Jump to content

[Επίσημο] Nokia N85

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά,σε όλα τα Nokia έτσι είναι...Είναι θέμα τύχης(τουλάχιστον στην αρχή)!!!!Καλορίζικο σε όσους το έχουν ή πρόκειται να το έχουν!Εγώ θα ήθελα κάτι πιο αναλυτικό όσον αφορά την μουσική...Κάποιο συγκριτικό με κάποιο άλλο κινητό που να υπάρχει εύκαιρο?Ένυαση ποιότητα από ηχεία ακουστικά?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημέρα σας.

Απλά εννοώ ότι όσο και να ψάξεις δεν θα βρεις κάποιο τέλειο κινητό. Πάντα μα πάντα κάτι θα βρεις να σε χαλάσει. Λίγο ο τζόγος από το slide, λίγο να τρίζει σε κάποιο σημείο. Απλά κάνεις κάποιες παραχωρήσεις. Και όπως λέει και ο rostropol είναι καθαρά θέμα τύχης. Μπορεί να σου βγει καλό και να μην έχει τόσο πρόβλημα στο slide για παράδειγμα.

Καλό θα είναι όταν πάμε να αγοράσουμε κινητό να το ανοίγουμε εκεί μπροστά στον πωλητή. Να δούμε καταρχήν αν δουλεύει βάζοντάς του μια κάρτα μέσα. Αν τρίζει αν είναι καλό το slide του και γενικά κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις εκεί πριν το αγοράσεις. Τι στο καλό? Πελάτες είμαστε θα δώσουμε τα λεφτά μας να μη ξέρουμε το τί θα αγοράσουμε? Γουρούνι στο σακί? Τουλάχιστον εγώ έτσι θα κάνω από εκεί που θα το πάρω. Το είπα εκεί και στην πωλήτρια και μου είπε κανένα πρόβλημα. (αυτο έλλειπε). Δεν ξέρω αν γίνεται σε όλα τα καταστήματα αυτό πάντως. Πιστεύω σε πολλά.

Ευχαριστώ.

Αν ανοίξει ο πωλητής δυο-τρεις συσκευασίες θα πρέπει να βρει και δυο-τρεις πελάτες για να τους πείσει να τα πάρουν ασφράγιστα...ψιλοδύσκολο αυτό-εγώ τουλάχιστον δε θα το΄παιρνα(υπάρχει λόγος που η ΝΟΚΙΑ,Samsung,κ.α. εταιρείες βάζουν ταινία ασφαλείας στις συσκευασίες τους-γιατί κάποιοι θέλουν αφού έχουν πληρώσει 500,600,700 € ++++...αυτοί να ανοίξουν την συσκευασία για πρώτη φόρα;)).

Αρα μένει μόνο να αναρρωτηθείς αν εσύ θα το έπαιρνες σε ασφράγιστη συσκευασία με την δικαιολογία ότι κάποιος ήθελε να το δει από κοντά πριν,αν ναι τότε θάσαι από τους λίγους που το δέχονται αυτό.

Δυστυχώς με την ΝΟΚΙΑ δεν υπάρχει εγγύηση ότι όταν λανσαριστεί για πρώτη φορά ένα νέο μοντέλο οι συσκευές της 1ης,2ης παρτίδας θα είναι απόλυτα σωστές,οπότε μάλλον πρέπει να κάνει εμπορικά τον κύκλο της και ενδεχομένως οι επόμενες παρτίδες(μπορεί και απο νέα γραμμή παραγωγής) να είναι άρτιες.

Σε ότι αφορά τα reviews σχεδόν πάντα οι πρωτότυπες συσκευές που στέλνονται στα διάφορα site είναι πολύ προσεγμένες,χωρίς να αντανακλούν όμως σε ικανοποιητικό βαθμό την ποιότητα των επόμενων συσκευών παραγωγής,συμπερασματικά εγώ λέω προσωπικά να κάνω το εξής,δεν θα δίνω μεγάλη βαρύτητα στα reviews και θα περιμένω να κυκλοφορήσει ένα κινητό για 2-3 μήνες και βάλε πριν σκεφτώ να το πάρω(λέμε τώρα-αν μπορέσω,αλλά τελικά ζητούμενο είναι να αξιοποιήσεις τον χρόνο επίκαιρης χρήσης και δυνατοτήτων μιας συσκευής για 1 χρόνο ας πούμε-με την πυκνότητα που παρουσιάζονται τα νέα μοντέλα θεωρείται σχετικά εύλογο διάστημα-για όποιον αντέχει βέβαια....),οποιος συμφωνεί με την λογική αυτή ακολουθεί.....;)

Αν ανοίξει ο πωλητής δυο-τρεις συσκευασίες θα πρέπει να βρει και δυο-τρεις πελάτες για να τους πείσει να τα πάρουν ασφράγιστα...ψιλοδύσκολο αυτό-εγώ τουλάχιστον δε θα το΄παιρνα(υπάρχει λόγος που η ΝΟΚΙΑ,Samsung,κ.α. εταιρείες βάζουν ταινία ασφαλείας στις συσκευασίες τους-γιατί κάποιοι θέλουν αφού έχουν πληρώσει 500,600,700 € ++++...αυτοί να ανοίξουν την συσκευασία για πρώτη φόρα;)).

Αρα μένει μόνο να αναρρωτηθείς αν εσύ θα το έπαιρνες σε ασφράγιστη συσκευασία με την δικαιολογία ότι κάποιος ήθελε να το δει από κοντά πριν,αν ναι τότε θάσαι από τους λίγους που το δέχονται αυτό.

Δυστυχώς με την ΝΟΚΙΑ δεν υπάρχει εγγύηση ότι όταν λανσαριστεί για πρώτη φορά ένα νέο μοντέλο οι συσκευές της 1ης,2ης παρτίδας θα είναι απόλυτα σωστές,οπότε μάλλον πρέπει να κάνει εμπορικά τον κύκλο της και ενδεχομένως οι επόμενες παρτίδες(μπορεί και απο νέα γραμμή παραγωγής) να είναι άρτιες.

Σε ότι αφορά τα reviews σχεδόν πάντα οι πρωτότυπες συσκευές που στέλνονται στα διάφορα site είναι πολύ προσεγμένες,χωρίς να αντανακλούν όμως σε ικανοποιητικό βαθμό την ποιότητα των επόμενων συσκευών παραγωγής,συμπερασματικά εγώ λέω προσωπικά να κάνω το εξής,δεν θα δίνω μεγάλη βαρύτητα στα reviews και θα περιμένω να κυκλοφορήσει ένα κινητό για 2-3 μήνες και βάλε πριν σκεφτώ να το πάρω(λέμε τώρα-αν μπορέσω,αλλά τελικά ζητούμενο είναι να αξιοποιήσεις τον χρόνο επίκαιρης χρήσης και δυνατοτήτων μιας συσκευής για 1 χρόνο ας πούμε-με την πυκνότητα που παρουσιάζονται τα νέα μοντέλα θεωρείται σχετικά εύλογο διάστημα-για όποιον αντέχει βέβαια....),οποιος συμφωνεί με την λογική αυτή ακολουθεί.....;)

Τότε είναι καθαρά θέμα τύχης τι θα είναι μέσα στο κουτί. Αν είσαι τυχερός θα βρεις μέσα ένα κινητό που δεν θα τρίζει (μαζί και όλα τα άλλα), οπότε όλα οκ. Αν είσαι άτυχος...τότε είναι διαφορετικά όλα. Θα το κάνω όμως γιατί έτσι θα δω τι θα πάρω. Ακριβώς τι θα πάρω. Και δεν μιλάω για λίγο τζόγο να έχει. Λίγο πολύ όλα έχουν. Παίρνοντας μια κλειστή συσκευασία δε μπορείς να δεις τα χοντρά προβλήματα. Τα βλέπεις μόνο όταν πας σπίτι και την ανοίξεις. Τότε είναι αργά. Άντε μετά να τους πείσεις ότι ήταν έτσι από την αρχή και ότι δεν έκανες κάτι εσύ, ώστε να μπορούν ίσως να στην αλλάξουν την συσκευή. Δεν ξέρω ίσως να είμαι λάθος στις απόψεις μου. Είναι ένα ρίσκο και αυτό πάντως αν την πάρεις κλειστή. Και εγώ θέλω σαφώς να πάρω κάτι νέο και να είναι κλειστό το κουτί. Αλλά έχουν δει πολλά τα μάτια μου με τη δουλειά που κάνω οπότε όσο μπορώ και με παίρνει, είμαι επιφυλακτικός.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά,σε όλα τα Nokia έτσι είναι...Είναι θέμα τύχης(τουλάχιστον στην αρχή)!!!!Καλορίζικο σε όσους το έχουν ή πρόκειται να το έχουν!Εγώ θα ήθελα κάτι πιο αναλυτικό όσον αφορά την μουσική...Κάποιο συγκριτικό με κάποιο άλλο κινητό που να υπάρχει εύκαιρο?Ένυαση ποιότητα από ηχεία ακουστικά?

οχι εδω δεν ισχυει το απλα ετυχε,σε ολα ετσι ειναι,και πελατων που ειδα στο κατατημα να τα χουν και τα σφραγισμενα ολα το ιδιο ακριβως ηταν,θα χει κανει μαλλον η nokia συμβαση με την playmobil η την lego.:lol:ετσι μονο εξηγηται.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Λέμε λέμε λέμε αλλά νόκια παίρνουμε παρά τα προβλήματα που έχουν. Εντάξει όχι όλοι αλλά αρκετοί. Κόλλημα μεγάλο...
[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι εδω δεν ισχυει το απλα ετυχε,σε ολα ετσι ειναι,και πελατων που ειδα στο κατατημα να τα χουν και τα σφραγισμενα ολα το ιδιο ακριβως ηταν,θα χει κανει μαλλον η nokia συμβαση με την playmobil η την lego.:lol:ετσι μονο εξηγηται.

θα συμφονισω με τον πατριωτη και δεν το παιρνω με τιποτα!να μαθουν να βαλουν μυαλο!:mad:

Η γνωμη μου ειναι οτι ειναι θεμα ποιοτητας κατασκευης απλα λογια ...τι λαχεια θα παιρνουμε η κινητα και μαλιστα ακριβα ....πιστευω οτι η ΝΟΚΙΑ εν γνωση της βαζει τετοια υλικα κατασκευης για να αυξησει το κερδος της ...και το ονομα εχει και την τεχνογνωσια [οπως εχει δειξει σε αλλα κινητα της ] ωστε να παραγει ποιοτικα κινητα που να ανταποκρινονται στη τιμη τους
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

την τεχνογνωσια την εχει,τα υλικα τα βαζει???

ΟΧΙ.

και γιατι να δωσω 500+ ευρω λοιπον για ενα κινητο που στην ουσια μια απο τα ιδια ειναι με τα υπολοιπα symbian που κυκλοφορανε,η οθονη δεν μου λεει κατι.το gps επισης,κι αλλα εχουν.η φορητοτητα?μα σιγα τωρα το πολυ μικρο του μεγεθος,προτιμω n95 8αρι.

εδω φτηνοτερα κινητα και δεν εχουν προβλημα στο slide.

να μου λειπει λοιπον.

ΟΧΙ.

και γιατι να δωσω 500+ ευρω λοιπον για ενα κινητο που στην ουσια μια απο τα ιδια ειναι με τα υπολοιπα symbian που κυκλοφορανε,η οθονη δεν μου λεει κατι.το gps επισης,κι αλλα εχουν.η φορητοτητα?μα σιγα τωρα το πολυ μικρο του μεγεθος,προτιμω n95 8αρι.

εδω φτηνοτερα κινητα και δεν εχουν προβλημα στο slide.

να μου λειπει λοιπον.

Συγκεκριμένα, το Nokia N85 είναι το μικρότερο dual-slider τηλέφωνο της σειράς «N», καθώς οι διαστάσεις του είναι 103 x 50 x 16 χιλιοστά, ενώ ο όγκος του δεν υπερβαίνει τα 76 κυβικά εκατοστά. Το κορυφαίο Nokia N96 είναι 2 έως 4 χιλιοστά πιο παχύ, αλλά και 5 εκατοστά πλατύτερο με αποτέλεσμα ο όγκος του να αγγίζει τα 92 κυβικά εκατοστά. Λίγο μεγαλύτερο από το Nokia N85 είναι όμως και το Nokia N81, που δεν ακολουθεί τις αρχές του «διπλά συρόμενου» σχεδιασμού.

Το Nokia N95 8GB έχει διαστάσεις 99 x 53 x 21 χιλιοστά, που συνθέτουν όγκο 96 κυβικών εκατοστών, ενώ το βάρος του, μετά την τοποθέτηση της standard μπαταρίας, ανέρχεται στα 128 γραμμάρια. (Ζήτω το copy) :p

Η διαφορά είναι μόνο στο πλάτος κατά 4 χιλιοστά.

Μια χαρά είναι η φορητότητα του για slide κινητό.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμ τα εχει και ακριβα και μαπα κατασευη!ελπιζω να το καταλαβουν και να βαλουν μυαλο!γιατι και τους επομενουν μηνες θα πεφτουν σε κερδη....;)

Σε ότι αφορά τα reviews σχεδόν πάντα οι πρωτότυπες συσκευές που στέλνονται στα διάφορα site είναι πολύ προσεγμένες,χωρίς να αντανακλούν όμως σε ικανοποιητικό βαθμό την ποιότητα των επόμενων συσκευών παραγωγής,συμπερασματικά εγώ λέω προσωπικά να κάνω το εξής,δεν θα δίνω μεγάλη βαρύτητα στα reviews και θα περιμένω να κυκλοφορήσει ένα κινητό για 2-3 μήνες και βάλε πριν σκεφτώ να το πάρω

Με τα πρωτότυπα μοντέλα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Η ποιότητα κατασκευής τους είναι κατώτερη απο τα μοντέλα παραγωγής. Αφού πολλές φορές, όταν σε μια παρουσίαση χρησιμοποιείται πρωτότυπο, αναφέρεται οτι δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την ποιότητα κατασκευής, την κάμερα και πάει λέγοντας.

Αυτό όμως κυρίως στα Ν series γιατί μόνο εκεί η Nokia μας κάνει τέτοιες εκπλήξεις. Δεν έχω δει ποτέ παρουσίαση που να λέει οτι έχω πχ ένα Ε65 χαλαρό αλλά περιμένω να είναι πιο δεμένο το μοντέλο παραγωγής.

Μεταξύ μας, μπορείς να κάτσεις και να περιμένεις 2-3 μήνες για ένα νέο μοντέλο; Προσωπικά, σε τέτοιες περιπτώσεις, πάω απο την πρώτη μέρα κιόλας και προσεύχομαι να μην μου κάτσει καμια στραβή.

ΟΧΙ.

και γιατι να δωσω 500+ ευρω λοιπον για ενα κινητο που στην ουσια μια απο τα ιδια ειναι με τα υπολοιπα symbian που κυκλοφορανε

Και όμως και συ και πάρα πολλοί απο δω μέσα πάνε και αγοράζουν με το που βγούν νέα μοντέλα αρκετών εκατοντάδων ευρώ, παρόλο που γνωρίζαμε νωρίτερα τα όποια μειονεκτήματά τους.

Τρανταχτό παράδειγμα το Ν95. Ήξερα οτι είναι βάρκα αλλά δε με σταμάτησε να πάω και το τσιμπήσω την πρώτη μέρα κιόλας που ήρθε στα Nokia Shops.

Με τα πρωτότυπα μοντέλα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Η ποιότητα κατασκευής τους είναι κατώτερη απο τα μοντέλα παραγωγής. Αφού πολλές φορές, όταν σε μια παρουσίαση χρησιμοποιείται πρωτότυπο, αναφέρεται οτι δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την ποιότητα κατασκευής, την κάμερα και πάει λέγοντας.

Αυτό όμως κυρίως στα Ν series γιατί μόνο εκεί η Nokia μας κάνει τέτοιες εκπλήξεις. Δεν έχω δει ποτέ παρουσίαση που να λέει οτι έχω πχ ένα Ε65 χαλαρό αλλά περιμένω να είναι πιο δεμένο το μοντέλο παραγωγής.

