dimitrisarta Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 7 minutes ago, r31134 said: Στειλε τους στο τσατ να σου κανουν διορθωση υπολοιπου γιατι μαλλον ειναι μηδενικο. Σου ηρθε το sms ενεργοποιησης του vip; Τις παροχες τις βλεπεις στα υπολοιπα σου; Ναι μου ήρθε sms ενεργοποίησης του vip. Η παροχές μου στην εφαρμογή είναι όλες μηδενικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 20 minutes ago, dimitrisarta said: Βρε παιδιά μια βοήθεια. Έκανα το πρόγραμμα με τα 99 ευρώ όλα απεριόριστα, ενεργοποίησα την κάρτα αλλά δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο γιατί μου λέει ότι το υπόλοιπο μου δεν επαρκή για να κάνω κλήση, και δεν έχω καθόλου δεδομένα για ίντερνετ. Κλήσεις δέχομαι κανονικά. Πρέπει να κάνω εγώ κάποια άλλη ενέργεια; Όταν τελειώσει το μήνυμα καλεί κανονικά. Το συγκεκριμένο ακούγεται στην πρώτη κλήση της ημέρας μόνο. 4 minutes ago, dimitrisarta said: Ναι μου ήρθε sms ενεργοποίησης του vip. Η παροχές μου στην εφαρμογή είναι όλες μηδενικές. Ωπ σορρυ μετά το είδα. Δεν σου έχουν βάλει ακόμα τις παροχές οπότε δεν μπορείς να πάρεις για αυτό το λόγο. Θα έλεγα να ξαναπάρεις την εταιρεία που έκανε την προσφορά για να το τακτοποιήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisarta Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 37 minutes ago, kmpatra said: Όταν τελειώσει το μήνυμα καλεί κανονικά. Το συγκεκριμένο ακούγεται στην πρώτη κλήση της ημέρας μόνο. Ωπ σορρυ μετά το είδα. Δεν σου έχουν βάλει ακόμα τις παροχές οπότε δεν μπορείς να πάρεις για αυτό το λόγο. Θα έλεγα να ξαναπάρεις την εταιρεία που έκανε την προσφορά για να το τακτοποιήσουν. Θα τους πάρω αυτό το πρωί. Σε ευχαριστώ πολύ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts