hcivil Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 βρε παιδια εχει τρεξει κανεις το γ...νο το miomap 2008. σε μενα δεν λεει να τρεξει με τιποτα. Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 ναι ο φωτισμος σβηνει παντα οτι και να τρεχω αν και σε ολα τα προγραμματα εχω βαλει να μην σβηνει ποτε καθως και στις ρυθμισεις που εχει το αρχικο μενου αλλα και τα windows o φωτισμος και σε μενα σβηνει αν και εχω κανει τις απρετητες ρυθμισεις βρε παιδια εχει τρεξει κανεις το γ...νο το miomap 2008. σε μενα δεν λεει να τρεξει με τιποτα. το miomap τρέχει μια χαρα στον κινεζο απλά αν θες δοκίμασε και ρύθμισε την ημερομηνία ενα χρόνο πίσω βάλτο (1-7-2007 ) Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Δεν μπορώ να πληκτρολογήσω την τιμή 1. Πως εμφανίζεται το ρημάδι πληκτρολόγιο? Επίσης ΗΚΕΥ_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell υπάρχει μόνο πεδίο OnTop... Το κατάφερα 1 φορά. Αλλά κάθε φορά που ξαναξεκινώ το μηχάνημα η registry γυρνάει στο default "" (υποθέτω οτι με κάθε εκκίνηση επαναφέρει την αρχική registry). Τι μπορώ να κάνω; Επίσης για τα Scripts πρέπει κάθε φορά να τρέχω το mortscript.exe; Είναι πολύ σπαστικό.! Επίσης: Πως θα μπαίνει στο ΜΕΝΟΥ του ΜΙΟ απάρχής (boot) χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά 1)τρέξιμο του mortscript.exe 2)τρέξιμο του Systeminformation.exe 3)κλείσιμο του explorer... Παρεμπιπτόντως Ευχαριστούμε πολύ Xroypista & bbbb.... 10.000 +1 ΜΠΡΑΒΟ για σας! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 o φωτισμος και σε μενα σβηνει αν και εχω κανει τις απρετητες ρυθμισεις το miomap τρέχει μια χαρα στον κινεζο απλά αν θες δοκίμασε και ρύθμισε την ημερομηνία ενα χρόνο πίσω βάλτο (1-7-2007 ) δεν υπαρχει αραγε τροπος μεσα απο την registry να αντιμετωπισουμε το θεμα του φωτισμου; oσο για το Miomap μου επαιξε ασχημο παιχνιδι. με το τρυκακι που ειπες δουλεψε μια φορα με γλυκανε και μετα τα ιδια Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 :lol:Το κατάφερα 1 φορά. Αλλά κάθε φορά που ξαναξεκινώ το μηχάνημα η registry γυρνάει στο default "" (υποθέτω οτι με κάθε εκκίνηση επαναφέρει την αρχική registry). Τι μπορώ να κάνω; Επίσης για τα Scripts πρέπει κάθε φορά να τρέχω το mortscript.exe; Είναι πολύ σπαστικό.! Επίσης: Πως θα μπαίνει στο ΜΕΝΟΥ του ΜΙΟ απάρχής (boot) χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά 1)τρέξιμο του mortscript.exe 2)τρέξιμο του Systeminformation.exe 3)κλείσιμο του explorer... Παρεμπιπτόντως Ευχαριστούμε πολύ Xroypista & bbbb.... 10.000 +1 ΜΠΡΑΒΟ για σας! Mπλέξαμε τα μπούτια μας :lol: Αυτο με το μητρώο δε το έλεγα για σένα,αλλά για τον cmour.Οσο για το μενού θα το μελετήσω και θα σου πω Τον explorer τον κλείνεις μέσω του task manager ; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Κατέβασε αυτό http://rapidshare.de/files/40851787/win.rar.html αποσυμπίεσε και βάλε το φάκελο dos στο c Με το activesync συνδεδεμένο με τη συσκευή πήγαινε Eναρξη-->εκτέλεση και γράψε cmd για να σου ανοίξει η γραμμή εντολών των win Γράψε cd c:\dos prun windows\explorer.exe Λογικά θα σου ανοίξει ο explorer στο pna από όπου και μπορείς να τρέξεις το hardreset.exe που έχω βάλει στο παραπάνω αρχείο. δέν άλλαξε κάτι... edit:Aμα κλείσεις το παράθυρο του explorer με το Χ πάνω δεξιά σε πετάει στο μαμά μενού; ακριβώς αυτό κάνει... Φίλε κατέβασε αυτό http://rapidshare.de/files/40852037/Regedit.rar.html είναι επεξεργαστής μητρώου και το τρέχεις από τη συσκευή Πήγαινε στο ΗΚΕΥ_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell\Autohide και άλλαξε την τιμή σε 0 και στο ΗΚΕΥ_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell\OnTop σε 1 και κάνε reset εμφανίστηκε ο taskmanager...άλλα το desktop όχι και με ελαχιστοποίηση του desktop με πετάει στο μαμα μενού... --edit:σας ανέφερα ότι δεν μπορώ να εκκινήσω με τίποτα το destinator? τελικά ποιά έκδοση είναι αυτή που τρέχει??? η ίδια έκδοση που έχω τρέχει κανονικα σε αλλα 2 no name gps...αλλά αν δέν κάνω χειροκίνητα ρύθμιση του σήματος gps δεν πιάνει σήμα με τίποτα (στα άλλα 2 εννοώ) -- ακόμα να εκκινήσει το dest..!!! για να έχω αυτόματη ρύθμιση του σήμα gps τί μπορώ να κάνω (κάπου είχε αναφερθεί ξανά με μία ρύθμιση του com κ του baud rate αλλά δεν βρίσκω το αρχείο που πρέπει να πειράξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 :lol: Mπλέξαμε τα μπούτια μας :lol: Αυτο με το μητρώο δε το έλεγα για σένα,αλλά για τον cmour.Οσο για το μενού θα το μελετήσω και θα σου πω Τον explorer τον κλείνεις μέσω του task manager ; Απλά πατάω το κουμπί X πάνω δεξιά (είναι βασικό πρόγραμμα των windows:D)! Να προσθέσω ότι με τον task manager κάνοντας τερματισμό τα αρχεία: menqUI.exe ElecDog.exe Και κλείνωντας (με Χ) τον explorer είδα (το φως το αληθινό:blink:) την επιφάνεια εργασίας... Υποθέτω τα παραπάνω αρχεία είναι και το ΜΕΝΟΥ της "μαμάς" κινέζας! Κατάλαβα οτι για το μητρώο δεν το έλεγες για μένα αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα - δεν εμφανίζεται η μπάρα (κάτσε κάτω απο τη μπάρα:wacko:)... Οπότε είπα κι εγώ να το δοκιμάσω. Να προσθέσω οτι για τα script πρέπει κάθε φορά που ξεκινώ την συσκευή να τρέχω το mortscript.exe! Υποθέτω οτι αναιρούνται κάθε φορά οι αλλαγές στη registry... Και πάλι bbbb ευχαριστώ για τη βοήθεια:thanks: Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Παιδιά να πω κι εγώ ένα πρόβλημα (... :shoot:καλα μη βαράτε!)... Έγω είμαι απο τους παλαιοτέρους αγοραστές κινέζικου GPS (windows CE 5.0, επεξεργαστής SAMSUNG)... Που πάω για να εκτελέσω το ΜΕΝΟΥ? Τι αλλαγές πρέπει να κάνω ια να ξεκινάει με το νέο μενού??? φιλε coolgreek μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο το μηχανάκι σου?? εγώ πάντως κάθισα να διαβάσω τις τελευταίες σελίδες και έχω μπερδευτεί με τι ποιο μηχανάκι έχει ο καθένας.. αν θες πάντως ανέβασε μια φώτο τουλάχιστον να περασω στο μητρώο που κρατάω τις ενέργειες που πρέπει να κάνει κάποιος γιαυτό. είσαι ευχαριστημένος από αυτό το gps?? Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Φίλε coolgreek έγραψες ότι η συσκευή σου δεν έχει shell.ini σωστά; Aνέβασα εδώ μια δοκιμαστική έκδοση του μενού που δε χρειάζεται το mortscript να τρέχει κάθε φορά.http://rapidshare.de/files/40857715/test.rar.html Βάζεις στην κάρτα τoυς φακέλους mioautorun και mobilenavigator και ενημερώνεις για το αποτέλεσμα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Φίλε coolgreek έγραψες ότι η συσκευή σου δεν έχει shell.ini σωστά; Aνέβασα εδώ μια δοκιμαστική έκδοση του μενού που δε χρειάζεται το mortscript να τρέχει κάθε φορά.http://rapidshare.de/files/40857715/test.rar.html Βάζεις στην κάρτα τoυς φακέλους mioautorun και mobilenavigator και ενημερώνεις για το αποτέλεσμα Ευχριστώ παιδιά. Το κατεβάζω τώρα. Θα επανέλθω με αποτελέσματα...:D Για φωτογραφία... http://cgi.ebay.com.au/New-3-5-GPS-AU-US-MAP-SAT-NAV-MP4-MP3-Free-Gift-G750-AU_W0QQitemZ290251545100QQihZ019QQcategoryZ34288QQcmdZViewItem είναι ίδιο με αυτό. Αυτό που αγόρασα ήταν New 3.5"GPS AU+US MAP SAT NAV MP4/MP3 Free Gift E610 03 τώρα δεν το βρίσκω στο ebay. Όπως είχα πει έιμαι απο τους πρώτους αγοραστές κινέζικου GPS... Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Φίλε coolgreek έγραψες ότι η συσκευή σου δεν έχει shell.ini σωστά; Aνέβασα εδώ μια δοκιμαστική έκδοση του μενού που δε χρειάζεται το mortscript να τρέχει κάθε φορά.http://rapidshare.de/files/40857715/test.rar.html Βάζεις στην κάρτα τoυς φακέλους mioautorun και mobilenavigator και ενημερώνεις για το αποτέλεσμα Λοιπόν δοκιμάστηκε. Αυτη τη φορά διαλέγοντας απο το "μαμίσιο" μενού πλοήγηση έτρεξε κανονικά το ΜΕΝΟΥ. Αλλά το igo δεν τρέχει (το destinator δεν τρέχει ούτως η άλλως, πιθανώς λόγω windows και δεν έχω άλλο navigation software μέσα). Άλλαξα το script αλλά δεν κάνει τίποτε... Θα συνεχίσω τι προσπάθειες. Ευχαριστώ για την υποστήριξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EDIT: Δικό μου λάθος... διορθώνοντας την διαδρομή και πατόντας igo8 εντάξει-- ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΟΚ!!! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Για το Destinator χρειάζεσαι έκδοση για pna.Eπίσης δεν έχω βάλει το φάκελο programs,τον οποίο θα πάρεις από το μενού του xroupista Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Για το Destinator χρειάζεσαι έκδοση για pna.Eπίσης δεν έχω βάλει το φάκελο programs,τον οποίο θα πάρεις από το μενού του xroupista Εντάξει παιδιά. Τζιτζι (που λένε). Όλα εντάξει απλά κολλάει (κλείνει συνέχεια μόνο του) λόγω μπαταρίας. Τώρα φορτώνει το igo... Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω Το κατάλογο programs τον έχω μέσα απο πριν. Ολα καλά!!!! είσαι ευχαριστημένος από αυτό το gps?? Αρκετά. ιδίως τώρα που ανακάλυψα νέες δυνατότητες:cool:. μόνο κακό η σχετικά μικρή αυτονομια του ως GPS (κανα 6ωρο κρατάει πλέον)... Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 6ωρο σε πλοήγηση; Oι περισσότερες συσκευές που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά δε ξεπερνούν τις δυόμισι εώς τρεις ώρες. Θα ήθελα όσοι τρέχετε πλέον το μενού να γράψετε ένα ποστ με τις συνολικές ενέργειες που χρειάστηκαν για να τρέξει,ώστε να βοηθηθούν οι νέοι χρήστες.Και μια φωτογραφία της συσκευής και παράθεση του λινκ του μενού θα βοηθούσε.Στις τελευταίες σελίδες έχουμε χάσει τη μπάλα,σχετικά με το τι τρέχει και που. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 6ωρο σε πλοήγηση; Oι περισσότερες συσκευές που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά δε ξεπερνούν τις δυόμισι εώς τρεις ώρες. δικό μου το λάθος:X. 3ώρες πλοήγηση! 6 ώρες είναι πολύ (αν και προδιαγραφές έλεγε περίπου 8ώρες...)... Θα βοηθήσω στην προσπάθεια κατηγοριοποίησης όπως και όσο μπορώ, γιατί και εγώ οφείλω να ομολογήσω δυσκολεύτηκα να διαβάσω όλα τα σχόλια. Είναι και μπερδεμένα ερωτήματα ανάμεσα, που όντως ... χάνεις τη μπάλα!!! bbbb & xroupista ευχαριστώ για τον κόπο, τον χρόνο και την ταχύτητα:blink: σας! Οσο πιο πολλά μαθαίνω τόσο κι εγώ θα βοηθάω όσο μπορώ!:cool: Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 coolgreek εχω ακριβως το ιδιο με εσενα. μπορει να συνδεθει με το pc? εμενα τιποτα... επεξεργαστη εχεις 266? εγω καταφερα να το ξεκλειδωσω με ενα αρχειο που μου εδωσε ο bbbb πιο πανω, αλλα δεν μπορω να κανω με το ανοιγμα να τρεχει με το μενου του χρουπιστα. οταν το ανοιγω μου βγαζει επιφανεια windows. κατοπιν πατωντας κατω στην μπαρα 2 εφαρμογες που φαινονται να τρεχουν με παει στο μενου "κινεζος". παταω πλοηγηση και μου βγαζει φακελους και ... φακελακια. πηγαινοντας στον φακελο του χρουπιστα και τρεχοντας ενα αρχειο στον φακελο skin , systeminformation , τρεχει το μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 coolgreek εχω ακριβως το ιδιο με εσενα. μπορει να συνδεθει με το pc? εμενα τιποτα... επεξεργαστη εχεις 266? εγω καταφερα να το ξεκλειδωσω με ενα αρχειο που μου εδωσε ο bbbb πιο πανω, αλλα δεν μπορω να κανω με το ανοιγμα να τρεχει με το μενου του χρουπιστα. οταν το ανοιγω μου βγαζει επιφανεια windows. κατοπιν πατωντας κατω στην μπαρα 2 εφαρμογες που φαινονται να τρεχουν με παει στο μενου "κινεζος". παταω πλοηγηση και μου βγαζει φακελους και ... φακελακια. πηγαινοντας στον φακελο του χρουπιστα και τρεχοντας ενα αρχειο στον φακελο skin , systeminformation , τρεχει το μενου. Υποθέτω έχεις igo και για πλοήγηση τρέχει το mobilenavigator.exe; Αν ναι η λύση του bbbb θα σε καλύψει: http://rapidshare.de/files/40857715/test.rar.html κάθε φορά που θα πηγαίνεις πλοήγηση θα σου εμφανίζει το ΜΕΝΟΥ. Αν όχι ανέφερε αν το μηχανηματάκι σου έχει Shell.ini ή menqUI.exe (εμένα το menqUI.exe είναι το ΜΕΝΟΥ της ..."κινέζας μαμάς"). Επεξεργαστή έχει samsung χωρίς να γνωρίζω περαιτέρω. Οτι χαρακτηριστικά είχε πει ο πωλητής το είχε.:rolleyes: Επίσης συνδέετε μια χαρά με τον ΗΥ αρκεί να έχεις το πρόγραμμα Microsoft ACTIVESYNC. Έχεις και κάποιους drivers έτσι; Αν το συνδέσεις με τον ΗΥ σου τους ζητάει;;; Για το Destinator χρειάζεσαι έκδοση για pna.Eπίσης δεν έχω βάλει το φάκελο programs,τον οποίο θα πάρεις από το μενού του xroupista Τελικά κατέβασα έκδοση που δούλευε. Αν κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα και δεν έτρεχε το Desinator7 ας το αναφέρει να το ανεβάσω στο rapidshare! Δεν το δοκίμασα στο δρόμο ακόμη όμως...:shifty: Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 εβαλα το actyve syn στον υπολογιστη αλλα τιποτα. το συνδεω κανει ντλιν ντλον αλλα μετα δεν μπορει να κανει εγκατασταση συσκευης. το μενου των win μου το βγαζει. κατευθειαν το μενου του χρουπιστα δεν μπορω να κανω να τρεξει. να ανοιγει η συσκευη δλδ κατευθειαν με αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 εβαλα το actyve syn στον υπολογιστη αλλα τιποτα. το συνδεω κανει ντλιν ντλον αλλα μετα δεν μπορει να κανει εγκατασταση συσκευης. το μενου των win μου το βγαζει. κατευθειαν το μενου του χρουπιστα δεν μπορω να κανω να τρεξει. να ανοιγει η συσκευη δλδ κατευθειαν με αυτο. Drivers δεν έχεις; Μαζί με τη συσκευή δεν είχε DVD; Εμένα είχε και εκτός ων άλλων υπήρχε κατάλογος drivers στην κάρτα μνημης... Μολίς ανοίγεις το activesync και συνδεύεις to GPS (ανοιχτο το GPS) δεν ζητάει drivers; Επίσης για να μας διευκολύνεις: Πως ξεκινάνε τα windows; Εχεις βάλει να ξεκινάει το μηχάνημα με το calibration.exe; Για να βάλεις το ΜΕΝΟΥ υπάρχει λύση... Αρκεί να ξέρουμε ποιο πρόγραμμα τρέχει πρώτο... :cool: Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 αυτο το αρχειο που ξεκιναει πρωτο μαλλον το εχω εντοπισει αλλα δεν μπορω να συνδεσω το pc με την συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 εκανα μια χοντρομλακια. πηγα στον φακελο της flash και μετονομασα το αρχειο που τρεχει πρωτο το mobilenavigator σε mobilenavigator1. μετα αντεγραψα το αρχειο απο το skin του χρουπιστα που τρεχει το μενου του και το μετονομασα αυτο σε mobilenavigator. κλεινω την συσκευη ..... την ξανανοιγω και .... τελος!!! μαυρη οθονη με ενα παραθυρακι που λεει: datei kann gefu... απο κατω λεει: /residentflash/mobilenavigator/sysInfosettings.ini τι γινεται τωρα? υποψην παντα οτι με το pc δεν συνδεεται (την μλακια την εκανα μεσα απο την συσκευη με το πληκτρολογιο που βγαζει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 χλωμά τα πράγματα φίλε μου ποτέ δεν πειράζουμε την flash disk γιατί το πιθανότερο είναι να μείνουμε με ένα τούβλο στο χέρι.:( το κακό είναι οτι δεν συνδέεται με το pc τότε τα πράγματα θα ήταν λίγο πιο εύκολα. άστο να τελειώσει η μπαταρία μπας και γίνει τίποτα η κανε κανένα hard reset. (αλλά και πάλι είναι δύσκολο γιατί του έχεις δώσει άλλες εντολές μέσα από την flash) δοκίμασε και θα δούμε.:worry: Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 παρατηρησα οτι οταν το ανοιγω και εχω το κουμπι πατημενο βγαζει το εξης μηνυμα: do you want sd update?yes:hold key/no:release key δεν ξερω αν λεει κατι αυτο αλλα καποιος τροπος δεν θα υπαρχει να κανω ενα bootαρισμα καποιο αρχειο απο την καρτα? οπως κανουμε με τα windows του υπολογιστη? κατι σαν format δεν γινεται τωρα? το hard reset πως γινεται? πληροφοριακα εχει ενα κουμπακι απο πανω που δεν γραφει τιποτα (αυτο που λεω παραπανω), εχει μια τρυπουλα που πατας με το στυλο και τελος αυτο που ανεβοκατεβαζει την φωνη ειναι και κουμπι. το ανοιξα και αποσυνδεσα την μπαταρια αλλα τζιφος και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Drivers δεν έχεις; Μαζί με τη συσκευή δεν είχε DVD; Εμένα είχε και εκτός ων άλλων υπήρχε κατάλογος drivers στην κάρτα μνημης... Μολίς ανοίγεις το activesync και συνδεύεις to GPS (ανοιχτο το GPS) δεν ζητάει drivers; Επίσης για να μας διευκολύνεις: Πως ξεκινάνε τα windows; Εχεις βάλει να ξεκινάει το μηχάνημα με το calibration.exe; Για να βάλεις το ΜΕΝΟΥ υπάρχει λύση... Αρκεί να ξέρουμε ποιο πρόγραμμα τρέχει πρώτο... :cool: Προτεινω να ανεβασεις καπου το περιεχομενο του cd και ειδικα τους drivers. Ουτε εγω συνδεομαι και θα ηθελα λιγο να προσπαθησω με το περιεχομενο του cd σου γιατι εμενα δεν ειχε μεσα. Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 ουτε κι εμενα ειχε καποιο cd-dvd μεσα. καλο θα ηταν να το ανεβασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts