giannisj5 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Εδώ έχω ότι θα χρειαστείτε για να βάλετε το MGMaps στο κινητό σας... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Παιδια μια ερωτιση, οταν ερχετε ο κουριερ σπιτι για να παρι το κινητο αν εχει καποιο προβλημα αφηνει και καπιο χαρτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 θα φλασαρω μετα απο καιρο στην ανεπισημη v13e ,υποτιθεται οτι εχει καλυτερο pxo στην καμερα.Aν κ δεν περιμενω θαυματα, θα κανω μερικα τεστακια. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Δηλαδή του βάζεις εσύ χάρτες ή πρέπει να συνδεθείς με το ίντερνετ για να τους κατεβάζει το κινητό? Eιναι κατι σαν το gogle map που εχουμε εγκατεστημενο. Αλλα δεν βρισκεις τιποτα!!!! Δεν βρηκε καν τον δρομο μου που με ολα τα αλλα προγραμματα(απο το 6220c) τον βρηκα αμεσως,και μενω.....Αθηνα! Ευχαριστω για το wetravell Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Παιδια μια ερωτιση, οταν ερχετε ο κουριερ σπιτι για να παρι το κινητο αν εχει καποιο προβλημα αφηνει και καπιο χαρτι? Φυσικα,οτι παρελαβε το κινητο. Οποτε ευχεσαι να χασει το κινητο,η να του τα κλεψουν:lol: Εξασφαλιζεις καινουργιο.....:lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Όσο για το wetravel φτιάχνεις έναν φάκελο στην κάρτα μνήμης που τον ονομάζεις ή "WeTravel" ή "We Travel" και μέσα σ'αυτόν φτιάχνεις δυο άλλους που τους ονομάζεις "Map" και "Voice" και βάζεις τα αντίστοιχα αρχεία μέσα... Εβαλα την καρτα μνημης στον card reader,εφτιαξα εναν φακελο καινουργιο (οχι μεσα σε καποιον υπαρχον) με ονομα wetravel και μεσα σε αυτον αλλους δυο με ονοματα voice και map και εκανα copy-paste τα αντιστοιχα αρχεια μεσα απο τους φακελους που κατεβασα.....Σωστα? Παρα ταυτα δεν λειτουργει κατι...... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Εβαλα την καρτα μνημης στον card reader,εφτιαξα εναν φακελο καινουργιο (οχι μεσα σε καποιον υπαρχον) με ονομα wetravel και μεσα σε αυτον αλλους δυο με ονοματα voice και map και εκανα copy-paste τα αντιστοιχα αρχεια μεσα απο τους φακελους που κατεβασα.....Σωστα? Παρα ταυτα δεν λειτουργει κατι...... Πρόσεξε τα κεφαλαία γράμματα... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Εβαλα την καρτα μνημης στον card reader,εφτιαξα εναν φακελο καινουργιο (οχι μεσα σε καποιον υπαρχον) με ονομα WeTravel και μεσα σε αυτον αλλους δυο με ονοματα Voice και Map (κεφαλαια εκει που πρεπει) και εκανα copy-paste τα αντιστοιχα αρχεια μεσα απο τους φακελους που κατεβασα.....Σωστα? Βλεπω μια ψιλοροζ οθονη με ενα πρασινο βελακι στη μεση ημερομηνια και ωρα ψηλα επανω. Πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις? Οταν γραφω πολη (Athens)δεν κανει καμμια αντιδραση.... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Εβαλα την καρτα μνημης στον card reader,εφτιαξα εναν φακελο καινουργιο (οχι μεσα σε καποιον υπαρχον) με ονομα WeTravel και μεσα σε αυτον αλλους δυο με ονοματα Voice και Map (κεφαλαια εκει που πρεπει) και εκανα copy-paste τα αντιστοιχα αρχεια μεσα απο τους φακελους που κατεβασα.....Σωστα? Βλεπω μια ψιλοροζ οθονη με ενα πρασινο βελακι στη μεση ημερομηνια και ωρα ψηλα επανω. Πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις? Οταν γραφω πολη (Athens)δεν κανει καμμια αντιδραση.... θα πρεπει να δηλωσεις το path στα options,files Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Εβαλα την καρτα μνημης στον card reader,εφτιαξα εναν φακελο καινουργιο (οχι μεσα σε καποιον υπαρχον) με ονομα WeTravel και μεσα σε αυτον αλλους δυο με ονοματα Voice και Map (κεφαλαια εκει που πρεπει) και εκανα copy-paste τα αντιστοιχα αρχεια μεσα απο τους φακελους που κατεβασα.....Σωστα? Βλεπω μια ψιλοροζ οθονη με ενα πρασινο βελακι στη μεση ημερομηνια και ωρα ψηλα επανω. Πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις? Οταν γραφω πολη (Athens)δεν κανει καμμια αντιδραση.... και να περιμένεις να βρει στίγμα Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Φυσικα,οτι παρελαβε το κινητο. Οποτε ευχεσαι να χασει το κινητο,η να του τα κλεψουν:lol: Εξασφαλιζεις καινουργιο.....:lol: χαχαχα ωραια λοιπον ας ελπίσω να μου το χασει λοιπον. Να ρωτησω αν ξερει καποιος, υπαρχει τροπος να βαλουμε ημερομινια στις φωτο που βγαζουμε οπως με αλλα κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Αν πρόσεξες τα νούμερα της φωτογραφίας δεν είναι τυχαία… π.χ Ρ21-05-09_00.43.jpg, είναι ημερομηνία και ώρα. Τώρα αν εννοείς να τυπώνεται επάνω στη φώτο η ημερομηνία, όχι αυτό δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Εν το μεταξυ κατεβαζει το gMapMaker ενα 24ωρο.........:wacko: Να ανυσυχω,η να αγορασω 16gb καρτα?:lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Εν το μεταξυ κατεβαζει το gMapMaker ενα 24ωρο.........:wacko: Να ανυσυχω,η να αγορασω 16gb καρτα?:lol: τι εβαλες να κατεβασει? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Αν πρόσεξες τα νούμερα της φωτογραφίας δεν είναι τυχαία… π.χ Ρ21-05-09_00.43.jpg, είναι ημερομηνία και ώρα. Τώρα αν εννοείς να τυπώνεται επάνω στη φώτο η ημερομηνία, όχι αυτό δεν γίνεται. Οχ αυτο δεν το ειχα προσεξει, καλοοο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatieleos Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 παιδια σκεφτομαι να παρω το renoir και θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με τα εξωτερικα του ηχεια...η ενταση ειναι ικανοποιητικη και η ποιοτητα του ηχου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 παιδια σκεφτομαι να παρω το renoir και θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με τα εξωτερικα του ηχεια...η ενταση ειναι ικανοποιητικη και η ποιοτητα του ηχου? H ποιοτητα ειναι πολυ καλη,η ενταση οχι μεγαλη. Αλλα εκτος οτι υπαρχει τροπος να δυναμωσει η ενταση της συσκευης πειραζοντας καποιες ρυθμισεις στην συσκευη,ο πιο απλος τροπος ειναι με καποιο προγραμα στο pc αυξανεις την ενταση των κομματιων(πχ κλησης η sms). Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 τι εβαλες να κατεβασει? Eνα μικρο αρχειo .map Hδη σταματησα την ληψη....... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Eνα μικρο αρχειo .map Hδη σταματησα την ληψη....... ναι αλλά ποια περιοχή και τι ζουμ? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konajiji Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Pira to Renoir exthes me ekdosh logismikou KC910_v10k to kako einai oti to pira gia to GPS, diavasa kai parapanw alla akrh den evgala, katevasa to WeTravel (338Kb) to evala sto kinhto to etreksa alla den mporw na orisw apo pou na travaei ton xarth. vohthiste me paidia giati exw apelpistei... peite mou pws exei h olh diadikasia san pio empoirao sta lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Pira to Renoir exthes me ekdosh logismikou KC910_v10k to kako einai oti to pira gia to GPS, diavasa kai parapanw alla akrh den evgala, katevasa to WeTravel (338Kb) to evala sto kinhto to etreksa alla den mporw na orisw apo pou na travaei ton xarth. vohthiste me paidia giati exw apelpistei... peite mou pws exei h olh diadikasia san pio empoirao sta lg δες το μνμ 2372, είναι οτι πιο καλό έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 kala milame katevaza simera apo to prwi kai teleiwsa twra me to mgmaps mia perioxi pou kalipti olo to nomo pellas thessalonikis xalkidikis kai ftanei mexri kabala. apo 8 ews 17...einai giro sta 380 mb alla sto disko leei oti pianei 3 gb einai dinaton?,,,,kai paw na to perasw stin karta kai leei oti thelei 7 wres gia na to grapsi.....exw pathei tin plaka mou... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kurozuka Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Να με και εγω ... πηρα και εγω το κινιτακι αυτο αλλα εχω 2 προβληματακια. 1)το gps (να το εχω αυτοματο ή υποβοηθουμενο-με ενδιαφερει να συνδεομαι μονο μεσω wifi και να μην χρεωνομαι) δεν μου εμφανιζει το στιγμα μου(που βρισκομαι) και εαν με βρει μου λεει οτι βρισκομαι σε ενα κυκλο με διαμετρο 25χλμ..... 2)Γιατι στο youtube εχω κυριολεκτικα χαλια ηχο/εικονα? Φανταζομαι οτι ειναι προσαρμοσμενο να ριχνει την αναλυση αλλα απο την στιγμη που βλεπω σουπερ τα βιντακια μου απο ποιοτητα δεν υπαρχει τροπος να τροποιηθει? Btw εχω firmaware v10b....αξιζει να το αναβαθμισω? Σορρυ εαν ειμαι λιγο ....πρηξας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Mε το wetravell τι γινεται?εχω κατεβασει τα αρχεια,εγκατεστησα το .jar O χαρτης mgreece poy παει? Το wetravel, μπορει να λειτουργησει στο κινητο. Το εχουμε καταφερει με τον spidey. Αλλα δεν αξιζει ΚΑΘΟΛΟΥ, για τον λογο οτι δεν βρισκει καμμια οδο, και οτι ειναι τρομερα ελειψος! Έχει βάλει κανένας το amaze gps? μου φαίνεται καλό... http://www.amazegps.com/welcome.php Ναι, ειναι πολυ καλο προγραμματακι. Δεν μπορεις να του φορτωσεις χαρτες, αλλα εχει ακριβεια τρομερη και πολυ γρηγορη αναζητηση δορυφορου. (και μες το σπιτι μου με βρισκει) Παιδιά η νέα έκδοση v13e τι λέει? την έβαλε κανείς? Κατι για καλυτερα pxo λενε, αλλα δεν νομιζω να δουμε διαφορα... re paidia kati asxeto--->xerei kaneis kwdiko gia ta router tis on telecom(asurmata) giati exo ensirmato k de mporw na mpo ap to renoir m(piano apo geitona).....i mipws mporw meso t pc suite ?? Στο ρουτερ απο κατω εχει ενα αυτοκολλητο. Εχει εναν serial. αυτος ειναι. θα φλασαρω μετα απο καιρο στην ανεπισημη v13e ,υποτιθεται οτι εχει καλυτερο pxo στην καμερα.Aν κ δεν περιμενω θαυματα, θα κανω μερικα τεστακια. Φιλε spidey, παιζει να περασουμε μεσω EFS το pxo, για να μην φλασαρουμε? Δεν μπορω να βρω το αρχειο καποου.... Εβαλα την καρτα μνημης στον card reader,εφτιαξα εναν φακελο καινουργιο (οχι μεσα σε καποιον υπαρχον) με ονομα WeTravel και μεσα σε αυτον αλλους δυο με ονοματα Voice και Map (κεφαλαια εκει που πρεπει) και εκανα copy-paste τα αντιστοιχα αρχεια μεσα απο τους φακελους που κατεβασα.....Σωστα? Βλεπω μια ψιλοροζ οθονη με ενα πρασινο βελακι στη μεση ημερομηνια και ωρα ψηλα επανω. Πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις? Οταν γραφω πολη (Athens)δεν κανει καμμια αντιδραση.... Δεν μπορει να διαβασει οδους. Αφηστε το. Επισης ,υπαρχει και καποιο guide. H ποιοτητα ειναι πολυ καλη,η ενταση οχι μεγαλη. Αλλα εκτος οτι υπαρχει τροπος να δυναμωσει η ενταση της συσκευης πειραζοντας καποιες ρυθμισεις στην συσκευη,ο πιο απλος τροπος ειναι με καποιο προγραμα στο pc αυξανεις την ενταση των κομματιων(πχ κλησης η sms). Μπορεις μεσω των ρυθμισεων του κρυφου μενου του κινητου, να αυξησεις την ενταση, αλλα δεν γνωριζω αν δεν θα σου δημιουργηθει προβλημα. Μεσω του Mp3Gain μπορεις να βαλεις τα κομματια σου να παιζουν δυνατοτερα. (κοντα στο 96 προτεινω) Να με και εγω ... πηρα και εγω το κινιτακι αυτο αλλα εχω 2 προβληματακια. 1)το gps (να το εχω αυτοματο ή υποβοηθουμενο-με ενδιαφερει να συνδεομαι μονο μεσω wifi και να μην χρεωνομαι) δεν μου εμφανιζει το στιγμα μου(που βρισκομαι) και εαν με βρει μου λεει οτι βρισκομαι σε ενα κυκλο με διαμετρο 25χλμ..... 2)Γιατι στο youtube εχω κυριολεκτικα χαλια ηχο/εικονα? Φανταζομαι οτι ειναι προσαρμοσμενο να ριχνει την αναλυση αλλα απο την στιγμη που βλεπω σουπερ τα βιντακια μου απο ποιοτητα δεν υπαρχει τροπος να τροποιηθει? Btw εχω firmaware v10b....αξιζει να το αναβαθμισω? Σορρυ εαν ειμαι λιγο ....πρηξας. Αναβαθμισε το. Δεν εχεις να χασεις κατι. 1) Βγες στην ταρατσα σου ή στο μπαλκονι σου, με καποιο αλλο προγραμμα και περιμενε να σε λοκαρει. (οχι google maps) Θα σε βρει ακριβως. Προτεινω mgmaps ή amazegps μεσω wifi. 2)Οντως, ειναι αισχος. Δεν εχει αναφερθει καποια ρυθμιση για καλυτερο ηχο/εικονα... Οποτε προφανως να μην γινεται. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kurozuka Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Ειχα αγορασει απο αγγελια το κινητο αυτο και ηταν μια χαρα μεχρι που δοκιμασα να αναβαθμισω το κινητο μεσω του προγραμματος της lg user support tool και μετα αναβαθμιση κινητου.Καθως εκανε το upgrade φτανει στο 16% και λεει<Προβλημα επικοινωνιας μεταξυ κινητου και υπολογιστη.Παρακαλω αποσυνδεστε το τηλεφωνο και αφαιρεστε την μπαταρια.Επανατοποθετηστε την μπαταρια,συνδεστε το καλωδιο ξανα και πατηστερ το πληκτρο retry για να συνεχισετε την αναβαθμιση > Αλλα το κινητο εχει κολησει στην Αρχικη οθονη οταν ξεκιναει το κινητο (την μαυρη με το εικονιδιο της lg) και λεει απο κατω <περιμενετε> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts