για 10.000 ενω σε παλιότερο άρθρο για την συγκεκριμένη APOLED είχε αναφερθεί οτι έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα αυτά και έχουν διάρκεια για πάνω απο 10 χρόνια.

υπάρχει κάποιος μετατροπέας από τους παλιούς φορτιστες την νόκια και αυτον του ν85?απαράδεκτοι βέβαια που άλλαξαν τον φορτιστή..............

Κάπου είχα διαβάσει οτι η φόρτιση μέσω καλωδίου υπολογιστή αργεί, αλλά, αν κάνει 3 ώρες και με τον κανονικό φορτιστή είναι πολύ. Πάντως, μπορεί επίτηδες να έγινε αυτό ωστε να επιτυγχάνεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Κάτι άλλο που έχω δει να συζητείται πολύ αλλά πουθενά δεν έχω διαβάσει κάτι τελεσίδικο, είναι το θέμα της διάρκειας ζωής της οθόνης. Οι OLED οθόνες υπάρχουν πολλά χρόνια σαν τεχνολογία αλλά δεν χρησιμοποιούνται απο τους κατασκευαστές γιατί υπήρχε περιορισμός στην διάρκεια ζωής τους. Αλλού έχω διαβάσει για 1.000 ώρες ζωής, αλλού για 10.000 ενω σε παλιότερο άρθρο για την συγκεκριμένη APOLED είχε αναφερθεί οτι έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα αυτά και έχουν διάρκεια για πάνω απο 10 χρόνια.

Βρε ας κρατήσει για όσο θα΄χει εγγύηση και είμαστε κομπλέ:lol::lol:,αλλά 1000 ώρες είναι πολύ λίγες για 500 €......10000 καλές είναι αλλά και πάλι.....10 χρόνια βέβαια είναι way too much....παρατηρώ ότι οι τάσεις πολλαπλασιασμού είναι πάντα στο 10...επί χιλιάδες,επί χρόνια,επι μήνες όμως....:confused:(αστειεύομαι φυσικά φίλε mirrorofsorrow:)).

Μήπως είναι αδύναμος ο φορτιστής που συνοδεύει το Ν85? Τι mA βγάζει? Ο ACP-12 που αναφέρατε βγάζει 800mA.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μήπως είναι αδύναμος ο φορτιστής που συνοδεύει το Ν85? Τι mA βγάζει? Ο ACP-12 που αναφέρατε βγάζει 800mA.

Απ΄ότι λέει πάνω βγάζει 1200 mA(output),αλλά μάλλον το κύκλωμα φόρτισης του Ν85 χρειάζεται αυτόν τον χρόνο,τι να κάνουμε...ελπίζω να κρατάει αρκετα η μπαταρία,θα δοκιμάσω και με κανονική χρήση(όχι heavy duty για λίγες μέρες..).

*Παρατηρήσεων συνέχεια γενικά για το Ν85 με το Sygic 7.60.731 εγκατεστημένο το οποίο λοκάρει αστραπιαία φυσικά και συνεργάζεται άψογα απλώς στην φωνητική πλοήγηση "κλέβει" την κατάληξη του τέλους φράσης(δηλαδή στο "στρίψετε δεξιά" κλέβει το α πχ.)

Με το Garmin 5.00 δεν συμβαίνει τίποτα παρόμοιο και επίσης λοκάρει και συνεργάζεται με την εφαρμογή πολύ γρήγορα,στην πλοήγηση είναι σαφώς πιο γρήγορο από τα Ν95-2,Ν82,...αλλά και πάλι σαν εφαρμογή έχει βαρύνει ή φταίει ο χάρτης Autodrivehellas...πάντως μια χαρά την δουλειά σου τη κάνεις;)

υπάρχει κάποιος μετατροπέας από τους παλιούς φορτιστες την νόκια και αυτον του ν85?απαράδεκτοι βέβαια που άλλαξαν τον φορτιστή..............

Απο σχετικούς αντάπτορες, υπάρχει αυτός

http://europe.nokia.com/MEDIA_BANK_100/R6Accessories/C/CA-126/R6_CA-126_240x240.png

και αυτός

http://europe.nokia.com/MEDIA_BANK_100/R6Accessories/C/CA-44/ca-44_312x312.jpg

.αλλά και πάλι σαν εφαρμογή έχει βαρύνει ή φταίει ο χάρτης Autodrivehellas...πάντως μια χαρά την δουλειά σου τη κάνεις;)

Δοκίμασε στις ρυθμίσεις του χάρτη, να μην έχεις επιλεγμένες τις περισσότερες λεπτομέριες γιατί φορτώνει πάρα πολλά εικονίδια παο POIs που καθυστερούν πολύ την πλήρη προβολή πληροφοριών.

.....Δοκίμασε στις ρυθμίσεις του χάρτη, να μην έχεις επιλεγμένες τις περισσότερες λεπτομέριες γιατί φορτώνει πάρα πολλά εικονίδια παο POIs που καθυστερούν πολύ την πλήρη προβολή πληροφοριών.

Ναι το έβαλα ήδη στην Κανονική λεπτομέρεια και η διαφορά είναι αισθητή,και να φανταστείς δεν έχω βάλει τα τρελλά POIs,έφτιαξα ένα φάκελο με τα απολύτως για μενα απαραίτητα και τσουπ μέσω POIloader τά΄βαλα.

Δεν θέλω να φανώ αδιάκριτος,αλλά πόσα έδωσες για το κινητό...Γιατί ενδιαφέρομαι.......
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Στο xxxxxxxxx είχαν πει οτι, μετά απο πειράματα, κατέληξαν στο οτι και 1 POI να βάλεις, βαραίνει. Αν δεν βάλεις κανένα έχει ταχύτητα Χ, αν βάλεις όμως 1 ή 100 την ίδια ταχύτητα θα εχεις. Δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο μιας και ποτέ δεν έχω βάλει ΡΟΙ εκτός απο αυτά που έχει ενσωματωμένα ο κάθε χάρτης που χρησιμοποιώ.