Aachen Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Να ρωτήσω κάτι παιδιά,με αυτό το μοντέλο μπορούμε να βλέπουμε τηλεόραση από το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelic_98 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Το κινητό το είχα αλλά είχε πάθει κάτι και δεν έπαιρνε μηνύματα και όταν φόρτιζε έγραφε ''Σοβαρό Σφάλμα".:cry: Ξέρετε άμα φτιάχνει; Παράθεση Nokia 6151 -> Nokia E65 -> Sony Ericsson W205 -> Sony Ericsson W395 -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Aino -> Sony Ericsson Xperia Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Το κινητό το είχα αλλά είχε πάθει κάτι και δεν έπαιρνε μηνύματα και όταν φόρτιζε έγραφε ''Σοβαρό Σφάλμα".:cry: Ξέρετε άμα φτιάχνει; Θα του κανεις μια αναβαθμιση σε ενα service point.πρωτη φορα :blink: τετοιο σφαλμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelic_98 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Θα του κανεις μια αναβαθμιση σε ενα service point.πρωτη φορα :blink: τετοιο σφαλμα. Πήγα στον Γερμανό και μου είπαν ότι δεν φτιάχνει :cry: Και μου είπαν να το πετάξω γιατί μπορεί να εκραγεί :!: Παράθεση Nokia 6151 -> Nokia E65 -> Sony Ericsson W205 -> Sony Ericsson W395 -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Aino -> Sony Ericsson Xperia Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Βρες μια μπαταρία από ένα άλλο SE (πρόσεξε να είναι συμβατή) και δοκίμασε πάλι! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 (edited) Παιδιά το δικό μου το sony ericsson χάλασε...αυτό που ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει ακόμα αυτό το μοντέλο στην αγορά... γιατί κάπου πήρε το αυτί μου ότι το έχουν αποσύρει. Edited May 30, 2011 by unagi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 http://www.skroutz.gr/s/56236/Sony-Ericsson-W595.html Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 http://www.skroutz.gr/s/56236/Sony-Ericsson-W595.html Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά εννοώ αν υπάρχει σε καταστήματα όπως Πλαίσιο, Γερμανός ...κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Γιατί να το πάρεις από ένα τέτοιο κατάστημα τη στιγμή που μπορείς να το αποκτήσεις φθηνότερα; Ρίξε μια ματιά στα site αυτών των καταστημάτων. Ίσως έχει ξεμείνει κανένα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Γιατί να το πάρεις από ένα τέτοιο κατάστημα τη στιγμή που μπορείς να το αποκτήσεις φθηνότερα; Ρίξε μια ματιά στα site αυτών των καταστημάτων. Ίσως έχει ξεμείνει κανένα. Ok ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_rocker Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Γεια χαρα. Εχω ενα προβλημα με το κινητο. Ξαφνικα δεν δουλευει το ακουστικο . Οποτε σε μια κληση , με ακουνε κανονικα αλλα εγω δεν τους ακουω. Οταν το βαζω σε ανοικτη ακροαση , ανοιγει το ηχειο και ολα καλα. Φαντάστικα πως καποιο προβλημα θα επαθε το ακουστικο του , αλλα το περιεργο ειναι πως δεν ακουγεται τιποτα ουτε οταν συνδεσω ακουστικα. Περιεργο δεν ειναι ? καμοια ιδεα? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroutzou Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Γεια σας!εχω ενα προβλημα!ενω παλια ειχα αναφορα παραδοσης στο κινητο μου καθε φορα που εστελνα μηνυμα μετα απο μια βλακεια που εκανα αναγκαστηκα να κανω επαναφορα ρυθμισεων κ τωρα δεν βρισκω απο που να βαλω ξανα την αναφορα...!εχω το sony ericsson w595!οποιος μπορει ας μου πει...! ευχαριστωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Πιθανότατα έχεις κάρτα cosmote. Βάζεις λοιπον μια κάρτα sim άλλης εταιρείας, ενερογοποιείς την αναφορά, βάζεις ξανά την κάρτα σου και είσαι έτοιμος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroutzou Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 ααα ωραια ευχαριστω πολυ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroutzou Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 υπαρχει περιπτωση να γινεται να κατεβασω καμια εφαρμογη που να προσθεσει στο κινητο μου στα μηνυματα την συνομιλια.?το ειδα σε μια φιλη μου κ πραγματικα ειναι πολυ βολικο...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 υπαρχει περιπτωση να γινεται να κατεβασω καμια εφαρμογη που να προσθεσει στο κινητο μου στα μηνυματα την συνομιλια.?το ειδα σε μια φιλη μου κ πραγματικα ειναι πολυ βολικο...! Δεν πρεπει να υπαρχει αυτο που λες....πιο sony ericcson εχεις;λογικα θα το ειδες στο aino,πιστευω.... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Δεν πρεπει να υπαρχει αυτο που λες....πιο sony ericcson εχεις;λογικα θα το ειδες στο aino,πιστευω.... το έχει η καινούργια φουρνιά κ το hazel κ το zylo! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babinos Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Οπως γραφω και στον τιτλο εχω ενα παλιο sony w595 στο οποιο εχω βαλει μια νεα sim απο wind καιοταν το κινητο ανοιγει μου λεει "βαλτε sim". Οταν βαλω μια παλια sim παλι απο wind την διαβαζει κανονικα και ζητα το pin. εχω δοκιμασει πολλες καρτες και απο διαφορα δικτυα αλλα δεν.... δοκιμασα χτες να κανω software update αλλα λυση δεν υπηρξε.... ξερετε αν μπορω να κανω καποιο firmware update ετσι ωστε το κινητο να διαβαζει τις νεες sim ??? Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Πριν λίγο καιρό το εν λόγω κινητό μας έκανε κάτι κουλά για πολλοστή φορά οπότε το πήγε η μάνα μου στον Κωτσο (πρωην Electroworld, απ'όπου αγοράστηκε η συσκευή και είναι εντός εγγύησης) και μας παρέπεμψαν στο Γερμανό (δυστυχώς η μάνα μου το αποδέχθηκε, κάτι που εγώ δε θα έκανα για κανένα λόγο). Πήγα λοιπόν σε ένα καταστημα τους, έκανε μια αναβάθμιση ο υπάλληλος εκεί, έλεγξε τη μπαταρία σε ένα μηχανηματάκι και της είπε οτι είναι dead η συγκεκριμένη και πως πρέπει να αγοράσουμε άλλη η οποία κοστίζει 45Ε. Εγώ αγόρασα μία απο e-bay για δοκιμή αλλα δεν άλλαξε κάτι... Έκανα update "επιτυχημένα" αλλα εκτός του σήματος της SE δεν εμφανίζεται κάτι άλλο. Τι πιστεύετε πως θα ήταν προτιμότερο να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Πριν λίγο καιρό το εν λόγω κινητό μας έκανε κάτι κουλά για πολλοστή φορά οπότε το πήγε η μάνα μου στον Κωτσο (πρωην Electroworld, απ'όπου αγοράστηκε η συσκευή και είναι εντός εγγύησης) και μας παρέπεμψαν στο Γερμανό (δυστυχώς η μάνα μου το αποδέχθηκε, κάτι που εγώ δε θα έκανα για κανένα λόγο). Πήγα λοιπόν σε ένα καταστημα τους, έκανε μια αναβάθμιση ο υπάλληλος εκεί, έλεγξε τη μπαταρία σε ένα μηχανηματάκι και της είπε οτι είναι dead η συγκεκριμένη και πως πρέπει να αγοράσουμε άλλη η οποία κοστίζει 45Ε. Εγώ αγόρασα μία απο e-bay για δοκιμή αλλα δεν άλλαξε κάτι... Έκανα update "επιτυχημένα" αλλα εκτός του σήματος της SE δεν εμφανίζεται κάτι άλλο. Τι πιστεύετε πως θα ήταν προτιμότερο να κάνω; εννοεις οτι το κινητο δεν ερχετε σε κατασταση λειτουργιας?? μηπως εισαι σε περιβαλλον flight mode?? για τσεκαρε'το,αλλιως το πας σε service point soyny ericsson και σου λενε αυτοι αν το κινητο ειναι λειτουργισιμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 καλησπέρα παιδιά ένας φίλος έχει ένα sony ericsson w595 και έχει ένα πρόβλημα με την οθόνη ανοίγει την συσκευή αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη πάμε για ΑΛΛΑΓΗ οθόνης η παίζει να φταίει τίποτα άλλο να κοιτάξουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Μπορεί να είναι και η καλωδιοταινία της οθόνης. Άνοιξε-κλείσε το slide ίσως να κόπηκε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 από την μπροστά μεριά μπορώ να την δω είναι οκ από την πίσω μεριά δεν μπορώ να την δω δεν μπορώ να ανοίξω το κιν εχω ξεβιδώσει όλες τις βίδες και η πίσω πρόσοψη δεν βγαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUB220 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 καλησπερα εδω και μερικες ημερες χανει ολες της επαφες και τα μυνηματα που εχει στην μνημη του το κινητο...οτι εχω αποθηκευση στην καρτα το εχω αλλα επειδη εχω πολλα τηλεφωνα τα χανω....κραταω μπακ απ!!! μεσω του Sony Ericsson PC Companion 2.0 και του MyPhoneExplorer κεκανα αναβαθμηση μεσοω του προγραματος τησ Σονυ..τα ιδια...εκανα επιδιωρθωση..τα ιδια ...εψαξα στο ιντερνετ...δεν εχει δοθει λυση...σκευτικα να βρω κανενα ποιο παλιο firmware να περασω...μπασ και μασ σαμποταρει η σονυ να παρουμε κανενα καινουργο... αλλα λεφτα (δεν) υπαρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Γεια σαααααας :P Μετά από (πάρα πάρα πολύ) καιρό, θα χρειαστεί αύριο να κάνω debrand ένα W595. Καταρχάς, θέλω να ρωτήσω ποια είναι η τελευταία έκδοση και αν υποστηρίζει patching, γιατί θέλω να κλειδώσω τα μηνύματα. Θέλω επίσης να ρωτήσω αν το φλασάρισμα γίνεται ακόμα με a2 uploader. Παρακαλώ τα φώτα σας :) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts