Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω που προσπαθησα να βαλω στο κινητο θεματα δεν μου τα διαβαζε....

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΔΩ¨:http://www.knowyourmobile.com/lg/lgkc910renoir/lgkc910renoirthemes/126205/apple_iphone_theme_for_the_lg_kc910_renoir.html

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ:)

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τους βλάκες... και εμένα την έκδοση 10i έχει, το μόνο που λείπει είναι η κάρτα μνήμης, 319 το πήρες και εσύ?

ναι!!αλλα ειχα κανονικα την 8αρα μνημη στο κουτι!!

μου βαλανε κατι διαχειριστικα εξοδα και απο 319 το πηρα 340...:wacko:

Παιδια ..μπορειτε να πειτε εντυπωσεις απο το κινητο??? .....επειδη διαβασα οτι τα lg κινητα εχουν καποιο προβλημα με την ενδειξη της μπαταριας στην οθονη ...(οτι δηλαδη εκει που δειχνει γεματη ..ξαφνικα μπορει να δειξει οτι εχει αδειασει...) ..ισχυει αυτο στο renoir??? ...

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

ps.Ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο nokia 5800..

Παιδια ..μπορειτε να πειτε εντυπωσεις απο το κινητο??? .....επειδη διαβασα οτι τα lg κινητα εχουν καποιο προβλημα με την ενδειξη της μπαταριας στην οθονη ...(οτι δηλαδη εκει που δειχνει γεματη ..ξαφνικα μπορει να δειξει οτι εχει αδειασει...) ..ισχυει αυτο στο renoir??? ...

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

ps.Ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο nokia 5800..

κοιτα το κινητο το εχω απο την τεταρτη και γαμαει!!!!.......οσο για την μπαταρια δεν εχω κανενα προβλημα δηλαδη ακουω 2-3 ωρες την ημερα ραδιοφωνο και η μπαταρια ειναι μου τελιονει σε 4 μερες......ακομα παιζω παιχνιδια βγαζω φωτογραφιες....γενικα ειμαι πολι ευχαριστημενος απο το κινητο.....

οχι οχι δεν αξιζει να δωσεις 20-30 ευρω λιγοτερα για να παρεις το nokia 5800....το 1 εχει 8αρα καμερα και το αλλο 3,2 ....η γνωμη μου ειναι να ερθεις στην παρεα του renoir!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οχι οχι δεν αξιζει να δωσεις 20-30 ευρω λιγοτερα για να παρεις το nokia 5800....το 1 εχει 8αρα καμερα και το αλλο 3,2 ....η γνωμη μου ειναι να ερθεις στην παρεα του renoir!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συμφωνω μαζι σου!!

αν και η δικια μου μπαταρια δεν την παλευει τοσο...σημερα ειναι η δευτερη μερα(προχτες το βραδυ το φορτησα) και μου χουν μεινει 2 γραμμουλες!!

οποτε για την τριτη μερα με το ζορι θα παει!!

παντως το κινητακι μεχρι στιγμης ειναι τελειο!!!!!!!!!!

;)

ναι!!αλλα ειχα κανονικα την 8αρα μνημη στο κουτι!!

μου βαλανε κατι διαχειριστικα εξοδα και απο 319 το πηρα 340...:wacko:

εγώ το πήρα με δόσεις και μου βγήκε 343€

εγώ το πήρα με δόσεις και μου βγήκε 343€

κ εγω με ατοκες!!

στα 339.28!!

τι ειναι αυτα τα διαχειριστικα εξοδα:wacko:??

κ εγω με ατοκες!!

στα 339.28!!

τι ειναι αυτα τα διαχειριστικα εξοδα:wacko:??

ποιος ξέρει... μάλλον θα έχει να κάνει με την τράπεζα

παιδιά αν κατεβάσω το τελευταίο firmware από αυτό το site:

http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12487-custom-firmware-release-v11h-new-patches.html

και το εγκαταστήσω, θα έχει μετά τις γλώσσες που έχει μέχρι τώρα το κινητό? (εννοώ τα ελληνικά)

παιδιά αν κατεβάσω το τελευταίο firmware από αυτό το site:

http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12487-custom-firmware-release-v11h-new-patches.html

και το εγκαταστήσω, θα έχει μετά τις γλώσσες που έχει μέχρι τώρα το κινητό? (εννοώ τα ελληνικά)

Ναι μην ανησυχεις!!

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

http://gr.lgmobile.com/web/web.product.manualSoftwareRF.laf

Aν και δεν διαγραφετε τιποτα καλου κακου κανε ενα backup πριν την αναβαθμιση!

Ψαξτε λιγο ρε παιδια!!:O

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

ok,thanks psycho!!Εχω περασει το no sound patch για την καμερα και την βιντεοκληση..θα σβηστει και θα πρεπει να το ξαναπερασω μετα την αναβαθμιση?ξερεις??ευχαριστω και παλι...:O
Poco X3 nfc 6/128

Ευχαριστω Johny,υποχρεος...:happy:

τίποτα, όταν το κάνεις πες μου αποτελέσματα, εγώ το βάζω τώρα...

οκ θα αργησω λιγο γιατι...φορτιζομαι τωρα...:lol:δεν νομιζω να χασουμε τα Ελληνικα ε και να τρεχουμε μετα...
Poco X3 nfc 6/128

οκ θα αργησω λιγο γιατι...φορτιζομαι τωρα...:lol:δεν νομιζω να χασουμε τα Ελληνικα ε και να τρεχουμε μετα...

πως απενεργοποιησες τους ηχους της καμερας??

:wacko:

δυστυχως εγω δεν τα καταφερα...:cry:εχει κολλησει η διαδικασια nv backup εδω και 10 λεπτα στο μυνημα "Error!Nand Write"... τι κανω τωρα??να το αποσυνδεσω η να το πεταξω στα σκουπιδια οπως ειναι??απογοητευτηκα τελειως.αν ξερει και θελει κανεις ας βοηθησει,ευχαριστω:sick:
Poco X3 nfc 6/128

δυστυχως εγω δεν τα καταφερα...:cry:εχει κολλησει η διαδικασια nv backup εδω και 10 λεπτα στο μυνημα "Error!Nand Write"... τι κανω τωρα??να το αποσυνδεσω η να το πεταξω στα σκουπιδια οπως ειναι??απογοητευτηκα τελειως.αν ξερει και θελει κανεις ας βοηθησει,ευχαριστω:sick:

τι να σου πω δεν ξέρω... εμένα μόλις τελείωσε και όλα καλά, αυτό που με προβληματίζει είναι ότι τώρα είναι έκδοση 10d ενώ πριν ήταν 10i.

τες-πα αρκετα ασχοληθηκα με την μ****α.πρωτη και τελευταια φορα που ασχολουμαι με lg κινητο:mad:το αποσυνδεσα και τωρα εχει μεινει κολλημενο σε κιτρινη οθονη γραφοντας refreshing...τωρα μας επεισε...:mad:αν ξερετε κανενα τηλεφωνο απο service στην Αθηνα,δωστε το,ευχαριστω και αντιο...μολις το επαναφερω θα το πουλησω...
Poco X3 nfc 6/128

τες-πα αρκετα ασχοληθηκα με την μ****α.πρωτη και τελευταια φορα που ασχολουμαι με lg κινητο:mad:το αποσυνδεσα και τωρα εχει μεινει κολλημενο σε κιτρινη οθονη γραφοντας refreshing...τωρα μας επεισε...:mad:αν ξερετε κανενα τηλεφωνο απο service στην Αθηνα,δωστε το,ευχαριστω και αντιο...μολις το επαναφερω θα το πουλησω...

πηγες να κανεις αναβαθμηση στο lg/????αμα εκανες και το εβγαλες ετσι απο το pc τοτε εκανες μ****** .....νομιζω οτι δεν γινετε τωρα να το επαναφερης!!!!!!!

παιδια δεν σας ειπα τι εγινε την προηγουμενη βδομαδα που πηγα να του παρω θηκη!!

πηγα στην αρχη στον κωτσοβολο και μου λεει "για να δω για ποιο κινητο θελεις θηκη" το βγαζω και μου κανει "για το ομνια ετσι"??:lol:

μετα πηγα στην vodafone αφου δεν ειχε θηκη και μου κανει το ιδιο,το βγαζω και μου λεει "το ομνια ειναι αυτο εε?":lol: τελικα πηρα μια απο τον γερμανο που εφαρμοζει τελεια!!:p

α!και το σαββατο που βγηκα με την παρεα μου ο ενας απο τους 2 το περασε για το iphone:)!

και αφου το χειρηστηκε θελει να το παρει και εκεινος!!;)