Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, νεός στο site και στο συγκεκριμένο forum.. έχω απ τις αρχές του το kc910i renoir αλλα δεν ασχολήθηκα αρκετά. ξέρει κανενας να μου πει ποια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού του? Και αν έχετε την καλοσύνη κανα δυο tips γενικότερα για την λειτουργία του... Ευχαριστω πολυ

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα μετά από κάμποσους μήνες.

Μετά από πολλές διαδοχικές ώρες σαβούρας , το κινητό πλέον μου παίζει με τα χρώματα της οθόνης σαν να φωτογραφίζω με τη ρύθμιση " διαβάθμιση χρωμάτων " . Άνοιξα το κινητό , το έλυσα τελείως να δω μηπως είχε σπάσει κάτι ... αλλά τίποτα! Όλα κομπλέ . Αυτό που παρατηρώ , βέβαια, είναι πως όταν ζουπάω το κινητό στη μέση και το τραβάω απ' τα άκρα αυτό επανέρχεται και η εικόνα γίνεται όπως πρώτα. { το φέρνω σε κύλα μορφή, έτσι " ( " }

Το ερώτημα μου είναι : Μήπως με μια αλλαγή fw στρώσει ή έχει καταδικαστεί απ' τις τούμπες;

Στώ !

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

• 1 month later...
Που μπορω να βρω ζελατινα σαν αυτη που δινει η αντιπροσωπεια?

2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70

Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP**

[sIGPIC][/sIGPIC]

www.corollaclub.com

Καλησπέρα σε όλους!

Ξερει κανείς αν υπάρχει τρόπος να βαλει κανείς animated .gif σαν wallparer στο renoir?

Το 'ψαξα και δε βρηκα κατι .

@tolisspi : Μπορείς να βρεις με μηδενικά έξοδα στο e-bay . Επίσης , στο e-shop καποτε είχαν . Μπορείς να στείλεις ένα mail να ενημερωθείς.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

:) γειά σας παιδιά!

είμαι κάτοχος του LG εδώ και 1,5 χρόνο.

έχω παρατηρήσει το εξής ελλατωμματάκι...στις αναφορές που έρχονται στο κινητό μου λέει άλλο παραλήπτη...για παραδείγμα έστειλα ενα sms στη μαρία, η αναφορά λέει επιτυχής παράδοση στο νίκο.

έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει;

το λογισμικό που έχει είναι, αν δε κάνω λάθος, το τελευταίο, KC910_V10k :confused:

:) γειά σας παιδιά!

είμαι κάτοχος του LG εδώ και 1,5 χρόνο.

έχω παρατηρήσει το εξής ελλατωμματάκι...στις αναφορές που έρχονται στο κινητό μου λέει άλλο παραλήπτη...για παραδείγμα έστειλα ενα sms στη μαρία, η αναφορά λέει επιτυχής παράδοση στο νίκο.

έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει;

το λογισμικό που έχει είναι, αν δε κάνω λάθος, το τελευταίο, KC910_V10k :confused:

:lol::lol:

Αυτό είναι το λιγότερο που με απασχολεί !

Το κινητάκι, έχει εμφανίσει χιλιάδες bugs , οπότε ... μην το παλεύεις ! Χρησιμοποίησε το για καμμιά φωτογραφία, για μουσική κι ως εκεί . :)

Αυτό το πρόβλημα το έχω κι εγώ αλλά δεν του έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία. :p Κάτι άλλο δεν μου έχει βγάλει.

Το χρησιμοποιώ όταν βαριέμαι το Σάτιο μαζί με το Ν95.

:lol::lol:

Αυτό είναι το λιγότερο που με απασχολεί !

Το κινητάκι, έχει εμφανίσει χιλιάδες bugs , οπότε ... μην το παλεύεις ! Χρησιμοποίησε το για καμμιά φωτογραφία, για μουσική κι ως εκεί . :)

Δλδ τζάμπα 350€ το είχα πάρει, με καμια αναβάθμιση δε σώζεται τίποτα?:X

Περασε σχεδόν ένας χρόνος και κάτι μέρες από τότε που αγόρασα το κινητό και άρχισαν και σε εμένα τα προβλήματα.!!!!

Ξαφνικά από τη μια στιγμή στην άλλη καταστράφηκε η μπαταρία.!

Το φορτίζω και μόλις με πάρει κάποιος τηλέφωνό (ή πάρω εγώ κάποιον άλλο) το τηλέφωνο τότε σβήνει και όταν πάω να το ανοίξω δείχνει την μπαταρία στο μηδέν και σβήνει απευθείας.

ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ.!

Σκέτη απογοήτευση.!Το τσεκάρισα με την μπαταρια και το κινητό ενός φίλου και δεν είναι θέμα λογισμικού.!Προφανώς έχει χαλάσει η μνήμη της μπαταρίας και θέλει καινούρια.

ΤΩΡΑ: "Η βοήθεια που θέλω, είναι αν μπορεί κανείς να μου πει από που μπορώ να αγοράσω κάποια μπαταρία καλή αλλά οικονομικά, γιατί αν πας σε κάποιο κατάστημα από τα γνωστά το λιγότερο που μπορεί να τη βρείς είναι 45-50 euro.!

Σας ευχαριστώ.!

Φίλε μου αυτήν εδώ πήρα εγώ το καλοκαίρι που πέρασε γιατί είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα... Έκανε 2 μέρες να μου έρθει και τότε έκανε 25 ευρώ...

http://e-click.gr/index.php?target=products&product_id=34573

Δλδ τζάμπα 350€ το είχα πάρει, με καμια αναβάθμιση δε σώζεται τίποτα?:X

Θα μπορούσες με κάποια αναβάθμιση ίσως να διορθώσεις το bug. Μπορείς να συμβουλευτείς το site και να ανατρεξεις καποιες σελιδες πιο πισω.

Παιδιά καλησπέρα! Έχω το κινητό εδώ και δυο χρονάκια περίπου κ ποτέ δεν μ έβγαλε πρόβλημα...! (φτου φτου!) Τα προβλήματα άρχισαν ξαφνικά μια μέρα, π εκεί στα ξαφνικά, χωρίς να χει υποστεί τπτ το κινητό, ούτε μ έπεσε, ούτε έπεσε νερό πάνω τ, ούτε τπτ, οπού κ να πατούσα στην οθόνη πατιόταν ένα συγκεκριμένο σημείο μονό (στην αρχική οθόνη στο σημείο π ανοίγει τον κατάλογο των επαφών)... Το πήγα στην wind, απ'οπου το πήρα κ το πήραν για service! Όταν μ ήρθε μ είπαν ότι δεν έχει τπτ η οθόνη τ κ πως μάλλον φταίει η μπαταριά, στέλνοντας λάθος τάση...! Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο??? Μπορεί όντως να φταίει η μπαταρία???

Παιδιά καλησπέρα! Έχω το κινητό εδώ και δυο χρονάκια περίπου κ ποτέ δεν μ έβγαλε πρόβλημα...! (φτου φτου!) Τα προβλήματα άρχισαν ξαφνικά μια μέρα, π εκεί στα ξαφνικά, χωρίς να χει υποστεί τπτ το κινητό, ούτε μ έπεσε, ούτε έπεσε νερό πάνω τ, ούτε τπτ, οπού κ να πατούσα στην οθόνη πατιόταν ένα συγκεκριμένο σημείο μονό (στην αρχική οθόνη στο σημείο π ανοίγει τον κατάλογο των επαφών)... Το πήγα στην wind, απ'οπου το πήρα κ το πήραν για service! Όταν μ ήρθε μ είπαν ότι δεν έχει τπτ η οθόνη τ κ πως μάλλον φταίει η μπαταριά, στέλνοντας λάθος τάση...! Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο??? Μπορεί όντως να φταίει η μπαταρία???

βασικά, τελικά στο φτιάξανε ή όχι? Σου αλλάξανε μπαταρία δοκιμαστικά? (μην πληρώσεις 30 ευρώ μπαταρία και αποδειχθεί ότι σου λέγανε π@π@ριές)

• 2 weeks later...

Χαιρετε!:)

Εχω αγοράσει εδώ και περίπου 4 μήνες το εν λόγω μοντέλο από Hon Kong μέσω ebay κ από τον δεύτερο κιόλας μήνα χωρίς να πέσει η να χτυπήσει μου εμφάνισε πρόβλημα με τα χρώματα της οθόνη..ήλλαξα τελικά οθόνη αλλά το προβλημα συνεχίζεται..το μοβ και ένα πρασινωπό χρώμα έχουν αντικαταστήσει πολλά απο τα υπόλοιπα..:worry::worry::worry:

Edited by sakiss

• 5 weeks later...
Γεια σας , έπεσε στα χέρια μου ένα KC910i δυστυχώς όμως οι σύνδεσμοι για να βρω τα αρχεία και να αντικαταστήσω τα αρχεία rar για το πρόγραμμα του gps δεν δουλεύουν. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει μέσο του email μου? " anthidisd@gmail.com" Ευχαριστώ

βασικά, τελικά στο φτιάξανε ή όχι? Σου αλλάξανε μπαταρία δοκιμαστικά? (μην πληρώσεις 30 ευρώ μπαταρία και αποδειχθεί ότι σου λέγανε π@π@ριές)

Άλλαξα μπαταρία, αλλά τπτ! Το πρόβλημα συνεχίζεται! Μήπως έχει αντιμετωπίσει κανείς τπτ παρόμοιο??? Γτ αυτοί μου λένε πως το κινητό λειτουργικά είναι καλό....

• 1 month later...

καλησπέρα, θέλω τα φώτα σας!

Έχω ενεργοποιησει κανονικα τις ΜΜS ρυθμίσεις του παρόχου μου (Q) και πάω να κάνω ανάκτηση ενος μμς του οποίου δεν μπορούσα πριν-δεν είχα ενεργοποιήσει τα MMS- να δεχτώ και τώρα μου εμφανίζει εσωτερικό σφάλμα. έχεις κανείς καμία ιδέα περί τίνος πρόκειται; απ'όσο καταλαβαίνω έχει σχέση με ρυθμίσεις της συσκευής..

Καλησπέρα πριν 2 εβδομάδες έχασα ένα unbranded kc910i που είχα.

2. Αν το αγοράσω απο κάποιον τρίτο πως θα καταλάβω αν είναι unbranded.

3. Αν το παραγγείλω απο ebay γίνεται να του βάλω ελληνικά

Edited by nervous
Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο!
GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12

Guest bluesman1
παιδια εχω κι εγω το renoir απο το οκτωβριο και δεν του εχω κανει ακομη το γνωστο flasharisma.μολις χθες εγινα μελος και εχω δει πολλεσ απο τις συζητησεις σας στο forum για το συγκεκριμενο κινητο.το κινητο το ειχα αγορασει απο ebay και εχει το εξης λογιμικο : v10b-oct 2008-GB.αν μπορει να μου πει καποιος που ξερει αν μπορω το το flasharw με την τελευταια εκδοση και ποια ειναι αυτη.

• 3 weeks later...
αν αργησες να το κανεις ανακτηση καμια εβδομάδα, (αργησες να ενεργοποιησεις τα ΜΜS) σβήνεται το μήνυμα από την εταιρία.

• 3 weeks later...
Παιδιά χθες μου έκλεψαν το κινητό :cry: (kc910), αλλά έχω κρατήσει backup όλα τα δεδομένα του πριν λίγο καιρό. Το θέμα είναι τώρα, πως θα μπορέσω να έχω πρόσβαση στις επαφές μου (με οποιονδήποτε τρόπο) γιατί από τη στιγμή που δεν έχω το κινητό δεν μπορώ να τα επαναφέρω κιόλας. Μπορώ να ανοίξω τα αρχεία των επαφών από τα backup, αλλά επειδή τα ονόματα είναι γραμμένα στα ελληνικά δε μου τα βγάζει σωστά, με αποτέλεσμα να βλέπω τα τηλέφωνα αλλά να μην ξέρω σε ποιο όνομα αντιστοιχούν. Θα μου αρκούσε, αν μπορούσα να διαβάσω τα ονόματα, να βάλω χειροκίνητα σε ένα άλλο παλιό κινητό κάποιες χρήσιμες επαφές... έχει κανείς καμιά ιδέα??

Παιδιά χθες μου έκλεψαν το κινητό :cry: (kc910), αλλά έχω κρατήσει backup όλα τα δεδομένα του πριν λίγο καιρό. Το θέμα είναι τώρα, πως θα μπορέσω να έχω πρόσβαση στις επαφές μου (με οποιονδήποτε τρόπο) γιατί από τη στιγμή που δεν έχω το κινητό δεν μπορώ να τα επαναφέρω κιόλας. Μπορώ να ανοίξω τα αρχεία των επαφών από τα backup, αλλά επειδή τα ονόματα είναι γραμμένα στα ελληνικά δε μου τα βγάζει σωστά, με αποτέλεσμα να βλέπω τα τηλέφωνα αλλά να μην ξέρω σε ποιο όνομα αντιστοιχούν. Θα μου αρκούσε, αν μπορούσα να διαβάσω τα ονόματα, να βάλω χειροκίνητα σε ένα άλλο παλιό κινητό κάποιες χρήσιμες επαφές... έχει κανείς καμιά ιδέα??

Kοίταξε φίλε μήπως είσαι τυχερός και κάνεις δουλειά με κάποιο από αυτά τα προγράμματα...

http://www.myphone.gr/forum/downloads.php?do=cat&id=6

Λογικά θα είχες και κάποιο PC Suite μαζί με το κινητό.Προσπάθησες με αυτό;

Kοίταξε φίλε μήπως είσαι τυχερός και κάνεις δουλειά με κάποιο από αυτά τα προγράμματα...

http://www.myphone.gr/forum/downloads.php?do=cat&id=6

Λογικά θα είχες και κάποιο PC Suite μαζί με το κινητό.Προσπάθησες με αυτό;

Έχω όλες τις επαφές αποθηκευμένες σε μορφή vCard (vcf αρχεία). Το πρόβλημα είναι ότι στο pc μου, επειδή τα ονόματα ήταν γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες στο κινητό, τα βγάζει κινέζικα. Τώρα δεν θυμάμαι αν αυτά τα είχα πάρει από το LG PC Suite II ή απλώς με copy paste από το κινητό.. Δοκίμασα να σώσω vcf αρχεία με άλλες κωδικοποιήσεις μπας και γίνει κάτι, αλλά τίποτα... παρακάτω κάνω copy paste το περιεχόμενο ενός vcf αρχείου για να δεις τι εννοώ (τα αστεράκια είναι κάποιο τηλέφωνο)

BEGIN:VCARD

VERSION:2.1

N;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE;CHARSET=UTF-8:;=CE=A3O=CE=A6IA =CE=9EA

TEL;HOME;CELL;CHARSET=UTF-8:+306947******

END:VCARD

στην τρίτη σειρά είναι το όνομα με τους ελληνικούς χαρακτήρες (μετά το UTF-8)

Έχω όλες τις επαφές αποθηκευμένες σε μορφή vCard (vcf αρχεία). Το πρόβλημα είναι ότι στο pc μου, επειδή τα ονόματα ήταν γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες στο κινητό, τα βγάζει κινέζικα. Τώρα δεν θυμάμαι αν αυτά τα είχα πάρει από το LG PC Suite II ή απλώς με copy paste από το κινητό.. Δοκίμασα να σώσω vcf αρχεία με άλλες κωδικοποιήσεις μπας και γίνει κάτι, αλλά τίποτα... παρακάτω κάνω copy paste το περιεχόμενο ενός vcf αρχείου για να δεις τι εννοώ (τα αστεράκια είναι κάποιο τηλέφωνο)

BEGIN:VCARD

VERSION:2.1

N;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE;CHARSET=UTF-8:;=CE=A3O=CE=A6IA =CE=9EA

TEL;HOME;CELL;CHARSET=UTF-8:+306947******

END:VCARD

στην τρίτη σειρά είναι το όνομα με τους ελληνικούς χαρακτήρες (μετά το UTF-8)

Δεν γνωρίζω κάποιο άλλο τρόπο δυστυχώς...

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ να δοκιμάσεις είναι,αν έχεις ελληνικά windows και office να προσπαθήσεις να ανοίξεις το vcf αρχείο με το outlook.Νομίζω ότι διαβάζει τέτοια αρχεία αυτό,και ίσως να είσαι τυχερός να σου διαβάσει τους χαρακτήρες

Δεν γνωρίζω κάποιο άλλο τρόπο δυστυχώς...

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ να δοκιμάσεις είναι,αν έχεις ελληνικά windows και office να προσπαθήσεις να ανοίξεις το vcf αρχείο με το outlook.Νομίζω ότι διαβάζει τέτοια αρχεία αυτό,και ίσως να είσαι τυχερός να σου διαβάσει τους χαρακτήρες

ok, θα το δοκιμάσω. τελικά πάντως διαπίστωσα ότι είναι backup από το εργαλείο της LG και όχι απλό copy paste. Παλιότερα είχα κάνει restore και έπαιζαν μια χαρά οι επαφές στο κινητό. το μόνο που χρειάζομαι είναι να βρω κάποιο lg κινητό παρόμοιο ώστε να τα περάσω σε αυτό.

Σε ευχαριστώ πάντως για την άμεση απόκριση και βοήθεια.. να 'σαι καλά!