FREAK_OF_NATURE Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 εγω εχω κρατησει παρα πολλα για 1 και 2 ωρες αντε ενα απογευμα και μετα τα απεσυρα προς πωληση :O γενικα αλλαζω συνεχεια κινητο, εχω φτασει σε σημειο να θελω να αλλαξω παλι και να πηγαινω σε καταστηματα να βρω αντικαταστατη και να τα εχω παρει ολα σε ολα τα χρωματα πολλα δε τα εχω παρει και 2 και 3 φορες οπως το Motorola V3 & V3i που το εχω αγορασει 6 φορες το καθενα. και γιατι το κανεις αυτο? να μην σε καλυπτει,το καταλαβαινω,αλλα εσυ λες πως το πηρες (πχ το v3) 3 φορες.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 και γιατι το κανεις αυτο? να μην σε καλυπτει,το καταλαβαινω,αλλα εσυ λες πως το πηρες (πχ το v3) 3 φορες.. Μην ρωτάς...υπάρχει σοβαρότατο υπαρξιακό πρόβλημα... :X Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Η απλα δεν εχει κατι καλυτερο να κανει..εμενα το w910 δεν εμεινε πολυ στα χερια μου.κανα μηνα.το δωσα για κ850 λογο μη υπαρξης φλας.κατα τα αλλα καλο τηλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve2810 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Κι εγώ φίλε griniaris κράτησα το W910i για ένα μικρό χρονικό διάστημα (2 μήνες). Κολλούσε αρκετά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δε με κάλυπταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Το SE S500. Ειλικρινά δεν με βόλευψε καθόλου. Το κράτησα 1-1,5 μήνα και το έδωσα στον αδερφό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Το Sharp GX-17.Το κράτησα μόνο 1-1,5 μήνα γιατί μπήκε νερό.Κρίμα,και ήταν πολύ καλό και ωραίο κινητό.RIP.:(:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Το HTC TyTN ούτε βδομαδα. Απαίσιο τούβλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 εχουμε και λεμε. nokia 6600,κριμα την αναμονη και την αγωνια μου ωσπου να ερθει. nokia 3650 για 3 ωρες και πολυ του ητανε. siemens s65 siemens s25 nokia n85,απαραδεκτη κατασκευη sony ericsson w980,αθλιο.για λιγες ωρες sony ericsson c902 για 1 ημερα sony ericsson w960 5 ωρες και πολλες του ηταν panasonic gd87 panasonic g50 qtek 8100 qtek 7070 eten glofiish X500 eten g500 nokia 5800,απο τα χειροτερα που εχω παρει. nokia n90,το τουβλο nokia 6280-6270-6288 nokia 3250 nokia 7270 nokia 6260 nokia 7600 nokia 7200 sony ericsson Z1010 sony ericsson t68,το χα πληρωσει και 196000 τοτε.κριμα τα λεφτα. sony ericsson w950 htc hd χαζο το να μην εχει πολυπληκρο htc diamond,αθλια μπαταρια. ουφ ειναι κι αλλα,αλλα αυτα κρατανε μαλλον την πρωτη θεση των κινητων που μετανιωσα που αγορασα,τα περισσοτερα τα απενεργοποιησα την ιδια μερα ωσπου να πουληθουν η να κανω καποια ανταλλαγη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 samsung omnia το εδωσα σφραγισμενο, γιατι φοβηθηκα το wm. samsung innov το κρατησα 1 μηνα και το εδωσα για να παρω το omnia hd η το lg km900 η lg viewty II Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 samsung omnia το εδωσα σφραγισμενο, γιατι φοβηθηκα το wm. samsung innov το κρατησα 1 μηνα και το εδωσα για να παρω το omnia hd η το lg km900 η lg viewty II μια χαρουλα ηταν το omnia.κριμα. καλα το omnia hd απλα μην το συγκρηνεις με κανενα.παιζει μονο του. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 μια χαρουλα ηταν το omnia.κριμα. καλα το omnia hd απλα μην το συγκρηνεις με κανενα.παιζει μονο του. κλεινω προς το omnia hd . με το τηλ αυτο η σαμσουνγκ θα κλεισει σπιτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 κλεινω προς το omnia hd . με το τηλ αυτο η σαμσουνγκ θα κλεισει σπιτια. κι ετσι πρεπει,να κλεισει,γιατι οχι. κι εγω το περιμενω πως και πως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 εχουμε και λεμε. nokia 6600,κριμα την αναμονη και την αγωνια μου ωσπου να ερθει. nokia 3650 για 3 ωρες και πολυ του ητανε. siemens s65 siemens s25 nokia n85,απαραδεκτη κατασκευη sony ericsson w980,αθλιο.για λιγες ωρες sony ericsson c902 για 1 ημερα sony ericsson w960 5 ωρες και πολλες του ηταν panasonic gd87 panasonic g50 qtek 8100 qtek 7070 eten glofiish X500 eten g500 nokia 5800,απο τα χειροτερα που εχω παρει. nokia n90,το τουβλο nokia 6280-6270-6288 nokia 3250 nokia 7270 nokia 6260 nokia 7600 nokia 7200 sony ericsson Z1010 sony ericsson t68,το χα πληρωσει και 196000 τοτε.κριμα τα λεφτα. sony ericsson w950 htc hd χαζο το να μην εχει πολυπληκρο htc diamond,αθλια μπαταρια. ουφ ειναι κι αλλα,αλλα αυτα κρατανε μαλλον την πρωτη θεση των κινητων που μετανιωσα που αγορασα,τα περισσοτερα τα απενεργοποιησα την ιδια μερα ωσπου να πουληθουν η να κανω καποια ανταλλαγη. Πλάκα μας κάνεις;;; Έχεις αλλάξει τόσα κινητά, όσα έχω αλλάξει εγώ, η οικογένεια μου και 3-4 φίλοι από τότε που κυκλοφορήσανε τα κινητά στην Ελλάδα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 motorola V3i ...απλα τρισαθλιο...μονο εμφανιση...το αγορασα για να αντικαταστησω προσωρινα το w800i που ηταν στο σερβις για μικροφωνο για εναμιση μηνα παρακαλω. οπως το πηρα ετσι το πουλησα μετα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 1)motorola c139 (το πουλησα 2 μερες μετα την αγορα του.. αθλιο, δεν ειχε ηχο και δονηση μαζι...) 2)alcatel otE259 (ειχα τρελαθει με την εμφανιση.. μικρουλι και κοκκινο.. οταν το αγορασα ομως απογοητευτηκα, νομισα οτι θα δειχνει τις κλησεις σε εξωτερικη οθονη ενω δεν συνεβαινε κατι τετοιο.. Το κρατησα μια βδομαδα και μετα το πουλησα) Παντως και στα δυο δεν εχασα χρηματα γιατι μου εμεινε ο χρονος ομιλιας που εδιναν οι κάρτες!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospas Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 δεν θυμαμαι πιο παλια απο 2 χρονια περιπου τα μοντελα και ετσι εχουμε και λεμε... qtel 9000 - 8 μήνες -kalo htc x7500 -10 μήνες-πολύ καλο , αλλα μεγαλο w900i 2 μήνες -metrio nokia n95 8gb 6 μήνες – παρα πολυ καλο htc diamond 8 meres –απαράδεκτο omnia 10 meres –metrio λογο μπερδεματων που γινονται για να συνδεθεις στο ιντερνετ και θελει και πενακι παντα xperia x1 to exo eos tora 4 μήνες - καλο htc hd to exo tora 4 μήνες - καλο nokia 5800 2 μήνες έως τωρα - καλο και περιεργος χωρις κανενα προβλημα νοκια ν96 2 μήνες έως τωρα πολύ καλο iphone 3g 4 μήνες έως τωρα πολύ καλο an του βαλεις εξτρα οσα λενε τα γνωστα φορουμ……..η καλυτερη οθονη κινητου τελειο σερφαρισμα οι κριτική μου αφορά και την αντιστοιχία της τιμής τους σε σχέση με ότι προσφέρουν αλλα και την ευκολια σερφαρισματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Το LG Shine, μια εβδομάδα, μπορεί και λογότερο...Μετά το πούλησα :p Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βλαμμένο κ δύσχρηστο κινητό, ειδικά ο μοχλός του...Χίλιες φορές να το έφερναν με το joystick, γιατί στην Αμερική ή AT&T το χε βγάλει αποκλειστικότητα για το δίκτυό της με joystick... Το Nokia 5300, 15 μέρες μόνο πέρυσι το Πάσχα, είχε πολύ χάλια slider, αλλά δε με ένοιξε,αφού ήταν μιας φίλης :p Γενικά είμαι πολύ βιαστικός όσον αφορά την επιλογή κινητού και αναγκάζομαι μετά να μείνω με κάτι που δε θέλω...Είμαι ακόμα πολύ picky, γιατί όταν αγοράζω ένα κινητό, απαιτώ να έχει μια άλφα ποιότητα κατασκευής...Πλήρωσα για αυτή και το θέλω...Το Κ770 δηλαδή...Τι καπάκι, θεέ μου...Νόμιζες θα σου μείνει στα χέρια...Τώρα πήρα το iPhone 3G, κινητό με features κρυμμένα κ που βγαίνουν μέσω jailbreak, κ απλά το λάτρεψα :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Λιγοτερο κρατησα το iPhone 3g.... Καπου στο ενα λεπτο... Ηταν ενος φιλου και το πηρα να το δω. Μετραει;;; Περα απο την πλακα τωρα πιστευω οτι κανενα τηλεφωνο δεν ειναι τοσο χαλια (αν δεν εχει προβληματα) ωστε να χασουμε τα λεφτα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Γενικώς δεν αλλάζω συχνά κινητά και τα κρατάω για αρκετό καιρό. Όμως το Siemens C60 είχε άθλια οθόνη και ήταν απελπιστικά αργό οπότε και το χάρισα στον αδερφό μου μετά από 2 βδομάδες περίπου. Το δε Nokia 7250 ήταν τόσο σιχαμερό που δεν μπόρεσα να το κρατήσω ούτε βδομάδα.:X Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apaes Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Το ΒΒ 8310 curve το πηρα μολις ηρθε 540 ευρω περιπου απο Voda και το σουταρα μετα απο μια εβδομαδα, τραγικο τηλεφωνο Παράθεση ΠΑΟΚ παντου!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Νοκια Ν82, το αγορασα μεταχειρησμενο και του σουταρα επειδη εβγαζε προβληματα :mad: Και το 1ο sharp που ειχε βγει που μου το ειχαν κλεψει σε καμπινγκ :lol: Κατα τα αλλα, κραταω τα κινητα για κανα χρονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Εμένα ήταν 4 συσκευές που με απογοήτευσαν από την αξιοπιστία τους. 1.Motorola V3,σταδιακά άρχισε να κολλάει,να μην βγάζει αρχικά φωτό και άλλα τέτοια.Το κράτησα μόλις 2 βδομάδες. 2.Sony Ericsson W700i,ελαφρώς μεταχειρισμένο,πολλά κωλύματα με το λογισμικό.Το είχα μονάχα 8 μέρες και το έδωσα. 3.Sony Ericsson w580,πολύ τρίξιμο ο slide μηχανισμός,τα κουμπιά καταστράφηκαν γρήγορα,ενώ είχε πρόβλημα και το ακουστικό (έτριζε).Το κράτησα 2 μήνες. 4.Sony Ericsson K850I,μόνο φωτό ωραίες έβγαζε,κατά τα άλλα με απογοήτευσε εντελώς.Το κράτησα 1 μήνα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 ενα alcatel που το πηρα... βασικα δεν ξερω ακριβως τον λογο... ακομη δεν καταλαβα γιατι το πηρα... το κρατησε σε λειτουργια 3 μερες, αλλα το εχω ακομη για καβατζα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Ενα Samsung SGH-κάτι που το κρατησα 2 μηνες.Δεν ηταν κακο απλα το βαρεθηκα.Επισης ενα viewty που περασε απο τα χερια μου σε 3 μερες το εδωσα πισω,δεν με κάλυπτε καθολου ως τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts