VIPdriver Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 4 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Καλησπέρα. Τελευταία φορά που έληξε υπόλοιπo στην Q ήταν στις 16 Νοεμβρίου 2023. Από τότε δεν έχω βάλει ξανά κάρτα. Δηλαδή η τελευταία ανανέωση πρέπει να είναι πάνω από 12 μήνες. Προσπαθώ να μπω στην εφαρμογή και θέλει να μου στείλει SMS για επιβεβαίωση. Όποιον κωδικό χρήστη και να βάλω, μου λέει ότι είναι λάθος. Το πρόβλημα είναι ότι η SIM δεν συνδέεται στο δίκτυο πλέον, οπότε δεν μπορώ να λάβω SMS. 😝 Πρέπει να πάω σε κατάστημα για να βάλω υπόλοιπο και να μην χάσω τον αριθμό; Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να τον αφήσω να λήξει. Το έχω ως 3ο νούμερο που σπάνια το χρησιμοποιώ πλέον, κυρίως για να βλέπω τις "αναβαθμίσεις" στο δίκτυο WIND/NOVA. Αλλά πλέον έχει γίνει ασύμφορη η Q και το δίκτυο της Nova μικρή διαφορά έχει πλέον από την "κόκκινη" που έχω ως βασικό νούμερο. Για να μην σου εβαλαν 0,01€ ωστε να ανανεωθεί η ζωή του αριθμου για 12 μήνες, μάλλον τέλος. Σε καταστημα η ελαχιστη ανανεωση ειναι 15€. Εαν θεωρείς ότι αξίζει, επισκέψου ένα κατάστημα. 2 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) Μετά τους 12 μήνες υπάρχει εξάμηνη προθεσμία κατά την οποία μπορείς να πάρεις το νούμερο πίσω. Από ό,τι φαίνεται αυτή τη στιγμή το νούμερο έχει λήξει. Αυτή τη διαδικασία μπορείς να την κάνεις μόνο στο κατάστημα. Δεν θυμάμαι αν εκδίδουν καινούργια sim ή αν ενεργοποιούν την ήδη υπάρχουσα. Edited 8 ώρες πριν by kmpatra 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Για να μην σου εβαλαν 0,01€ ωστε να ανανεωθεί η ζωή του αριθμου για 12 μήνες, μάλλον τέλος. Σε καταστημα η ελαχιστη ανανεωση ειναι 15€. Εαν θεωρείς ότι αξίζει, επισκέψου ένα κατάστημα. 15 ελάχιστη; πότε άλλαξε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 15 minutes ago, elkons said: 15 ελάχιστη; πότε άλλαξε; https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-nova-19-12-2023 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 37 minutes ago, elkons said: 15 ελάχιστη; πότε άλλαξε; 22 minutes ago, VIPdriver said: https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-nova-19-12-2023 Εκεί ΔΕΝ άλλαξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 40 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 40 λεπτά πριν Τελικά την 8€ ανανέωση λόγω countdown δεν την ξεχάσανε... εσκεμμένα έγινε. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 35 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 35 λεπτά πριν (edited) Από Instagram πλέον δεν εξυπηρετούν; πρέπει να κάτσω να μπω στο messenger (που δεν έχω)να δω τι θα μου πουν ; Εντομεταξύ στο Instagram δεν έχουν ανεβάσει καν το καινούργιο Count down με τα 4.5€ ,ύποπτο..συνήθως έβαζαν πάντα. Θα μιλήσω από περιέργεια στο τσατ να δω τι θα μου πουν ,θα ενημερώσω για την απάντηση τους. Ακόμα είμαι σε αναμονή, εντομεταξύ είδα αυτό το σχόλιο που λέει για τη κατάργηση το έχω διαβάσει και εγώ, λέτε να γίνει ή απλά να το λένε για προώθηση το FREE2GO; Αρνητική απάντηση 🫤 θέλετε να δείτε τι είπαν;; Edited just now by elkons 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts