NetSurfer_g7 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Πάντως, όσοι έχουν φάει τυρί με φρούτα ορκίζονται ότι είναι πεντανόστινος συνδυασμός, αλλά εγώ αρνούμαι ακόμα πεισματικά να δοκιμάσω :cry: Απορω πως υπαρχει κοσμος που του αρεσει το καρπουζι με τυρι,και μαλιστα οχι καποιο τυρι που να γλυκιζει οπως εμμενταλ,leerdammer ή μασκαρπονε αλλα εντελως αλμυρα τυρια οπως φετα,κασερι,κεφαλοτυρι. Εννοειται οτι δεν το εχω δοκιμασει και ουτε προκειται.Αλλος ενας τρελος συνδυασμος που εχω ακουσει απο την γιαγια μου ειναι το τσαϊ μαζι με ελιες ή τυρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 φετα με καρπούζι απλα τελειο. ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 φετα με καρπούζι απλα τελειο. ..... Ω ναιιιιιιιι, λατρεύω!!!:food: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 και φετα αλλα και κασερακι με καρπουζι...απαιχτο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Από μικρός μου μείνε συνήθεια να τρώω τυρί σχεδόν με τα πάντα. Μου αρέσει πολύ κεηκ, κουλουράκια, τσουρεκι, ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα όλα αυτά μαζί με τυρί, φέτα η γκούντα. Καρπούζι με τυρί.. Το χει κανας άλλος αυτό το χούι? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Προχτες εβλεπα την καινουρια σειρα του mega "Κατω παρταλι".Εκει λοιπον,στο ομονυμο χωριο σερβιρανε στους επισκεπτες γλυκο του κουταλιου φτιαγμενο απο....μπαμιες:blink::eek:(δειτε εδω στο 27:20).Εννοειται οτι αηδιασα και μονο στην ιδεα.Αμεσως θυμηθηκα αυτο το thread που ειχαμε καποτε στο myphone και το εψαξα και το ξεθαψα.Η απορια μου ειναι αν οντως υπαρχει και φτιαχνεται αυτο τετοιο γλυκο.Εψαξα στο google για συνταγη απο περιεργεια αλλα δεν βρηκα τιποτα.Αποτελει οντως καποια παραδοσιακη συνταγη καποιας περιοχης της Ελλαδας ή ειναι αυτοσχεδιασμος του σεναριογραφου της σειρας? Δε μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει κάτι πιο αηδιαστικό. Ανεξαρτήτως αν είναι υπαρκτή συνταγή ή όχι, η επιλογή να παρουσιαστεί το συγκεκριμένο ...γλυκό είναι αν μη τι άλλο στο γενικότερο πνεύμα του αποτρόπαιου αυτού σήριαλ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 επιτελους βρηκα τροπο να τρωω μπαμιες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ison_ Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εξηγήστε μου κάτι: Μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν τρώει φέτα. Ίσως του μυρίζει περίεργα. Μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν τρώει μπάμιες. Έχουν μια ιδιαίτερη αίσθηση στο στόμα. Αλλά κάποιος που λέει ότι δεν τρώει σοκολάτα γιατί δεν του αρέσει, τι στο καλό εννοεί; Θα μπορούσε να πει δεν τρώω σοκολάτα γιατί αποφεύγω τα γλυκά κτλ. Αλλά ότι δεν του αρέσει; Το έχω ακούσει από 2-3 άτομα. Είναι κάποιου είδους χιπστεριάς αυτό ή όντως μπορεί η γεύση της σοκολάτας να μην αρέσει; Η σοκολάτα και οι τηγανητές πατάτες είναι universal γεύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 και όμως δεν είναι... π.χ εγώ.Τρελαίνομαι για σοκολατα γαλακτος αλλα δεν μπορώ να φαω υγείας,μπίτερ και με γεμιση. Ο πατερας μου ενώ τρωει σοκοφρετες, σοκολατα μπορεί να περασει και πάνω απο χρόνος που να μην φαει καν! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Εξηγήστε μου κάτι: Μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν τρώει φέτα. Ίσως του μυρίζει περίεργα. Μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν τρώει μπάμιες. Έχουν μια ιδιαίτερη αίσθηση στο στόμα. Αλλά κάποιος που λέει ότι δεν τρώει σοκολάτα γιατί δεν του αρέσει, τι στο καλό εννοεί; Θα μπορούσε να πει δεν τρώω σοκολάτα γιατί αποφεύγω τα γλυκά κτλ. Αλλά ότι δεν του αρέσει; Το έχω ακούσει από 2-3 άτομα. Είναι κάποιου είδους χιπστεριάς αυτό ή όντως μπορεί η γεύση της σοκολάτας να μην αρέσει; Η σοκολάτα και οι τηγανητές πατάτες είναι universal γεύσεις. Οσοι λενε οτι και καλα δεν τους αρεσει η σοκολατα ή πολυ απλα λενε ψεμματα για να φανουν ξεχωριστοι ή δεν ειναι κανονικοι ανθρωποι.Ειναι φυσιολογικο καποιου να μην του αρεσει καποιο ειδος σοκολατας οπως π.χ. η υγειας επειδη του φαινεται πολυ πικρη και να τρωει μονο γαλακτος,αλλα οχι να μην του αρεσει η σοκολατα γενικως.Ακομα και οσοι δεν ειναι και πολυ fans των γλυκων,υποκυπτουν σε μια καλη σοκολατα. και όμως δεν είναι... π.χ εγώ.Τρελαίνομαι για σοκολατα γαλακτος αλλα δεν μπορώ να φαω υγείας,μπίτερ και με γεμιση. Ο πατερας μου ενώ τρωει σοκοφρετες, σοκολατα μπορεί να περασει και πάνω απο χρόνος που να μην φαει καν! Και οι 2 ομως σας αρεσει καποιας μορφης σοκολατας .Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην του αρεσει η σοκολατα σε ΚΑΜΙΑ μορφη. Edited February 10, 2014 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 φετα με καρπούζι απλα τελειο. ..... επίσης σταφύλια με φετα .....απαιχτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Οσοι λενε οτι και καλα δεν τους αρεσει η σοκολατα ή πολυ απλα λενε ψεμματα για να φανουν ξεχωριστοι ή δεν ειναι κανονικοι ανθρωποι.Ειναι φυσιολογικο καποιου να μην του αρεσει καποιο ειδος σοκολατας οπως π.χ. η υγειας επειδη του φαινεται πολυ πικρη και να τρωει μονο γαλακτος,αλλα οχι να μην του αρεσει η σοκολατα γενικως.Ακομα και οσοι δεν ειναι και πολυ fans των γλυκων,υποκυπτουν σε μια καλη σοκολατα. Και οι 2 ομως σας αρεσει καποιας μορφης σοκολατας .Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην του αρεσει η σοκολατα σε ΚΑΜΙΑ μορφη. νταξ, ασε κι εσύ ένα περιθώριο...Γιατι το ίδιο μου λέγανε και μένα με τους καφέδες.Πως δεν μπορεί να μη σου αρέσει κανένας καφές, σε καμία γευση.Και όμως τον απεχθάνομαι... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 νταξ, ασε κι εσύ ένα περιθώριο...Γιατι το ίδιο μου λέγανε και μένα με τους καφέδες.Πως δεν μπορεί να μη σου αρέσει κανένας καφές, σε καμία γευση.Και όμως τον απεχθάνομαι... Δεν σου αρεσει κανενας καφες, ε; "Freak of Nature", duh... :lol: joke Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ωραίο thread. Μόλις τώρα το ανακάλυψα. Αρχικά να πω, ότι είναι κάποια φαγητά που απλά δε γίνεται να μη σου αρέσουν, όπως οι σοκολάτες, οι τηγανητές πατάτες και κάποια fast food όπως πίτες/σουβλάκια και πίτσες. Ας πούμε, εμένα δε μου αρέσουν οι σοκολάτες που έχουν γεύσεις καφέ (καπουτσίνο κλπ.) αλλά γενικά μου αρέσουν. Όσον αφορά τις πατάτες, δε μου αρέσουν οι φούρνου ή οι τηγανητές όταν είναι μαγειρεμένες από συγκεκριμένα άτομα (μάλλον φταίει η ποιότητα της πατάτας που επιλέγουν ή ο τρόπος που μαγειρεύουν) αλλά δε γίνεται να φάω πατάτες από fast food και να πω ότι δε μου άρεσαν. Απ' την άλλη όμως, σκέφτομαι ότι ίσως αυτά τα συγκεκριμένα μας αρέσουν επειδή από πολύ μικρή ηλικία τρώμε συχνά και μεγάλες ποσότητες οπότε συνηθίζουμε στη γεύση τους. Δηλαδή σκέφτομαι ότι ίσως αν φάει κάποιος για πρώτη φορά πατάτες ή σοκολάτα όταν είναι 25 χρονών μπορεί να μην του αρέσουν καθόλου. Όσον αφορά τις δικές μου παράξενες συνήθειες, δε μ' αρέσει καθόλου ο καφές, κανένα είδος του ή παραλλαγή του. Έχω κάνει 3 (νομίζω) απόπειρες να πιω και πάντα βήχω, φτύνω, μου έρχεται να κάνω εμετό κλπ. Αντιθέτως, πίνω πολύ γάλα, πρωί-βράδυ. Το αναφέρω ως παράξενη συνήθεια μιας και καφέ πίνει όλος ο κόσμος. Επίσης, μου αρέσει να βάζω μουστάρδα σχεδόν παντού, δηλαδή σε όλα τα κρέατα, ρύζι, μακαρόνια, τοστ. Κάποιες φορές τρώω μπισκότα (αλμυρά) με μουστάρδα. Αρκετοί με κράζουν λέγοντάς μου ότι δεν ταιριάζει με όλα αυτά αλλά δε δίνω σημασία μιας και σκέφτομαι ότι είναι καθαρά προσωπικό θέμα και όχι ότι θα προκληθεί κάποιο πρόβλημα, για παράδειγμα στο στομάχι. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Δε μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει κάτι πιο αηδιαστικό. Ανεξαρτήτως αν είναι υπαρκτή συνταγή ή όχι, η επιλογή να παρουσιαστεί το συγκεκριμένο ...γλυκό είναι αν μη τι άλλο στο γενικότερο πνεύμα του αποτρόπαιου αυτού σήριαλ. Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα... Ένα σήριαλ είναι αποτρόπαιο επειδή παρουσίασαν ένα γλυκό που δε σου αρέσει εσένα. Μάλιστα. :rolleyes: Γενικά, μην είστε τόσο περίεργοι και μίζεροι. Δοκιμάστε και φάτε από όλα, δεν θα πεθάνετε άμα φάτε μια πηρουνιά ή μια κουταλιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα... Ένα σήριαλ είναι αποτρόπαιο επειδή παρουσίασαν ένα γλυκό που δε σου αρέσει εσένα. Μάλιστα. :rolleyes: Γενικά, μην είστε τόσο περίεργοι και μίζεροι. Δοκιμάστε και φάτε από όλα, δεν θα πεθάνετε άμα φάτε μια πηρουνιά ή μια κουταλιά... 1ον: Αποτρόπαιο είναι - για τη δική μου αισθητική - ένα σήριαλ όπου διακωμωδείται με άγαρμπο τρόπο η "επαρχία" και οι "βλάχοι" της επαρχίας. Το να παρουσιάζεις μία ολόκληρη κοινωνία ως αγροίκους (π.χ. μία "χωριάτισσα" με ένα κλουβί με καναρίνι στο κεφάλι, και τον σύζυγο αυτής με τα χέρια μέσα στα αίματα έχοντας μόλις σφάξει το γουρουνάκι τους, και τη γιαγιά ως ένα πράγμα που δε μιλάει δεν κουνιέται, παρά μόνο κοιτάει με απλανές βλέμμα και περιστασιακά "αερίζεται") σαφώς και προσωπικά εμένα προσβάλλει την αισθητική μου. Αν εσένα σου φαίνεται απλά χαριτωμένο ή χιουμοριστικό, απλά έχουμε άλλη αίσθηση του χιούμορ. 2ον: Οτιδήποτε φαγητό δεν τρώω, προσωπικά το έχω δοκιμάσει πρώτα. Και αν οι μπάμιες με τον παραδοσιακό τρόπο μαγειρέματος (=λαδερό) είναι μία φορά αηδιαστικές (για μένα πάντα), ως γλυκό του κουταλιού είναι 10 στη δεκάτη. 3ον: Να μην είσαι εριστικός, ιδίως όταν έχεις περάσει από μέλος της διαχείρισης και ξέρεις καλύτερα απ' όλους εμάς τους "κοινούς θνητούς" ότι σύμφωνα με τους ΟΠΧ: "δεν κρίνουμε ανθρώπους αλλά συμπεριφορές". Αυτό για τους χαρακτηρισμούς "περίεργοι" και "μίζεροι". Αυτά τα ολίγα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Η ανάγκη ορισμένων ανθρώπων να ξεχωρίζουν τους κάνει μερικές φορές να γίνονται γραφικοί. Όσο για το φίλο που δεν του αρέσει ο καφές, μάλλον είναι μικρός σε ηλικία γι αυτό. Ένας καλός καφές δεν συγκρίνεται με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Εξηγήστε μου κάτι: Μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν τρώει φέτα. Ίσως του μυρίζει περίεργα. Μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν τρώει μπάμιες. Έχουν μια ιδιαίτερη αίσθηση στο στόμα. Αλλά κάποιος που λέει ότι δεν τρώει σοκολάτα γιατί δεν του αρέσει, τι στο καλό εννοεί; Θα μπορούσε να πει δεν τρώω σοκολάτα γιατί αποφεύγω τα γλυκά κτλ. Αλλά ότι δεν του αρέσει; Το έχω ακούσει από 2-3 άτομα. Είναι κάποιου είδους χιπστεριάς αυτό ή όντως μπορεί η γεύση της σοκολάτας να μην αρέσει; Η σοκολάτα και οι τηγανητές πατάτες είναι universal γεύσεις. Η μικρή μου κόρη δεν τρώει τυρί ούτε για πλάκα γιατί δεν της αρέσει καθόλου η γεύση.Επισης δεν τρώει σοκολάτα επίσης γιατί δεν της αρέσει η γεύση. Από μικρή υπέφερε από δισανεξια σε λακτόζη και πότε της δεν έμαθε να τρώει αυτά τα ωραία πραγματάκια.Οποτε απλά δεν της αρέσουν.Ο ουρανισκος της πλέων έχει άλλη άποψη για το ποια γεύση είναι τρελή και ποια όχι. Πάντα σε σύγκριση με τον δικό μας που δεν είχαμε τέτοιο θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Όσο για το φίλο που δεν του αρέσει ο καφές, μάλλον είναι μικρός σε ηλικία γι αυτό. Ένας καλός καφές δεν συγκρίνεται με τίποτα. Θες να πεις ότι σε λίγα χρόνια θα εκτιμήσω τη γεύση του καφέ και θα αρχίσω να πίνω; είμαι 21.5 και όλοι οι φίλοι μου πίνουν καφέ από τα 15. Δε νομίζω να αλλάξει κάτι για μένα μιας και είναι τόσο απαίσια η γεύση του που δεν μπορώ να πιω ούτε μια γουλιά όσες φορές το έχω επιδιώξει. Πιστεύω ότι είναι αυτό που είπα προηγουμένως, δηλαδή αν από μικρός συνηθίσεις σε κάτι ίσως καταλήξεις να σου αρέσει. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ison_ Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Έχω παρατηρήσει ότι οι λάτρεις του καφέ είναι και καπνιστές. Αν δεν καπνίζεις, οι γευστικοί κάλυκες της γλώσσας σου είναι άθικτοι και ο καφές σού φαίνεται όπως είναι: καμμένος ξηρός καρπός καφέ σε σκόνη. Παρ'όλ'αυτά, δεν είναι τόσο τραγικός όσο τον παρουσιάζω. Πίνω καμιά φορά όταν δε μπορώ να σηκώσω κεφάλι. Εκτός από το τσιγάρο που ταιριάζει με τον καφέ, παίζουν ρόλο κι η εξάρτηση στην καφεΐνη και η γενικότερη κουλτούρα που επιτάσσει ότι αν πίνεις οτιδήποτε άλλο εκτός από καφέ, είσαι φλώρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Λογικά ακούγονται όσα λες. Και όντως, εγώ δεν καπνίζω. Ζήτημα να έχω κάνει 10-15 τσιγάρα έτσι για να δοκιμάσω και δε βρίσκω κανένα λόγο για να αρέσει σε κάποιον το κάπνισμα μιας και δε συμφέρει από άποψη υγείας, τσέπης, γεύσης. Είναι καθαρά θέμα εθισμού και συνήθειας. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Παιδιά ο καφές είναι τέχνη..ένας καφές δεν είναι απλα πεταξα σ ένα ποτήρι καφέ, ζάχαρη και νερό και τέλος. Παίζουν πολλά ρόλο σ έναν απλό καφέ, από το ποτήρι που θα σερβιριστεί, μέχρι την όψη του αφρου(κρέμα). Δεν μιλάω για σχεδιακια και ιστορίες. Πραγματικά καλό καφέ έχουν λίγα μαγαζια. Στα περισσότερα ο καφές είναι πλυμα. Για μένα είναι απόλαυση ο καφές..μου φαίνεται περίεργο που κάποιος αηδιάζει με τον καφέ καθώς υπάρχουν πολλές παραλλαγές αυτού.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Η ανάγκη ορισμένων ανθρώπων να ξεχωρίζουν τους κάνει μερικές φορές να γίνονται γραφικοί. Όσο για το φίλο που δεν του αρέσει ο καφές, μάλλον είναι μικρός σε ηλικία γι αυτό. Ένας καλός καφές δεν συγκρίνεται με τίποτα. δεν είμαι καν φίλος και σίγουρα δεν είμαι μικρής ηλικίας. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ Κ-Α-Θ-Ο-Λ-Ο-Υ!:sick: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 δεν είμαι καν φίλος και σίγουρα δεν είμαι μικρής ηλικίας. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ Κ-Α-Θ-Ο-Λ-Ο-Υ!:sick: Πιθανώς αναφερόταν σε εμένα. :D Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Έχω παρατηρήσει ότι οι λάτρεις του καφέ είναι και καπνιστές. Αν δεν καπνίζεις, οι γευστικοί κάλυκες της γλώσσας σου είναι άθικτοι και ο καφές σού φαίνεται όπως είναι: καμμένος ξηρός καρπός καφέ σε σκόνη. Παρ'όλ'αυτά, δεν είναι τόσο τραγικός όσο τον παρουσιάζω. Πίνω καμιά φορά όταν δε μπορώ να σηκώσω κεφάλι. Εκτός από το τσιγάρο που ταιριάζει με τον καφέ, παίζουν ρόλο κι η εξάρτηση στην καφεΐνη και η γενικότερη κουλτούρα που επιτάσσει ότι αν πίνεις οτιδήποτε άλλο εκτός από καφέ, είσαι φλώρος. Κατ αρχήν αυτό που λες για τους γευστικούς καλυκες δεν ισχυει.Δεν εχουμε αθικτους καλυκες οι μη καπνιστές. Ο καφες δεν έχει να κανει μονο με τη γευση αλλα και με τη μυρωδια(την οποια σιχαίνομαι, σας το ειπα?:p) Δεν πινω καφε, αρα είμαι φλωρος??wtf!!!γυρισαμε στα 80's;;; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts