isidorosr20595 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Kαι γιατί να βγάλουν να βγάλουν ένα κινητό που η μόνη διαφορά τους είναι στην χωρητικότητα;;) ΝΟΜΙΖΩ πως το έκαναν για να φτιάξουν ένα κουτί που να περιέχει ΜΟΝΟ το κινητό,φορτιστή και μπαταρία!:mad: Έτσι έκαναν και για το Shine και VIewty(μόνο για αυτά τα 2 ξέρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nWo Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Μηπως και για να διορθωσουν καποιες λεπτομερειες του προηγουμενου μοντελου,καποια λαθη που αναφερθηκαν απο χρήστες?Υποθετω,δεν ξερω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Kαι γιατί δεν τα διορθώνουν μέσω update;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Ενα facelift κάνανε, η κάμερά του είναι καλύτερη λίγο από το kc910, αλλά είναι εφικτό να περαστεί το camera pxo του kc910i στο kc910 με χακάρισμα. Updates δε θα υπάρξουν άλλα. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Ενα facelift κάνανε, η κάμερά του είναι καλύτερη λίγο από το kc910, αλλά είναι εφικτό να περαστεί το camera pxo του kc910i στο kc910 με χακάρισμα. Updates δε θα υπάρξουν άλλα. Δεν θα υπάρξουν άλλες αναβαθμίσεις;:confused: Ούτε 1ος χρονού(νομίζω)κινητό είναι:confused:Στο Viewty τώρα σταμάτησαν να κάνουν!(3ων χρονών κινητό!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Δεν θα υπάρξουν άλλες αναβαθμίσεις;:confused: Ούτε 1ος χρονού(νομίζω)κινητό είναι:confused:Στο Viewty τώρα σταμάτησαν να κάνουν!(3ων χρονών κινητό!) Όντως ούτε χρόνο δεν έκλεισε.Τι να τις κάνει τις άλλες αναβαθμίσεις;Η τελευταία ήταν τον Μάρτιο, βγήκαν πολλές μαζεμένες.Το κινητό είναι σταθερότατο με την τελευταία επίσημη του Μαρτίου.Το άτομο που έβγαζε πειραγμένες εκδόσεις, σταμάτησε πριν από μια εβδομάδα, λέγοντας πως ότι είχε να κάνει το έκανε. Για το viewty είσαι σίγουρος σε αυτό που λες;Το viewty δεν υποστήριχθηκε σχεδόν καθόλου από την επίσημη LG. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Ξέρεις πόσες αναβαθμίσεις έχουν βγει για το Viewty;:blink: Βγάζει πολλές αναθαβμίσεις η LG για αυτό παραξενεύτικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nWo Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Παιδια πηρα τηλεφωνο για να το παραγγειλω σημερα και οταν ρωτησα στο καταστημα για το kc910i,μου ειπανε πως εχει εσωτερικη μνημη 100mb,επικοινωνησαν και με την LG να ρωτησουν και πραγματι,οταν μπηκα στο site της LG εγραφε Renoir 8gb χωρις να διευκρινιζει ποιο μοντελο ειναι,με εσωτερικη μνημη 70mb:worry: Εχει κανεις το νεο renoir για να μου πει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Ξέρεις πόσες αναβαθμίσεις έχουν βγει για το Viewty;:blink: Βγάζει πολλές αναθαβμίσεις η LG για αυτό παραξενεύτικα! Πολλές επίσημες αναβαθμίσεις η LG για το Viewty δεν έχει βγάλει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat13 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 δυστυχως σημερα το πρωι διαπιστωσα μια εκνευριστικη γρατζουνια στη μεση της οθονης!!! υπαρχει κατι που μπορω να κανω γι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 μπορουμε να βαλουμαι το prox του KC910i ....??λενε οτι ειναι καλητερο ,,,, εγω ας πουμε με την v10k θα μπορουσα,,,,?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nWo Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Λοιπον εδω και μιση μερα το χρησιμοποιω και ειμαι κατενθουσιασμενος.Αυτο που με εντυπωσιασε περισσοτερο παντως ειναι η ποιοτητα της εικονας στις ταινιες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Τι ταινια εβαλες? Ελληνικους υποτιτλους , μπορεις να περασεις με καποια προγραμματα και να τα ενσωματωσεις πανω στην ταινια, αλλα γενικα ειναι μαζοχισμος να βλεπςεις ταινια σε 3" οθονη, ποσο μαλλον με υποτιτλους! Ναι φιλε λευτερη. Μονο που πρεπει να χακαρεις το κινητο! Θα σου πρωτεινα να περασεις καποια patched version, εκτος αν εχεις προβλημα. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nWo Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Τι ταινια εβαλες? Ελληνικους υποτιτλους , μπορεις να περασεις με καποια προγραμματα και να τα ενσωματωσεις πανω στην ταινια, αλλα γενικα ειναι μαζοχισμος να βλεπςεις ταινια σε 3" οθονη, ποσο μαλλον με υποτιτλους! Οι υποτιτλοι ηταν ήδη embedded στην ταινια Ενταξει σιγουρα δεν ειναι ο,τι καλυτερο,αλλα για μενα που κανω συχνα πτησεις με βολευει παρα πολυ,η ωρα θα περναει αψογα :) Και το browser του πολυ καλο. Επειδη ειμαι ασχετος,το msn messenger πρεπει να το βρω σε java?? Ποια ειναι τα βασικοτερα downloads που χρειαζεται να κανω?? Το google maps ειναι καλο ή πρεπει να βαλω καποιο αλλο προγραμμα για gps?? Δεν το εχω δοκιμασει,αφου εδω που ειμαι τωρα δεν εχω wifi και δεν μου το ανοιγει χωρις Υπαρχει προγραμμα gps που να μην χρειαζεται να ειμαι ενωμενος με ιντερνετ?? Σορρυ που γινομαι κουραστικος αλλα οπως ειπα ειμαι ασχετος :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Οι υποτιτλοι ηταν ήδη embedded στην ταινια Ενταξει σιγουρα δεν ειναι ο,τι καλυτερο,αλλα για μενα που κανω συχνα πτησεις με βολευει παρα πολυ,η ωρα θα περναει αψογα :) Και το browser του πολυ καλο. Επειδη ειμαι ασχετος,το msn messenger πρεπει να το βρω σε java?? Ποια ειναι τα βασικοτερα downloads που χρειαζεται να κανω?? Το google maps ειναι καλο ή πρεπει να βαλω καποιο αλλο προγραμμα για gps?? Δεν το εχω δοκιμασει,αφου εδω που ειμαι τωρα δεν εχω wifi και δεν μου το ανοιγει χωρις Υπαρχει προγραμμα gps που να μην χρειαζεται να ειμαι ενωμενος με ιντερνετ?? Σορρυ που γινομαι κουραστικος αλλα οπως ειπα ειμαι ασχετος :( Για μσν θα χρησιμοποιήσεις το e buddy. Κατέβασε και τον opera mini , είναι καλύτερος browser. Για gps δες το wetravel, έχει αναφερθεί κατά κόρον, δουλεύει offline αλλά είναι ελλειπές. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nWo Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Ευχαριστω Spidey Κατεβασα ebuddy και wetravel To we travel οταν παω να το κανω install,μου λεει Αρχειο jar πολυ μεγαλο για αποθηκευση,γιατι συμβαινει αυτο?? edit:Αλλη μια ερωτηση.Υπαρχει τροπος να το ενωσω με ιντερνετ μεσω usb απο το pc μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Ευχαριστω Spidey Κατεβασα ebuddy και wetravel To we travel οταν παω να το κανω install,μου λεει Αρχειο jar πολυ μεγαλο για αποθηκευση,γιατι συμβαινει αυτο?? edit:Αλλη μια ερωτηση.Υπαρχει τροπος να το ενωσω με ιντερνετ μεσω usb απο το pc μου??? Το wetravel δεν εγκαθίσταται έτσι απλά δυστυχώς, είναι λίγο ιδιότροπο.Θα ανεβάσω αύριο έναν οδηγό να το δεις.Για το άλλο που ρωτάς δε γνωρίζω. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 We-travel download. It contains a Greek guide. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kurozuka Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 ΕΙχα αγορασει το LG kc910 renoir απο ενα μελος ενος ελληνικου φορουμ και ειχε χρησιμοποιηθει για κανα μηνα το κινητο.Μια χαρα μου δουλευε για κανα 2 μηνες αλλα σημερα στα καλα καθουμενα δεν πατιεται κανενα κουμπι της οθονης(εκτος απο τα 3 κανονικα κουμπια -το πρασινο ,κοκκινο και το κουμπι για το μενου- ολη η οθονη δεν ανταποκρινεται στα πατηματα). Αποδειξη για εγγυηση δεν μου ειχε στειλει....τωρα τι κανω? Μηπως ειναι κανα χαζο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Δοκιμασε να επανεκινησεις το κινητο. (προφανως θα το εχεις κανει) Βγαλε μπαταριες κ.ο.κ.Αν παλι δεν αλλαζει τιποτα, δοκιμασε να φλασαρεις μια εκδοση λογισμικου, ισως φτιαξει. Αν παλι δεν γινει τιποτα απευθυνσου στην LG. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodwrisg Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 tsoump να σωτίσω κάτι για το wetravel το αρχείο που κατέβασα δεν έχει τα αρχεία που λες εσύ στις οδηγίες θα βάλω στο φάκελο wetravel τα zipαρισμένα ή πρέπει να δημιουργίσω τουσ φακέλους που λες εσυ στις οδηγιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodwrisg Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 α και έχω άλλες δυο απορείες 1)πως θα δω τι έκδωση λογισμικού έχω? 2) πως το αναβαθμίζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kurozuka Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Δοκιμασε να επανεκινησεις το κινητο. (προφανως θα το εχεις κανει) Βγαλε μπαταριες κ.ο.κ.Αν παλι δεν αλλαζει τιποτα, δοκιμασε να φλασαρεις μια εκδοση λογισμικου, ισως φτιαξει. Αν παλι δεν γινει τιποτα απευθυνσου στην LG. Tα ειχα κανει αυτα αλλα τπτ.... Εβαλα ξανα το firmware 10k για να μην μου πουν οτι εχω και custom firmware κτλ αλλα εχω και κατι αλλο να πω. Ενας ειπε να το βαλω σε hairdryer ή πολυ ωρα να φορτισει για να ανεβασει θερμοκρασια.Εγω το εβαλα κοντα στο ματι της κουζινας για 2-3 λεπτα,δουλεψαν καποια κουμπια αλλα μετα απο λιγο -οταν κρυωσε παλι τα ιδια... Οσο για εσενα thodwrisg μπες εδω http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12880-n00bs-tutorial-flashing-your-renoir.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nWo Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Ευχαριστω για το link tsoump.Τα εκανα ολα οπως λεει στις οδηγιες αλλα για καποιο λογο δεν μου εμφανιζει τους χαρτες.Δεν πειραζει ομως,θα κατεβασω το mgmaps :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Ευχαριστω για το link tsoump.Τα εκανα ολα οπως λεει στις οδηγιες αλλα για καποιο λογο δεν μου εμφανιζει τους χαρτες.Δεν πειραζει ομως,θα κατεβασω το mgmaps :) -Ζεις στα κατσαβραχα και δεν υφιστανται χαρτες. -Μπορει να μην υπαρχει χαρτογραφηση στην περιοχη σου.(ελειψοι χαρτες) -Βγες εξω στο 5λεπτο θα δεις καποιους δρομους (αν δεν ζεις σε κατσαβραχα) . -Βλεπε ουρανο! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts