bezoss Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Εμενα το fastport χανει στη φορτηση. Οταν το συνδεω με το pc ολα καλα αλλα πρεπι επιτελους να το αλλαξει και να παει σε mini-usb. Καλά η sony ericsson πραγματικά δεν την παλεύει με αυτά τα βύσματα. Τόσο πολύ πια τους αρέσει? Να είναι όλα εκτεθιμένα και ευαίσθητα? Δηλαδή οκ , get a life! Τα ίδια και τα ίδια..ακριβά καινούρια κινητά και πάλι το ίδιο χαζοβύσμα! ήμαρτον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 H πλατφορμα Α2 δεν ειναι συμβατη με το mini-usb γιαυτο και το κρατανε. Αλλα τι συζηταμε εδω στο Satio το κρατησαν.:down::fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 H πλατφορμα Α2 δεν ειναι συμβατη με το mini-usb γιαυτο και το κρατανε. Αλλα τι συζηταμε εδω στο Satio το κρατησαν.:down::fool: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_teasing_with_their_new_xperia_pureness_phone-news-1104.php# Αυτό τι σου λέει? Καινούριο τηλέφωνο.... κοίτα και εδώ... http://pic.gsmarena.com/vv/newsimg/09/07/se-xperia-rachael/gsmarena_012.jpg τις βλέπεις τις επαφές ε? Κόκκινο πανί! Και δεν το λέω επειδή μου αρέσει τρελά το κινητό και θέλω να το πάρω..αλλά για να σου δείξω οτι κινητό που θα κυκλοφορήσουν στο τέλος του χρόνου και τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου. αυτή την πλατφόρμα δεν θα την σουτάρουν? και πως μια πλατφόρμα έχει να κάνει με το ηλεκτρονικό κομμάτι της συσκευής και ειδικά με την φόρτιση της..δεν το καταλαβαίνω... anyway έχουμε βγεί και εκτός θέματος. τα έιπα και ξεθύμανα. χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Παιδια εχω ενα προβλημα. Οταν εχω μια αναπαντητη στο κινητο αντι να μου δειχνει το πλαισιο των συντομευσεων και να δειχνει την κληση αλλα και οταν μπαινει η προφυλαξη να δειχνει εκεινο το βελακι εμενα ανοιγει το πλαισιο των συντομευσεων αλλα δειχνει το κεντρικο μενου δηλαδη bluetooth κτλ. και στην προφυλαξη δεν φαινεται να υπαρχει κληση οπως και στο αρχειο κλησεων η αναπαντητη δεν υπαρχει πουθενα. @bezoss πες τα δεν εχεις αδικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Παιδια εχω ενα προβλημα. Οταν εχω μια αναπαντητη στο κινητο αντι να μου δειχνει το πλαισιο των συντομευσεων και να δειχνει την κληση αλλα και οταν μπαινει η προφυλαξη να δειχνει εκεινο το βελακι εμενα ανοιγει το πλαισιο των συντομευσεων αλλα δειχνει το κεντρικο μενου δηλαδη bluetooth κτλ. και στην προφυλαξη δεν φαινεται να υπαρχει κληση οπως και στο αρχειο κλησεων η αναπαντητη δεν υπαρχει πουθενα. @bezoss πες τα δεν εχεις αδικο! Για να την δειχνει θα επιλεξεις απο το μενου-->γενικες-->νεα συμβαντα-->αναδυομενο κειμενο. αν βεβαια καταλαβα τι εννοεις..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Για να την δειχνει θα επιλεξεις απο το μενου-->γενικες-->νεα συμβαντα-->αναδυομενο κειμενο. αν βεβαια καταλαβα τι εννοεις..:cool: Yeap αυτο το σκεφτηκα μολις ποσταρα και λειτουργει. Αλλα δεν καταλαβα τι επαθε ξαφνικα και μου το κανει αυτο αλλα ενταξει αφου λειτουργει σαν αναδυομενο κειμενο δεν πειραζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Αγόρασα πριν κανένα 10ήμερο το w595. Ενώ το χρησιμοποιούσα κανονικά σήμερα, και δεν έπεσε κάτω, γενικά δεν έπαθε κάτι, έκλεισε και δεν ξαναάναψε. Για την ακρίβεια δεν ανάβει η οθόνη, το πληκτρολόγιο φωτίζεται. Επίσης, φαίνεται να φορτίζει κανονικά. Έβγαλα, έβαλα την μπαταρία, αλλά πάλι τα ίδια. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Αγόρασα πριν κανένα 10ήμερο το w595. Ενώ το χρησιμοποιούσα κανονικά σήμερα, και δεν έπεσε κάτω, γενικά δεν έπαθε κάτι, έκλεισε και δεν ξαναάναψε. Για την ακρίβεια δεν ανάβει η οθόνη, το πληκτρολόγιο φωτίζεται. Επίσης, φαίνεται να φορτίζει κανονικά. Έβγαλα, έβαλα την μπαταρία, αλλά πάλι τα ίδια. Καμιά ιδέα; Αναβαθμιση θα θελει..:cool: καντην μονος σου..η πηγαινε σε ενα service point.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Πρώτη φορά μου συμβαίνει! Μακάρι να επιλυθεί με μια αναβάθμιση, θα το δοκιμάσω τώρα. edit από ότι φαίνεται λύθηκε το πρόβλημα με την αναβάθμιση, αν και μου εμφάνισε να έχει καταναλώσει όλη τη μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoszzn Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 παιδια βοηθεια το κινητο μου δεν ανοιγει και ουτε δεν μπορει να φορτισει οταν βαζω στη πριζα δεν μου δειχνει καμια ενδειξη δεν ξερω τι επαθε δεν μου εχει πεσει ουτε μια φορα ...λετε με ενα update να διωρθωθει? και αν ναι πως αφου δεν ανοιγει μονο καμια φορα αλλα η μπαταρια δεν κραταει ουτε λεπτο και ξανασβηνει ...update που μπορω να κανω?ευχαριστω αμα ξερετε κάτι θα βοηθουσε πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Πανε να σε ενα service point να σου κανουν ενα update. Πιστευω ετσι θα λυθει το προβλημα. Εκτος και αν ειναι κατι πιο σοβαρο αλλα δυσκολο ετσι ξαφνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoszzn Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 ναι αλλα που?που υπαρχουν service point? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Και σπίτι σου μπορείς να κάνεις update. Το θέμα είναι μην έχει κάτι πιο σοβαρό... Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 ναι αλλα που?που υπαρχουν service point? Εύχομαι να μη σου χρειαστεί αλλά εδώ θα βρεις για να κατεβάσεις τη λίστα με τα service points. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 παιδιά,πλιζ....βοηθήστε με.....πείτε μου πως μπορώ να βγάλω το menu της cosmote απο το w595????????????????μου τη δίνει που μπαίνει συνέχεια στο my view χωρίς λόγο..............μου τρώει όλη την κάρτα!!!!!!!!!πλιζ,πείτε μου τα βήματα που χρειάζονται για να το αφαιρέσω!!!!!!!!! :cry::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Ριξε μια ματια εδω:this: :!:Αλλα προσεχε επεμβαινοντας στο κινητο μαυτη την διαδικασια χανεις την εγγυηση.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Σίγουρα και εδώ: http://www.9volto.gr/menu/ με πληρωμή αλλά χάνεις την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 δεν μπορώ να ανοίξω το A2Uploader....το κάνει Install αλλά δεν ανοίγει....κάτι άλλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Να πας μια βολτα απο το 9volto να σε αναλαβουν..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Το A2Uploader το μπλοκάρει το antivirus σου μάλλον, γι' αυτό δεν ανοίγει. Μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν έχει τίποτα επικίνδυνο. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 παιδιά το έκανα αλλά άνοιξα το κινητό και μου έβγαζε ένα μήνυμα λέγοντας δεν ήταν δυνατή η ....... επικοινωνήστε με το λειτουργό σας κτλ....δεν μπορώ να χειριστώ δηλαδή το κινητό....τι κάνω??:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Προφανώς έκανες τη διαδικασία του flash με το A2Uploader έτσι; Και όχι αυτή του πρώτου post. Ξέχασες να βάλεις custpack, κατέβασε ένα από τα attached αρχεία και πέρασέ τα όπως γράφω. Επειδή είμαστε εκτός θέματος εδώ, συνέχεια στο topic του debrand. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 κατεβάζω flash themes από το zedge.com για το w595 αλλά δεν μου αλλάζει το μενού...:worry:......γιατί αυτό??μου δουλεύουν μόνο αυτά της sonyericsson...μπορείτε να μου στείλετε ένα θέμα που έχετε δοκιμάσει και δουλεύει στάνταρ να πειραματιστώ?(το link να το κατεβάσω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 κατεβάζω flash themes από το zedge.com για το w595 αλλά δεν μου αλλάζει το μενού...:worry:......γιατί αυτό??μου δουλεύουν μόνο αυτά της sonyericsson...μπορείτε να μου στείλετε ένα θέμα που έχετε δοκιμάσει και δουλεύει στάνταρ να πειραματιστώ?(το link να το κατεβάσω) θεματα θα κατεβασεις απο το http://www.lasyk.net το οποιο ειναι δοκιμασμενο και παιζουν ολα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouil Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ενας φιλος μου εχει ενα προβλημα με το w595 δεν μπορεί να κανει το τηλεφωνο αθορυβο και οταν μπαινει στο προφιλ κολλαει το κινιτο.μηπως θελει αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts