mhtsakii Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 καλησπέρα, θέλω τα φώτα σας! Έχω ενεργοποιησει κανονικα τις ΜΜS ρυθμίσεις του παρόχου μου (Q) και πάω να κάνω ανάκτηση ενος μμς του οποίου δεν μπορούσα πριν-δεν είχα ενεργοποιήσει τα MMS- να δεχτώ και τώρα μου εμφανίζει εσωτερικό σφάλμα. έχεις κανείς καμία ιδέα περί τίνος πρόκειται; απ'όσο καταλαβαίνω έχει σχέση με ρυθμίσεις της συσκευής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktm_21 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) Καλησπέρα πριν 2 εβδομάδες έχασα ένα unbranded kc910i που είχα. 2. Αν το αγοράσω απο κάποιον τρίτο πως θα καταλάβω αν είναι unbranded. 3. Αν το παραγγείλω απο ebay γίνεται να του βάλω ελληνικά Edited March 22, 2011 by nervous Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο! Παράθεση GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bluesman1 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 παιδια εχω κι εγω το renoir απο το οκτωβριο και δεν του εχω κανει ακομη το γνωστο flasharisma.μολις χθες εγινα μελος και εχω δει πολλεσ απο τις συζητησεις σας στο forum για το συγκεκριμενο κινητο.το κινητο το ειχα αγορασει απο ebay και εχει το εξης λογιμικο : v10b-oct 2008-GB.αν μπορει να μου πει καποιος που ξερει αν μπορω το το flasharw με την τελευταια εκδοση και ποια ειναι αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 αν αργησες να το κανεις ανακτηση καμια εβδομάδα, (αργησες να ενεργοποιησεις τα ΜΜS) σβήνεται το μήνυμα από την εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgio777 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Παιδιά χθες μου έκλεψαν το κινητό :cry: (kc910), αλλά έχω κρατήσει backup όλα τα δεδομένα του πριν λίγο καιρό. Το θέμα είναι τώρα, πως θα μπορέσω να έχω πρόσβαση στις επαφές μου (με οποιονδήποτε τρόπο) γιατί από τη στιγμή που δεν έχω το κινητό δεν μπορώ να τα επαναφέρω κιόλας. Μπορώ να ανοίξω τα αρχεία των επαφών από τα backup, αλλά επειδή τα ονόματα είναι γραμμένα στα ελληνικά δε μου τα βγάζει σωστά, με αποτέλεσμα να βλέπω τα τηλέφωνα αλλά να μην ξέρω σε ποιο όνομα αντιστοιχούν. Θα μου αρκούσε, αν μπορούσα να διαβάσω τα ονόματα, να βάλω χειροκίνητα σε ένα άλλο παλιό κινητό κάποιες χρήσιμες επαφές... έχει κανείς καμιά ιδέα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Παιδιά χθες μου έκλεψαν το κινητό :cry: (kc910), αλλά έχω κρατήσει backup όλα τα δεδομένα του πριν λίγο καιρό. Το θέμα είναι τώρα, πως θα μπορέσω να έχω πρόσβαση στις επαφές μου (με οποιονδήποτε τρόπο) γιατί από τη στιγμή που δεν έχω το κινητό δεν μπορώ να τα επαναφέρω κιόλας. Μπορώ να ανοίξω τα αρχεία των επαφών από τα backup, αλλά επειδή τα ονόματα είναι γραμμένα στα ελληνικά δε μου τα βγάζει σωστά, με αποτέλεσμα να βλέπω τα τηλέφωνα αλλά να μην ξέρω σε ποιο όνομα αντιστοιχούν. Θα μου αρκούσε, αν μπορούσα να διαβάσω τα ονόματα, να βάλω χειροκίνητα σε ένα άλλο παλιό κινητό κάποιες χρήσιμες επαφές... έχει κανείς καμιά ιδέα?? Kοίταξε φίλε μήπως είσαι τυχερός και κάνεις δουλειά με κάποιο από αυτά τα προγράμματα... http://www.myphone.gr/forum/downloads.php?do=cat&id=6 Λογικά θα είχες και κάποιο PC Suite μαζί με το κινητό.Προσπάθησες με αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgio777 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Kοίταξε φίλε μήπως είσαι τυχερός και κάνεις δουλειά με κάποιο από αυτά τα προγράμματα... http://www.myphone.gr/forum/downloads.php?do=cat&id=6 Λογικά θα είχες και κάποιο PC Suite μαζί με το κινητό.Προσπάθησες με αυτό; Έχω όλες τις επαφές αποθηκευμένες σε μορφή vCard (vcf αρχεία). Το πρόβλημα είναι ότι στο pc μου, επειδή τα ονόματα ήταν γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες στο κινητό, τα βγάζει κινέζικα. Τώρα δεν θυμάμαι αν αυτά τα είχα πάρει από το LG PC Suite II ή απλώς με copy paste από το κινητό.. Δοκίμασα να σώσω vcf αρχεία με άλλες κωδικοποιήσεις μπας και γίνει κάτι, αλλά τίποτα... παρακάτω κάνω copy paste το περιεχόμενο ενός vcf αρχείου για να δεις τι εννοώ (τα αστεράκια είναι κάποιο τηλέφωνο) BEGIN:VCARD VERSION:2.1 N;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE;CHARSET=UTF-8:;=CE=A3O=CE=A6IA =CE=9EA TEL;HOME;CELL;CHARSET=UTF-8:+306947****** END:VCARD στην τρίτη σειρά είναι το όνομα με τους ελληνικούς χαρακτήρες (μετά το UTF-8) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Έχω όλες τις επαφές αποθηκευμένες σε μορφή vCard (vcf αρχεία). Το πρόβλημα είναι ότι στο pc μου, επειδή τα ονόματα ήταν γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες στο κινητό, τα βγάζει κινέζικα. Τώρα δεν θυμάμαι αν αυτά τα είχα πάρει από το LG PC Suite II ή απλώς με copy paste από το κινητό.. Δοκίμασα να σώσω vcf αρχεία με άλλες κωδικοποιήσεις μπας και γίνει κάτι, αλλά τίποτα... παρακάτω κάνω copy paste το περιεχόμενο ενός vcf αρχείου για να δεις τι εννοώ (τα αστεράκια είναι κάποιο τηλέφωνο) BEGIN:VCARD VERSION:2.1 N;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE;CHARSET=UTF-8:;=CE=A3O=CE=A6IA =CE=9EA TEL;HOME;CELL;CHARSET=UTF-8:+306947****** END:VCARD στην τρίτη σειρά είναι το όνομα με τους ελληνικούς χαρακτήρες (μετά το UTF-8) Δεν γνωρίζω κάποιο άλλο τρόπο δυστυχώς... Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ να δοκιμάσεις είναι,αν έχεις ελληνικά windows και office να προσπαθήσεις να ανοίξεις το vcf αρχείο με το outlook.Νομίζω ότι διαβάζει τέτοια αρχεία αυτό,και ίσως να είσαι τυχερός να σου διαβάσει τους χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgio777 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Δεν γνωρίζω κάποιο άλλο τρόπο δυστυχώς... Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ να δοκιμάσεις είναι,αν έχεις ελληνικά windows και office να προσπαθήσεις να ανοίξεις το vcf αρχείο με το outlook.Νομίζω ότι διαβάζει τέτοια αρχεία αυτό,και ίσως να είσαι τυχερός να σου διαβάσει τους χαρακτήρες ok, θα το δοκιμάσω. τελικά πάντως διαπίστωσα ότι είναι backup από το εργαλείο της LG και όχι απλό copy paste. Παλιότερα είχα κάνει restore και έπαιζαν μια χαρά οι επαφές στο κινητό. το μόνο που χρειάζομαι είναι να βρω κάποιο lg κινητό παρόμοιο ώστε να τα περάσω σε αυτό. Σε ευχαριστώ πάντως για την άμεση απόκριση και βοήθεια.. να 'σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kryh Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 παιδιά αυτή η συσκευή κλειδώνει αυτόματα; δλδ κάθε φορά που σβήνει η οθόνη λόγω χρόνου (πχ 10 δευτερόλεπτα), να ζητάει κωδικό για να ξανανοίξει κι οχι μόνο πάτημα στο λουκετάκι. ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 παιδιά αυτή η συσκευή κλειδώνει αυτόματα; δλδ κάθε φορά που σβήνει η οθόνη λόγω χρόνου (πχ 10 δευτερόλεπτα), να ζητάει κωδικό για να ξανανοίξει κι οχι μόνο πάτημα στο λουκετάκι. ευχαριστώ εκ των προτέρωνΜεσα στις ρυθμισεις δεν έχει επιλογη για ''Κλειδωμα οθονης'' ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Μια ερώτηση ...που δεν ξέρω αν είναι εφικτό να γίνει κιόλας.... Σκέφτομαι να αξιοποιήσω το παλιό μου LG KC-910 για την on line παρακολούθηση του ενυδρείου μου μέσω του wifi... δηλαδή κάτι σαν ip camera ή κάτι παρόμοιο. Με λίγα λόγια (και με το αντίστοιχο πρόγραμμα φυσικά) να το έχω επί 24ώρου να τραβάει το ενυδρείο μου και να μπορώ να το βλέπω από οπουδήποτε... εννοείται ότι θα επικοινωνεί με το router που υπάρχει στον χώρο. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο... η και κάτι παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 γεια σε ολους..! σημερα το πρωι εσπασε η οθονη του κινητου μου πεφτωντας.. δεν με πειραξε πολυ γιατι ετσι κ αλλιως θα επαιρνα καινουριο κινητο σε μια βδομαδα... αυτο που με προβληματιζει ειναι οι επαφες μου που ειναι πολλες και τα αρχεια στην μνημη του κινητου μου.. ξερει κανεις αν μπορω να τα μεταφερω στο καινουριο μου και πως? μηπως αν πηγαινα σε καποιο καταστημα? δεν θελω να δωσω τσαμπα λεφτα για νεα οθονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts