Jump to content

Sony Ericsson W595

varsamis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα το fastport χανει στη φορτηση. Οταν το συνδεω με το pc ολα καλα αλλα πρεπι επιτελους να το αλλαξει και να παει σε mini-usb.

Καλά η sony ericsson πραγματικά δεν την παλεύει με αυτά τα βύσματα. Τόσο πολύ πια τους αρέσει? Να είναι όλα εκτεθιμένα και ευαίσθητα? Δηλαδή οκ , get a life!

Τα ίδια και τα ίδια..ακριβά καινούρια κινητά και πάλι το ίδιο χαζοβύσμα! ήμαρτον!

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

H πλατφορμα Α2 δεν ειναι συμβατη με το mini-usb γιαυτο και το κρατανε. Αλλα τι συζηταμε εδω στο Satio το κρατησαν.:down::fool:

H πλατφορμα Α2 δεν ειναι συμβατη με το mini-usb γιαυτο και το κρατανε. Αλλα τι συζηταμε εδω στο Satio το κρατησαν.:down::fool:

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_teasing_with_their_new_xperia_pureness_phone-news-1104.php#

Αυτό τι σου λέει? Καινούριο τηλέφωνο....

κοίτα και εδώ... http://pic.gsmarena.com/vv/newsimg/09/07/se-xperia-rachael/gsmarena_012.jpg

τις βλέπεις τις επαφές ε? Κόκκινο πανί! Και δεν το λέω επειδή μου αρέσει τρελά το κινητό και θέλω να το πάρω..αλλά για να σου δείξω οτι κινητό που θα κυκλοφορήσουν στο τέλος του χρόνου και τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου.

αυτή την πλατφόρμα δεν θα την σουτάρουν? και πως μια πλατφόρμα έχει να κάνει με το ηλεκτρονικό κομμάτι της συσκευής και ειδικά με την φόρτιση της..δεν το καταλαβαίνω...

anyway έχουμε βγεί και εκτός θέματος. τα έιπα και ξεθύμανα. χαχαχα

Παιδια εχω ενα προβλημα.

Οταν εχω μια αναπαντητη στο κινητο αντι να μου δειχνει το πλαισιο των συντομευσεων και να δειχνει την κληση αλλα και οταν μπαινει η προφυλαξη να δειχνει εκεινο το βελακι εμενα ανοιγει το πλαισιο των συντομευσεων αλλα δειχνει το κεντρικο μενου δηλαδη bluetooth κτλ. και στην προφυλαξη δεν φαινεται να υπαρχει κληση οπως και στο αρχειο κλησεων η αναπαντητη δεν υπαρχει πουθενα.

@bezoss πες τα δεν εχεις αδικο!

Παιδια εχω ενα προβλημα.

Οταν εχω μια αναπαντητη στο κινητο αντι να μου δειχνει το πλαισιο των συντομευσεων και να δειχνει την κληση αλλα και οταν μπαινει η προφυλαξη να δειχνει εκεινο το βελακι εμενα ανοιγει το πλαισιο των συντομευσεων αλλα δειχνει το κεντρικο μενου δηλαδη bluetooth κτλ. και στην προφυλαξη δεν φαινεται να υπαρχει κληση οπως και στο αρχειο κλησεων η αναπαντητη δεν υπαρχει πουθενα.

@bezoss πες τα δεν εχεις αδικο!

Για να την δειχνει θα επιλεξεις απο το μενου-->γενικες-->νεα συμβαντα-->αναδυομενο κειμενο.

αν βεβαια καταλαβα τι εννοεις..:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να την δειχνει θα επιλεξεις απο το μενου-->γενικες-->νεα συμβαντα-->αναδυομενο κειμενο.

αν βεβαια καταλαβα τι εννοεις..:cool:

Yeap αυτο το σκεφτηκα μολις ποσταρα και λειτουργει. Αλλα δεν καταλαβα τι επαθε ξαφνικα και μου το κανει αυτο αλλα ενταξει αφου λειτουργει σαν αναδυομενο κειμενο δεν πειραζει.

Αγόρασα πριν κανένα 10ήμερο το w595.

Ενώ το χρησιμοποιούσα κανονικά σήμερα, και δεν έπεσε κάτω, γενικά δεν έπαθε κάτι, έκλεισε και δεν ξαναάναψε. Για την ακρίβεια δεν ανάβει η οθόνη, το πληκτρολόγιο φωτίζεται. Επίσης, φαίνεται να φορτίζει κανονικά. Έβγαλα, έβαλα την μπαταρία, αλλά πάλι τα ίδια.

Καμιά ιδέα;

Αγόρασα πριν κανένα 10ήμερο το w595.

Ενώ το χρησιμοποιούσα κανονικά σήμερα, και δεν έπεσε κάτω, γενικά δεν έπαθε κάτι, έκλεισε και δεν ξαναάναψε. Για την ακρίβεια δεν ανάβει η οθόνη, το πληκτρολόγιο φωτίζεται. Επίσης, φαίνεται να φορτίζει κανονικά. Έβγαλα, έβαλα την μπαταρία, αλλά πάλι τα ίδια.

Καμιά ιδέα;

Αναβαθμιση θα θελει..:cool: καντην μονος σου..η πηγαινε σε ενα service point.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρώτη φορά μου συμβαίνει!

Μακάρι να επιλυθεί με μια αναβάθμιση, θα το δοκιμάσω τώρα.

edit από ότι φαίνεται λύθηκε το πρόβλημα με την αναβάθμιση, αν και μου εμφάνισε να έχει καταναλώσει όλη τη μπαταρία...

παιδια βοηθεια το κινητο μου δεν ανοιγει και ουτε δεν μπορει να φορτισει οταν βαζω στη πριζα δεν μου δειχνει καμια ενδειξη δεν ξερω τι επαθε δεν μου εχει πεσει ουτε μια φορα ...λετε με ενα update να διωρθωθει? και αν ναι πως αφου δεν ανοιγει μονο καμια φορα αλλα η μπαταρια δεν κραταει ουτε λεπτο και ξανασβηνει ...update που μπορω να κανω?ευχαριστω αμα ξερετε κάτι θα βοηθουσε πολυ.

Πανε να σε ενα service point να σου κανουν ενα update. Πιστευω ετσι θα λυθει το προβλημα.

Εκτος και αν ειναι κατι πιο σοβαρο αλλα δυσκολο ετσι ξαφνικα.

Και σπίτι σου μπορείς να κάνεις update. Το θέμα είναι μην έχει κάτι πιο σοβαρό...
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

ναι αλλα που?που υπαρχουν service point?

Εύχομαι να μη σου χρειαστεί αλλά εδώ θα βρεις για να κατεβάσεις τη λίστα με τα service points.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

παιδιά,πλιζ....βοηθήστε με.....πείτε μου πως μπορώ να βγάλω το menu της cosmote απο το w595????????????????μου τη δίνει που μπαίνει συνέχεια στο my view χωρίς λόγο..............μου τρώει όλη την κάρτα!!!!!!!!!πλιζ,πείτε μου τα βήματα που χρειάζονται για να το αφαιρέσω!!!!!!!!! :cry::wacko:

Ριξε μια ματια εδω:this:

:!:Αλλα προσεχε επεμβαινοντας στο κινητο μαυτη την διαδικασια χανεις την εγγυηση.:!:

Το A2Uploader το μπλοκάρει το antivirus σου μάλλον, γι' αυτό δεν ανοίγει. Μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν έχει τίποτα επικίνδυνο.

παιδιά το έκανα αλλά άνοιξα το κινητό και μου έβγαζε ένα μήνυμα λέγοντας δεν ήταν δυνατή η ....... επικοινωνήστε με το λειτουργό σας κτλ....δεν μπορώ να χειριστώ δηλαδή το κινητό....τι κάνω??:blink:

Προφανώς έκανες τη διαδικασία του flash με το A2Uploader έτσι; Και όχι αυτή του πρώτου post. Ξέχασες να βάλεις custpack, κατέβασε ένα από τα attached αρχεία και πέρασέ τα όπως γράφω. Επειδή είμαστε εκτός θέματος εδώ, συνέχεια στο topic του debrand.

κατεβάζω flash themes από το zedge.com για το w595 αλλά δεν μου αλλάζει το μενού...:worry:......γιατί αυτό??μου δουλεύουν μόνο αυτά της sonyericsson...μπορείτε να μου στείλετε ένα θέμα που έχετε δοκιμάσει και δουλεύει στάνταρ να πειραματιστώ?(το link να το κατεβάσω)

κατεβάζω flash themes από το zedge.com για το w595 αλλά δεν μου αλλάζει το μενού...:worry:......γιατί αυτό??μου δουλεύουν μόνο αυτά της sonyericsson...μπορείτε να μου στείλετε ένα θέμα που έχετε δοκιμάσει και δουλεύει στάνταρ να πειραματιστώ?(το link να το κατεβάσω)

θεματα θα κατεβασεις απο το http://www.lasyk.net το οποιο ειναι δοκιμασμενο και παιζουν ολα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενας φιλος μου εχει ενα προβλημα με το w595 δεν μπορεί να κανει το τηλεφωνο αθορυβο και οταν μπαινει στο προφιλ κολλαει το κινιτο.μηπως θελει αναβάθμιση?

• The title was changed to Sony Ericsson W595