Jump to content

Ποιο supermarket προτιμάτε;

nucleogenesis
 Κοινοποίηση

Ποιο supermarket προτιμάτε?  

397 members have voted

1. 1. Ποιο supermarket προτιμάτε?

• Carrefour Μαρινόπουλος
      64
    • ΑΒ Βασιλόπουλος
      98
    • Σκλαβενίτης
      150
    • Βερόπουλος
      13
    • Ατλάντικ
      5
    • Γαλαξίας
      32
    • Dia
      13
    • Lidl
      87
    • Άλλο
      66

Recommended Posts

Στηρίξτε και τους μικρούς εμπόρους.

Λαϊκή πλέον βρίσκεις και όσπρια,ελιές αυγά κλπ .ας λιγδωσει και κανένας άλλος τα αντερακι του.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

• Απαντήσεις 876
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το αν είναι, δεν είναι σαφείς μια νομοθεσία, δεν σημαίνει τηρείται .Μαθαίνεις κάτι μόνο αν τύχει και τους πιάσουν .

Αυτό γίνεται και σε άλλες αλυσίδες ,όχι με security ,αλλά κανονικό προσωπικό που τρέχει και δεν φτάνει .Είναι για περιορισμό του κόστους σε προσωπικό.

Πουθενά αλλού δεν το έχω ξαναδεί τόσο έντονο αυτό το φαινόμενο

ναι έχει τύχει και αλλού

Να γεμίζουν τα ράφια και οι πελάτες στην ουρά για να πληρώσουν ή να περιμένεις και να σου λέει έκλεισα και θα ανοίξει το ταμείο δύο...ρε άι στο δ...

επίσης στο προσωπικό επικρατεί ένας πανικός,συνέχεια τους βλέπεις στρεσαρισμενους λες και δεν μπαίνεις σε μαγαζί,ούτε σε Βασιλόπουλος ούτε σε σκλαβενιτες δεν το έχω συναντήσει αυτό

Αυτό δε με τον σεκιουριτα από πίσω σου ας το αφήσω καλύτερα...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

Στηρίξτε και τους μικρούς εμπόρους.

Λαϊκή πλέον βρίσκεις και όσπρια,ελιές αυγά κλπ .ας λιγδωσει και κανένας άλλος τα αντερακι του.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά δυστυχώς η λαϊκή είναι συγκεκριμένη μέρα /ες και αν θες κάτι άμεσα, θα πας σούπερ μάρκετ. Αν είναι Δευτέρα και θέλω λαχανικά να ψωνίσω δεν θα περιμένω να έρθει το Σάββατο για να πάω λαϊκή. Τα super market είναι η εύκολη λύση. Άσε που δεν έχει τα πάντα στην λαϊκή. Αν θέλω λαχανικά πχ θα πάω λαϊκή και αν θέλω γάλα θα πάω και σούπερ μάρκετ την ίδια μέρα;

Πάω σούπερ και παίρνω τα πάντα χωρίς να πηγαίνω σε διαφορετικά σημεία.

Ναι μόνο που λαϊκή τα παίρνεις φρεσκοτατα,από μάρκετ χλωμό το κόβω αν είναι κάτω από μιας βδομάδας και λίγα λεω,κι αυτά μέσα από τα ψυγεία βγαλμένα

Άσε που πάνω από τα παλιά τα χαλασμένα βάζουν τα "φρέσκα"

Τώρα βέβαια εδώ η ποιότητα έχει χάσει κάθε έννοια

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά δυστυχώς η λαϊκή είναι συγκεκριμένη μέρα /ες και αν θες κάτι άμεσα, θα πας σούπερ μάρκετ. Αν είναι Δευτέρα και θέλω λαχανικά να ψωνίσω δεν θα περιμένω να έρθει το Σάββατο για να πάω λαϊκή. Τα super market είναι η εύκολη λύση. Άσε που δεν έχει τα πάντα στην λαϊκή. Αν θέλω λαχανικά πχ θα πάω λαϊκή και αν θέλω γάλα θα πάω και σούπερ μάρκετ την ίδια μέρα;

Πάω σούπερ και παίρνω τα πάντα χωρίς να πηγαίνω σε διαφορετικά σημεία.

Ισχύει.δυστηχως και εμένα το Σάββατο έχει καταντήσει ημέρα για ψώνια.εχει και τα αρνητικά του δυστηχως.

Στα θετικά όμως είναι ότι την ποιότητα της λαϊκής δεν την βρίσκεις σε κανένα σουπερμάρκετ.οπως και τις τιμές επίσης.

Μετά από αυτούς πάω και κρεοπώλη.ποιοτικα πάλι καμία σχέση.και σε τιμές ,που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, παραπλήσιες των σούπερ μάρκετ.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

• 4 weeks later...
Σημερα καθως περνουσα απο την πλατεια Κοραη εξω απ'το μετρο του Πανεπιστημιου,ειδα οτι η Προμηθευτικη εγινε Μασουτης!Ειναι ο πρωτος μασουτης που βλεπω στην Αθηνα.Μαλλον το πηραν αποφαση τελικα να επεκτεινουν την αλυσιδα και στην Αττικη.Δεν γνωριζω αν εχουν ανοιξει καταστηματα και σε αλλες περιοχες.

Σημερα καθως περνουσα απο την πλατεια Κοραη εξω απ'το μετρο του Πανεπιστημιου,ειδα οτι η Προμηθευτικη εγινε Μασουτης!Ειναι ο πρωτος μασουτης που βλεπω στην Αθηνα.Μαλλον το πηραν αποφαση τελικα να επεκτεινουν την αλυσιδα και στην Αττικη.Δεν γνωριζω αν εχουν ανοιξει καταστηματα και σε αλλες περιοχες.

''Η Προμηθευτική «ντύνεται στα χρώματα» του Μασούτη – Αναρτήθηκαν οι πρώτες επιγραφές σε πέντε καταστήματα''

http://www.mononews.gr/business/i-promitheftiki-ntinete-sta-chromata-tou-masouti-anartithikan-i-protes-epigrafes-se-pente-katastimata

''Επ. Ανταγωνισμού: «Πράσινο» στην εξαγορά της Προμηθευτικής από τον Μασούτη''

https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1376626/ep-antagonismou-prasino-stin-eksagora-tis-promitheutikis-apo-ton-masouti

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Όλες αυτές οι επωνυμίες (3 βοσκοί, του χασάπη, αγροικία κ.λ.π.) ανήκουν στο Lidl και όχι στους προμηθευτές του. Πρόκειται για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, και οι προμηθευτές - παραγωγοί είναι περισσότεροι από έναν ανά κατηγορία. Μπορεί οι πρώτες ύλες να είναι εγχώριες μπορεί και όχι. Αυτό αναγράφεται πάνω στη κάθε ετικέτα. Το μεγαλύτερο ποσοστό παρασκευάζεται από ελληνικές εταιρείες. Υπάρχουν και περιπτώσεις που κάποια από αυτά τα προϊόντα εξάγονται στο εξωτερικό, για λογαριασμό του Lidl.

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΦΑΣΟΝ ΦΑΣΟΝ ΦΑΣΟΝ. ΟΠΩΣ και το 90% των ελαιολαδων στην Ελλαδα.Δηλαδη βρηκαν τον καλογερακη και του ειπαν θελουμε να παραγεις και να τυποποιεις για μας! μονο για μας! Ελληνικη εταιρια ειναι ο καλογερακης ελληνικα σπιτια δινει μεροκαματο.Τι το ζαλιζετε.ο Πεθερος μου εχει 600 ριζες ελιες και βγαζουμε περιπου 4 τονους λαδι καθε χρονο.Αν δηλαδη το τυποποιησω εκει που το πουλαω με το ονομα Ελαιολαδο myphone ονομασια και το δινω μονο στο LIDL το κανει αυτοματα γερμανικο ελαιολαδο ??? Θα μας τρελανετε?

ΦΑΣΟΝ ΦΑΣΟΝ ΦΑΣΟΝ. ΟΠΩΣ και το 90% των ελαιολαδων στην Ελλαδα.Δηλαδη βρηκαν τον καλογερακη και του ειπαν θελουμε να παραγεις και να τυποποιεις για μας! μονο για μας! Ελληνικη εταιρια ειναι ο καλογερακης ελληνικα σπιτια δινει μεροκαματο.Τι το ζαλιζετε.ο Πεθερος μου εχει 600 ριζες ελιες και βγαζουμε περιπου 4 τονους λαδι καθε χρονο.Αν δηλαδη το τυποποιησω εκει που το πουλαω με το ονομα Ελαιολαδο myphone ονομασια και το δινω μονο στο LIDL το κανει αυτοματα γερμανικο ελαιολαδο ??? Θα μας τρελανετε?
Τι από αυτά που έγραψα σε τρελαίνει γιατί πραγματικά εμένα με τρελαίνει το να μη καταλαβαίνει κάποιος τι διαβάζει και παρ'όλο που δε καταλαβαίνει να απαντάει με τουπέ. Και επειδή ίσως πάλι να μη καταλάβεις, απλά δε διαφωνούμε.

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Στα λάδια γίνεται η μεγαλύτερη νοθεία .Πρέπει να μπορείς να ελέγξεις και έχει εξοδα αν τα δωσεις σε ιδιώτη χημικό.Δεν κάθεται κανείς να ασχοληθεί με ότι βρίσκει στο supermarket.Δεν ξαναψωνίζει αν νομίζει οτιδήποτε.

My market και κακώς λείπει από τη δημοσκόπηση γιατί είναι από τα τοπ γενικότερα. Δεν μπορείτε να το προσθέσετε;

Άσχετο, το βρήκα αρκετά πίσω το 2008.

Lidl, αν και μου την σπάει φοβερά κάθε φορά στο ταμείο, που σου χρεώνουν και την σακούλα. Έλεος. :rolleyes:

...και 10 χρόνια μετά πάμε με τη δική μας σακούλα στο σουπερ μαρκετ!

Έχει ο Καλογεράκης 600 ρίζες ελιές??

:p

Ότι βρει συσκευάζει

Άμα θες καλό τυράκι από σούπερ εγώ σου προτείνω δίκτυ (ένωση Λασιθίου)να δοκιμάσεις

Δεν το έχουν τα lidl

Όσοι δε νομίζετε ότι το καλό το πραμα

Θα το πάρετε φτηνά, ούτε καν να το σκεφτείτε.....

Αλλά αφού μας έπεισαν ότι η αμιτα είναι πορτοκαλάδα και ο καφές είναι ελληνικός....

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Edited by akalos

Έχει ο Καλογεράκης 600 ρίζες ελιές??

:p

Ότι βρει συσκευάζει

Άμα θες καλό τυράκι από σούπερ εγώ σου προτείνω δίκτυ (ένωση Λασιθίου)να δοκιμάσεις

Δεν το έχουν τα lidl

Όσοι δε νομίζετε ότι το καλό το πραμα

Θα το πάρετε φτηνά, ούτε καν να το σκεφτείτε.....

Αλλά αφού μας έπεισαν ότι η αμιτα είναι πορτοκαλάδα και ο καφές είναι ελληνικός....

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Οχι ρε φιλε τυροκομος ειναι ο ανθρωπος ( και τις 600 ριζες δεν εγραψα οτι τις εχει ο καλογερακης αλλα ο πεθερος μου) εννουσα οτι το αντιστοιχο γινεται και με το ελαιολαδο και με ολα.

Τυρι παιρνω απο τα πρωτοξαδερφα της γυναικας μου που ειναι και αυτοι τυροκομοι.Αλλα επειδη ειμαι φαν της φετας προτιμω Βασιλιτσα ζηκο και βαλμα στην Κρητη ομως δυσκολα θα τις βρεις στα τοπικα σουπερ.

Έχω δει και ένα άλλο ακόμα, στο Π. Φάληρο (εκεί που μένω δηλαδή), στην οδό Αγ. Αλεξάνδρου. Πριν γίνει Προμηθευτική, λεγόταν Αφοι Βασιλόπουλοι (καμία σχέση με το ΑΒ Βασιλόπουλος), μιλάμε για διαφορετικό Βασιλόπουλο από τον άλλον.

• 1 month later...

Βρέθηκε ζωντανός βάτραχος σε σαλάτα του Βασιλόπουλου:

http://www.stroumfaki.gr/2018/10/blog-post_184.html?m=1

Δεν είσαι στο κατάλληλο θέμα. Στην σελίδα του FROG να το βάλεις.:lol:

Δεν είσαι στο κατάλληλο θέμα. Στην σελίδα του FROG να το βάλεις.:lol:
45240279242_d0de7f97eb_z.jpg' alt='45240
Έχω πεθάνει στα γέλια

[Στάλθηκε από μόνο του]

Με ενάμιση ευρώ που κάνει σαλάτα, τι θέλατε να βρείτε; καραβίδα;
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Και πόσα άλλα γίνονται και δεν μαθαίνονται.Σε σουπερ μάρκετ στον Πειραιά πρίν το καλοκαίρι, απέσυραν χαλασμένα τυριά ,και κάποιος από επίσημη αρχή επέβλεπε την διαδικασία.

Και πόσα άλλα γίνονται και δεν μαθαίνονται.Σε σουπερ μάρκετ στον Πειραιά πρίν το καλοκαίρι, απέσυραν χαλασμένα τυριά ,και κάποιος από επίσημη αρχή επέβλεπε την διαδικασία.

Η αποσυρση ειναι προληψη

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Όσοι έχετε παιδιά (και όσοι πίνετε γάλα) θα το ξέρετε ήδη, οι υπόλοιποι, όταν έρθει η ώρα, θα χαζέψετε από το πόσες φορές θα βρείτε ληγμένο φρέσκο γάλα στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ !

Και σε άλλα προϊόντα μπορεί να τύχει, αλλά ειδικά στο φρέσκο γάλα, είναι πολύ συχνό το φαινόμενο...

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

• 2 weeks later...

Συνολικά ο Σκλαβενίτης με φαίνεται πιο οικονομικός από ολα, καθώς σχεδόν πάντα έχει προσφορές (1+1, 50%)

Έπειτα ο ΑΒ είναι οκ λόγω πόντων (μαζεύεις πιο εύκολα απ' το Μασούτη) έτσι μαζεύεις 6ευρες.

Στο Μασούτη για να μαζεψω πόντους, πρέπει να κάνω τάμα

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk