Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα,

εβαλα καρτα Q για να εκμεταλλευτω το internet με ενα ευρω, στο LG renoir μου αλλα δε μπορω με τπτ να σθνδεθω στο internet.

κανεις ιδεα ? (εχω αποθηκευσευ ρυθμισεις που μου εστειλαν)

ο/η Thou_Bou είναι τώρα online!

αναφορά παράβασης

Τροποποίηση Μηνύματος

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

• 5 weeks later...
  • Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συγνώμη παιδια για την ερωτηση αν ακουστεί χαζή. πήρα ενα κινητο και μου είπαν είναι το kc910. πως ξέρω όμως ότι δεν είναι το kc910i? και πώς βρίσκω ποιο είναι το καλύτερο firmware για να εγκαταστήσω?

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Καλησπέρα παίδες. Ξέρετε μήπως πώς μπορώ να αυξήσω το μέγεθος των φωτογραφιών που στένει το κινητάκι μέσω mms? Προς το παρόν στέλνει κάτι μικρογραφίες των 5-7ΚΒ και θες μεγενθυντικό φακό για να καταλάβεις τι παίζει στη φωτό από τον παραλήπτη.

Επίσης μήπως ξερει κάοπιος ποιο είναι το μέγιστο μέγεθος MMS στη wind?

Καλησπέρα παίδες. Ξέρετε μήπως πώς μπορώ να αυξήσω το μέγεθος των φωτογραφιών που στένει το κινητάκι μέσω mms? Προς το παρόν στέλνει κάτι μικρογραφίες των 5-7ΚΒ και θες μεγενθυντικό φακό για να καταλάβεις τι παίζει στη φωτό από τον παραλήπτη.

Επίσης μήπως ξερει κάοπιος ποιο είναι το μέγιστο μέγεθος MMS στη wind?

Σε αυτό που λες δεν ευθύνεται το Renoir αλλά το κινητό που τις λαμβάνει. Για παράδειγμα, ενώ εγώ στέλνω κανονικά φωτογραφίες σε όσα κινητά έχω δοκιμάσει, έχω συναντήσει πρόβλημα σ' ένα φίλο μου που έχει το HTC Touch Pro 2 στου οποίου άλλες φορές πηγαίνουν οι φωτογραφίες σε κανονικό μέγεθος και άλλες φορές σε μικρογραφία! Ο ίδιος έχει συναντήσει το ίδιο πρόβλημα, να του έρχονται με mms οι εικόνες σε πολύ μικρό μέγεθος, και από άλλα κινητά! Άρα γι' αυτό μάλλον δεν φταίει το δικό σου κινητό.

Σε αυτό που λες δεν ευθύνεται το Renoir αλλά το κινητό που τις λαμβάνει. Για παράδειγμα, ενώ εγώ στέλνω κανονικά φωτογραφίες σε όσα κινητά έχω δοκιμάσει, έχω συναντήσει πρόβλημα σ' ένα φίλο μου που έχει το HTC Touch Pro 2 στου οποίου άλλες φορές πηγαίνουν οι φωτογραφίες σε κανονικό μέγεθος και άλλες φορές σε μικρογραφία! Ο ίδιος έχει συναντήσει το ίδιο πρόβλημα, να του έρχονται με mms οι εικόνες σε πολύ μικρό μέγεθος, και από άλλα κινητά! Άρα γι' αυτό μάλλον δεν φταίει το δικό σου κινητό.

Λοιπόν έψαξα λίγο παραπάνω το θεματάκι.

Αν στείλω από το touch pro 2 mms στο renoir τότε φθάνει όπως το έστειλα. Στο αντίστροφο, το renoir κάνει την κλασσική αλλαγή μεγέθους μέχρι λίγο κάτω από 300 kb και αυτό που λαμβάνω στο to2 είναι μία φωτογραφία 5-10 ΚΒ. Όταν το renoir στείλει στο στο sony του αδερφού μου η φωτογραφία πηγαίνει ανέπαφη

Καμιά ιδέα?

Τελικά πόσο επιτρέπει η wind μέγιστο μέγεθος mms?

Όντως λοιπόν είναι θέμα του ΤΡ2 μας.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1897952&postcount=70

Αν κάποιος με touch pro 2 και ειδικά αν έχει arcosft για τα μμσ του, μπορεί να μας δώσει τις ρυθμίσεις της registry για τα συγκεκριμένα πεδία θα είμαστε ευγνώμονες...

HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Arcsoft/Arcsoft MMS UA/Config/mm1/WspHeader

Το περίεργο είναι ότι όταν στείλω από το κινητό μου στο κινητό μου η φωτογραφία έρχεται φυσιολογική

Όντως λοιπόν είναι θέμα του ΤΡ2 μας.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1897952&postcount=70

Αν κάποιος με touch pro 2 και ειδικά αν έχει arcosft για τα μμσ του, μπορεί να μας δώσει τις ρυθμίσεις της registry για τα συγκεκριμένα πεδία θα είμαστε ευγνώμονες...

HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Arcsoft/Arcsoft MMS UA/Config/mm1/WspHeader

Το περίεργο είναι ότι όταν στείλω από το κινητό μου στο κινητό μου η φωτογραφία έρχεται φυσιολογική

Fixed με τις ακόλουθες ρυθμίσεις

User-Agent: NokiaN95/11.0.026; Series60/3.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1

Profile: "http://nds1.nds.nokia.com/uaprof/NN95-1r100.xml"

ΑΛΛΟ ερώτημα τώρα.

Ισχύει σε όλους σας ότι όταν έχω συνδεδεμένο το bluetooth ακουστικό, δεν μπορώ να στείλω αρχεία μέσω του μπλε δοντιού?

Edited by SCHUMIFER

Καλησπέρα σας, νεός στο site και στο συγκεκριμένο forum.. έχω απ τις αρχές του το kc910i renoir αλλα δεν ασχολήθηκα αρκετά. ξέρει κανενας να μου πει ποια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού του? Και αν έχετε την καλοσύνη κανα δυο tips γενικότερα για την λειτουργία του... Ευχαριστω πολυ

• 3 weeks later...

Καλησπέρα μετά από κάμποσους μήνες.

Μετά από πολλές διαδοχικές ώρες σαβούρας , το κινητό πλέον μου παίζει με τα χρώματα της οθόνης σαν να φωτογραφίζω με τη ρύθμιση " διαβάθμιση χρωμάτων " . Άνοιξα το κινητό , το έλυσα τελείως να δω μηπως είχε σπάσει κάτι ... αλλά τίποτα! Όλα κομπλέ . Αυτό που παρατηρώ , βέβαια, είναι πως όταν ζουπάω το κινητό στη μέση και το τραβάω απ' τα άκρα αυτό επανέρχεται και η εικόνα γίνεται όπως πρώτα. { το φέρνω σε κύλα μορφή, έτσι " ( " }

Το ερώτημα μου είναι : Μήπως με μια αλλαγή fw στρώσει ή έχει καταδικαστεί απ' τις τούμπες;

Στώ !

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

• 1 month later...
Που μπορω να βρω ζελατινα σαν αυτη που δινει η αντιπροσωπεια?

2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70

Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP**

[sIGPIC][/sIGPIC]

www.corollaclub.com

Καλησπέρα σε όλους!

Ξερει κανείς αν υπάρχει τρόπος να βαλει κανείς animated .gif σαν wallparer στο renoir?

Το 'ψαξα και δε βρηκα κατι .

@tolisspi : Μπορείς να βρεις με μηδενικά έξοδα στο e-bay . Επίσης , στο e-shop καποτε είχαν . Μπορείς να στείλεις ένα mail να ενημερωθείς.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

:) γειά σας παιδιά!

είμαι κάτοχος του LG εδώ και 1,5 χρόνο.

έχω παρατηρήσει το εξής ελλατωμματάκι...στις αναφορές που έρχονται στο κινητό μου λέει άλλο παραλήπτη...για παραδείγμα έστειλα ενα sms στη μαρία, η αναφορά λέει επιτυχής παράδοση στο νίκο.

έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει;

το λογισμικό που έχει είναι, αν δε κάνω λάθος, το τελευταίο, KC910_V10k :confused:

:) γειά σας παιδιά!

είμαι κάτοχος του LG εδώ και 1,5 χρόνο.

έχω παρατηρήσει το εξής ελλατωμματάκι...στις αναφορές που έρχονται στο κινητό μου λέει άλλο παραλήπτη...για παραδείγμα έστειλα ενα sms στη μαρία, η αναφορά λέει επιτυχής παράδοση στο νίκο.

έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει;

το λογισμικό που έχει είναι, αν δε κάνω λάθος, το τελευταίο, KC910_V10k :confused:

:lol::lol:

Αυτό είναι το λιγότερο που με απασχολεί !

Το κινητάκι, έχει εμφανίσει χιλιάδες bugs , οπότε ... μην το παλεύεις ! Χρησιμοποίησε το για καμμιά φωτογραφία, για μουσική κι ως εκεί . :)

Αυτό το πρόβλημα το έχω κι εγώ αλλά δεν του έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία. :p Κάτι άλλο δεν μου έχει βγάλει.

Το χρησιμοποιώ όταν βαριέμαι το Σάτιο μαζί με το Ν95.

:lol::lol:

Αυτό είναι το λιγότερο που με απασχολεί !

Το κινητάκι, έχει εμφανίσει χιλιάδες bugs , οπότε ... μην το παλεύεις ! Χρησιμοποίησε το για καμμιά φωτογραφία, για μουσική κι ως εκεί . :)

Δλδ τζάμπα 350€ το είχα πάρει, με καμια αναβάθμιση δε σώζεται τίποτα?:X

Περασε σχεδόν ένας χρόνος και κάτι μέρες από τότε που αγόρασα το κινητό και άρχισαν και σε εμένα τα προβλήματα.!!!!

Ξαφνικά από τη μια στιγμή στην άλλη καταστράφηκε η μπαταρία.!

Το φορτίζω και μόλις με πάρει κάποιος τηλέφωνό (ή πάρω εγώ κάποιον άλλο) το τηλέφωνο τότε σβήνει και όταν πάω να το ανοίξω δείχνει την μπαταρία στο μηδέν και σβήνει απευθείας.

ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ.!

Σκέτη απογοήτευση.!Το τσεκάρισα με την μπαταρια και το κινητό ενός φίλου και δεν είναι θέμα λογισμικού.!Προφανώς έχει χαλάσει η μνήμη της μπαταρίας και θέλει καινούρια.

ΤΩΡΑ: "Η βοήθεια που θέλω, είναι αν μπορεί κανείς να μου πει από που μπορώ να αγοράσω κάποια μπαταρία καλή αλλά οικονομικά, γιατί αν πας σε κάποιο κατάστημα από τα γνωστά το λιγότερο που μπορεί να τη βρείς είναι 45-50 euro.!

Σας ευχαριστώ.!

Φίλε μου αυτήν εδώ πήρα εγώ το καλοκαίρι που πέρασε γιατί είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα... Έκανε 2 μέρες να μου έρθει και τότε έκανε 25 ευρώ...

http://e-click.gr/index.php?target=products&product_id=34573

Δλδ τζάμπα 350€ το είχα πάρει, με καμια αναβάθμιση δε σώζεται τίποτα?:X

Θα μπορούσες με κάποια αναβάθμιση ίσως να διορθώσεις το bug. Μπορείς να συμβουλευτείς το site και να ανατρεξεις καποιες σελιδες πιο πισω.

Παιδιά καλησπέρα! Έχω το κινητό εδώ και δυο χρονάκια περίπου κ ποτέ δεν μ έβγαλε πρόβλημα...! (φτου φτου!) Τα προβλήματα άρχισαν ξαφνικά μια μέρα, π εκεί στα ξαφνικά, χωρίς να χει υποστεί τπτ το κινητό, ούτε μ έπεσε, ούτε έπεσε νερό πάνω τ, ούτε τπτ, οπού κ να πατούσα στην οθόνη πατιόταν ένα συγκεκριμένο σημείο μονό (στην αρχική οθόνη στο σημείο π ανοίγει τον κατάλογο των επαφών)... Το πήγα στην wind, απ'οπου το πήρα κ το πήραν για service! Όταν μ ήρθε μ είπαν ότι δεν έχει τπτ η οθόνη τ κ πως μάλλον φταίει η μπαταριά, στέλνοντας λάθος τάση...! Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο??? Μπορεί όντως να φταίει η μπαταρία???

Παιδιά καλησπέρα! Έχω το κινητό εδώ και δυο χρονάκια περίπου κ ποτέ δεν μ έβγαλε πρόβλημα...! (φτου φτου!) Τα προβλήματα άρχισαν ξαφνικά μια μέρα, π εκεί στα ξαφνικά, χωρίς να χει υποστεί τπτ το κινητό, ούτε μ έπεσε, ούτε έπεσε νερό πάνω τ, ούτε τπτ, οπού κ να πατούσα στην οθόνη πατιόταν ένα συγκεκριμένο σημείο μονό (στην αρχική οθόνη στο σημείο π ανοίγει τον κατάλογο των επαφών)... Το πήγα στην wind, απ'οπου το πήρα κ το πήραν για service! Όταν μ ήρθε μ είπαν ότι δεν έχει τπτ η οθόνη τ κ πως μάλλον φταίει η μπαταριά, στέλνοντας λάθος τάση...! Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο??? Μπορεί όντως να φταίει η μπαταρία???

βασικά, τελικά στο φτιάξανε ή όχι? Σου αλλάξανε μπαταρία δοκιμαστικά? (μην πληρώσεις 30 ευρώ μπαταρία και αποδειχθεί ότι σου λέγανε π@π@ριές)

• 2 weeks later...

Χαιρετε!:)

Εχω αγοράσει εδώ και περίπου 4 μήνες το εν λόγω μοντέλο από Hon Kong μέσω ebay κ από τον δεύτερο κιόλας μήνα χωρίς να πέσει η να χτυπήσει μου εμφάνισε πρόβλημα με τα χρώματα της οθόνη..ήλλαξα τελικά οθόνη αλλά το προβλημα συνεχίζεται..το μοβ και ένα πρασινωπό χρώμα έχουν αντικαταστήσει πολλά απο τα υπόλοιπα..:worry::worry::worry:

Edited by sakiss

• 5 weeks later...
Γεια σας , έπεσε στα χέρια μου ένα KC910i δυστυχώς όμως οι σύνδεσμοι για να βρω τα αρχεία και να αντικαταστήσω τα αρχεία rar για το πρόγραμμα του gps δεν δουλεύουν. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει μέσο του email μου? " anthidisd@gmail.com" Ευχαριστώ

βασικά, τελικά στο φτιάξανε ή όχι? Σου αλλάξανε μπαταρία δοκιμαστικά? (μην πληρώσεις 30 ευρώ μπαταρία και αποδειχθεί ότι σου λέγανε π@π@ριές)

Άλλαξα μπαταρία, αλλά τπτ! Το πρόβλημα συνεχίζεται! Μήπως έχει αντιμετωπίσει κανείς τπτ παρόμοιο??? Γτ αυτοί μου λένε πως το κινητό λειτουργικά είναι καλό....