manos777 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 PAIDIA TO GPS TOY LEITOYRGEI XORIS INTERNET I' XREONESE GIA NA LEITOYRGISEI? KAI GENIKA TI LEEI KALO EINAI? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Παιδια να κανω μια ερωτηση?Λοιπον ξερει κανεις αν με το accelometer λειτουργει πανω-κατω το menu η ο τηλ καταλογος? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 κανεις στην παραπανω μου απορία απαντηση? Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Παιδια ειναι καλο αυτο ,πως σας φαινεται?http://cgi.ebay.ie/MIRROR-SCREEN-LCD-PROTECTOR-GUARD-FOR-LG-KC910-RENOIR_W0QQitemZ290316173735QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneBatteries?hash=item290316173735&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1300%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A3%7C294%3A50Την παραπανω απορια μου μπορει να την λυσει κανεις? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 αξιζει αραγε να δωσω το Ν82 για να παρω το renoir??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Παιδια ειναι καλο αυτο ,πως σας φαινεται?http://cgi.ebay.ie/MIRROR-SCREEN-LCD-PROTECTOR-GUARD-FOR-LG-KC910-RENOIR_W0QQitemZ290316173735QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneBatteries?hash=item290316173735&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1300%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A3%7C294%3A50Την παραπανω απορια μου μπορει να την λυσει κανεις? Εχω μπολικα τετοια...Εαν σε ενδιαφερει στειλε μου ενα πμ Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 PAIDIA TO GPS TOY LEITOYRGEI XORIS INTERNET I' XREONESE GIA NA LEITOYRGISEI? KAI GENIKA TI LEEI KALO EINAI? Το αυτονομο ειναι free καθαρα. Το υποβοηθουμενο σε χρεωνει γιατι λοκαρει στον δορυφορο της κινητης εταιριας σ. Παιδια, οταν θελω να βαλω μια υπενθιμιση στο κινητο ποιος ειναι ο ευκολοτερος τροπος? πχ να το προγραμματισω να χτυπησει καποια συγκεκριμενη ωρα, και να εχω γραψει και καποιες λεξεις ως σημειωση της υπενθυμισης? κοιταξα ατζεντα, και ξυπνητηρια αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο.(μονο αποθηκευση σημειωσεων βρηκα να κανω, οχι ομως ειδοποιησεων). Αν καποιος ξερει, ας ενημερωσει. ευχαριστώ. Απο τα widget στο ρολοϊ βαζεις ξυπνητηρι... Αν εννοεις αυτο... αξιζει αραγε να δωσω το Ν82 για να παρω το renoir??????? Αξιζει... κερδιζεις απλα καμερα! Τα αλλα ειναι στο ιδιο επιπεδο αν και υπερτερει το n82 σε επιδοσεις!Παρτο για την full touch screen! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euclid1978 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Παιδια ειναι καλο αυτο ,πως σας φαινεται?http://cgi.ebay.ie/MIRROR-SCREEN-LCD-PROTECTOR-GUARD-FOR-LG-KC910-RENOIR_W0QQitemZ290316173735QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneBatteries?hash=item290316173735&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1300%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A3%7C294%3A50Την παραπανω απορια μου μπορει να την λυσει κανεις? Γειά! Πήρα προστατευτικό - καθρέπτη από Hong - Kong. Μου αλλοίωνε τα χρωματα στην οθόνη. Αναγκάστηκα να το βγάλω, γιατί δεν μπορούσα να βγάλω φωτό στον ήλιο: γυάλιζε πάρα πολύ η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 αξιζει αραγε να δωσω το Ν82 για να παρω το renoir??????? δεν αξιζει..Καταρχην το Ν82 εχει δυνατοτερο φλας,περισσοτερες εφαρμογες και γενικα θα το βαρεθεις γρηγορα το renoir... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 δεν αξιζει..Καταρχην το Ν82 εχει δυνατοτερο φλας,περισσοτερες εφαρμογες και γενικα θα το βαρεθεις γρηγορα το renoir... Tα ιδια και εγω, δεν μπορεσα να συνηθισω την οθονη αφης, εχω εδω και 3 μερες το Ν82. Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBOSR Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 tipota neo gia kanena programma gia na exoume free gps!!tipota me to garmin??Me to wetravel den exo mporesei na vgalw akri!!Exw rwtisei k pio prin pou kolaw alla den apantaei kaneis!!Sto gmapmaker... APO KEI POU LEEI OPERATING MODE PIO EPILEGO? apo auto p einai dipla sto zoom level pio? please help!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGELOS52 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Ας μου απαντησει καποιος παρακαλω,γιατι δεν υποστηριζει το renoir αρχεια wmv,ενω στις προδιαγραφες αναφερεται οτι τα αναπαραγαγει? Πρεπει να τα μεταφερω στο pc , να τα μετατρεψω avi και να τα ξαναμεταφερω στο renoir?:worry: Ειναι τοσο κουφο αυτο που λεω και δεν υπαρχει κανεις να με διαφωτισει?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 tipota neo gia kanena programma gia na exoume free gps!!tipota me to garmin??Me to wetravel den exo mporesei na vgalw akri!!Exw rwtisei k pio prin pou kolaw alla den apantaei kaneis!!Sto gmapmaker... APO KEI POU LEEI OPERATING MODE PIO EPILEGO? apo auto p einai dipla sto zoom level pio? please help!! στο OPERATING MODE επιλέγεις το τελευταίο... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Oντος το βαριεσαι γρηγορα το ρενουρ αν εχεις πριν sybian. Aντε να ερθει πισω το 6220c (προβλημα στο ζουμ του βιντεο). Παντως προσπαθησα για αναβαθμιση στο ρενουαρ,εβγαλα σιμ,εκλεισα pc suite,εκλεισα εφαρμογες στο τηλεφωνο,τιποτα σταματαει στο 4%..... Προβλημα επικοινωνιας λεει μεταξυ τηλεφωνου και pc........ Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Δεν εχει εγκατασταθεο σωστα ο driver του τηλεφωνου στο pc σου..Διεγραψε το και κανε του παλι εγκατασταση Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 δεν αξιζει..Καταρχην το Ν82 εχει δυνατοτερο φλας,περισσοτερες εφαρμογες και γενικα θα το βαρεθεις γρηγορα το renoir... Kρατα το ν82 και παρε και το renoir. Πολυ εφεντζιδικο,ψαρωνει ο κοσμακης,πολυ καλη καμερα. Οσον αφορα την οθονη αφης(εχω ενα τηλεφωνο casio του 93 με οθονη αφης(!!!!) απλα την συνηθιζεις,ειναι θεμα υπομονης. Αν και εχω μεγαλα δαχτυλα μπορω να παω πως τα παω καλα,ακομα και οταν γραφω στο πληρες(οριζοντιο)πληκτρολογιο! Μεχρι στιγμης σε 10 μερες μου το ζητησαν 2 ατομα.....! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
traction Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Το υποβοηθουμενο σε χρεωνει γιατι λοκαρει στον δορυφορο της κινητης εταιριας σ. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα . Δεν χρησιμοποιείται δορυφόρος κάποιας εταιρείας κινητής γιατί απλά δεν υπάρχει τέτοιος δορυφόρος. Επί το πρακτέου , θα σε χρεώνει με κάποια Kilobytes στην εκκίνηση του Gps κα όταν χάνεται η λήψη από τους δορυφόρους. Περισσότερα εδω : http://en.wikipedia.org/wiki/A-GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Δεν εχει εγκατασταθεο σωστα ο driver του τηλεφωνου στο pc σου..Διεγραψε το και κανε του παλι εγκατασταση Kαι ποιος ειναι αυτος o driver? Εκανα του κοσμου τους πειραματισμους,τι σιμ εβγαλα,τι suite απεγκατεστησα(ακομα και της νοκια),βαλε driver βγαλε driver,απενεργοποιησα μεχρι και το zonealarm ολοκληρο,εκει αυτο στο 4% σταματαει. Απεγκαθιστω τους driver απο προσθαφαιρεση προγραμματων...... κατεβασα τους driver με το b2cappsetup,γραφοντας ιμει και s/n...... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aligator21 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Καταρχήν καλως σας βρήκα! Εχω το RENOIR και θελω να ρωτησω γιατι οταν κατεβαζω καποιο βιντεο σε μορφη WMV,δεν το παιζει,αλλα μου λεει πως δεν υποστηριζεται η αναπαραγωγη του? Ειναι οντως ετσι? και αν ναι,υπαρχει τροπος να τα αναπαραγαγει με καποιο player ισως? Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω ! :confused: Ούτε και σε εμένα παίζουν :/ Παράθεση Always be your self... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBOSR Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 re paidia kati asxeto--->xerei kaneis kwdiko gia ta router tis on telecom(asurmata) giati exo ensirmato k de mporw na mpo ap to renoir m(piano apo geitona).....i mipws mporw meso t pc suite ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Παιδιά η νέα έκδοση v13e τι λέει? την έβαλε κανείς? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 re paidia kati asxeto--->xerei kaneis kwdiko gia ta router tis on telecom(asurmata) giati exo ensirmato k de mporw na mpo ap to renoir m(piano apo geitona).....i mipws mporw meso t pc suite ?? Τον κωδικό θα στον λέει σε κάποιο αυτοκόλλητο πάνω στο ρούτερ ή κάπου στα χαρτιά του... μέσω pc suite δεν ξέρω τι παίζει... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Έχει βάλει κανένας το amaze gps? μου φαίνεται καλό... http://www.amazegps.com/welcome.php Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Έχει βάλει κανένας το amaze gps? μου φαίνεται καλό... http://www.amazegps.com/welcome.php Συμπαθητικο οσι δουλευει το wi-fi. Eμενα σε ολη την Αθηνα βρηκε μονο μια οδο....σαν την δικια μου,αλλα σε αλλη περιοχη. Εγω ξερω τουλαχιστον τρεις οδους με το ιδιο ονομα! Τρεχαγυρευοπουλος δηλαδη....... Ειναι συμπαθητικο που ο χαρτης ειναι στα Ελληνικα,τιποτε αλλο. Mε το wetravell τι γινεται?εχω κατεβασει τα αρχεια,εγκατεστησα το .jar O χαρτης mgreece poy παει? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Συμπαθητικο οσι δουλευει το wi-fi. Eμενα σε ολη την Αθηνα βρηκε μονο μια οδο....σαν την δικια μου,αλλα σε αλλη περιοχη. Εγω ξερω τουλαχιστον τρεις οδους με το ιδιο ονομα! Τρεχαγυρευοπουλος δηλαδη....... Ειναι συμπαθητικο που ο χαρτης ειναι στα Ελληνικα,τιποτε αλλο. Mε το wetravell τι γινεται?εχω κατεβασει τα αρχεια,εγκατεστησα το .jar O χαρτης mgreece poy παει? Δηλαδή του βάζεις εσύ χάρτες ή πρέπει να συνδεθείς με το ίντερνετ για να τους κατεβάζει το κινητό? Όσο για το wetravel φτιάχνεις έναν φάκελο στην κάρτα μνήμης που τον ονομάζεις ή "WeTravel" ή "We Travel" και μέσα σ'αυτόν φτιάχνεις δυο άλλους που τους ονομάζεις "Map" και "Voice" και βάζεις τα αντίστοιχα αρχεία μέσα... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts