Jump to content

Sony Ericsson W595

varsamis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή αναφέρθηκε το over the air απο τον stefan,έχει κάνει κανείς αναβάθμιση ποτέ με αυτό το τρόπο?όποτε πάω να το κάνω,προκειμένου να γλιτώσω τα δεδομένα μου,μου λέει οτι έχω το τελευταίο λογισμικό,ακόμα και αν είναι 2 εκδόσεις πίσω αυτο που έχω...Μήπως ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό?

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαλησπερα. βρε παιδια μολις αγορασα το w595 απο γνωστη αλυσιδα ηλεκτρονικου καταστηματος και κατι δεν μου παει καλα, γιαυτο θα ηθελa λιγο τα φωτα σας. Τ αγορασα στο ασπρο-κοκκινο. Πρωτα απ ολα μου φαινεται λιγακι βαρυτερο απο ενα αλλο αντιστοιχο που εχει ενας γνωστος μου. Δευτερο οταν ανοιγει η οθονη πρς τα επανω πιστευα οτι ολα εχουν καποιο ξεχωριστο υδατογραφημα αναλογα με το χρωμα και αυτο μως δεν εχει κανενα .απλα ειναι κοκκινο γυαλιστερο οπως τα πλαινα. και τριτον ολα τα περιεχομενα συμπεριλαμβανομενου και του κινητου γραφουν made in china.

http://i58.photobucket.com/albums/g269/sAiRous_tkd/gr.gif

http://i58.photobucket.com/albums/g269/sAiRous_tkd/j.gif

Made in China είναι όλα σίγουρα, οπότε μην σε ανησυχεί αυτό...

Τώρα για το υδατογράφημα τί εννοείς;

Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

αυτο το σχεδιακι που εχει οταν ανοιγει πισω εμενα δεν το εχει.....

http://semcblog.com/wp-content/uploads/2008/07/w595_2.png

http://i58.photobucket.com/albums/g269/sAiRous_tkd/gr.gif

http://i58.photobucket.com/albums/g269/sAiRous_tkd/j.gif

Μήπως ξέρει κανείς πώς αλλάζει ο ήχος της υπενθυμίσεις σε ένα Sony Ericsson W595 γιατί μόνο ένα μπιπ κάνει και δεν την ακούω...έχω δοκιμάσει όλους τους προφανείς τρόπου (από τους ήχους , τις ρυθμίσεις) ακόμα και στις ρυθμίσεις του προφίλ μπήκα μπας και έχει τπτ αλλά τζίφος.... :wacko: :wacko:

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τις απαντήσεις…..!.!.!

• 2 weeks later...
Είναι, όντως, ακριβά, φίλε μου. Ποιος όμως σου εγγυάται ότι αν τα πάρεις από άλλη πηγή, θα είναι αυθεντικά? Θα σε συμβούλευα να κάνεις την αλλαγή- ούτως ή άλλως αυτό το κινητό είναι πολύ καλό. Θα γλιτώσεις πολύ πονοκέφαλο, πίστεψέ με. Έχω πάρει πολλές μούφα πρόσοψη επειδή ήταν φθηνές, όλες χάλια.

Σε συνδυασμό δε με ένα screen protector και μια θηκούλα, θα είσαι jet:)

OLA TA AXESOUAR - PARTS sto e-click.gr einai original kai mono

yparxei i megaliteri diathesimotita stin ellada me panw apo 4000 proionta etoimoparadota kai sinexizoume...:)

Βοήθεια παίδες! Έχασα από το menu των ρυθμίσεων του SMS την αναφορά παράδοσης (θυμάμαι ότι υπήρχε..) και την περίοδο ισχύος! Ναι, όπως το ακούτε, υπήρχαν και με κάποιο τρόπο που δε θυμάμαι (πείραξα κάποια ρύθμιση;), χάθηκαν! Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων, τίποτα. Να κάνω κανένα update;

:worry:

Βασικά είναι bug, όταν κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων χάνονται. Ναι με το SEUS θα φτιάξει...

Έκανα επανεγκατάσταση, το κινητο είναι καινούριο.. Όλα ΟΚ! Και δηλαδή αν ξανακάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θα κάνω την ίδια δουλειά; Σε MacOS δε γίνεται η δουλειά;

Επίσης: Δε μου κράταγε τα μηνύματα που έστελνα στα σταλμένα. Γνωρίζει κανείς κάτι;

Ναι αν κάνεις επαναφορά έχει αρκετά bugs μετά. Για το τελευταίο δεν γιγνώσκω! :)

Eπίσης όταν ταξινομείς τα εισερχόμενα μηνύματα στο mode "καμμία διάταξη", τα βγάζει ανακατεμένα.. Δε γίνεται να τα βγάζει απλά σε χρονική σειρά χωρίς φακέλους "Σημερινά", "Χθεσινά", "Προηγούμενος Μήνας";

ξερει κανενασ κατι για τα Flash Menu w595 ?

Τσεκαρε αυτο:this:

Δεν το χω δοκιμασει αλλα αυτη πρεπει να ναι η διαδικασια.

Προσεξε θα πρεπει να ναι unbranded η συσκευη σου για να βαλεις.

παιδια εχω διαβασει ολες τις σελιδες για το w595...εγω πιστευω οτι κινητο ειναι πολυ καλο και θα ελεγα το πιο στυλατο μεχρι στιγμης που εχω δει εγω για αυτο τον λογο θα το παρω ...εσεις τι λετε?πιστευω αυτα τα προβληματα οπως τζογος και τα πληκτρα δεν ειναι τοσο σημαντικα ετσι ωστε να με απασχολησουν...

παιδια εχω διαβασει ολες τις σελιδες για το w595...εγω πιστευω οτι κινητο ειναι πολυ καλο και θα ελεγα το πιο στυλατο μεχρι στιγμης που εχω δει εγω για αυτο τον λογο θα το παρω ...εσεις τι λετε?πιστευω αυτα τα προβληματα οπως τζογος και τα πληκτρα δεν ειναι τοσο σημαντικα ετσι ωστε να με απασχολησουν...

Να το παρεις απο το εξωτερικο. Ebay κι ετσι. Δε θα εχεις κανενα θεμα...

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

δυστυχως το εχω παραγγειλει απο το πλαισιο 188 ευρω και μεθαυριο θα μου το φερουν να δουμε αμα θα εχω προβληματα;)

Παιδια καλησπερα!!!

Αγορασα το W595 κινητο μολις πριν απο μια εβδομαδα και μου παρουσιαζει το εξης προβλημα....ενω το χρησιμοποιω και κοιταζω π.χ. τις εικονες μου, ξαφνικα νεκρωνει, η εικονα σβηνει και τα κουμπια δεν πατιουνται.

Επανερχεται ομως μετα απο μερικα δευτερολεπτα και ψαχνει για να βρει παλι σημα.... Εχει καταντησει πολυ εκνευριστικη η ολη κατασταση γιατι επαναλαμβανεται 6-7 φορες την ημερα..:(

Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?? Σας εχει τυχει και εσας αυτο? Μηπως απλα χανει το σημα και ψαχνει να το βρει(αν και αυτο γινεται πολυ συχνα)??

Αν μπορειτε πειτε μου την αποψη σας...Το κινητο κατα τα αλλα δεν παρουσιαζει προβλημα και με ικανοποιει πολυ..

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!:)

Απο που το πηρες? Το αγορασες καινουριο?

Αν ναι πανε να στο αλλαξουν αν οχι πιστευω με καμια αναβαθμιση λογισμικου θα λυθει το προβλημα.

Καινουργιο το πηρα απο τη γερμανια....

Αφου ειναι απο γερμανια δυσκολο να επιστραφει.

Καντου μια αναβαθμιση λογισμικου και θα στρωσει πιστευω.

Καινουργιο το πηρα απο τη γερμανια....

τιποτα δεν εχει το κινητο.θα κανεις μια αναβαθμιση..η μονη σου..η σε ενα service point και το κινητο θα "στρωσει"

οι λευκες οθονες ειναι κολληματα που λυνονται μονο με update! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πέρα από αυτό, προφανώς για να βλέπεις εικόνες, τις έχεις στην κάρτα μνήμης. Θα σου πρότεινα το συγκεκριμένο κινητό να μην το συνδέεις με το καλώδιο usb καθώς η σύνδεση χάνεται συνέχεια λόγω της ποιότητας κατασκευής της fastport του κινητού (αμήν και πότε θα το αλλάξει αυτό η SE) και τα δεδομένα μπορεί να καταστρέφονται, όπερ και να συμβαίνει το κόλλημα της συσκευής. Κάνε backup τα δεδομένα σου, και κάνε format στην κάρτα μνήμης από κάποιο card reader και μετά και μέσα από το κινητό (Διαχείριση αρχείων->Επιλογές->Κατάσταση μνήμης->Memory card->Επιλογές->Διαμόρφωση) για να τη φορμάρει όπως χρειάζεται. Από κει και πέρα τα δεδομένα σου να τα περνάς με κάποιο card reader. :)

Εμενα το fastport χανει στη φορτηση. Οταν το συνδεω με το pc ολα καλα αλλα πρεπι επιτελους να το αλλαξει και να παει σε mini-usb.

• The title was changed to Sony Ericsson W595