Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...μηπως εισαι οντως Ν.Αφρικη κ δεν το ξερεις?;)

ekei file mou den exoun mpalkonia ......:lol::D

[sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

My Firmware : V10f (unbranded)

Οι ρυθμίσεις μου στο mgmaps.

Καταρχάς κάνουμε τα βήματα που αναφέρονται εδώ.

Μέσα από το mgmaps πάμε :

1. Menu --> GPS --> και έχω βάλει Mobile Tracking On & Web Tracking Off

2. Menu --> GPS --> Setup --> Select Device --> Internal

3. Menu --> Settings --> Map Browsing --> και έχω ενεργά τα παρακάτω : Remember Possition, Enchanced Panning, Zip KML Results, Stored Maps, Offline Mode. Στο Storage Path, βάζουμε τον φάκελο με τους χάρτες που κατεβάσαμε από την memory card μας

4. Menu --> Map Types --> Απενεργοποιούμε τα πάντα και έχουμε ενεργά μόνο το Not Available (Google) - Google Maps

5. Menu --> Settigns --> Display --> και έχω ενεργά τα παρακάτω : Full Screen, Backlight On, Metric Units, Small Font, όλα τα υπόλοιπα όπως έχουν.

Αυτές τις ρυθμίσεις έχω κάνει και μου δουλεύει. Την πρώτη φορά ίσως αργήσει να βρει λίγο το στίγμα, επομένως υπομονή.

Ερωτήσεις/Απορίες μου

1. Παρατήρησα πως το mgmaps μου έχει περάσει ορισμένα αρχεία και είναι πολλά τα άτιμα στον φάκελο /others/ του ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ και ΟΧΙ της κάρτας!!!! Μέσα από το τηλέφωνο από την διαχείριση αρχείων δεν μπορώ να τα σβήσω! Το κάνει σε κάποιον άλλον αυτό;;;

2. Το Search σας δουλεύει πλήρως;;; Εάν ναι πως βάζετε τους οδούς; Ελληνικά (με τόνους ή χωρίς;) ή greeklish; Παρατήρησα πως δεν βρίσκει όλους τους οδούς.

Always be your self... :)

Ερωτήσεις/Απορίες μου

1. Παρατήρησα πως το mgmaps μου έχει περάσει ορισμένα αρχεία και είναι πολλά τα άτιμα στον φάκελο /others/ του ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ και ΟΧΙ της κάρτας!!!! Μέσα από το τηλέφωνο από την διαχείριση αρχείων δεν μπορώ να τα σβήσω! Το κάνει σε κάποιον άλλον αυτό;;;

2. Το Search σας δουλεύει πλήρως;;; Εάν ναι πως βάζετε τους οδούς; Ελληνικά (με τόνους ή χωρίς;) ή greeklish; Παρατήρησα πως δεν βρίσκει όλους τους οδούς.

Εμένα ούτε αναζήτηση κάνει, ούτε δρομολόγηση... εκτός αν έχω συνδεθεί με wi-fi

Εσεί ποια έκδοση του mgmaps έχεις? ή υπάρχει μόνο μία?

Mobile GMaps 1.39.18

Όπως είπα με το θέμα της αναζήτησης υπάρχει ένα πρόβλημα. Πότε κάνει, πότε δεν κάνει. Δεν ξέρω γιατί... :(

Το αρχειο .map που εχω δημιουργησει, οταν το βαζω στο gmapmaker κολλαει στο saving (στο 77.7 % για την ακριβεια.)
Ace of Hearts..

Εμένα ούτε αναζήτηση κάνει, ούτε δρομολόγηση... εκτός αν έχω συνδεθεί με wi-fi

ΟΚ το επιβεβαίωσα μόλις τώρα.

Έχεις δίκιο.

Δρομολογηση και αναζήτηση δρόμων κάνει μόνο όταν είσαι συνδεδεμένος στο Internet.

Κρίμα :( :(

Γεια σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα βάζω την κάρτα μνήμης στον υπολογιστή μου και δεν την βρίσκει μήπως ξέρει κάνεις να μου πει πως θα το φτιάξω η αν μπορεί κάπιος ας μου πει πώς να βρίσκει το pc μου το κινητό σαν εξωτερικό δίσκο

τσεκαρε αν εχεις περασει τους drivers για τον adaptor reader του υπολογιστη σου.

Ειχε παρομοιο προβλημα ο γαμπρος μου και μολις περασαμε τους drivers λυθηκε.

Για να βρισκει το κινητο σου σαν εξωτερικο δισκο πας

Ρυθμισεις > Συνδεσιμοτητα > Τυπος συνδεσης USB > και επιλεγεις Μαζικη Αποθηκευση.

τσεκαρε αν εχεις περασει τους drivers για τον adaptor reader του υπολογιστη σου.

Ειχε παρομοιο προβλημα ο γαμπρος μου και μολις περασαμε τους drivers λυθηκε.

Για να βρισκει το κινητο σου σαν εξωτερικο δισκο πας

Ρυθμισεις > Συνδεσιμοτητα > Τυπος συνδεσης USB > και επιλεγεις Μαζικη Αποθηκευση.

Ευχαριστώ πολύ για τι βοηθά σου η κάρτα μνήμης δεν νιώθει ο adaptor μια χαρά δουλεύει άλλη κάρτα ιδίου τύπου την βρίσκει αυτή τίποτα αν έχεις κόπια άλλη ιδέα πες μου.

για σας παιδιά..επειδή σκέφτομαι να πάρω κινητό το renoir μου έκανε αρκετή εντύπωση.. πιστεύετε αξίζει? υπάρχουν κάποια σοβαρά προβλήματα? προγράμματα μπορείς να βάλεις? και το GPS θα ήθελα να ξέρω αν δουλεύει κανονικά .. ευχαριστώ!!

ti na sas pw re paidia egw pantws den mporw na to kanw na doulepsi.......to mgmaps

To MGmaps δουλευει κανονικα (με yahoo maps για μενα). Μπορει καποιος να μου πει τα properties του MGMapsCache folder, δηλ:

Size:

Size on Disk:

Contains:

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

To MGmaps δουλευει κανονικα (με yahoo maps για μενα). Μπορει καποιος να μου πει τα properties του MGMapsCache folder, δηλ:

Size:

Size on Disk:

Contains:

Νομίζω πως αυτό δεν είναι σταθερό σε όλους. Εξαρτάται το τι χάρτες έχεις κατεβάσει.

Εκτός και εάν δεν λέμε τον ίδιο φάκελο...

Για παράδειγμα το δικό μου είναι :

Size:17.1 Mb

Size on Disk: 312 Mb

Contains: 9.995 files

Νομίζω πως αυτό δεν είναι σταθερό σε όλους. Εξαρτάται το τι χάρτες έχεις κατεβάσει.

Εκτός και εάν δεν λέμε τον ίδιο φάκελο...

Για παράδειγμα το δικό μου είναι :

Size:17.1 Mb

Size on Disk: 312 Mb

Contains: 9.995 files

Θελω να δω την διαφορα, Size & Size on Disk. Βλεπεις τι γινετε? Τα συνολικο μεγεθος των αρχειων ειναι μολις 17ΜΒ, αλλα ... στον δισκο 300ΜΒ! Επειδη τα tiles ειναι πολλα μικρα αρχεια , περιπου 10.000 ... Ποση ωρα κανει να ανοιξει η gallery?

Θελω να δω την διαφορα, Size & Size on Disk. Βλεπεις τι γινετε? Τα συνολικο μεγεθος των αρχειων ειναι μολις 17ΜΒ, αλλα ... στον δισκο 300ΜΒ! Επειδη τα tiles ειναι πολλα μικρα αρχεια , περιπου 10.000 ... Ποση ωρα κανει να ανοιξει η gallery?

Μια χαρά γρήγορα μου ανοίγει, αλλά δεν πολύ χρησιμοποιώ την gallery.

Επειδη έχω πολλές photos σε ξεχωριστούς φακέλους, ότι θελω το βλέπω μέσα από την διαχείριση αρχείων.

Εμένα κάνει κανα 10λεπτο, αλλά έχω 4 Gb χάρτες (google)

Μια χαρά γρήγορα μου ανοίγει, αλλά δεν πολύ χρησιμοποιώ την gallery.

Επειδη έχω πολλές photos σε ξεχωριστούς φακέλους, ότι θελω το βλέπω μέσα από την διαχείριση αρχείων.

Δεν είναι μόνο η gallery, και τα έγγραφα να ζητήσεις να δεις, παλι θα 'σκαναρει' 10.000 αρχεία για δει πια απο αυτά ειναι doc.

Εμένα κάνει κανα 10λεπτο, αλλά έχω 4 Gb χάρτες (google)

Πια περιοχη και τι zoom-level εχεις?

Δεν είναι μόνο η gallery, και τα έγγραφα να ζητήσεις να δεις, παλι θα 'σκαναρει' 10.000 αρχεία για δει πια απο αυτά ειναι doc.

Με τους χάρτες που έχω βάλει, δεν βλέπω αυτή την καθυστέρηση.

Ίσως επειδή δεν έχω τόσους πολλούς χάρτες μέσα.

plz παιδια οποιος ξερει. Οταν μου στελνει καποιος κατι με bluetoth μπορω να μπω στο μενου, ν δω φωτο και οτι αλλο θελω, αλλα οταν παω εγω να στειλω κατι τοτε το μονο που διχνει η οθονη ειναι το ποσο της % εχει σταλει.Γινετε καπως να μπω στο μενου οταν ΕΓΩ στελνω κατι?

plz παιδια οποιος ξερει. Οταν μου στελνει καποιος κατι με bluetoth μπορω να μπω στο μενου, ν δω φωτο και οτι αλλο θελω, αλλα οταν παω εγω να στειλω κατι τοτε το μονο που διχνει η οθονη ειναι το ποσο της % εχει σταλει.Γινετε καπως να μπω στο μενου οταν ΕΓΩ στελνω κατι?

Δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω...

Nα πω μερικα πραγματα για την συμβιωση με το τηλ,ελαχιστες μερες.

Θα αναφερθω τι με εχει "ενοχλησει".

Ειναι το πρωτο τατς σκριν που εχω,με 4 gb μνημη.

Δεν θα το συγκρινω αμεσα με το 6220c που εχω,ειναι τελειως διαφορετικες συσκευες,αλλα ισως σε επι μερους θεματα.

Κατα αρχην με ενοχλει ο ογκος του,το σχημα στο χερι,αλλα αυτο εχει να κανεις με το σχημα των κλασικων τηλεφωνων που εχω συνηθισει.

Η ταχυτητα λειτουργειας με αδεια μνημη ειναι ελαφρως αργη,γιατι πολλες φορες χρειαζετε να πατησω 2 φορες μια επιλογη(δεν χρισημοποιω την πενα)

Η φωτογραφικη εχει λιγοτερες ρυθμισεις απο το 6220c(!!!!!).

To βιντεο στην επιλογη σλοου μοτιον γινεται κακης ποιοτητας,σκοτεινο.

απο οτι διαβασα περνει συγκεκριμενους χαρτες(διορθωστε με αν κανω λαθος),ενω στο 6220c εχω το γκαρμιν που δουλευει αψογα.

Το Φλας δειχνει πιο αδυναμο απο του 6220c.

Η φωνητικη εγγραφη ειναι σε μορφη .amr(!!!!!),ενω δεν εχει ενταση το ηχειο.

Δν μπορω να παιξω καποιο παιχνιδι(αν το μασαιο πληκτrο ηταν pad....)

Γενικα ο ενθουσιασμος μου δεν κρατησε πανω απο μια μερα,σε αντιθεση με το 6220c που ηταν πολυ περισσοτερος......

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Nα πω μερικα πραγματα για την συμβιωση με το τηλ,ελαχιστες μερες.

Θα αναφερθω τι με εχει "ενοχλησει".

Ειναι το πρωτο τατς σκριν που εχω,με 4 gb μνημη.

Δεν θα το συγκρινω αμεσα με το 6220c που εχω,ειναι τελειως διαφορετικες συσκευες,αλλα ισως σε επι μερους θεματα.

Κατα αρχην με ενοχλει ο ογκος του,το σχημα στο χερι,αλλα αυτο εχει να κανεις με το σχημα των κλασικων τηλεφωνων που εχω συνηθισει.

Η ταχυτητα λειτουργειας με αδεια μνημη ειναι ελαφρως αργη,γιατι πολλες φορες χρειαζετε να πατησω 2 φορες μια επιλογη(δεν χρισημοποιω την πενα)

Η φωτογραφικη εχει λιγοτερες ρυθμισεις απο το 6220c(!!!!!).

To βιντεο στην επιλογη σλοου μοτιον γινεται κακης ποιοτητας,σκοτεινο.

απο οτι διαβασα περνει συγκεκριμενους χαρτες(διορθωστε με αν κανω λαθος),ενω στο 6220c εχω το γκαρμιν που δουλευει αψογα.

Το Φλας δειχνει πιο αδυναμο απο του 6220c.

Η φωνητικη εγγραφη ειναι σε μορφη .amr(!!!!!),ενω δεν εχει ενταση το ηχειο.

Δν μπορω να παιξω καποιο παιχνιδι(αν το μασαιο πληκτrο ηταν pad....)

Γενικα ο ενθουσιασμος μου δεν κρατησε πανω απο μια μερα,σε αντιθεση με το 6220c που ηταν πολυ περισσοτερος......

apopsi sou ...to poulas?to kc910?