Μεταξύ μας, μπορείς να κάτσεις και να περιμένεις 2-3 μήνες για ένα νέο μοντέλο; Προσωπικά, σε τέτοιες περιπτώσεις, πάω απο την πρώτη μέρα κιόλας και προσεύχομαι να μην μου κάτσει καμια στραβή.

Και όμως και συ και πάρα πολλοί απο δω μέσα πάνε και αγοράζουν με το που βγούν νέα μοντέλα αρκετών εκατοντάδων ευρώ, παρόλο που γνωρίζαμε νωρίτερα τα όποια μειονεκτήματά τους.

Τρανταχτό παράδειγμα το Ν95. Ήξερα οτι είναι βάρκα αλλά δε με σταμάτησε να πάω και το τσιμπήσω την πρώτη μέρα κιόλας που ήρθε στα Nokia Shops.

Είναι "αρρώστια" το καινούργιο κινητό,συμφωνώ και δηλώνω "ασθενής" αλλά τώρα είπα να κάνω μια προσπάθεια να αλλάξω την ιστορία αυτή,πόσες φορές περίμενα να βγει το ένα ,το άλλο,το τάδε της ΝΟΚΙΑ,της.....κλπ. και μετά την έτρωγα τη φόλα,Φτάνει πια !

Προς θεού δεν νοιώθω σε καμμία περίπτωση φόλα το Ν85 αφού μού΄κατσε ψιλοσφιχτό(τι είναι αυγό...?:confused::lol:) από άποψης slide κλπ. αλλά σε ότι αφορά την αναμονή,και ποτε θα βγεί και πόσο θα κάνει και σουπαμούπες.....ιστορίες γι΄αγρίους....μπούχτησα.Enough is enough.

περιμενα,τωρα πλεον δεν αγοραζω το καθε τυχων η οποιο κατσει.τωρα περιμενω και παιρνω κατι που πιστευω πως αξιζει και που συνδιαζει μαζι με τις λειτουργιες και την ποιοτητα κατασκευης.

δε σας πουλησε ποτε η νοκια κινητο ποιοτικης συσκευης, εκτος απο συγκεκριμενα μοντελα. τα χαρακτηριστικα πουλαει και αν και ακριβα γενικα σαν τιμη, για τα χαρακτηριστικα ειναι μια χαρα. μην τα θελουμε ολα δικα μας. αν ηταν σουπερ ποιοτικο, θα ειχε τουλαχιστον 200 ευρω παραπανω.

@ταξιδιωτη, δεν καταλαβαινω τι σε πειραζει τοσο πολυ, αφου ετσι κι αλλιως τα πουλας μετα.. :p

Δν μπορώ να καταλάβω τη λογική να αγοράζεις κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι καινούργιο...

Πότε μα ποτέ δν είχα πρόβλημα με κινητο nokia , καμμένα pixel , κολλήματα , επανεκινήσεις κλπ , Και αυτό γιατι έπερνα τις ναυαρχίδες τις nokia μετά από κανα χρόνο στην αγορά ώστε να εξαλείψουν όλο τα εφηβικά τους προβλήματα

Δεν αγοράζεις κάτι επειδή είναι καινούριο. Το αγοράζεις γιατί γουστάρεις τα χαρακτηριστικά του και θεωρείς οτι σε καλύπτει σαν συσκευή. Αλλά το ερώτημα εδώ δεν είναι αν θα το αγοράσεις ή θα το προσπεράσεις, αλλά το πόσο είσαι διατεθημένος να περιμένεις για μια ολοκαίνουρια συσκευή που είχες βάλει στο μάτι κάποιους μήνες νωρίτερα.

samsung G810.Απόλυτη ποιοτητα κατασκεύης αλλά πολύ ογκώδες.Μόλις είδα το Ν85 είπα θα το αλλάξω αμέσως αλλά τώρα με αυτά που βλέπω στο forum το σκέφτομαι.

samsung G810.Απόλυτη ποιοτητα κατασκεύης αλλά πολύ ογκώδες.Μόλις είδα το Ν85 είπα θα το αλλάξω αμέσως αλλά τώρα με αυτά που βλέπω στο forum το σκέφτομαι.

Παιρνοντας δαν αφορμη τα περι ποιοτητας θελω να πω και εγω 2 λογια.

Δυστυχως εχω μπει και εγω στο τριπακι μετα το ΑΘΑΝΑΤΟ S65V της παλαι ποτε Siemens(παρεπιπτωντος μετα σχεδον 5 χρονια ειναι αψογο ποιοτηκα και σιγουρα κλασεις καλυτερο απ το τελευταια candy bar Nokia Ν78 που ειχα) και αλλαζω τα κινητα σα τα πουκαμισα καθε τοσο ψαχνοντας να βρω 1 που να με καλυπτει αλλα ΔΕΝ!!

Παιρνοντας λοιπον απ ολες σχεδον τις εταιριες τα τελευταια 2 μιση χρονια και ειδικα τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ τους μοντελα ειδα αυτο που οι περισσοτεροι εδω ξερουμε αλλα δε το παραδεχομαστε(και μιλαω αποκλειστικα για ποιοτητα κατασκευης των κορυφαιων τους μοντελων)...

ΛΟΙΠΟΝ

Samsung=σχεδον ΤΕΛΕΙΑ ποιοτητα κατασκευης και υλικα αντε γεια

Σπανια να σου τυχη πατατα..

SE=1 σκαλι κατω σε θεμα κατασκευης και αρκετα κατω σε θεμα ποιοτητας υλικων

Νokia=Γιατι κανει αυτες τις πατατιες δε ξερω..

Ε66=Απλα μια κορυφη

Σειρα Ν=για τα..ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ...

Οπως ειχα πει και παλαιοτερα τιγκα τεχνολογια ντυνενη σε μια ΤΡΙΖΑΤΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ!!!

Ετσι ηταν ολα τα Ν series που ειχα και ειδικα τα N95,93,και κυριως το Ν78!

Ελπιζα με το Ν85 βασιζομενος και εγω στις αναφορες που μας εδιναν απ τα ξενα rewies οτι κατι θα αλλαξει..

Απ οτι διαβαζω ομως μια απ τα ιδια!!:(

Λοιπον οσο και να ειναι ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΛΑ απο θεμα τεχνολογιας εγω ΑΡΝΟΥΜΕ να τα ξανααγορασω με αυτο το περιτυλιγμα..

Δε μπορει καποια στιγμη θα βαλουν μυαλο εκει στη Νοκια

Τωρα ειδικα που δυναμονουν οι παιχτες απεναντι της;):p

ΣΣ

Για οσους ενδιαφεροντε επισεις να πω οτι απ την εμπειρια μου τα HTC ειναι απ τα κορυφαια ποιοτηκα(οχι ολα ομως) και το ιδιο ισχυη και για τα Μοτορολα

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

εγω παντως το Ν70 που είχα ήταν απ τα καλύτερα κινητά που εχω πάρει και πιο όμορφα.

τώρα το τι ποιοτητα έχει το Ν85 δε ξέρω απλα πιστευω οτι δε θα ναι αρκετα ώστε να με πειράξει τοσο :P ετσι πιστεύω δλδ :p

δλδ ρε παίδια εγώ που έλεγα αρχικά να τσιμπήσω το Ε66 (δε με νοιάζει η 5ΜP κάμερα του Ν85, ούτε το gaming) λέτε να πάω για το E66 τελικά (για θέμα ποιότητας)?

το Ν85 το επέλεξα κυρίως λόγω της θεωριτικής αυξημένης αυτονομίας του σε σχέση με το Ε..

:: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..::

:: SY1EBE ::

Αν θέλεις ποιότητα κατασκευής, το E66 είναι μονόδρομος.

Αν θέλεις να το ψάξεις περεταίρω καλύτερα να ανοίξεις ένα θέμα στους Διαξιφισμούς.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

δε σας πουλησε ποτε η νοκια κινητο ποιοτικης συσκευης, εκτος απο συγκεκριμενα μοντελα. τα χαρακτηριστικα πουλαει και αν και ακριβα γενικα σαν τιμη, για τα χαρακτηριστικα ειναι μια χαρα. μην τα θελουμε ολα δικα μας. αν ηταν σουπερ ποιοτικο, θα ειχε τουλαχιστον 200 ευρω παραπανω.

@ταξιδιωτη, δεν καταλαβαινω τι σε πειραζει τοσο πολυ, αφου ετσι κι αλλιως τα πουλας μετα.. :p

μα δεν νομιζω η nokia να βγει και να μας πει,κυριοι αυτο ειναι ποιοτικο κινητο κι αυτο ειναι χαλια,παμε καλα?οταν δινουμε 500 ευρω που ειναι ενας μισθος τοτε δεν λεμε την λεξη αν εχει καλη ποιοτητα κατασκευης.ειναι απαιτηση απο μας και καθηκον της εταιρειας να ακολουθει την ποιοτητα κατασκευης συμφωνα με το ποσο της αξιας του.αλλα σιγα τωρα.

οσο για μενα,τι με πειραζει τοσο πολυ???η κοροιδια φιλε μου,οταν παιρνω ενα κινητο πρεπει να το γουσταρω κιολας,σε αυτο το εκτρωμα που στην ουσια ουτε ομορφο δεν ειναι τι να χαρω.μπα οπως ειπα και πριν,δεν θα παρω.

καλυτερα να μην το σκεφτεσαι,απο τα ψηλα στα χαμηλα???δε λεει.

εγω παντως το Ν70 που είχα ήταν απ τα καλύτερα κινητά που εχω πάρει και πιο όμορφα.

τώρα το τι ποιοτητα έχει το Ν85 δε ξέρω απλα πιστευω οτι δε θα ναι αρκετα ώστε να με πειράξει τοσο :P ετσι πιστεύω δλδ :p

πρις το παρεις πιασε το στο χερι σου και δες αν σε ενοχλει η οχι κατι.

Τελικά ρε παιδιά τι θα γίνει με το Ν85?

Ξέρουμε πότε θα αρχίσει να πουλιέται;

Εχω επιδότιση απο Cosmote για 20 μέρες ακόμη...

Θα το δούμε μέσα στο 20ήμερο;

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Τελικά ρε παιδιά τι θα γίνει με το Ν85?

Ξέρουμε πότε θα αρχίσει να πουλιέται;

Εχω επιδότιση απο Cosmote για 20 μέρες ακόμη...

Θα το δούμε μέσα στο 20ήμερο;

Μα ήδη πουλιέται σε κάποια Nokia shop. Όπως θα έχεις διαβάσει σε προηγούμενα ποστ το έχουν αγοράσει 2-3 άτομα. Για το πότε θα το φέρει η Cosmote δεν ξέρω, μπορείς όμως να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις αλλά χλωμό το βλέπω να το φέρει μέσα στο επόμενο 20ήμερο.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Εγώ πάντως το έδωσα και αντε γεια,τελικά δεν μπόρεσα την σκληράδα των πλήκτρων και το όποιο αίσθημα ασάφειας κατασκευής έδινε,μου άφησε ανάμικτες εντυπώσεις αλλά τελικά η ποιότητα κατασκευής δεν είναι αυτό που θα έπρεπε ας ήταν και σχετικά σφιχτό το slide,με έκανε να το δώσω.

N95 8GB για μένα και τελείωσε,το πιο ποιοτικό και ολοκληρωμένο από κάθε άποψη,χαμηλότερο SAR 0,47 και μόνο 444 € στο Mediamarkt(γερμανικό EURO1 με μια αλλαγή του product code γίνεται ελληνικό με ισχύουσα εγγύηση στην Ελλάδα σε hardware και software διότι δεν γνωρίζουν στα ΝΟΚΙΑ Shops ότι η προσαρμογή στα ελληνικά έγινε με αλλαγή product code ή Phoenix και σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να κατηγορήσουν τον κάτοχο ότι το ένα ή το άλλο,υποχρεωτικά σου παρέχουν την εγγύηση-όλα αυτά βέβαια εγώ δεν τα χρειάζομαι:),αλλά να ΄χουμε να λέμε....)

Τελικά το fp2 δεν είναι και πανάκεια,τουλάχιστον στα Ν96,Ν85 είναι το μόνο που δεν θα με ενδιέφερε,θα κοίταγα πρώτα τα εξωτερικά χάλια και μετά τα "εντόσθια"......:lol::lol: