NobodyRankXV Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Lidl !!! Πολύ καλές τιμές και για σνακς ειδικά έχει ότι θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Οι πόντοι που έχουν τα my market είναι από κάρτα που βγάζεις όπως στο μασουτη; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrix64 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Σκλαβενίτης. Καλός εργοδότης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros94141 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Σκλαβενίτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inextremo Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Σκλαβενιτης για τροφιμα,Lidl για προσφορες εργαλειων.. Παράθεση Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Kατανταει κουραστικό κάθε μέρα με τα νέα μέλη που γράφουν ανούσια ποστ . Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbal Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Σκλαβενιτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Σκλαβενίτης και από εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Ο ΑΒ Βασιλόπουλος έδινε στα 3€ ένα πόντο. Τώρα συνεχίζει να το δίνει αλλά όχι για προϊόντα που είναι προσφορά ή 1+1 . Μεγάλο φάουλ για μένα αυτό από τη στιγμή που οι προσφορές και το ένα συν ένα δεν είναι δικά του είναι των παραγωγών των προϊόντων. Έχω ξενερώσει πολύ με αυτό το θέμα και πλέον αποφεύγω τα εν λόγω σούπερ μάρκετ. Άλλωστε στη γειτονιά μου δεν είναι πολύ μεγάλο και όταν έχει προσφορές δεν τις έχει όλες. Για αυτό και προτιμώ τον Σκλαβενίτη. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superd Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Σκλαβενιτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Ο σκλαβε έχει ανεβάσει τιμές ή είναι ιδέα μου????? Και πολύ μάλιστα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Ο σκλαβε έχει ανεβάσει τιμές ή είναι ιδέα μου????? Και πολύ μάλιστα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Αν μας δώσεις 1-2 παραδείγματα θα μπορέσουμε να τσεκάρουμε και τα άλλα μαρκετ γιατί μπορεί να είναι ανατιμήσεις των προιόντων και όχι του μάρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Σκλαβενίτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Αν μας δώσεις 1-2 παραδείγματα θα μπορέσουμε να τσεκάρουμε και τα άλλα μαρκετ γιατί μπορεί να είναι ανατιμήσεις των προιόντων και όχι του μάρκετ Την επόμενη φορά που θα πάω θα προσπαθήσω να κοιτάξω Γενικά όμως πήραν τα πάνω τους οι τιμές σε αυτόν. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosdim33 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Βασιλόπουλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thatswhatshesaid Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Σκλαβενίτης Hools, μόνο Marata ρε... για να θυμηθούμε και τον σχετικό χαβαλέ που γίνεται στο FB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlar Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Kατανταει κουραστικό κάθε μέρα με τα νέα μέλη που γράφουν ανούσια ποστ . Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Που να δεις για εμας που αναγκαζομαστε να γραφουμε σε "περι ανεμων" θεματα. Τι να κανουμε ομως αυτοι ειναι οι κανονες του φορουμ. Οσο για τα super οποιο εχει την καλυτερη τιμη με προτιμηση στα ελληνικων συμφεροντων πρωτα. Παράθεση ♥Lara♥2007♥2021♥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Που να δεις για εμας που αναγκαζομαστε να γραφουμε σε "περι ανεμων" θεματα.Γιατί σε ανάγκασε κανείς να γράφεις σε "περί ανέμων" όπως εσύ λες, θέματα; Ή μήπως θες να αυξάνεις το αριθμό των μηνυμάτων σου λες και θα ανταμειφθείς με κάποιο (χρηματικό) έπαθλο; Υ.Γ: Sorry για το :spam:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlar Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Με αναγκαζουν οι κανονες που λενε οτι: "Κάθε νέος χρήστης θα πρέπει να έχει τουλάχιστον δέκα (10) posts (όχι topics) στην κατηγορία Chat n Fun και τουλάχιστον 48 ώρες από την εγγραφή του, ώστε να αποκτήσει τα παραπάνω δικαιώματα. Μέχρι τότε, μπορεί να ΔΕΙ όλα τα sub-fora, αλλά όχι να κάνει νέα topics ή posts σε αυτά." Παράθεση ♥Lara♥2007♥2021♥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Δεν το γνώριζα συγγνώμη. Τότε έχεις δίκιο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Μία Γαλαξία, μία Σκλαβενίτη που έχω κοντά μου, με σχετική προτίμηση στον πρώτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsibosp Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 σκλαβενιτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loucian Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 AΒ Βασιλοπουλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis_fg Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Όλα τα παραπάνω είναι καλα,όπως και τα LIDL που νομίζω δεν τα ανέφερε κανένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 στον αβ ολο και πιο συχνα συνανταω ανθρωπους στα ταμεια να παραπονουνται για παγαποντιες.δλδ. βλεπουν μια εκπτωση στο ραφι που δεν περναει στα ταμεια.το εχω δει 3 φορες μεσα σε ενα 6αμηνο.προσοχη λοιπον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts