Jump to content

PNA αγνώστου ταυτότητας

BIG_BAD_BOY
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά κατέβασα έκδοση που δούλευε. Αν κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα και δεν έτρεχε το Desinator7 ας το αναφέρει να το ανεβάσω στο rapidshare! Δεν το δοκίμασα στο δρόμο ακόμη όμως...:shifty:

και όμως ακόμη να τρέξει το destinator7 έκδοση για pna υποτίθεται...η έκδοση που έχω έχει 2 φακέλους, έναν destinator 7 και έναν destinatorapps...έτσι θα έπρεπε να είναι??? το παράξενο έιναι ότι η ίδια έκσοση τρέχει σε nο name pna 4,3" απλά με αλλαγμένο skin...!!!

• Απαντήσεις 691
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή πούλησαν αρκετά στα 60€, τώρα ανέβασαν τις τιμές.

Έτσι απαντήσανε.... ακριβηναν !!! Πονήρεψαν... έτσι όμως δεν συμφέρει.

coolgreek σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. αυτα τα αρχεια που ανεβασες ειναι απο την sd. αυτα τα εχω σωσει στο pc. αν μπορεις ανεβασε την flash memory.

http://rapidshare.com/files/162502315/mobilenavigator.exe.html

σου ανέβασα το αρχείο που έσβησες (Mobilenavigator.exe)... Τώρα όμως πρέπει να βρεις πως θα το αντικαταστήσεις... Πες μας εξελίξεις...:rolleyes:

Για to destinator7 ξαναλέω υπάρχει λύση. Τα περισσότερα που βρήκα δεν δούλευαν εκτός 1 απο torrent. PM me για να δώσω διευθύνσεις... :ninja::lol:

Βασίλης!

λοιπον πηγα σε ενα φιλο που ειναι κομπιουτερανθρωπος και ολα οκ. το συνεδεσε στο pc και το φτιαξαμε. μεχρι κι εγω τωρα μπορω και το συνδεω με το pc. καταφερε να τρεχει και dest, igo8 απο το μενου του χρουπιστα. το μονο που δεν καταφεραμε ειναι να τρεχει το μενου με το ανοιγμα της συσκευης.

dest7 k igo8 οποιος θελει να μου δωσει e-mail. δεν ξερω να το ανεβασω στο rapid

λοιπον πηγα σε ενα φιλο που ειναι κομπιουτερανθρωπος και ολα οκ. το συνεδεσε στο pc και το φτιαξαμε. μεχρι κι εγω τωρα μπορω και το συνδεω με το pc. καταφερε να τρεχει και dest, igo8 απο το μενου του χρουπιστα. το μονο που δεν καταφεραμε ειναι να τρεχει το μενου με το ανοιγμα της συσκευης.

Kαλο θα ηταν αν μπορεις να μας περιγραψεις εστω και κατα προσεγγιση τι εκανε. Ακομα δεν μπορω να το συγχρονισω εγω γμτ

ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ...

θα πας στην διαχειριση συσκευων και θα σου εχει την συσκευη σαν ενα ερωτηματικο. θα κανεις δεξι κλικ και αναβαθμιση drivers. θα πας να κανεις χειροκινητη αναζητηση των drivers απο την καρτα μνημης στον φακελο drivers. εκτος απο το active syn αυτος ο φακελος εχει κανα δυο αρχεια ακομα. αυτα χρειαζονται και το pc δεν τα βρισκει απο μονο του.

ελπιζω να τα καταφερεις. αν δεν βγαζεις ακρη ετσι περιληπτικα πες μου να σου τα πω βημα βημα.

Υπάρχει τρόπος να τρέχει απευθείας το ΜΕΝΟΥ του φίλου xroupista... Μου την έδειξε ο έτερος :D φίλος :lol: bbbb. ΛΟΙΠΟΝ

1)Κατέβασε το http://rapidshare.de/files/40857715/test.rar.html

2)Στην SD card μετονόμασε τον κατάλογο mobilenavigator σε πχ IGO8

3)Αποσυμπίεσε τα αρχεία του (1) απευθέιας στην SD κάρτα. Θα δημιουργήσει νέο κατάλογο mobilenavigator καθώς και τον κατάλογο mioautorun.

4) Πήγαινε στην SD card κατάλογο mioautorun/script (sdmmc/mioautorun/script)

και τροποποίησε τα αρχεία mscr (μέσω Η/Υ με πχ το NOTEPAD) να έχουν τις σωστές διαδρομές των αρχείων για IGO, Destinator κλπ...

Κατόπιν όποτε απο το "μαμίσιο" ΜΕΝΟΥ διαλέγεις ΠΛΟΗΓΗΣΗ θα τρέχει το ΜΕΝΟΥ του xroupista, και εφόσον έχεις αλλάξεις τα mscr με τις σωστές διαδρομές θα τρέχει απευθείας και τα προγράμματα αυτά μέσω του ΜΕΝΟΥ...

Σύντομα πιθανώς θα ανεβάσω αρχείο που θα περιέχει ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ SD κάρτα οπότε όποιος έχει όμοιο μηχάνημα να βρει λύση!

EDIT:::

ΥΓ: :!:Μην αλλάξεις τίποτε στην ROM. Οτι κάνεις πλέον στην κάρτα μνήμης και ΠΑΝΤΑ να κρατάς κ αντίγραφο. You never know!;)

Βασίλης!

Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα και πλέον μπορείς να δουλέψεις τη συσκευή σου :cool:

2.3.Για το destinator υπάρχει λύση.Τα windows που έχει πάνω είναι αγγλικά;

Πρέπει να αντιγράφεις άλλα tahoma fonts στο φάκελο windows fonts

Kατέβασε αυτό

http://rapidshare.de/files/40842782/script.rar.html

To αρχείο test.mscr βάλτο στο φάκελο mioautorun\skin αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον.Το φάκελο fonts τον αντιγράφεις στην κάρτα

Λογικά τώρα θα είναι οκ

4.Ειχα βρει κάποια στιγμή ελληνικό πληκτρολόγιο.Θα το ψάξω πάλι.Αλλά για να

Φίλε bbbb στο post #232, δίνεις τη λύση για το πρόβλημα της γραμματοσειράς...

Έκανα τα βήματα σου αλλα με το τεστ.script δεν αντιγράφηκαν τα fonts στο φάκελο windows/fonts...οπότε δοκίμασα κ το έκανα χειροκίνητα... βρήκα τα μαμίσια fonts στο φάκελο windows,μεσω explorer, τα μετονόμασα (για να μπορέσω να τα αντικαταστήσω γιατί μου έβγαζε αλαρμ ότι δεν μπορεί να γίνει η αντιγραφή) νομίζω ότι έκανα soft reset απο το κουμπί στο πλάϊ κ με την επανεκκίνηση δούλεψαν...!!! Αλλά μόνο μία φορά...

μετά απο άλλα ρεσετ για άλλους λόγους, τα fonts στο φάκελο windows απλά δεν υπάρχουν...ωστόσο το dest εμφανίζει τη γραμματοσειρά όπως εξ' αρχής..!!

Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί (πάλι:() λάθος να έχω κάνει???

ευχαριστώ για την μέχρι τώρα βοήθεια σας...

Aνοιξε στο pc σου με το σημειωματάριο το test.mscr και έλεγξε τα μονοπάτια που γράφει εκεί για την αντιγραφή των fonts.Eφόσον υπάρχει ο φάκελος windows\fonts κάτι παίζει με το μονοπάτι στην κάρτα.Τα γνήσια fonts επανέρχονται κάθε φορά που κάνεις hard reset γιατί βρίσκονται στην rom.Yπάρχει και ένας πιο περίπλοκος τρόπος με αλλαγές και μέσω του μητρώου αλλά δοκίμασε πρώτα τον απλό.

ταχύτατος όπως πάντα στις απαντήσεις σου κ με λύσεις...thanks bbbb....

απο δικό μου λάθος δεν έπαιζαν τα font...!!!

coolgreek κατεβασα το αρχειο το εκανα αποσυμπιεση και μου γραφει:

σφαλμα κατα την μετατροπη του αρχειου.

η μετατροπη απετυχε.

δεν ειναι δυνατη η ευρεση του καθορισμενου στοιχειου απο το συστημα.

το εχω αποσυμπιεσει στον υπολογιστη. προσπαθησα να κανω αποσυμπιεση στην καρτα απευθειας αλλα μου βγαζει καποιο προβλημα και κλεινει το zipgenious

coolgreek κατεβασα το αρχειο το εκανα αποσυμπιεση και μου γραφει:

σφαλμα κατα την μετατροπη του αρχειου.

η μετατροπη απετυχε.

δεν ειναι δυνατη η ευρεση του καθορισμενου στοιχειου απο το συστημα.

το εχω αποσυμπιεσει στον υπολογιστη. προσπαθησα να κανω αποσυμπιεση στην καρτα απευθειας αλλα μου βγαζει καποιο προβλημα και κλεινει το zipgenious

Δοκίμασε να το ανοίξεις με άλλο πρόγραμμα (πχ winzip,winrar). Εμένα δούλεψε κανονικότατα και αποσυμπιέστηκε κανονικά χωρίς λάθη :) (χρησιμοποιώ το winrar:cool:)...

Αν έχει αποσυμπιεστεί στον Υπολογιστή απλά κάνε αντιγραφή στην κάρτα!

Βασίλης!

τελικα ολα καλα. τρεχει κανονικα το μενου του χρουπιστα!!!

να ευχαριστησω ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν και καταφεραν να εχω μια απο τις καλυτερες συσκευες της αγορας !!!

paidia ta sygxarhthria kai apo ena neo melos toy myphone! o logos poy grafthka?

h kataplhtikh doyleia kai oii plhrofories poy mporeite na dosete akoma kai gia ena NONAME kinezo poy mexri twra pisteya pos mono egw exw(kai kanenas den mporese na me bohthisei).kai pali ena megalo mprabo!!!

thelw loion kai egw thn bohtheia sas giati lypamai den mporesa na bgalw 100% akrh.

1on) thn eswterikh mnhmh den thn blepw katholoy gia na kanw ena back up. pws ginetai?

2on) ayto poy exw kanei mexri twra na balw to mobilenavigator_yuan kai kathe mora poy pataw plohghsh na bgainei leitoyrgia windows.

3on) kai shmantikotero gia emena. o kinezos moy hrthe me igo 2006 demo me to opoio den eimai katholoy eyxaristhmenos(grafika k leitoyrgia). poio programa tha moy proteinate to opoio trexei ston kinezo mas kai re paidia POY THA TO BRW kanena link an ginete...

perimenw mia bohtheia mpas kai bgalw kai egw akrh

eyxaristw

paidia ta sygxarhthria kai apo ena neo melos toy myphone! o logos poy grafthka?

h kataplhtikh doyleia kai oii plhrofories poy mporeite na dosete akoma kai gia ena NONAME kinezo poy mexri twra pisteya pos mono egw exw(kai kanenas den mporese na me bohthisei).kai pali ena megalo mprabo!!!

thelw loion kai egw thn bohtheia sas giati lypamai den mporesa na bgalw 100% akrh.

1on) thn eswterikh mnhmh den thn blepw katholoy gia na kanw ena back up. pws ginetai?

2on) ayto poy exw kanei mexri twra na balw to mobilenavigator_yuan kai kathe mora poy pataw plohghsh na bgainei leitoyrgia windows.

3on) kai shmantikotero gia emena. o kinezos moy hrthe me igo 2006 demo me to opoio den eimai katholoy eyxaristhmenos(grafika k leitoyrgia). poio programa tha moy proteinate to opoio trexei ston kinezo mas kai re paidia POY THA TO BRW kanena link an ginete...

perimenw mia bohtheia mpas kai bgalw kai egw akrh

eyxaristw

καλημέρα φίλε μου

καλά θα ήταν να έγραφες στα ελληνικά για να βγάζουμε άκρη με αυτά που μας λες

επίσης καλό θα ήταν να μας αναφέρεις για ποιο από τα κινέζικα μηχανάκια αναφερεσαι.

αν σου είναι εύκολο ανέβασε μια φώτο.

στην ερώτηση σου ποιο πρόγραμμα πλοηγησης τρέχει στα κινέζικα είναι οτι τρεχουν σχεδόν όλα.:D

......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER...

gia soy file xroupista. shmera katafera na balw to menu soy! kamia sxesh me to mama mprabo!

το μηχαναι ειναι αυτο

http://cgi.ebay.co.uk/3-5-GPS-UK-EU-AU-MAP-SAT-NAV-Mp4-Mp3-SiRF-III-Chip_W0QQitemZ110312772178QQcmdZViewItem?hash=item110312772178&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=72%3A1121%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

το προβλημα μου ειναι οτι οποιο εκτελεσιμο - autorun - η setup up paw na treksw apo to start -> run μου βγαζει cannot find autorun (or one of its components) make sure the path and filename is correct and that all the required libraries are avialiable.

τωρα προσπαθω να βαλω το igo 8 trexw ena arxeio autorun για να γινει εγκατασταση και μου βγαζει αυτο το μηνυμα. ΜΗΠΩΣ εχει σχεση οτι αυτη η εκδοση ειναι για pda? αλλιως τι αλλο?

βοηθησε να βαλω κανενα σωστο προγγραμα πλοηγησης γιατι τςρα το εχς μονο για ξυπνητηρι χαρη σε εσενα ;)

την έκανες ολη την διαδικασία ???

τα mort script αρχεία τα ενεργοποίησες οπως αναφέρω στο μενου???

αν δεν σου τρέχουν τα προγραμματα πλοηγησης οι διαδρομές για τα προγράμματα πλοήγησης δίνονται μέσα απο τα scripts

δηλαδή αν θες να βάλεις την δικη σου διαδρομή από το igo 8 πας στον φακελο scripts και βρησκεις το IgoLauncherτο ανοίγεις στον υπολογιστή σου με το σημειωματάριό και μέσα θα δεις το εξής

ErrorLevel("off")

#Path to the application. appPath should be assigned the directory and appEXE assigned the filename

appPath = "\SDMMC\IGO8_FINAL\IGO8 FINAL"

appEXE = "iGO8.exe"

CallScript("AppLauncher.mscr",appPath\appEXE)

αυτά με τα κόκκινα γράμματα είναι η διαδρομή.

παντος κανε την διαδικασια πηγεντε στον φακελο windons kai ενεργοποιησες τα mort script αρχεια

δηλαδη mioaytorun -->windons --> kαι πατήσe το κίτρινο mortscrit arxeiο

ισως δεν εχουν ενεργοποιηθει τα mortscrit που εχετε

μετά πατηστε soft reset η hard reset

για περισσότερα θα τα πούμε το βράδυ με pm

σημερα θα ειμαι και εγω σπιτι αν θελεισ βοηθησε με....

λοιπον το μενου δουλευει αψογα(εβαλα τα αρχεια 1) shell 2) calibration 3)mioautorun

το προβλημα δεν ειναι στο μενου αλλα στα προγραμματα πλοηγησης αφου αυτα που εχω δοκιμασει px igo 8 δεν εχει εκτελεσιμο αρχειο πχ igo8.exe αλλα καποιο αρχειο autorun που οταν πας να το τρεξω απο τα windows ce 5 (mhxanaki) me start->run moy bgazei to mhnyma poy soy esteila poio panw. μηπως φταινε τα προγραμματα πλοηγησης που εχω?

σημειωση το igo 2006 demo που μου ηρθε μαζι με τον κινεζο τρεχει αψογα απο το start->run igo.exe

σημερα θα ειμαι και εγω σπιτι αν θελεισ βοηθησε με....

λοιπον το μενου δουλευει αψογα(εβαλα τα αρχεια 1) shell 2) calibration 3)mioautorun

το προβλημα δεν ειναι στο μενου αλλα στα προγραμματα πλοηγησης αφου αυτα που εχω δοκιμασει px igo 8 δεν εχει εκτελεσιμο αρχειο πχ igo8.exe αλλα καποιο αρχειο autorun που οταν πας να το τρεξω απο τα windows ce 5 (mhxanaki) me start->run moy bgazei to mhnyma poy soy esteila poio panw. μηπως φταινε τα προγραμματα πλοηγησης που εχω?

σημειωση το igo 2006 demo που μου ηρθε μαζι με τον κινεζο τρεχει αψογα απο το start->run igo.exe

άστο κατάλαβα ...

τουλάχιστον το μενού δουλεύει και αυτό με χαροποιεί.

για τα υπόλοιπα θα τα πούμε το βράδυ φίλε μου.;)

παιδια ενας φιλος μου εχει ενα royaltek empus. μοιαζει με pda(μπορει και να ειναι. αληθεια ποια η διαφορα??? :)) ).

οταν ειδε το δικο μου ετσι οπως το κανατε, επαθε πλακα και μου το εδωσε να του περασω κανα προγραμμα μεσα. οταν παταω να ανοιξει η συσκευη γραφει windows mobile (1996-2003). δεν κανει τιποτα αλλο ομως. δεν φαινεται να φορτωνει τα windows. αν αγγιξω την οθονη, μου βγαζει το καλιμπραρισμα το οποιο δεν ξερω πως κλεινει μετα.... εδω να πω οτι ουτε στο δικο μου ξερω τι ακριβως να κανω στο σημειο του καλιμπραρισματος και παντα κανω reset για να βγω απο εκει.

το συνδεω στον υπολογιστη και κατι αναγνωριζει. εχει και δυο cd μαζι. το προβλημα ειναι οτι δεν ξεκιναει η συσκευη. καμια ιδεα???

μαλλον δεν ειναι η σωστη ενοτητα εδω αλλα γραφω εδω επειδη αφορμη ηταν το δικο μου gps. αν ειναι τελειως ακυρο να ανοιξω νεο θεμα αλλου...

To empus rtw-1000 ήταν το πρώτο μου μηχάνημα πριν 3 χρόνια.Είναι pda και όχι pna.Eκεί που σου λέει για το καλιμπράρισμα πατάς επάνω στο σταυρό και άλλάζει θέσεις.Αφού τελειώσεις με όλα τα σημεία,προχωρά παρακάτω.Μενού σαν το δικό σου,μπορεί να μπει αλλά δεν έχει νοήμα.Γιατί έτσι και αλλιώς τα windows mobile έχουν διαφορετική φιλοσοφία.Για προγράμματα πλοήγησης,πρέπει να βάλεις τις εκδόσεις για windows2003

to menoy mia xara programata ok αλλα τι γινετε με τα poi που μολις εβαλα βενζιναδικα για igo8 κρεμαει και μου βγαζει out of memory. καμια λυση για αυτο υπαρχει?