Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 36,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

24 minutes ago, eridion25 said:

Έγινα και εγω vip καλές ταχυτητες μέχρι τωρα

Screenshot_20260530_204949_Speedtest.jpg

Είχες ήδη SIM ή καινούργια έιναι;

Το λεω γιατί είναι Q (Roaming) από τις παλιές χωρίς 5G και VoLTE.

2 minutes ago, elkons said:

Είχες ήδη SIM ή καινούργια έιναι;

Το λεω γιατί είναι Q (Roaming) από τις παλιές χωρίς 5G και VoLTE.

Δύστυχος η παλιά ειναι

1 minute ago, eridion25 said:

Δύστυχος η παλιά ειναι

Μπορείς να την αλλάξεις σε κατάστημα, μόνο η ταυτότητα θα χρειαστεί (εφόσον βρίσκεται στο όνομα σου).

Σε 2 καταστήματα στη περιοχή μου, στο ενα ζήτησαν 13 ή 15€, στο άλλο δωρεάν αντικατάσταση. (Τελικά τη πέταξα, κατέληξα σε F2G αλλά άλλο το θέμα αυτό).

21 minutes ago, elkons said:

Μπορείς να την αλλάξεις σε κατάστημα, μόνο η ταυτότητα θα χρειαστεί (εφόσον βρίσκεται στο όνομα σου).

Σε 2 καταστήματα στη περιοχή μου, στο ενα ζήτησαν 13 ή 15€, στο άλλο δωρεάν αντικατάσταση. (Τελικά τη πέταξα, κατέληξα σε F2G αλλά άλλο το θέμα αυτό).

Εγώ που μίλησα στο chat μου είπανε πως δικαιούμαι δωρεάν αντικατάσταση και αν δεν μου το κάνουν, να τους δείξω τη συνομιλίας μας.

Μεγάλο πρόβλημα αυτό με τα φραγκοφωνιάρικα καταστήματα ρε γμτ..

1 hour ago, cu2goup said:

Μεγάλο πρόβλημα αυτό με τα φραγκοφωνιάρικα καταστήματα ρε γμτ..

Χρόνια το συγκεκριμένο, ειδικά αν σε εξυπηρετήσει ο ιδιοκτήτης, δυστυχώς. 

1 hour ago, cu2goup said:

Εγώ που μίλησα στο chat μου είπανε πως δικαιούμαι δωρεάν αντικατάσταση και αν δεν μου το κάνουν, να τους δείξω τη συνομιλίας μας.

Μάλλον θα έχουν πέσει σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις και το αναφέρουν, καλό αυτό.

On 27/5/2026 at 6:56 ΜΜ, Nikolas14 said:

Για απεριόριστα του είπαν… δεν θυμάμαι κάτι για 300. Ο μπαμπάς το ξεκίνησε, θέλοντας να φύγει από τη Vodafone.

Επίσημα από το Γενάρη απεριόριστα δεν υπάρχουν. Όλοι δίνουν το "νέο" Q VIP που δίνει 3TB κουβά που έχουν ημ. λήξης ένα χρόνο μετά την ημέρα της ενεργοποίησης και κάθε μήνα προσθέτουν 50GB επιπλέον. 

Αν, για κάποιο λόγο, έχεις το παλιό με τα πραγματικά απεριόριστα, δεν έχει κόφτη. Έχω βάλει ένα νούμερο σε 5G ρούτερ για οικιακή χρήση και κάθε μήνα κάνω τουλάχιστον 3TB χρήση με πλήρη ταχύτητα. 

Ο μόνος τρόπος για να τσεκάρεις τί πρόγραμμα έχεις είναι να κατεβάσεις το Q app, στο παλιό έχει το σύμβολο του απεριορίστου στα data ενώ στο καινούργιο γράφει τα GB προς κατανάλωση με αριθμούς.

Edited by ParafronGR