bbbb Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Αψογα.Aντιγράφετε το φάκελο programms απο το μενού που έχει ανεβάσει ο xroupista http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=214138&page=2 και είστε οκ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Ευχαριστώ για την βοήθεια bbbb... Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα επιστρέψω με απορίες κ ερωτήματα..!!! το μενού θα τρέξει σε οθόνη 480χ272, ή θα πρέπει να κάνω ριζικές αλλαγές??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Φίλε bbbb σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που δίνεις στα παιδιά σου ειμαι ευγνώμων και όποτε μπορέσω θα ανταποδώσω με μεγάλη μου χαρά Χρήστο εγώ βρήκα κενό μισή ώρα και είπα να κάτσω να δω τι γίνετε στην σελίδα (το πρόβλημα είναι ότι σε μερικά το φορτώνει κατευθείαν και σε άλλα μένει κάτω από το αρχικό μενού.) αν δεν μπορέσετε να το τρέξετε κατευθείαν το νέο μενού ακολουθήστε τον τρόπο του bbbb η τον παρακάτω αφού κατεβάσετε όλα τα αρχεία θα δείτε ένα αρχείο calibration.exe βάλτε στην κάρτα σας και αυτό και το shell kαι μέσα στο shell (ανοιξτε το με το σημειωματάριό ) γράψτε \sdmmc\calibration.exe έτσι θα ξεκλειδώσει το μηχανάκι σας. (θα δεις από κάτω να ανοίγει μια μικρή μπάρα όταν πατάς το εικονίδιο τις πλοήγησης. θα πατήσετε πάνω στην μπάρα με λίγο προσοχή στην γωνία γιατί δεν διακρίνετε πολύ καλά. Μέτα θα κάνετε τα παρακάτω επειδή σε κάποιους κατόχους δεν ενεργοποιήθηκαν τα mscr αρχεία και τους παρουσίαζε κάποια δυσλειτουργία το μενού πηγαίνετε μέσω τον windows (2 κουμπάκι από κάτω αριστερά ) και βρείτε τον φάκελο MioAutoRun-->Windows->και πατήστε το κίτρινο mscr αρχείο θα βγει μια ταμπελίτσα πατήστε οκ και μετά κάντε ενα soft reset αριστερά απο την τρυπούλα ανοίξτε το μηχανάκι και μετά ξαναπατήστε την πλοήγηση από το μανισιο μενού τελος πήγαινε και δες στον φάκελο script αν ενεργοποιήθηκαν τα mscr αρχεία. όταν ενεργοποιηθούν άλλαξε ξανά το shell σε \sdmmc\MioAutoRun\Skin\bost.exe το κακό απο ότι έχω καταλάβει η συσκευές αυτές που μας έρχονται απο την Κινα διαφέρουν σε πολλά πράγματα η μια απο την άλλη από οτι θυμάμαι εμένα το μανισιο μενού το ονομάζει YFLoader.exe και του papago YFloader. kαι διαφορετική κατάληξη ακόμα πολλές εφαρμογές που στο δικό μου τρέχουν μια χαρά σε άλλους αρνείται να τις τρέξει και το αντίστροφο. ακόμα και η έκδοση που αναγράφει στης πληροφορίες βλ.(στο μανισιο μενου)είναι διαφορετική. λυπάμαι που λείπω αυτές τις μέρες αλλά ακόμα τρέχω με τα Νοσοκομεία...:( Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 το μενού θα τρέξει σε οθόνη 480χ272, ή θα πρέπει να κάνω ριζικές αλλαγές??? το μενού δεν τρέχει σε μηχανάκια με ανάλυση 480χ272 τρέχει μονάχα σε αυτά πο ονομάζουν την κάρτα sdmmc και έχουν 320x240 ανάλυση αλλά και πάλι χρειάζονται αρκετά πράγματα για να δουλέψει σε άλλο μηχανάκι. Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Σε ανάλυση 480*272 θα τρέξει το μενού που έχεις φτιάξει για το vector master 590 ή αυτό που έφτιαξα εγώ για το myguide 4200.Κάποιες αλλαγές σίγουρα θα χρειαστούν αλλά σαν καλούπι θα ταιριάξει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Ετρεξε τελικαι και θελω να σας πω πολλα πολλα ευχαριστω για την ακουραστη και προθυμη βοηθεια σας. Ελπιζω λοιπον να μην κανω καταχρηση ζητωντας ακομα λιγη βοηθεια στα πιο βασικα μου ερωτηματα: 1. Εχει κανεις δοκιμασει μεγαλυτερη καρτα μνημης πχ 4 γιγα? 2. Τι δουλεια κανουν οι επιλογες active sync και usb storage. Δεν φαινεται να λειτουργουν σε μενα αλλα και δεν δινουν κανενα μηνυμα λαθους η αλλο οτιδηποτε 3. SOS σε αυτο. Η Γραμματοσειρα στο destinator kai ακομα χειροτερα στο navigon ειναι χαλια. Στο δε δευτερο τρωει και μερικα γραμματα και δεν διαβαζεται. Τι μπορω να κανω? 4. Υπαρχει ελληνικο πληκτρολογιο; 5. Mερικα προγραμματα οπως πχ το alarm clock ειναι τεραστια και βγαινουν εκτος οθονης και το χειροτερο δεν συρονται. 6. Η Aλλαγη θεματος δεν μου δουλευει το ιδιο και η επιστροφη στο αρχικο μενου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ , ειμαι ενθουσιασμενος με το μηχανημα και το μενου Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 2.Eίναι για να αναγνωρίζεται η συσκευή ως εξωτερικός δίσκος αποθήκευσης ή σύνδεση activesync. Δε δουλεύει σε όλες τις συσκευές σωστά. 3.Για το destinator υπάρχει λύση.Τα windows που έχει πάνω είναι αγγλικά; Πρέπει να αντιγράφεις άλλα tahoma fonts στο φάκελο windows fonts Kατέβασε αυτό http://rapidshare.de/files/40842782/script.rar.html To αρχείο test.mscr βάλτο στο φάκελο mioautorun\skin αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον.Το φάκελο fonts τον αντιγράφεις στην κάρτα Λογικά τώρα θα είναι οκ 4.Ειχα βρει κάποια στιγμή ελληνικό πληκτρολόγιο.Θα το ψάξω πάλι.Αλλά για να δουλέψει σωστά πρέπει να έχει η συσκευή στα regional settings ελληνικά.Μπες στον πίνακα ελέγχου και δες αν στα regional settings αν υπάρχουν τα ελληνικά. 5.Κάποια προγράμματα είναι για ανάλυση οθόνης 480*272 6.Για την επιστροφή στο μενού.Βρες στη συσκευή σε ποιο σημείο βρίσκεται το αρχείο Pvshell.exe Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombietone Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 6.Για την επιστροφή στο μενού.Βρες στη συσκευή σε ποιο σημείο βρίσκεται το αρχείο Pvshell.exe Και οταν το βρω;;..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 3.Για το destinator υπάρχει λύση.Τα windows που έχει πάνω είναι αγγλικά; Πρέπει να αντιγράφεις άλλα tahoma fonts στο φάκελο windows fonts Kατέβασε αυτό http://rapidshare.de/files/40842782/script.rar.html To αρχείο test.mscr βάλτο στο φάκελο mioautorun\skin αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον.Το φάκελο fonts τον αντιγράφεις στην κάρτα Λογικά τώρα θα είναι οκ 4.Ειχα βρει κάποια στιγμή ελληνικό πληκτρολόγιο.Θα το ψάξω πάλι.Αλλά για να δουλέψει σωστά πρέπει να έχει η συσκευή στα regional settings ελληνικά.Μπες στον πίνακα ελέγχου και δες αν στα regional settings αν υπάρχουν τα ελληνικά. 6.Για την επιστροφή στο μενού.Βρες στη συσκευή σε ποιο σημείο βρίσκεται το αρχείο Pvshell.exe τα fonts δουλεψαν με την λυση που εδωσες αλλα οχι στο navigon και με μια παρενεργεια. τωρα στο κατω μερος εμφανιζεται η μπαρα των windows με το σηματακι και το start , ωρα κλπ. Στα regional settings εχει ελληνικα. Το Pvshell.exe δεν ξερω που να το ψαξω, με μια ματια που εριξα δεν βρηκα τιποτα Επισης να ζητησω αν ειναι δυνατον τα scripts για το astronavigator που εχει μεσα στα προγραμματα. Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Aνοιξε στο pc σου με το σημειωματάριο το test.mscr και σβήσε την πρώτη γραμμή Run ("windows\explorer.exe") κάνε save και δοκίμασε πάλι αν δουλεύουν σωστά τα fonts.Aν όχι πρέπει πρώτα να ανοίγει ο explorer για να αντιγραφούν τα fonts και πρέπει να βρούμε τρόπο να φεύγει αυτόματα η κάτω μπάρα για να μην κρύβει το μενού. To astronavigator δεν έχει script.Tρέχει απευθείας το .exe από mioautorun\programms\astronavigator\aaa Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Και οταν το βρω;;..... Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να βρεθεί το αρχείο που φορτώνει το αρχικό μενού.Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στο φάκελο windows ή στη resident flash.To ζήτημα είναι ότι στο script έχω βάλει την εντολή να το κλείνει,γιατί αλλιώς το νέο μενού δε μπορεί να φανεί.Αφού λοιπόν βρείτε ποιο .exe ενεργοποιεί το αρχικό μενού πρέπει να πάτε στο φάκελο MioAutoRun\Skin\Pages και στα αρχεία settings_blue320.ini και settings_ice320.ini να βρείτε την γραμμή ICONXPBUTTON x = 145 y = 50 Command = \windows\YFLoader.exe SizeNormal = 48 SizePushed = 48 ScaleAlpha = 100 IconNormal = ..\Icons\settings.ico ScaleAlpha = 100 IconPushed = ..\Icons\settings.ico και στο command να γράψετε την διαδρομή που βρίσκεται το exe που φορτώνει το μενού Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Aνοιξε στο pc σου με το σημειωματάριο το test.mscr και σβήσε την πρώτη γραμμή Run ("windows\explorer.exe") κάνε save και δοκίμασε πάλι αν δουλεύουν σωστά τα fonts.Aν όχι πρέπει πρώτα να ανοίγει ο explorer για να αντιγραφούν τα fonts και πρέπει να βρούμε τρόπο να φεύγει αυτόματα η κάτω μπάρα για να μην κρύβει το μενού. To astronavigator δεν έχει script.Tρέχει απευθείας το .exe από mioautorun\programms\astronavigator\aaa δεν δουλευουν τα fonts. To astronavigator ok εισαι πολυ μεγαλος. Ευχαριστω Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Πιστεύω πως η λύση λέγεται Taskbarhide http://rapidshare.de/files/40844653/taskbar.rar.html Aλλάζεις το test.mscr και βάζεις το taskbarhide στο mioautorun\programs Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 το μενού δεν τρέχει σε μηχανάκια με ανάλυση 480χ272 τρέχει μονάχα σε αυτά πο ονομάζουν την κάρτα sdmmc και έχουν 320x240 ανάλυση αλλά και πάλι χρειάζονται αρκετά πράγματα για να δουλέψει σε άλλο μηχανάκι. απο μια γρήγορη ματιά που έριξα, τη κάρτα την ονομάζει sdmmc. Ξεκλείδωσε με το calibration.exe, απλά του λείπει το μενού σου..!!! Σε ανάλυση 480*272 θα τρέξει το μενού που έχεις φτιάξει για το vector master 590 ή αυτό που έφτιαξα εγώ για το myguide 4200.Κάποιες αλλαγές σίγουρα θα χρειαστούν αλλά σαν καλούπι θα ταιριάξει. Υπάρχει κάποιο link για τα μενού που αναφέρεις??? να αρχίσω τις δοκιμές μπας κ γίνει πιο λειτουργικό... οκ...κατι βρήκα...θα τα δοκιμάσω κ θα επιστρέψω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Με τον φοβο μην κανω καταχρηση εχω το εξης ακομα προβλημα: Αν και στις ρυθμισεις εχω βαλει να μην κλεινει ποτε ο φωτισμος σε καμμια περιπτωση κλεινει το αναθεματισμενο και πρεπει να πειραξω το κουμπακι του ηχου για να επανελθει Επισης το μεν navigon εχει προβλημα στο κλεισιμο το δε miomap2008 κολλαει στην αρχικη σελιδα Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 το κακό απο ότι έχω καταλάβει η συσκευές αυτές που μας έρχονται απο την Κινα διαφέρουν σε πολλά πράγματα η μια απο την άλλη από οτι θυμάμαι εμένα το μανισιο μενού το ονομάζει YFLoader.exe και του papago YFloader. kαι διαφορετική κατάληξη ακόμα πολλές εφαρμογές που στο δικό μου τρέχουν μια χαρά σε άλλους αρνείται να τις τρέξει και το αντίστροφο. ακόμα και η έκδοση που αναγράφει στης πληροφορίες βλ.(στο μανισιο μενου)είναι διαφορετική. Προφανώς ισχύει αυτό που γράφει ο Κοσμάς.Ο φωτισμός σου σβήνει και όταν τρέχεις destinator ή igo; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Παιδιά να πω κι εγώ ένα πρόβλημα (... :shoot:καλα μη βαράτε!)... Έγω είμαι απο τους παλαιοτέρους αγοραστές κινέζικου GPS (windows CE 5.0, επεξεργαστής SAMSUNG)... Και τότε είχα ψάξει τρόπο να το ξεκλειδώσω αλλα βρήκα μόνο αγγλικά για MIO κλπ. Δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο τότε. Τώρα που ξαναασχολούμε μετα μηνών βλέπω οτι υπάρχει ολόκληρο FOROYM...:thanks::cool: Στο πρόβλημα... Συνδέοντας το GPS στο PC (ativesync) δεν βρίσκω πουθενά το αρχείο shell. Μέσα στον κατάλογο Windows της συσκευής (όχι στην SD card) υπάρχειο ενα αρχείο autorun.exe που υποθέτω εκτελείτε μόλις μπουν τα Windows και παρέχει ενα μενού ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΠΛΟΗΓΗΣΗ-ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑ (το τελευταίο είναι για να παίζεις media αρχεία γενικώς)... Δεν βρήκα τι αρχείο τρέχει και οδηγεί στο autorun.exe. Το πρόγραμμα πλοήγησης που έχει είναι το IGO8 (οταν το πήρα είχε iGO Myway 2006)! Ο κατάλογος του προγράμματος πλοήγησης είναι (default) SDMMC\Mobilenavigator\Mobilenavigator.exe . Άλλαξα το mobilenavigator.exe με το calibrtion.exe και μπήκα στα Windows. Αποσυμπίεσα και το ΜΕΝΟΥ στην κάρτα. Που πάω για να εκτελέσω το ΜΕΝΟΥ? Τι αλλαγές πρέπει να κάνω ια να ξεκινάει με το νέο μενού??? Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 για άλλη μια φορά ζητάω να με ξελασπώσετε..!!! σε no name gps, όχι αυτό του topic, το οποίο ξεκλείδωσε με το αρχείο calibration... απο τις ρυθμίσεις του tasκbar και start menu επέλεξα το auto hide, χωρις το always on top... το αποτέλεσμα είναι να μην εμφανίζει με τίποτα το taskbar των windows, όσο κ άν προσπάθησω να το εμφανίσω κλικάροντας κάτω κάτω χαμηλά στην οθόνη... μήπως υπάρχει τρόπος να εμφανιστέι το taskbar??? μετά απο πολλά reset και άλλα που του έκανα, με την επιλογή της πλοήγησης της μαμάς μενού, απλά δεν κάνει τίποτα... ότι και άν προσπάθησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 @coolgreek Αρχικά δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2567279#post2567279 Κατέβασε τον task manager και γράψε τις διεργασίες που τρέχουν Το μενού μέσω των windows μπορείς να το τρέξεις από το φάκελο mioautorun\skin εκτελώντας το systeminformation.exe @cmour http://rapidshare.de/files/40850366/taskbar.rar.html Υπάρχουν 2 αρχεία το showtaskbar και το toggletaskbar.Tρέχοντας ένα από τα 2 πρέπει να εμφανιστεί η μπάρα. Τα υπόλοιπα που έκανες ποια είναι;Τι ακριβώς πείραξες; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 @cmour http://rapidshare.de/files/40850366/taskbar.rar.html Υπάρχουν 2 αρχεία το showtaskbar και το toggletaskbar.Tρέχοντας ένα από τα 2 πρέπει να εμφανιστεί η μπάρα. Τα υπόλοιπα που έκανες ποια είναι;Τι ακριβώς πείραξες; πλήρης απογοήτευση bbbb... :( έγραφα κ ξαναέγραφα την sd me to calibration k to shell μπας κ μου ξαναεμφανίσει το περιβάλλον windows..τίποτα. Ενώ πρίν με πέταγε κατευθείαν στον explorer τώρα απλά δεν κάνει τίποτα με την επιλογή της πλοήγησης...βλέπω μόνο μαμα μενού! όσα ρεσετ κ αν έκανα δεν κατάφερα κάτι... μπορώ με κάποιο τρόπο να το επαναφέρω στις αρχικές ρυθμίσεις??? με κλειδωμένα δηλ. τα windows!!! (τί ζητάω ο άτιμος!!!) για να εκτελέσω τη διαδικασία (κ μένα:lol:) του calibration ξανά??? ξαναέβαλα τη μαμα sd, έτρεξα το μαμίσιο iGO,όλα καλά. αλλαζω το shell κ ρίχνω το calibration.exe στην sd...κανω hard reset κ με πλοήγηση με πετάει κατευθείαν στον explorer...για κάποιο λόγο δεν βλέπω επίφανεια εργασίας. Δοκίμασα το showtaskbar και το toggletaskbar αλλά κανένα δεν κάνει κάτι... θέλω να βλέπω επιφ.εργασίας για να στείλω συντομέυσεις των προγραμμάτων που χρησιμοποιώ μέχρι να βγάλω άκρη με το μενού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Mε το pc μπορείς να το συνδέσεις; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 ναί μπορώ κανονικά... edit:σας ανέφερα ότι δεν μπορώ να εκκινήσω με τίποτα το destinator? τελικά ποιά έκδοση είναι αυτή που τρέχει??? η ίδια έκδοση που έχω τρέχει κανονικα σε αλλα 2 no name gps...αλλά αν δέν κάνω χειροκίνητα ρύθμιση του σήματος gps δεν πιάνει σήμα με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Κατέβασε αυτό http://rapidshare.de/files/40851787/win.rar.html αποσυμπίεσε και βάλε το φάκελο dos στο c Με το activesync συνδεδεμένο με τη συσκευή πήγαινε Eναρξη-->εκτέλεση και γράψε cmd για να σου ανοίξει η γραμμή εντολών των win Γράψε cd c:\dos prun windows\explorer.exe Λογικά θα σου ανοίξει ο explorer στο pna από όπου και μπορείς να τρέξεις το hardreset.exe που έχω βάλει στο παραπάνω αρχείο Αν και πολύ φοβάμαι ότι η συσκευή κρατάει ρυθμίσεις μητρώου και ελπίζω να μην έχει γίνει κάποια σοβαρή ζημιά σε αυτό Και επί της ευκαιρίας να αναφέρω προς όλους τους κατόχους μην κάνετε το λάθος να βάλετε κωδικό στο άνοιγμα της συσκευής μέσω του πίνακα ελέγχου. Λόγω bug των wince μετά από reset δε θα εμφανίζεται πληκτρολόγιο για να εισάγετε τον κωδικό edit:Aμα κλείσεις το παράθυρο του explorer με το Χ πάνω δεξιά σε πετάει στο μαμά μενού; Φίλε κατέβασε αυτό http://rapidshare.de/files/40852037/Regedit.rar.html είναι επεξεργαστής μητρώου και το τρέχεις από τη συσκευή Πήγαινε στο ΗΚΕΥ_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell\Autohide και άλλαξε την τιμή σε 0 και στο ΗΚΕΥ_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell\OnTop σε 1 και κάνε reset Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 @coolgreek Αρχικά δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2567279#post2567279 Κατέβασε τον task manager και γράψε τις διεργασίες που τρέχουν Το μενού μέσω των windows μπορείς να το τρέξεις από το φάκελο mioautorun\skin εκτελώντας το systeminformation.exe @cmour http://rapidshare.de/files/40850366/taskbar.rar.html Υπάρχουν 2 αρχεία το showtaskbar και το toggletaskbar.Tρέχοντας ένα από τα 2 πρέπει να εμφανιστεί η μπάρα. Τα υπόλοιπα που έκανες ποια είναι;Τι ακριβώς πείραξες; bbbb Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όπως ανέφερα έχω βάλει στη θέση mobilenavigator\mobilenavigator.exe to Calibration.exe κι έτσι όποτε διαλέγω ΠΛΟΗΓΗΣΗ με μεταφέρει στα Windows. Task bar η επιφάνεια εργασίας δεν βλέπω... Έχω αποσυμπιέσει το ΜΕΝΟΥ στη κάρτα μνήμης και οπότε έχω όλα τα προγράμματα όπως και το Task Manager. Οι δειργασίες που δείχνει το GPS είναι menqUI.exe ElecDog.exe GpsGateCE.exe Explorer.exe gwes.exe device.exe filesys.exe NK.exe Τρέχω το Systeminformation (απο τον κατάλογο skin) αλλά δεν εμφανίζεται τίποτε. Στον TaskManager φάινεται (τρέχει στο backround)... Πήγαινε στο ΗΚΕΥ_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell\Autohide και άλλαξε την τιμή σε 0 και στο ΗΚΕΥ_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell\OnTop σε 1 και κάνε reset Δεν μπορώ να πληκτρολογήσω την τιμή 1. Πως εμφανίζεται το ρημάδι πληκτρολόγιο? Επίσης ΗΚΕΥ_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell υπάρχει μόνο πεδίο OnTop... edit:Aμα κλείσεις το παράθυρο του explorer με το Χ πάνω δεξιά σε πετάει στο μαμά μενού; εμένα ναι. Με γυρίζει στο αρχικό μενού (επιλογές σύστημα ναυσιπλοϊα Πλοήγηση). Αλλά τώρα έιδα ότι τρέχοντας το systeminformation.exe και κλείνοντας τον Explorer μου βγάζει το ΜΕΝΟΥ αλλά χρειάζεται να αλλάξω τώρα όλα τα scripts... Πως θα γίνει να βάλω το ΜΕΝΟΥ ως αρχικό όμως? Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Προφανώς ισχύει αυτό που γράφει ο Κοσμάς.Ο φωτισμός σου σβήνει και όταν τρέχεις destinator ή igo; ναι ο φωτισμος σβηνει παντα οτι και να τρεχω αν και σε ολα τα προγραμματα εχω βαλει να μην σβηνει ποτε καθως και στις ρυθμισεις που εχει το αρχικο μενου αλλα και τα windows Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts