Jump to content

PNA αγνώστου ταυτότητας

BIG_BAD_BOY
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικά το μηχανάκι σου είναι αυτό με την λευκή ριγα.

http://img207.imageshack.us/img207/4478/89675524.jpg

αν είναι αυτό φίλε μου το GPS.EXE θα το βρεις όχι μέσα στα windons(αυτό που έχει είναι συντόμευση)

αλλά μέσα στο ResidentFlash-->R2

όλα τα παραπάνω μπορείς να τα δεις με το FileManCE :):cool:

......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER...

• Απαντήσεις 691
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν είναι ακριβώς αυτό, είναι αυτό:

http://cgi.ebay.com/New-4-3-GPS-Bluetooth-FM-free-MAP-2GB-SD-Card_W0QQitemZ260383703977QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item260383703977&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50

Πάντως με την εντολή kill ("GPS.exe") κάνω τη δουλειά μου κανονικά.

Πέρασα και Destinator 7 και MioMap 2008 και τρέχει σφαίρα.

Μόνο από την απόδοση του bluetooth δεν έμεινα ευχαριστημένος. Πολύ αντήχηση και κακή ποιότητα ήχου σύμφωνα με τους συνομιλητές μου, αλλά δεν με πειράζει, την άλλη βδομάδα παραλαμβάνω καινούργιο αυτοκίνητο από την εταιρία που θα έχει ενσωματωμένο bluetooth. :)

Πάντως το συγκεκριμένο topic όπως και τα αντίστοιχα του gpspocketpc με βοήθησαν ιδιαίτερα να το ξεκλειδώσω και να το φτιάξω όπως θέλω.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα λοιπόν τους φίλους xroupista και bbbb.

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

• 2 weeks later...
Δεν είναι ακριβώς αυτό, είναι αυτό:

http://cgi.ebay.com/New-4-3-GPS-Bluetooth-FM-free-MAP-2GB-SD-Card_W0QQitemZ260383703977QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item260383703977&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50

Πάντως με την εντολή kill ("GPS.exe") κάνω τη δουλειά μου κανονικά.

Πέρασα και Destinator 7 και MioMap 2008 και τρέχει σφαίρα.

Μόνο από την απόδοση του bluetooth δεν έμεινα ευχαριστημένος. Πολύ αντήχηση και κακή ποιότητα ήχου σύμφωνα με τους συνομιλητές μου, αλλά δεν με πειράζει, την άλλη βδομάδα παραλαμβάνω καινούργιο αυτοκίνητο από την εταιρία που θα έχει ενσωματωμένο bluetooth. :)

Πάντως το συγκεκριμένο topic όπως και τα αντίστοιχα του gpspocketpc με βοήθησαν ιδιαίτερα να το ξεκλειδώσω και να το φτιάξω όπως θέλω.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα λοιπόν τους φίλους xroupista και bbbb.

file mou epeidh skeftomai na to paro apo apodosh GPS ti leei?

eisai euxaristimenos apo to GPS? kleidonei grhgora?

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Γεια xroupista. Είμαι από τη Ρωσία. Αγόρασα ένα κινέζικο GPS 3.5. Πώς να κάνω μια εφεδρική συσκευή, για να επανέλθω στη συνέχεια; Πώς να ρυθμίσετε το μενού; Γράψτε στη λεπτομέρεια και απλές φράσεις.

Google μεταφράζει μεταφράζεται άσχημα. Συγγνώμη.

Ρωσία !!!!:shock::shock::lol::lol:

Γεια σου φίλε μου jonn !!!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!:clap:

Δυστυχώς δεν κατάλαβα καθόλου τι ρωτάς.....:(

Μήπως εννοείς..πως μπορείς να επανέλθεις από το νέο μενού πάλι στο βασικό εργοστασιακό μενού??:confused:

Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία του gps για να καταλάβουμε για πιο gps αναφέρεσαι??

Здравствуйте, моему другу jonn!!!

Добро пожаловать в нашу компанию! К сожалению, я не понимаю все, что вы спрашиваете..

Вы можете загрузить фото с GPS понять больше GPS виду??

μετάφραση από translate.net

Βρε παίδες Ελλήνων !!!

Γνωρίζει μήπως κάποιος την Ρώσικη διάλεκτο και γραφή να το βοηθήσουμε το παλικάρι ??

Ο φίλος μάλλον εννοεί πως να κάνει backup ώστε αν συμβεί κάτι να μπορεί να επαναφέρει τη συσκευή.Το ρυθμίσετε το μενού,μάλλον έχει να κάνει με το εγκαταστήσετε.

Поиск Чувак на карту памяти, если есть файл с именем shell.ini.An Вы затронули фото, чтобы узнать, что китайцы GPS.

Μετάφραση από google

μάλλον αυτό θα θέλει να μας πει Χρήστο.

το μόνο που μας απομένει είναι να μάθουμε τι μηχανάκι έχει..

Ρώσικα!!!

а он хочет сказать, Крис. единственное, что остается узнать, какой является мотоциклов..

σε λίγο θα αρχίσω να τα μιλάω κιόλας!!!:lol:

file mou epeidh skeftomai na to paro apo apodosh GPS ti leei?

eisai euxaristimenos apo to GPS? kleidonei grhgora?

Ναι, το GPS μια χαρά τα πάει. Από το bluetooth όμως θα απογοητευτείς.

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

μάλλον αυτό θα θέλει να μας πει Χρήστο.

το μόνο που μας απομένει είναι να μάθουμε τι μηχανάκι έχει..

Ρώσικα!!!

а он хочет сказать, Крис. единственное, что остается узнать, какой является мотоциклов..

σε λίγο θα αρχίσω να τα μιλάω κιόλας!!!:lol:

"Ο φίλος μάλλον εννοεί πως να κάνει backup ώστε αν συμβεί κάτι να μπορεί να επαναφέρει τη συσκευή.Το ρυθμίσετε το μενού,μάλλον έχει να κάνει με το εγκαταστήσετε." Yes.

Ναι αυτό είναι σωστό.

γράψετε στην παρούσα στιγμή.

πώς να κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας;

πώς να δημιουργήσει ένα νέο μενού;

ευχαριστώ!

Γεια σου φίλε μου jonh

Αυτό το gps το είχα και εγώ.

Σε αυτό το gps τα πάντα τρέχουν από την κάρτα.

όταν το αγόρασες είχε μια κάρτα μνήμης

μέσα στην κάρτα είχε ένα πρόγραμμα πλοηγησης (iGO8) και ένα αρχείο SHELL

μεσα από το SHELL ορίζεις την διαδρομή για να τρέξεις το πρόγραμμα

δεν υπάρχει κάτι που να χρειάζεται να κάνεις backup!!!

αν θες ακόμα καλύτερα αγόρασε μια νέα κάρτα μνήμης sd και χρησιμοποίησε το νέο μενού

αν θέλεις μπορείς να δεις και εδώ!!!

http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=25&t=3223

στο 10 μήνυμα έδωσα το εντελώς νέο μενού που συνδυάζει 3 μενού + το εργοστασιακό =4 μενού :)

ελπίζω να βοήθησα και να τα καταφέρεις

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Здравствуйте, моему другу jonh Это GPS я тоже. При этом все работает GPS с картой.

когда она купила карту памяти на карту было браузера, а файл iGO8 -- SHELL

через SHELL определить путь для запуска программы

есть что-то Вам необходимо сделать резервную копию!!! даже лучше, если вы купили новые карты памяти SD и использовать новое меню, где вы можете посмотреть здесь!!! http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=25&t=3223

в 10 дали сообщение абсолютно новые меню, которое сочетает в себе меню + 3 = 4 завода меню :)

надежду на то, чтобы помочь и сделать ее

Καλά γίναμε εντελώς Διεθνείς............

Κοσμά και Χρήστο, από ότι βλέπω δεν τα πάτε άσχημα από Ρώσσικα.

Μήπως έχετε πάρει τίποτα ιδιαίτερα;;;;;;;;;;

Η ζωή είναι μία ντομάτα......

ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα....

:p

Γεια σου φίλε μου jonh

Αυτό το gps το είχα και εγώ.

Σε αυτό το gps τα πάντα τρέχουν από την κάρτα.

όταν το αγόρασες είχε μια κάρτα μνήμης

μέσα στην κάρτα είχε ένα πρόγραμμα πλοηγησης (iGO8) και ένα αρχείο SHELL

μεσα από το SHELL ορίζεις την διαδρομή για να τρέξεις το πρόγραμμα

δεν υπάρχει κάτι που να χρειάζεται να κάνεις backup!!!

αν θες ακόμα καλύτερα αγόρασε μια νέα κάρτα μνήμης sd και χρησιμοποίησε το νέο μενού

αν θέλεις μπορείς να δεις και εδώ!!!

http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=25&t=3223

στο 10 μήνυμα έδωσα το εντελώς νέο μενού που συνδυάζει 3 μενού + το εργοστασιακό =4 μενού :)

ελπίζω να βοήθησα και να τα καταφέρεις

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Здравствуйте, моему другу jonh Это GPS я тоже. При этом все работает GPS с картой.

когда она купила карту памяти на карту было браузера, а файл iGO8 -- SHELL

через SHELL определить путь для запуска программы

есть что-то Вам необходимо сделать резервную копию!!! даже лучше, если вы купили новые карты памяти SD и использовать новое меню, где вы можете посмотреть здесь!!! http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=25&t=3223

в 10 дали сообщение абсолютно новые меню, которое сочетает в себе меню + 3 = 4 завода меню :)

надежду на то, чтобы помочь и сделать ее

This file has been removed from the server, because the file has not been accessed in a long time.

Φάκελος δεν. στείλει ξανά. Θα κατεβάσει και όλα θα είναι εντάξει. ευχαριστώ

το Rapidshare τώρα τελευταία είναι όλο εκπλήξεις...:mad:

κατέβασε το από εδώ

http://rapidshare.de/files/46745480/MioAutoRun.rar.html

για ευνόητους λόγους δεν περιέχει προγράμματα πλοηγησης

---------------------------------------------------------------------

Rapidshare время последнего полна сюрпризов...:mad:

Скачать его отсюда

http://rapidshare.de/files/46745480/MioAutoRun.rar.html

по понятным причинам не браузеры

Σε ευχαριστώ! Λήψη! 7 ημέρες μετά το σύνολο. Έφυγε για διακοπές. Περισσότερα Χάρη!

Спасибо!

καλημέρα και χρόνια πολλά...εχω πάρει ενα 4.3 απο ebw.gr κινέζικο http://www.ebw.gr/store/default.aspx?tabid=144&CatID=363&productid=5384

εχω ενα dvd που μου εδωσε ο πωλητής και σας το ανέβασα εδώ http://uploading.com/files/IPA5OSQY/gps%20china.rar.html

θέλω να με βοηθήσετε να διορθώσω τις γραμματοσειρές στο destinator και επίσης στο navigon οπου λείπουν και γράμματα από τις λέξεις...και σε κανένα μενου δε θα έλεγα οχι...αυτο που μου έχει δυσκολεύομαι να το βάλω σε σειρά:wacko:

Κατα τα άλλα εξαιρετικό μηχανάκι και σε καλή τιμή...

υγ..bbbb δάσκαλε είσαι καλά?χρόνια πολλά και καλή ανάσταση και σε εσένα και στο xroupista και σε όλα τα παιδιά του φόρουμ:)

Φίλε καλησπέρα.Χρόνια πολλά Καλή Ανάσταση.Ανάλογα το μηχανάκι μπορούν να διορθωθούν οι γραμματοσειρές.Αυτό που δουλεύει στην πλειοψηφία των συσκευών,είναι η αντιγραφή των tahoma fonts στο φάκελο των windows.Mετά υπάρχει μια λύση με πείραγμα του μητρώου της συσκευής(σε περίπτωση που στα regional settings στον πίνακα ελέγχου,είναι επιλεγμένα τα κινέζικα ως βασική γλώσσα) και τέλος αν δε δουλέψει και αυτό,η αλλαγή ρομ(υπάρχει για κάποιες συσκευές,αλλά όχι για όλες)

Aρχικά αντέγραψε τα tahoma στο φάκελο των windows http://rapidshare.com/files/222862856/fonts.rar.html.Μετά άνοιξε το destinator και δες το αποτέλεσμα.

edit:Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι για πολλές μπάτσες...Πήρανε το μενού που φτιάξαμε με τον Κοσμά(το συγκεκριμένο είναι του Κοσμά),την δουλειά που κάναμε αφιλοκερδώς,καθώς και το πρώτο μενού που είχα φτιάξει για το vm380 και την πουλάνε...Ασε που το συγκεκριμένο είναι για αναλύσεις 320*240.Ούτε να αντιγράφουν δεν ξέρουν...

τώρα που το διάβασα πήγα και το ψαξα και έχεις δίκιο δάσκαλε...οντως ειναι για κλωτσιές οι τύποι...οσον αφορά τις γραμματοσειρές tahoma τις έχω γράψει πολλές φορές στο φάκελο windows και στον fonts και δυστυχώς ενω τις κάνω overwrite τις σβήνει όταν κλείσω το gps...οπότε τζίφος..αν υπάρχει άλλος τρόπος πχ με την registry που λες,γιατί το πρόβλημα δεν είναι τοσο έντονο στο destinator όσο στο navigon που μου τρώει γράμματα...:confused:

στα regional settings στον πίνακα ελέγχου,είναι επιλεγμένα τα αγγλικά ως βασική γλώσσα

Χρόνια πολλά!!!!

Χριστός Ανέστη φίλοι μου!!!

Εύχομαι ο Κύριος να μας δώσει φώτιση στα μυαλά,

αλλά περισσότερο σε αυτούς που έμαθαν να καπηλεύονται τον ξένο κόπο με σκοπό το χρήμα και το συμφέρων τους.

δεν τους έμαθε μάλλον ποτέ κανείς πως να μοιράζονται πράγματα χωρίς να τα .... παίρνουν...

την ίδια (πάθηση) είχε και ο Ιούδας με τα λεφτά ...αλλά αυτός τουλάχιστον πήγε και κρεμάστηκε...

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΑΔΈΡΦΙΑ !!!!

Ο Κύριος ΑΝΕΣΤΉΘΗ

Αυτό είναι το χαρμόσυνο μήνυμα!!!:):):D

τώρα που το διάβασα πήγα και το ψαξα και έχεις δίκιο δάσκαλε...οντως ειναι για κλωτσιές οι τύποι...οσον αφορά τις γραμματοσειρές tahoma τις έχω γράψει πολλές φορές στο φάκελο windows και στον fonts και δυστυχώς ενω τις κάνω overwrite τις σβήνει όταν κλείσω το gps...οπότε τζίφος..αν υπάρχει άλλος τρόπος πχ με την registry που λες,γιατί το πρόβλημα δεν είναι τοσο έντονο στο destinator όσο στο navigon που μου τρώει γράμματα...:confused:

στα regional settings στον πίνακα ελέγχου,είναι επιλεγμένα τα αγγλικά ως βασική γλώσσα

Αν δουλεύει με την αντικατάσταση των γραμματοσειρών,τότε πρέπει να φτιάξεις ένα script που θα αντιγράφει τα fonts αυτόματα με την εκκίνηση της συσκευής.Τηλεφώνησε στο κατάστημα.Είμαι σίγουρος ότι το κατέχουν το αντικείμενο και θα έχουν λύση...

μάλλον κατέχουν το αντικείμενο της κλοπης πνευματικής ιδιοκτησίας εκει:lol:

τι να περιμένω από αυτούς...ασε που αυριο θα τους τα πω ενα χερακι....

Aν στα regional settings η επιλεγμένη γλώσσα είναι τα κινέζικα,τότε το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με την λύση που δίνει ο peterant

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=13703

καλημέρα και χρόνια πολλά...εχω πάρει ενα 4.3 απο ebw.gr κινέζικο http://www.ebw.gr/store/default.aspx?tabid=144&CatID=363&productid=5384

εχω ενα dvd που μου εδωσε ο πωλητής και σας το ανέβασα εδώ http://uploading.com/files/IPA5OSQY/gps%20china.rar.html

θέλω να με βοηθήσετε να διορθώσω τις γραμματοσειρές στο destinator και επίσης στο navigon οπου λείπουν και γράμματα από τις λέξεις...και σε κανένα μενου δε θα έλεγα οχι...αυτο που μου έχει δυσκολεύομαι να το βάλω σε σειρά:wacko:

Κατα τα άλλα εξαιρετικό μηχανάκι και σε καλή τιμή...

υγ..bbbb δάσκαλε είσαι καλά?χρόνια πολλά και καλή ανάσταση και σε εσένα και στο xroupista και σε όλα τα παιδιά του φόρουμ:)

Χρόνια πολλά και από εμένα.... σε όλους και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!

Είναι ντροπή να πουλάνε κάποιοι πράγματα που δεν τους ανήκουν (ανήκουν σε όλους και είναι ΔΩΡΕΑΝ) και μάλιστα με τόσο θράσος ώστε να μην αλλάζουν ούτε καν τις φωτογραφίες, έτσι για τα μάτια του κόσμου βρε παιδιά.....

Αυτό το μενού είναι δημιούργημα και προσπάθεια (βράδια & βράδια ξενύχτι:dizzy: ) φίλων από το myphone και κυρίως του Κοσμά (xroupista) και του Χρήστου (bbbb). Αυτό το μενού (και τα τα παρακλάδια του) έπαιξε και παίζει σε όλα τα μηχανάκια που έχω (και είναι πολλά) και η ιδεά της διάθεσής του στηρίχτηκε στο γεγονός ότι το μεράκι και το κόπο σου είναι όμορφο να το μοιράζεις (εφ όσον δεν είσαι επαγγελματίας) για να δίνεις χαρά σε ομοιοπαθείς...

και

να το πουλάς (εφ όσον είσαι επαγγελματίας :rtfm:) ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. :down:

Ντροπή!!!!!

Η ζωή είναι μία ντομάτα......

ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα....

:p