Dimitris_15 Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Γιατί να μας αναγκάζουν να αλλάξουμε και κάρτα sim η μαλακές δεν μπορούν να τα κάνουν αυτόματα χωρίς αλλαγή γιατί να χάνουμε το σήμα καλά είναι η Κίου γιατί να πάμε στο free2GO γιατί να χάνουμε κιόλας τον αριθμό μας αν δεν αλλάξουμε κάρτα σιμ ας κρατήσουμε της υπάρχουσες Δηλαδή έλεος μας αναγκάζουν να πάμε στα ακριβά συμβόλαια Που δεν θέλουμε καν μαλακά 1 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Λαθος: Περναμε στο μεταβατικο σταδιο πριν τη πολιτειακη αλλαγη: Αυτη του μαφιοζικου πολιτειασμου, οπως σωστα γραφτηκε πριν παραθεσει το sms ο elkons https://myphone.gr/forum/topic/92092/page/535/?tab=comments#comment-7327254 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Δεν χάνεις αριθμό εάν δεν κάνω κάτι μέχρι τότε θα με πάρουν τηλ να δούμε τι θα κάνουμε αν δεν κάνω τίποτα απλά θα κοπεί το σήμα μου και θα περιμένουν να πω να πάει το νούμερο στο FREE2GO ή nova συμβόλαιο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Καλά μπορώ να την αλλάξω την σιμ αλλά γιατί ρε να μας αναγκάζουν να πάμε στο free2GO που έχει τα λιγότερα πράγματα για ανάγκες μας 1 minute ago, elkons said: Δεν χάνεις αριθμό εάν δεν κάνω κάτι μέχρι τότε θα με πάρουν τηλ να δούμε τι θα κάνουμε αν δεν κάνω τίποτα απλά θα κοπεί το σήμα μου και θα περιμένουν να πω να πάει το νούμερο στο FREE2GO ή nova συμβόλαιο Για να δούμε τι θα γίνει με όλους μας 2 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Θα δείξει αλλά η συμπεριφορά τους είναι άκρως απαράδεκτη. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Just now, elkons said: Θα δείξει αλλά η συμπεριφορά τους είναι άκρως απαράδεκτη. Ακριβώς φίλε Όλες η εταιρίες μας αναγκάζουν να πάμε στο ακριβό το συμβόλαιο γιατί; επειδή έτσι γουστάρουν δεν μας αφήνουν εμάς που έχουμε το καρτοκινητο μας σε ησυχία Αν ισχύει για όλους θα δούμε τι θα κάνουμε 4 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 "Οι υποβαθμισμενοι νοητικα ανθρωποι δεν εχουν το κρατος που θα τους αξιζε εαν ηταν πολιτες, αλλα την Μαφια που τους αξιζει/αρμοζει" Οι υπολοιποι ελαχιστοτατοι "να πανε αλλου" σε κανα κρατος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 4 minutes ago, alteisei said: Οι υπολοιποι ελαχιστοτατοι "να πανε αλλου" σε κανα κρατος. You are "free to go" wherever you want.. 😉 1 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 (edited) Ενεργοποίησα το 7,8 ευρώ 1000+250 μέσα από το my Q (ιστοσελίδα) νωρίτερα. Το δωράκι παραμένει στην εφαρμογή όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Έπρεπε να μου παρατείνει τη λήξη χρημάτων στις 24 Δεκέμβρη από 6 Δεκέμβρη. Αντ αυτού...6 Γενάρη! Δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα για κατάργηση της Q , ο αριθμός μου είναι από τον Αύγουστο του 2014 Q. Edited November 24, 2024 by Don_VitoCorleone 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 1 minute ago, Don_VitoCorleone said: Ενεργοποίησα το 7,8 ευρώ 1000+250 μέσα από το my Q (ιστοσελίδα) νωρίτερα. Το δωράκι παραμένει στη Έπρεπε να μου παρατείνει τη λήξη χρημάτων στις 24 Δεκέμβρη από 6 Δεκέμβρη. Αντ αυτού...6 Γενάρη! Δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα για κατάργηση της Q , ο αριθμός μου είναι από τον Αύγουστο του 2014 Q. Σε τρολάρει επειδή στις 5/1 θα έχει ήδη καταργηθεί η Q.. 😂😂😂😂 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Μάλλον θα την καταργήσουν για εμένα για να πάω σε συμβόλαιο 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Μολις ειδα ημερ.ληξης σε κιου ατόμου που διαχειρίζομαι 11/01 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Παιδιά θα δείξει όταν υπάρχει η ενημέρωση σχετικά με αυτό που ελπίζω ότι λέει το μήνυμα να μην όντως ισχύει 1 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 21 minutes ago, VIPdriver said: Μολις ειδα ημερ.ληξης σε κιου ατόμου που διαχειρίζομαι 11/01 Τι εννοείς ημερομηνία λήξης; Σε πακέτο ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 23 minutes ago, VIPdriver said: Μολις ειδα ημερ.ληξης σε κιου ατόμου που διαχειρίζομαι 11/01 Είπαμε σταδιακά θα πάει. Αυτό που είπε ο @paanosθα γίνει ουσιαστικά. Μην τρελαίνεστε.. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 5 minutes ago, elkons said: Τι εννοείς ημερομηνία λήξης; Σε πακέτο ; Χρημάτων 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 3 minutes ago, Teiresias_ said: Είπαμε σταδιακά θα πάει. Αυτό που είπε ο @paanosθα γίνει ουσιαστικά. Μην τρελαίνεστε.. Εγώ δεν τρελαίνομαι απλώς θα πάει το νούμερο σε Vodafone cu 😃 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 4 minutes ago, elkons said: Εγώ δεν τρελαίνομαι απλώς θα πάει το νούμερο σε Vodafone cu 😃 8/12 τέλος το κασμπακ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Δεν με νοιάζει, πάλι είναι κλάσης ανώτερο από FREE2GO. COSMOTE δε το πάω έχω ήδη. Επίσης έχει καλύτερη εξυπηρέτηση από τη Nova σίγουρα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 1 minute ago, elkons said: Δεν με νοιάζει, πάλι είναι κλάσης ανώτερο από FREE2GO. COSMOTE δε το πάω έχω ήδη. Εγω αρνούμαι να βαζω 13€ σε βονταφον. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 "Παμε κι οπου βγει"...αντιστοιχη νοοτροπια σε εταιριες και target group τοθς. Αναλογες καινοι συνεπειες εεεεερχονται. Οσοι κατανοουν γιατι συμβαινουν ολα αυτα "να φυγουν να πανε αλλου". Εδωσαν το ελευθερο να υποστουν μονοι τους ανευ κατανοησης του τι τους συμβαινει το >95% τους. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 1 minute ago, VIPdriver said: Εγω αρνούμαι να βαζω 13€ σε βονταφον. Γιατί στη Cosmote πόσα βάζεις; Αν βάλεις 8€ σε κατάστημα δε παίρνεις token Λέτε να μη πωληθεί ποτέ το μπάχαλο που ονομάζεται NOVA ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 55 minutes ago, Teiresias_ said: You are "free to go" wherever you want.. 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 8 minutes ago, VIPdriver said: 8/12 τέλος το κασμπακ Ναι αλλά βγαίνει μόνο 1€ η ανανέωση λόγω drop (AB) και ουσιαστικά βγάζεις 2μηνο με 1€ χωρίς να μπαίνεις στη διαδικασία του cashback. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 4 minutes ago, Teiresias_ said: Ναι αλλά βγαίνει μόνο 1€ η ανανέωση λόγω drop (AB) και ουσιαστικά βγάζεις 2μηνο με 1€ χωρίς να μπαίνεις στη διαδικασία του cashback. Εαν ψωνιζα απο ΑΒ, θα το σκεφτόμουν, αλλά δεν θα υποκύψω στις εντολές της βονταφονάρας. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts