Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λίγο χρώμα στα icons του σήματος, μπαταρίας και πληκτρολογίου... :D

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To 5800 τα έχει όλα αλλά δεν έχει κάμερα (η καμερα των 3ΜΡ είναι άχρηστη, αλλά φυσικά δεν πλασσάρεται σαν φωτογραφικό κινητο).

Και φυσικά είναι φθινότερο, έχει μεγαλύτερη οθόνη αφής και φυσικά ανοιχτό λειτουργικό.

Φλέρταρα πολύ καιρό με την ιδέα του Renoir αλλά έχοντας το 5800 το μόνο που μου λείπει είναι η κάμερα.

Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro

δεν ξέρω ενώ είχα καταλήξει στο renoir και το έχω παραγγείλει είδα το 5800 και είμαι σε δίλλημα....
PaOk RE!!!!

δεν ξέρω ενώ είχα καταλήξει στο renoir και το έχω παραγγείλει είδα το 5800 και είμαι σε δίλλημα....

Ολες οι απαντησεις που θα δοθουν θα ειναι υποκειμενικες. πχ, κοιτα τι γραφει για το 5800 ενας φιλος μου σε φορουμ ασχετο με κινητα:

Θα ήθελα στο 5800 να βρω:

1. Μεγαλύτερη σταθερότητα κλειδώματος στο WiFi

2. Την ησυχία μου στο θέμα λογισμικού (είναι το πρώτο μου κινητό που έκανα format και με χαλάει αυτό)

3. Ευκολότερη εγκατάσταση του OVI στο pc μου (ακόμα δεν.....)

4. Καλύτερη συμπεριφορά στο ηχείο του ακουστικού (μάλλον θα πάω στη ΝΟΚΙΑ για την απλή και τυπική διόρθωση -σταθεροποίηση των επαφών του- αλλά με χαλάει η όλη διαδικασία....)

5. Ένα κουμπί για το menu σε touch μορφή ή αντί πλήκτρου menu να ήταν μικρό joystick

6. 5πλάσια εσωτερική μνήμη και μικρότερη miniSD

7. avi-divx player

Είμαι γκρινιάρης.

Κατά βάσην μου αρέσει πολύ και είναι γενικά απίστευτα εύχρηστο.

Ακόμα και αν το προηγούμενό μου δεν ήταν touch Nokia, θα το μάθαινα εύκολα το 5800. Τα μικροπροβληματάκια ουσιαστικά είναι εύκολα και θα λυθούν με την πρώτη ευκαιρία.......

Αν αύριο ήταν να επιλέξω, πάλι θα το επέλεγα!!!

Εγώ, πριν το Κ800, είχα ολη την σειρά Ρ της SE με symbian, πίστεψέ με, στο τέλος 1-2 προγραμματακια αξίζουν, τα υπόλοιπα ειναι σαβούρα και σύντομα τα απεγκατεστησα για να εχω ελεύθερη μνήμη.

Το οτι εχει κλειστό λειτουργικό, δεν σημαίνει απαραίτητα οτι υπολείπεται σε λειτουργίες, κοιτα πως ειχα κανει το Κ800: :D

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!Πάει η κοσμοτέ!:):D

KC910-MEDIA-V10J-DEC-11-2008-OPN-EU

spidey φιλε τωρα εχεις Ελληνικα με αυτη την εκδοση?

δηλαδη αν το παρουμε απο εξωτερικο θα εχει Ελληνικα και αν οχι

μπορουμε να το φλασαρουμε με Ελληνικη?

αυτη η 10 ειναι Ελληνικη UNBRANDED?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

ok, μόλις έκανα web-update στην 10k-OPN-GR, χάθηκαν μονo τα iphone icons που είχα αλλάξει στο black theme.

Μπορουμε να

1) αλλαξουμε τα 4 προγ/τα που υπαρχουν στην κατω μπαρα (μενου-επαφες κλπ) με δικα μας?

2) να αλλαξουμε χρωμα/σχημα σε αυτα τα εικονιδια ΧΩΡΙΣ να αλλαξουμε θεμα στο κινητο?

θα μου πειτε τωρα τι σκεφτομαι?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

Ολες οι απαντησεις που θα δοθουν θα ειναι υποκειμενικες. πχ, κοιτα τι γραφει για το 5800 ενας φιλος μου σε φορουμ ασχετο με κινητα:

Εγώ, πριν το Κ800, είχα ολη την σειρά Ρ της SE με symbian, πίστεψέ με, στο τέλος 1-2 προγραμματακια αξίζουν, τα υπόλοιπα ειναι σαβούρα και σύντομα τα απεγκατεστησα για να εχω ελεύθερη μνήμη.

Το οτι εχει κλειστό λειτουργικό, δεν σημαίνει απαραίτητα οτι υπολείπεται σε λειτουργίες, κοιτα πως ειχα κανει το Κ800: :D

φίλε HuskerDu εγώ το renoir θα πάρω δεν με νοιάζει το νόκια... οπότε μιας και συμπολίτης θα χρειαστώ την βοηθειά σου για modding του κινητου ! ελπιζω να έχεισ τον χρόνο και την διάθεση για τυχόν απορίες μου...

PaOk RE!!!!

spidey φιλε τωρα εχεις Ελληνικα με αυτη την εκδοση?

δηλαδη αν το παρουμε απο εξωτερικο θα εχει Ελληνικα και αν οχι

μπορουμε να το φλασαρουμε με Ελληνικη?

αυτη η 10 ειναι Ελληνικη UNBRANDED?

Πλέον εχω την 10k greek.:)

Η 10j open europe υποστηριζει κανονικα τα ελληνικα, κανενα προβλημα απολυτως.Φλάσαρα απο branded σε unbranded χωρις κανενα προβλημα.

Ace of Hearts..

Για τσεκάρετε μπας στην καινούρια version, μήπως έχει επιλυθεί.

Δεν εχει επιλυθει σε καμια εκδοση, ειτε ελληνικη ειτε άλλη, σημερα διαβαζα σε φορουμ οτι με 8αρα sandisk δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Αρα μιλαμε για προβλημα της kingston ή καλύτερα renoir-kingston.

Ace of Hearts..

Πλέον εχω την 10k greek.:)

Η 10j open europe υποστηριζει κανονικα τα ελληνικα, κανενα προβλημα απολυτως.Φλάσαρα απο branded σε unbranded χωρις κανενα προβλημα.

τι εννοεις κανονικα τα Ελληνικα?

δηλαδη μενου και γραφη-αναγνωση sms κλπ?

και αν ναι ποια η διαφορα με την Ελληνικη?

τι εννοεις κανονικα τα Ελληνικα?

δηλαδη μενου και γραφη-αναγνωση sms κλπ?

και αν ναι ποια η διαφορα με την Ελληνικη?

Ναι , τα παντα σε ελληνικά.

Η διαφορά; Ακόμη την ψάχνω.. :D:p

Ace of Hearts..

με 2 προγραμματακια που σου δινουν προσβαση στο filesystem του κινητου, απο το Γαλλικο forum:

http://muvctrl.leforum.eu/t313-EFS-for-LG-Renoir.htm

auto einai to programataki????? LG_KU990_EFSTOOL_By_Yoshihiro_RC2???? rwtaw giati stin eikona to efs einai allo k sto link pou katevazeis einai allo egw na katevasw auto pou exei sto link?

wraia k otan mpo stis rithmiseis meta ti na pws tha kserw ti prepei na allaksw k pou tha brw themata gia na ta valw?

[sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει

Ναι , τα παντα σε ελληνικά.

Η διαφορά; Ακόμη την ψάχνω.. :D:p

Δεν νομίζω πως υπάρχει, το δικό μου το αγόρασα στην Αγγλία με τη V10b και υποστηρίζει Ελληνικά σε μενού, επιλογές, συγγραφή μηνυμάτων, συγγραφή email, σε ό,τι κι αν γράψω σε πεδία ιστοσελίδων - δεν έχω βρει κάτι που να μην μπορώ να κάνω στα Ελληνικά. Γενικώς το χρησιμοποιώ με Αγγλικό μενού αλλά όποτε θέλω να απαντήσω σε μηνύματα / forum messages απλά αλλάζω τη γλώσσα με το εικονίδιο κάτω από το πληκτρολόγιο. Αν μπορούσα να φέρω και τα Ελληνικά κάτω ακριβώς από τα Αγγλικά, θα ήμουν ευτυχέστατη :cool:

Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.

paidia exw provlima kathos alaza se 10k mou evgale ena error k stamatise to thema einai oti den diavazei kan to kinto twra k oute anoigei ti kanw twra???????

EKANA TWRA NV RESTOR ANOIKSA TO KINITO K MOU EXEI MIA KITRINI OTHONI K GRAFEI REFRESHING......

TI KANW TWRA PERIMENW MEXRI NA PAREI MPROS.....I SINEXIZW NA XTIPAW TO KEFALI MOU STON TOIXO??????

kaneis den mporei na boithisei

??????????????????????????????????????????????????/

kaneis den mporei na boithisei

??????????????????????????????????????????????????/

Την 10Κ προσπαθησες να βαλεις με το web-update? Βγαλε-βαλε την μπαταρια και με κλειστο το κινητο προσπαθησε ξανα.

me to programataki lg 3g mobile program katevasa k tin ekdosi k piga na to perasw k kathos to pernouse mou vgazei sta kokina gramata error,namd write . k meta den to diavaze.....evgala tin mpataria to sindesa k anapse mono tou k grafei se kitrini othoni refreshing to diavazei to kinito to programa alla pali den mprorei na to kanei update oyte me to download

to idio programa leme ...etsi opws to eipa egw to grafei otan to terkseis panw deksia....ta thema pleon etsi pes exei ginei to pragma einai pws mporw na to kanw na stamatisi na mou vgazei aytin tin kitrini othoni k na tou perasw to logismiko k na leitourgei alliws tin exw asxima.......:(

to idio programa leme ...etsi opws to eipa egw to grafei otan to terkseis panw deksia....ta thema pleon etsi pes exei ginei to pragma einai pws mporw na to kanw na stamatisi na mou vgazei aytin tin kitrini othoni k na tou perasw to logismiko k na leitourgei alliws tin exw asxima.......:(

Δοκίμασε το emergency download mode κ προσπάθησε να φλασάρεις απο εκεί.

Με το τηλ κλειστό, κράτα πατημένο το κουμπί κλήσης, το μεσαίο κουμπί κ το κουμπί σταθεροποίησης της εικόνας κ κρατώντας πατημένα αυτά τα 3 κουμπιά, άνοιξε το κινητό κ μετά απο 1-2 δεύτερα θα εμφανιστεί μια οθόνη.Προσπάθησε να το φλασάρεις τότε.

Ace of Hearts..

backup δεν εκανες αμέσως, λίγο πριν φλασάρεις? Πέρασε ξανά αυτό που είχες.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6