Teiresias_ Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 4 minutes ago, alteisei said: Οι υπολοιποι ελαχιστοτατοι "να πανε αλλου" σε κανα κρατος. You are "free to go" wherever you want.. 😉 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) Ενεργοποίησα το 7,8 ευρώ 1000+250 μέσα από το my Q (ιστοσελίδα) νωρίτερα. Το δωράκι παραμένει στην εφαρμογή όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Έπρεπε να μου παρατείνει τη λήξη χρημάτων στις 24 Δεκέμβρη από 6 Δεκέμβρη. Αντ αυτού...6 Γενάρη! Δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα για κατάργηση της Q , ο αριθμός μου είναι από τον Αύγουστο του 2014 Q. Edited 5 ώρες πριν by Don_VitoCorleone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 minute ago, Don_VitoCorleone said: Ενεργοποίησα το 7,8 ευρώ 1000+250 μέσα από το my Q (ιστοσελίδα) νωρίτερα. Το δωράκι παραμένει στη Έπρεπε να μου παρατείνει τη λήξη χρημάτων στις 24 Δεκέμβρη από 6 Δεκέμβρη. Αντ αυτού...6 Γενάρη! Δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα για κατάργηση της Q , ο αριθμός μου είναι από τον Αύγουστο του 2014 Q. Σε τρολάρει επειδή στις 5/1 θα έχει ήδη καταργηθεί η Q.. 😂😂😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Μάλλον θα την καταργήσουν για εμένα για να πάω σε συμβόλαιο 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Μολις ειδα ημερ.ληξης σε κιου ατόμου που διαχειρίζομαι 11/01 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Παιδιά θα δείξει όταν υπάρχει η ενημέρωση σχετικά με αυτό που ελπίζω ότι λέει το μήνυμα να μην όντως ισχύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 21 minutes ago, VIPdriver said: Μολις ειδα ημερ.ληξης σε κιου ατόμου που διαχειρίζομαι 11/01 Τι εννοείς ημερομηνία λήξης; Σε πακέτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 23 minutes ago, VIPdriver said: Μολις ειδα ημερ.ληξης σε κιου ατόμου που διαχειρίζομαι 11/01 Είπαμε σταδιακά θα πάει. Αυτό που είπε ο @paanosθα γίνει ουσιαστικά. Μην τρελαίνεστε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 5 minutes ago, elkons said: Τι εννοείς ημερομηνία λήξης; Σε πακέτο ; Χρημάτων 1 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 3 minutes ago, Teiresias_ said: Είπαμε σταδιακά θα πάει. Αυτό που είπε ο @paanosθα γίνει ουσιαστικά. Μην τρελαίνεστε.. Εγώ δεν τρελαίνομαι απλώς θα πάει το νούμερο σε Vodafone cu 😃 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 4 minutes ago, elkons said: Εγώ δεν τρελαίνομαι απλώς θα πάει το νούμερο σε Vodafone cu 😃 8/12 τέλος το κασμπακ Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Δεν με νοιάζει, πάλι είναι κλάσης ανώτερο από FREE2GO. COSMOTE δε το πάω έχω ήδη. Επίσης έχει καλύτερη εξυπηρέτηση από τη Nova σίγουρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Δεν με νοιάζει, πάλι είναι κλάσης ανώτερο από FREE2GO. COSMOTE δε το πάω έχω ήδη. Εγω αρνούμαι να βαζω 13€ σε βονταφον. Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν "Παμε κι οπου βγει"...αντιστοιχη νοοτροπια σε εταιριες και target group τοθς. Αναλογες καινοι συνεπειες εεεεερχονται. Οσοι κατανοουν γιατι συμβαινουν ολα αυτα "να φυγουν να πανε αλλου". Εδωσαν το ελευθερο να υποστουν μονοι τους ανευ κατανοησης του τι τους συμβαινει το >95% τους. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 minute ago, VIPdriver said: Εγω αρνούμαι να βαζω 13€ σε βονταφον. Γιατί στη Cosmote πόσα βάζεις; Αν βάλεις 8€ σε κατάστημα δε παίρνεις token Λέτε να μη πωληθεί ποτέ το μπάχαλο που ονομάζεται NOVA ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 55 minutes ago, Teiresias_ said: You are "free to go" wherever you want.. 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 8 minutes ago, VIPdriver said: 8/12 τέλος το κασμπακ Ναι αλλά βγαίνει μόνο 1€ η ανανέωση λόγω drop (AB) και ουσιαστικά βγάζεις 2μηνο με 1€ χωρίς να μπαίνεις στη διαδικασία του cashback. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 4 minutes ago, Teiresias_ said: Ναι αλλά βγαίνει μόνο 1€ η ανανέωση λόγω drop (AB) και ουσιαστικά βγάζεις 2μηνο με 1€ χωρίς να μπαίνεις στη διαδικασία του cashback. Εαν ψωνιζα απο ΑΒ, θα το σκεφτόμουν, αλλά δεν θα υποκύψω στις εντολές της βονταφονάρας. Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Εγώ δεν ψωνίζω συνέχεια από κει είναι πιο ακριβοί Κριτικός και Σκλαβενίτης ονλι 🥳😅 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 15 minutes ago, VIPdriver said: Εαν ψωνιζα απο ΑΒ, θα το σκεφτόμουν, αλλά δεν θα υποκύψω στις εντολές της βονταφονάρας. Εσύ μην ψωνίζεις, μην δίνεις την κάρτα σου και μόνο κερδισμένος θα βγεις. 11 minutes ago, elkons said: Εγώ δεν ψωνίζω συνέχεια από κει είναι πιο ακριβοί Κριτικός και Σκλαβενίτης ονλι 🥳😅 Μία φορά το μήνα αρκεί.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 11 minutes ago, Teiresias_ said: Εσύ μην ψωνίζεις, μην δίνεις την κάρτα σου και μόνο κερδισμένος θα βγεις. Μία φορά το μήνα αρκεί.. Ωραία, πες πως βαζω 13ε σημερα. Πως τα καταναλωνω σε ΑΒ; Πες μου εαν θέλεις τη διαδικασία. Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 7 minutes ago, VIPdriver said: Ωραία, πες πως βαζω 13ε σημερα. Πως τα καταναλωνω σε ΑΒ; Πες μου εαν θέλεις τη διαδικασία. Παίρνεις κάθε Πέμπτη κωδικό κουπονιού 3€ για τα ΑΒ. Σε 4 βδομάδες έχεις πάρει 12€ κουπόνια. Αυτό είναι χοντρικά η διαδικασία. Έχει αναφερθεί πως μπορείς να περιμένεις να μαζευτούν και να πας να τα εξαργυρώσεις όλα σε μία αγορά. Δεν το έχω δοκιμάσει. Είμαστε όλο το φορουμ υπ ατμόν και όποιος μαθαίνει κάτι το λέει. Να ζητήσουμε συγγνώμη για το off topic... Edited 3 ώρες πριν by Teiresias_ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 4 ώρες πριν, Teiresias_ said: Οπότε θα δώσουν δωρεάν την νέα sim για τη φορητότητα στο free2go; Δλδ μπορείς να πας στην Q έως τις 5/1 ενώ έχουν σκοπό να την καταργήσουν και στέλνουν sms και το διατυμπανίζουν;; Και πόσο να μείνεις δλδ αν πας στις 5/1; Παύση διαθεσιμότητας αναφέρει κοινώς σταματάνε οι νέες συνδέσεις, το τυράκι δε συνεπάγεται ότι καταργούνται οι αριθμοί που παραμένουν, τώρα αν ξεβρακωσει το Q για να φύγουμε μόνοι μας τρέχοντας είναι άλλη υπόθεση. Αν ήταν να ξυπνήσουμε χωρίς τηλέφωνο θα αναφερόταν ευκρινώς δεν τους έχω για τόσο νουμπάδες. Να σημειωθεί ότι δεν έχω λαβει κανένα μήνυμα προσωπικά, σχολιάζω τα δικά σας γραφόμενα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Μπορεί να έπεσα και σε άσχετο υπάλληλο δεν γνωρίζω εάν το μήνυμα είναι legit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Παιδιά όλοι θα λάβουν σχετική ενημέρωση ακόμα δεν είναι επίσημο Πάντως το μήνυμα είναι legit απλώς δεν έχουμε όλοι ενημέρωση Από αύριο λογικά ακόμα δεν είναι κάτι επίσημο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts