traction Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Το υποβοηθουμενο σε χρεωνει γιατι λοκαρει στον δορυφορο της κινητης εταιριας σ. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα . Δεν χρησιμοποιείται δορυφόρος κάποιας εταιρείας κινητής γιατί απλά δεν υπάρχει τέτοιος δορυφόρος. Επί το πρακτέου , θα σε χρεώνει με κάποια Kilobytes στην εκκίνηση του Gps κα όταν χάνεται η λήψη από τους δορυφόρους. Περισσότερα εδω : http://en.wikipedia.org/wiki/A-GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Δεν εχει εγκατασταθεο σωστα ο driver του τηλεφωνου στο pc σου..Διεγραψε το και κανε του παλι εγκατασταση Kαι ποιος ειναι αυτος o driver? Εκανα του κοσμου τους πειραματισμους,τι σιμ εβγαλα,τι suite απεγκατεστησα(ακομα και της νοκια),βαλε driver βγαλε driver,απενεργοποιησα μεχρι και το zonealarm ολοκληρο,εκει αυτο στο 4% σταματαει. Απεγκαθιστω τους driver απο προσθαφαιρεση προγραμματων...... κατεβασα τους driver με το b2cappsetup,γραφοντας ιμει και s/n...... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aligator21 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Καταρχήν καλως σας βρήκα! Εχω το RENOIR και θελω να ρωτησω γιατι οταν κατεβαζω καποιο βιντεο σε μορφη WMV,δεν το παιζει,αλλα μου λεει πως δεν υποστηριζεται η αναπαραγωγη του? Ειναι οντως ετσι? και αν ναι,υπαρχει τροπος να τα αναπαραγαγει με καποιο player ισως? Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω ! :confused: Ούτε και σε εμένα παίζουν :/ Παράθεση Always be your self... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBOSR Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 re paidia kati asxeto--->xerei kaneis kwdiko gia ta router tis on telecom(asurmata) giati exo ensirmato k de mporw na mpo ap to renoir m(piano apo geitona).....i mipws mporw meso t pc suite ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Παιδιά η νέα έκδοση v13e τι λέει? την έβαλε κανείς? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 re paidia kati asxeto--->xerei kaneis kwdiko gia ta router tis on telecom(asurmata) giati exo ensirmato k de mporw na mpo ap to renoir m(piano apo geitona).....i mipws mporw meso t pc suite ?? Τον κωδικό θα στον λέει σε κάποιο αυτοκόλλητο πάνω στο ρούτερ ή κάπου στα χαρτιά του... μέσω pc suite δεν ξέρω τι παίζει... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Έχει βάλει κανένας το amaze gps? μου φαίνεται καλό... http://www.amazegps.com/welcome.php Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Έχει βάλει κανένας το amaze gps? μου φαίνεται καλό... http://www.amazegps.com/welcome.php Συμπαθητικο οσι δουλευει το wi-fi. Eμενα σε ολη την Αθηνα βρηκε μονο μια οδο....σαν την δικια μου,αλλα σε αλλη περιοχη. Εγω ξερω τουλαχιστον τρεις οδους με το ιδιο ονομα! Τρεχαγυρευοπουλος δηλαδη....... Ειναι συμπαθητικο που ο χαρτης ειναι στα Ελληνικα,τιποτε αλλο. Mε το wetravell τι γινεται?εχω κατεβασει τα αρχεια,εγκατεστησα το .jar O χαρτης mgreece poy παει? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Συμπαθητικο οσι δουλευει το wi-fi. Eμενα σε ολη την Αθηνα βρηκε μονο μια οδο....σαν την δικια μου,αλλα σε αλλη περιοχη. Εγω ξερω τουλαχιστον τρεις οδους με το ιδιο ονομα! Τρεχαγυρευοπουλος δηλαδη....... Ειναι συμπαθητικο που ο χαρτης ειναι στα Ελληνικα,τιποτε αλλο. Mε το wetravell τι γινεται?εχω κατεβασει τα αρχεια,εγκατεστησα το .jar O χαρτης mgreece poy παει? Δηλαδή του βάζεις εσύ χάρτες ή πρέπει να συνδεθείς με το ίντερνετ για να τους κατεβάζει το κινητό? Όσο για το wetravel φτιάχνεις έναν φάκελο στην κάρτα μνήμης που τον ονομάζεις ή "WeTravel" ή "We Travel" και μέσα σ'αυτόν φτιάχνεις δυο άλλους που τους ονομάζεις "Map" και "Voice" και βάζεις τα αντίστοιχα αρχεία μέσα... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Εδώ έχω ότι θα χρειαστείτε για να βάλετε το MGMaps στο κινητό σας... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Παιδια μια ερωτιση, οταν ερχετε ο κουριερ σπιτι για να παρι το κινητο αν εχει καποιο προβλημα αφηνει και καπιο χαρτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 θα φλασαρω μετα απο καιρο στην ανεπισημη v13e ,υποτιθεται οτι εχει καλυτερο pxo στην καμερα.Aν κ δεν περιμενω θαυματα, θα κανω μερικα τεστακια. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Δηλαδή του βάζεις εσύ χάρτες ή πρέπει να συνδεθείς με το ίντερνετ για να τους κατεβάζει το κινητό? Eιναι κατι σαν το gogle map που εχουμε εγκατεστημενο. Αλλα δεν βρισκεις τιποτα!!!! Δεν βρηκε καν τον δρομο μου που με ολα τα αλλα προγραμματα(απο το 6220c) τον βρηκα αμεσως,και μενω.....Αθηνα! Ευχαριστω για το wetravell Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Παιδια μια ερωτιση, οταν ερχετε ο κουριερ σπιτι για να παρι το κινητο αν εχει καποιο προβλημα αφηνει και καπιο χαρτι? Φυσικα,οτι παρελαβε το κινητο. Οποτε ευχεσαι να χασει το κινητο,η να του τα κλεψουν:lol: Εξασφαλιζεις καινουργιο.....:lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Όσο για το wetravel φτιάχνεις έναν φάκελο στην κάρτα μνήμης που τον ονομάζεις ή "WeTravel" ή "We Travel" και μέσα σ'αυτόν φτιάχνεις δυο άλλους που τους ονομάζεις "Map" και "Voice" και βάζεις τα αντίστοιχα αρχεία μέσα... Εβαλα την καρτα μνημης στον card reader,εφτιαξα εναν φακελο καινουργιο (οχι μεσα σε καποιον υπαρχον) με ονομα wetravel και μεσα σε αυτον αλλους δυο με ονοματα voice και map και εκανα copy-paste τα αντιστοιχα αρχεια μεσα απο τους φακελους που κατεβασα.....Σωστα? Παρα ταυτα δεν λειτουργει κατι...... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Εβαλα την καρτα μνημης στον card reader,εφτιαξα εναν φακελο καινουργιο (οχι μεσα σε καποιον υπαρχον) με ονομα wetravel και μεσα σε αυτον αλλους δυο με ονοματα voice και map και εκανα copy-paste τα αντιστοιχα αρχεια μεσα απο τους φακελους που κατεβασα.....Σωστα? Παρα ταυτα δεν λειτουργει κατι...... Πρόσεξε τα κεφαλαία γράμματα... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Εβαλα την καρτα μνημης στον card reader,εφτιαξα εναν φακελο καινουργιο (οχι μεσα σε καποιον υπαρχον) με ονομα WeTravel και μεσα σε αυτον αλλους δυο με ονοματα Voice και Map (κεφαλαια εκει που πρεπει) και εκανα copy-paste τα αντιστοιχα αρχεια μεσα απο τους φακελους που κατεβασα.....Σωστα? Βλεπω μια ψιλοροζ οθονη με ενα πρασινο βελακι στη μεση ημερομηνια και ωρα ψηλα επανω. Πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις? Οταν γραφω πολη (Athens)δεν κανει καμμια αντιδραση.... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Εβαλα την καρτα μνημης στον card reader,εφτιαξα εναν φακελο καινουργιο (οχι μεσα σε καποιον υπαρχον) με ονομα WeTravel και μεσα σε αυτον αλλους δυο με ονοματα Voice και Map (κεφαλαια εκει που πρεπει) και εκανα copy-paste τα αντιστοιχα αρχεια μεσα απο τους φακελους που κατεβασα.....Σωστα? Βλεπω μια ψιλοροζ οθονη με ενα πρασινο βελακι στη μεση ημερομηνια και ωρα ψηλα επανω. Πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις? Οταν γραφω πολη (Athens)δεν κανει καμμια αντιδραση.... θα πρεπει να δηλωσεις το path στα options,files Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Εβαλα την καρτα μνημης στον card reader,εφτιαξα εναν φακελο καινουργιο (οχι μεσα σε καποιον υπαρχον) με ονομα WeTravel και μεσα σε αυτον αλλους δυο με ονοματα Voice και Map (κεφαλαια εκει που πρεπει) και εκανα copy-paste τα αντιστοιχα αρχεια μεσα απο τους φακελους που κατεβασα.....Σωστα? Βλεπω μια ψιλοροζ οθονη με ενα πρασινο βελακι στη μεση ημερομηνια και ωρα ψηλα επανω. Πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις? Οταν γραφω πολη (Athens)δεν κανει καμμια αντιδραση.... και να περιμένεις να βρει στίγμα Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Φυσικα,οτι παρελαβε το κινητο. Οποτε ευχεσαι να χασει το κινητο,η να του τα κλεψουν:lol: Εξασφαλιζεις καινουργιο.....:lol: χαχαχα ωραια λοιπον ας ελπίσω να μου το χασει λοιπον. Να ρωτησω αν ξερει καποιος, υπαρχει τροπος να βαλουμε ημερομινια στις φωτο που βγαζουμε οπως με αλλα κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Αν πρόσεξες τα νούμερα της φωτογραφίας δεν είναι τυχαία… π.χ Ρ21-05-09_00.43.jpg, είναι ημερομηνία και ώρα. Τώρα αν εννοείς να τυπώνεται επάνω στη φώτο η ημερομηνία, όχι αυτό δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Εν το μεταξυ κατεβαζει το gMapMaker ενα 24ωρο.........:wacko: Να ανυσυχω,η να αγορασω 16gb καρτα?:lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Εν το μεταξυ κατεβαζει το gMapMaker ενα 24ωρο.........:wacko: Να ανυσυχω,η να αγορασω 16gb καρτα?:lol: τι εβαλες να κατεβασει? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Αν πρόσεξες τα νούμερα της φωτογραφίας δεν είναι τυχαία… π.χ Ρ21-05-09_00.43.jpg, είναι ημερομηνία και ώρα. Τώρα αν εννοείς να τυπώνεται επάνω στη φώτο η ημερομηνία, όχι αυτό δεν γίνεται. Οχ αυτο δεν το ειχα προσεξει, καλοοο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatieleos Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 παιδια σκεφτομαι να παρω το renoir και θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με τα εξωτερικα του ηχεια...η ενταση ειναι ικανοποιητικη και η ποιοτητα του ηχου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts