Jump to content

Παράξενες διατροφικές συνήθειες

b744pilot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 325
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ αρκετές φορές πρώτα τρώω γλυκό και μετά φαγητό...

Και εγώ το κάνω συχνα.Ειδικά μερικές φορές τρώω πρώτα γλυκό για να μου έρθει όρεξη να φάω αλμυρό.

καρπουζι με φετα και ψωμακι...(φετα το καλυτερο)

σταφυλια με φετα

σοκολατα με πατατακια

και...βρεγμενη φετα ψωμι με zαxαρι, δοκιμαστε το:p

I don't live in Greece, Greece lives in me...

Εγώ αρκετές φορές πρώτα τρώω γλυκό και μετά φαγητό...

Και εγώ το κάνω συχνα.Ειδικά μερικές φορές τρώω πρώτα γλυκό για να μου έρθει όρεξη να φάω αλμυρό.

Mε εμένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.:up: Αν φάω πρώτα γλυκό μετά μου κόβεται η όρεξη για φαγητό.:worry: Επίσης το πρωί δεν είναι το καλύτερό μου το γλυκό.

Έχω έναν συνάδελφο με τον οποίο δουλεύουμε μαζί εδώ και 1.5 περίπου χρόνο. ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ μεσημέρι τρώει το ίδιο ακριβώς μεσημεριανό γεύμα το οποίο αποτείται από:

- γιαούρτι.

- μήλα

- καρότα

- μπανάνες

και τίποτα άλλο. Δεν έχει φάει κάτι διαφορετικό ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, εκτός από τις ελαχιστότατες φορές που βγήκαμε να φάμε κάτι έξω για μεσημεριανό.

Ίσως δεν είναι παράξενη διατροφική συνήθεια αλλά εμένα δεν μου κάθεται καθόλου καλά. Έχω μια φίλη μεγαλύτερη η οποία συνδιάζει σχεδόν πάντα τον γαλλικό καφέ με ένα τοστ (ψημένο ή άψητο) και μέσα οποιαδήποτε γέμιση... :wacko:
Destiny found.

Ίσως δεν είναι παράξενη διατροφική συνήθεια αλλά εμένα δεν μου κάθεται καθόλου καλά. Έχω μια φίλη μεγαλύτερη η οποία συνδιάζει σχεδόν πάντα τον γαλλικό καφέ με ένα τοστ (ψημένο ή άψητο) και μέσα οποιαδήποτε γέμιση...

Εγώ που συνδιάζω κάθε πρωί ελληνικό καφέ με ζαμπονοκασερόπιτα?:p

Ρε παιδιά μη κοροϊδεύετε.Σας λέω είναι τέλειο.Δε ξέρω αν έπαιξε ρόλο και ότι η μερέντα ήταν άλφα ποιότητας.Και τα κρουασανάκια παίζουν το ρόλο τους

Για να μην πεδεύεσαι με τα κρουασανάκια στο λέω. Πάρε ένα κομμάτι πίτσα, βούτηξέ το στη μερέντα και είσαι έτοιμος;):lol:

καρπουζι με φετα και ψωμακι...(φετα το καλυτερο)

σταφυλια με φετα

σοκολατα με πατατακια

Σωστός! Πάντως πατατάκια με σοκολάτα βλέπω τρώτε πολλοί! Θα το συνδιασω κι εγώ το συντομότερο!:food:

Έχω έναν συνάδελφο με τον οποίο δουλεύουμε μαζί εδώ και 1.5 περίπου χρόνο. ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ μεσημέρι τρώει το ίδιο ακριβώς μεσημεριανό γεύμα το οποίο αποτείται από:

- γιαούρτι.

- μήλα

- καρότα

- μπανάνες

και τίποτα άλλο. Δεν έχει φάει κάτι διαφορετικό ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, εκτός από τις ελαχιστότατες φορές που βγήκαμε να φάμε κάτι έξω για μεσημεριανό.

Την καλύτερη δουλειά κάνει. Με τέτοια διατροφή δεν θα έχει και προβλήματα στο μέλλον;)

Εκτός αν για βραδινό στο σπίτι του συνδιάζει τις μπανάνες με μπόλικο γύρο και τζατζίκι:lol:

- γιαούρτι.

- μήλα

- καρότα

- μπανάνες

Kάθε μεσημέρι το ίδιο ''γεύμα''?!?:shock: Mήπως έχει βάλει κανένα περίεργο στοίχημα?Μήπως θέλει να μπει στο βιβλίο Γκίνες?? :worry:

Ίσως δεν είναι παράξενη διατροφική συνήθεια αλλά εμένα δεν μου κάθεται καθόλου καλά. Έχω μια φίλη μεγαλύτερη η οποία συνδιάζει σχεδόν πάντα τον γαλλικό καφέ με ένα τοστ (ψημένο ή άψητο) και μέσα οποιαδήποτε γέμιση... :wacko:

Σίγουρα δεν είναι παράξενη συνήθεια αφού το κάνω και γω.:p Όχι πάντα αλλά αρκετές φορές. Εδώ έχουν αναφερθεί τα τέρατα :lol: μερέντα με φέτα,τούρτα με σαλάμι αέρος... Τι να μας πει ο καφές με το τοστ..:grin:

- γιαούρτι.

- μήλα

- καρότα

- μπανάνες

Βλέπω να αυτοκτονεί σύντομα...Δεν κάνω πλάκα,εγώ θα είχα αυτοκτονήσει.

Επίσης,δεν κάνει καλή διατροφή καθώς ΟΛΑ χρειάζονται αλλά με ρέγουλα.

τοστ με... Merenda κανεις ?

Απλα φοβερό!!! :dance::dance:

Σκέτο με μερέντα ή βάζεις κ τυρί κ ζαμπόν?? :lol::lol:

τοστ με... Merenda κανεις ?

Απλα φοβερό!!! :dance::dance:

η μαμα μου οποτε νηστευει κανει τοστ με χαλβα...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Σκέτο με μερέντα ή βάζεις κ τυρί κ ζαμπόν?? :lol::lol:

σκετο! δν το βλεπω περιεργο αν κ μ εχουν πει οτι ειναι. απλα ψηνεις το ψωμι

ε ναι βρε!

Σαν να τρως ζεστο κρουασαν ειναι!!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aφού είναι σκέτο,δηλαδή μερέντα με ψωμί χωρίς ζαμπονάκι και τυράκι,τότε είσαι :offtopic:. :p .Πες σε αυτούς που σου είπαν ότι είναι περίεργο να έρθουν μια βόλτα από δω για να καταλάβουν τι εστί περίεργο. :lol:

Την καλύτερη δουλειά κάνει. Με τέτοια διατροφή δεν θα έχει και προβλήματα στο μέλλον;)

Εκτός αν για βραδινό στο σπίτι του συνδιάζει τις μπανάνες με μπόλικο γύρο και τζατζίκι:lol:

To απόγευμα τρώει διαφορετικά φαγητά, όχι όμως junk food κτλ.

Kάθε μεσημέρι το ίδιο ''γεύμα''?!?:shock: Mήπως έχει βάλει κανένα περίεργο στοίχημα?Μήπως θέλει να μπει στο βιβλίο Γκίνες?? :worry:

Σου λέω για 2+ χρόνια τώρα, τι στοίχημα. Απλά είναι πορωμένος με την υγιεινή διατροφή κτλ.

Βλέπω να αυτοκτονεί σύντομα...Δεν κάνω πλάκα,εγώ θα είχα αυτοκτονήσει.

Επίσης,δεν κάνει καλή διατροφή καθώς ΟΛΑ χρειάζονται αλλά με ρέγουλα.

Πάντως είναι υγιέστατος σε σχέση με μένα που τρώω από όλα ;)

edit: Τώρα τον ρώτησα για επιβεβαίωση. Μου είπε ότι για dinner τρώει κανονικά φαγητά (κρέας, ψάρια, όσπρια, λαχανικά κτλ κτλ) αλλά αποφεύγει junk food κτλ και προσπαθεί γενικώς για κανονικά αλλά υγιεινά φαγητά. :)

λοιπον οκ δεν ειναι περιεργο το πανω.

εχει δοκιμασει κανεις Coca Cola με γάλα; ΤΕΛΕΙΟ!!!!!

μου εχουν σερβιρει κοκα κολα με μια μπαλα παγωτο μεσα...και ηταν αηδια..

λογικα ιδια γευση θα εχει.

ασε που ο συνδυασμος καφεινης με ασβεστιο δεν ειναι και ο καλυτερος

κι αμα θες... εμενα μου αρεσε. δεν σε παω μία να το ξερεις.... και που απανταω πολυ ειναι.

κι αμα θες... εμενα μου αρεσε. δεν σε παω μία να το ξερεις.... και που απανταω πολυ ειναι.
χαχαχαχα..οκ...

:lol::lol::lol:

μου θυμιζει το "μαμαααα ο γιαννακης μου εκλεψε την γομα μου."

Looool oύτε στο δημοτικό να είμασταν. :lol:

Looool oύτε στο δημοτικό να είμασταν. :lol:

ε, μα! αυτή ξεκίνησε!!! :p:lol: σορρυ ρε πεδες εχω νευρα μου λενε και βλακείες σε αλλα τοπικ και tsitono περισσότερο.

παντως δοκιμάστε την κοκα κολα με το γαλα :p

πατατες ωμες με τη φλουδα και σαντιγυ με πιτσα ειναι πολυ πρωτες γευσεις...αν και τις πρωτες τις εχω κοψει πια,μια μαργαριτα με σαντιγυ(η και μερεντα ακομα) μου ειναι πολυ νοστιμη!

Τι να μας πει ο καφές με το τοστ..:grin:

Εγώ για πρωινό μπορώ να φάω τυρόπιτα ή πίτσα ή πεινιρλί και μετά πίνω καφέ στην δουλειά..

η μαμα μου οποτε νηστευει κανει τοστ με χαλβα...

Και η δικιά μου...

Εγώ έχω φάει ή πιει δεν ξέρω τι από τα 2 sprite με μια μπάλα παγωτό μέσα και επίσης φραπέ με παγωτό..

Το πιο περίεργο που τρώω είναι να τρώω μία γλυκό και μία αλμυρό πχ. να φάω 3-4 λουκούμια και μετά 1 κιλό ηλιόσπορους με sprite και μετά παγωτό...:X

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Εγώ έχω φάει ή πιει δεν ξέρω τι από τα 2 sprite με μια μπάλα παγωτό μέσα και επίσης φραπέ με παγωτό..

ο ριχτερ σε ειχε παει?στο ιδιο μερος θα τα ηπιαμε:lol:

εχω κανει κατι το οποιο ξεπερνα καθε προηγουμενο.δοκιμασα κρακερακι σκυλου

αηδιαααααααααααααααααααααααααααααα