georgemv Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Δεν τις παρατάς και τις 2 και να βρείς μια 10 φορές καλύτερη; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Επικίνδυνη φάση μου ακούγεται... θα σπάσεις το ενδιαφέρον σου στα δύο και δεν θα είσαι τελικά, πουθενά! Ασε που όταν μαθευτεί (γιατί φίλε μου, ΠΑΝΤΑ μαθαίνεται σύμφωνα με τον νόμο του Μέρφι... :p ) δεν θα προλαβαίνεις να τις μαζέψεις!!! Ξεκαθάρισε τί πραγματικά θες και πέρε μια ξεκάθαρη απόφαση. Ακόμα και να μην μαθευτεί, όλος ο αγώνας που θα κάνεις θα σε εξουθενώσει... ;) Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 6 Φεβ. 2004 , 19:56) Και...το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τί να διαλέξω!!! Η μία κοπελιά μου προσφέρει ότι δεν μπορεί η άλλη!Τώρα λοιπόν τί κάνουμε?Ακολουθούμε την καρδιά ή την λογική???!!! Το αιωνιο ερωτημα.....καρδια ή λογικη.....οσοι ακολουθουν την καρδια τους καταληγουν να πληγωνουν τον εαυτο τους ενω οσοι ακολουθουν τη λογικη καταληγουν να πληγωνουν τους αλλους.....δυσκολη αποφαση.... Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palaboul156 Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Αθηνα - Θεσσαλονικη, Μουδανια ειναι.. Φευγω 8 το πρωι, γυριζω μαζι της 9 το βραδυ. 250ε μονο βενζινη.. Ηταν πολυ γαματα.! Πηγα, την πηρα και γυρισαμε πισω.8-3 και 4-9.30 οδηγηση!!! Go Drifter Go!!!!!!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 @zaza:Το όλο σκηνικό διαδραματίζεται γενικά στην Αθήνα!Ευτυχώς!!! @georgemv:LoL!!!LoL!!! :-) @anderson:Όντως είναι πολύ επικίνδυνη φάση,όσο για να με εξουθενώσει δεν το νομίζω!Μέχρι στιγμής το χαίρομαι!!!!Άιντε,άιντε πάει τρελάθηκα!!!! @exmanos:Άσε φίλε μου,πάρα πολύ δύσκολη απόφαση!!!Το σκέφτομαι επί ένα 24ώρο και δεν μπορώ να βγάλω άκρη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 6 Φεβ. 2004 , 19:56) Και...το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τί να διαλέξω!!! Η μία κοπελιά μου προσφέρει ότι δεν μπορεί η άλλη!Τώρα λοιπόν τί κάνουμε?Ακολουθούμε την καρδιά ή την λογική???!!! Δεν απαντας στην ερωτηηηηηηση.....! :lol: για να σε βοηθησω την μια μπορει να την λεμε ......Αφροδιτη....και την αλλη.....Αθηνα.....! Τι σου δινει η μια και τι η αλλη....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valerio ( 6 Φεβ. 2004 , 20:16) Ο καβάτζααααααΑΑαααΑΑΑΑΑςςςς :p :p :p Ρε δεν ντρέπεσαι να υπάρχουν συμφορουμίτες ελεύθεροι κι ωραίοι κι εσύ να είσαι διπλοθεσήτης; Πακέταρε τη μία και στείλε την γρήγορα στο Sunderland για να το σκεφτεί καλύτερα μακριά σου. Που θα μείνει; Μη στεναχωριέσαι, θα τη φιλοξενήσω εγώ. Το κρεβάτι είναι μονό αλλά θα τα βολέψουμε :whistle: Αμεσως βρηκες τη λυση...... :lol: Ειμαι και εγω εδω.....προσφερω σπιτι με πισινα....ταξιδια στην ζουγκλα....και μπανιο στην Μομπασα......! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali ( 7 Φεβ. 2004 , 11:24) Δεν απαντας στην ερωτηηηηηηση.....! :lol: για να σε βοηθησω την μια μπορει να την λεμε ......Αφροδιτη....και την αλλη.....Αθηνα.....! Τι σου δινει η μια και τι η αλλη....? Λοιπόν,η Αφροδίτη είναι ώριμη (αν και πιο μικρή από την Αθηνά),είναι ήρεμη και είναι γενικά κοπέλα για σοβαρές καταστάσεις εννοώντας ότι είναι πιο κυριλλέ! Από την άλλη η Αθηνά,είναι πιο extreme,ότι θες το παίρνεις κατευθείαν ( :rolleyes: :D ),είναι κάπως πιο πουτ@ν@κι εννοώντας όχι ότι πηγαίνει με τον έναν και τον άλλον αλλά όταν βγαίνουμε μαζί ρε παιδί μου μ'αρέσει να φοράει και το μίνι! Δηλαδή καμία από τις δύο δεν είναι στη μέση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Τα ονοματα δεν τα εβαλα τυχαια.... ;) Τα εβαλες αναποδα :D Λοιπον αν η ηλικια σου ειναι αυτη που γραφεις μεινε στην Αθηνα :D Την Αφροδιτη κρατησε την για <φιλη>....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Λες ε?Πάντως θα καθήσω σοβαρά να το σκεφτώ μετά από αυτό που μου προτείνεις!!Και thanks για την βοήθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Egw pali psifizw "Afroditi".....! nomizw einai all time classic... Vevaia esy apofasizeis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 εγω επιμενω στην αρχικη μου προταση :p αχχχχ ποναει το κεφαλι μου!!!!! , Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthtikos Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nantia ( 5 Φεβ. 2004 , 15:33) ax :( na ta vlepoun ayta merikoi-merikoi ..... mpravo vre hunter elpizw na aksize olo to skhniko :) poly glyko ek merous sou :) Aυτά να τα βλέπουν μερικές μερικές,έχετε καταντήσει το 80% να κοιτάει πόσα ξάδεψε ο κάθε μην πώ τωρα για να αναφωνήσετε: poly glyko ek merous sou :)Όχι μόνο αλλά να ξέρετε γιατί λέμε οτι είστε όλες π... Παράθεση My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthtikos Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza ( 5 Φεβ. 2004 , 17:19) Etsi etsi.... deikse to megaleio tis antrikis psuxis........ :D Mε αυτά και αυτά έχετε δείξει όχι το μεγαλείο αλλά την μ..... της αντρικής ψυχής.Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί λένε οι γυναίκες ότι δεν υπάρχουν άνδρες,εμ έλα ντε που όλοι καταντήσαμε παλιολουκίες!! Παράθεση My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Καλο.......γαιτι με αυτα τα <γλυκουλια>...ξενερωσαμε.....Απανωτους....... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza ( 7 Φεβ. 2004 , 14:33) Egw pali psifizw "Afroditi".....! nomizw einai all time classic ... Vevaia esy apofasizeis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλά δεν θέλω και να την παντρευτώ!!!Mόνο 19 είμαι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 7 Φεβ. 2004 , 14:36) εγω επιμενω στην αρχικη μου προταση :p αχχχχ ποναει το κεφαλι μου!!!!! , Αν ακολουθήσω όμως την αρχική σου πρόταση εμένα όχι μόνο θα με πονάει το κεφάλι αλλά όλο μου το σώμα!!! :D Πάω να πάρω τηλέφωνο για να ανακοινώσω τα δυσάρεστα νέα!!!Αν λείπω τις επόμενες μέρες από το forum θα ξέρετε τον λόγο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 7 Φεβ. 2004 , 20:21) Καλά δεν θέλω και να την παντρευτώ!!!Mόνο 19 είμαι! :) Kai ti simasia exei? Nomizw einai i kaluteri epilogi! pantws egw auti tha dialega :D !!! Prosekse ti tha peis................. :wacko: Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza ( 7 Φεβ. 2004 , 20:29) Kai ti simasia exei? Nomizw einai i kaluteri epilogi! pantws egw auti tha dialega :D !!! Prosekse ti tha peis................. :wacko: :) Καταπληκτικά,το σκορ είναι 1-1 (έχει ψηφίσει και kukukali!) :) !!! Tώρα έχω περισσότερους ενδοιασμούς!!!Αλλά...ρε γαμώτο είμαι ερωτευμένος!!!Συνέχεια ΤΙΣ σκέφτομαι!!! Άντε πάω...και ότι είναι να γίνει ας γίνει...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 7 Φεβ. 2004 , 20:43) :) Καταπληκτικά,το σκορ είναι 1-1 (έχει ψηφίσει και kukukali!) :) !!! Tώρα έχω περισσότερους ενδοιασμούς!!!Αλλά...ρε γαμώτο είμαι ερωτευμένος!!!Συνέχεια ΤΙΣ σκέφτομαι!!! Άντε πάω...και ότι είναι να γίνει ας γίνει...!!! Kali tuxi kai vale kai ena aleksisfairo gileko gia kalo kai gia kako!!! :D :D :D P.S: Perimenoume nea!!! Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 1 Φεβ. 2004 , 21:09) να αναλυσω τα εξοδα και εγω? οχι οτι εχουν σημασια αλλα here goes Βενζίνη:αξία 100euro (δυο φορες το γεμισα το ρημαδι :p ) Μπουζούκια:αξία 550euro ( μαζι με λουλουδια ) Αεροπορικά εισητήρια:αξία 200euro ( δεν προλαβαμε την προσφορα του €39 ανα ατομο ) Βόλτα στην Ρόδο (ψώνια,καφέδες κτλ.):αξία 1000euro ( με 10 τσαντες γυρισαμε ) Να είσαι μαζί με μια γυναίκα:αξία ανεκτίμητη αυτη η εξοδο αξιζε χιλιες φορες παραπανω ομως ;) Hunter, elenit koveis me ta dontia? 'H mono lamarines? :wacko: :p Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza ( 7 Φεβ. 2004 , 21:00) Kali tuxi kai vale kai ena aleksisfairo gileko gia kalo kai gia kako!!! :D :D :D P.S: Perimenoume nea!!! Καλημέρα αγαπητοί συμφορουμίτες!!!Απ'ότι βλέπετε γράφω στο myphone το οποίο σημαίνει,ω ναι,ακόμη ζω!!! :D :p :) Λοιπόν,τελικά κράτησα την "Αθηνά"!Βέβαια το χθεσινό βράδυ ήταν ένα από τα χειρότερα μου!!Είχα καλέσει την "Αφροδίτη" σπίτι για να της εξηγήσω τί συμβαίνει!!Μέσα σε κλάματα και λιγμούς εγώ ένιωσα περισσότερο μ@λ@κ@ς απ'ότι εκείνη!!Καθόμουν και σκεφτόμουν τί είχα κάνει και ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί!!! Τα παθήματα μας γίνονται μαθήματα!!! Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και sorry αν σας έπριξα!! :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Καλα μην μου πεις οτι τα ειπες ΟΛΑ στην Αφροδιτη.......? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali ( 8 Φεβ. 2004 , 11:48) Καλα μην μου πεις οτι τα ειπες ΟΛΑ στην Αφροδιτη.......? :lol: Ώ ναι,όλα!!!Βέβαια το τί επακολούθησε δεν θα θέλατε να μάθετε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 8 Φεβ. 2004 , 14:17) Ώ ναι,όλα!!!Βέβαια το τί επακολούθησε δεν θα θέλατε να μάθετε!!! Ela twra pes!!! Ti ekane i "Afroditi"? An kai apo to stul pou tin periegrapses prepei na stathike sto upsos tis! Kuria!!! Asxeto, pou menei i Kopela???? xaxaxaaxa Perimenoume nea kai leptomeries bill_viper :whistle: Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts