Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καθε ποτε πρεπει να βαζω καρτα για να μην χασω το νουμερο.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

TCe

aleka_ said:
Καλημερα, ειχα το πακετο με τα 8€ που εχει 1gb internet καθε μηνα χωρις ανανεωση, το θεμα μου ειναι οτι η καρτα εληξε και πλεον εγινε διακοπη του πακετου, γνωριζετε αν μπορω να κανω κατι ωστε να ανακτησω το πακτετο , την καρτα την ειχα μονο για το ιντερνετ και ετσι δεν εβαζα χρηματα. :cry:

Στη Wind/Q λήξη 3μήνου (6μήνου παλιότερα) κάρτας σημαίνει {εκτός από υπόλοιπο 0€} και σβήσιμο όλων των πακέτων που είναι ενεργά εκείνη τη στιγμή της λήξης.

Έβαλες κάρτα €, ---> Δε σου εμφάνισε πάλι τα πακέτα;

Άν όχι, κάλεσέ τους από chat ή fb. Το chat είναι κάτω δεξιά μετά την είσοδο στο https://www.wind.gr/q/

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

sdaoulas said:
Καθε ποτε πρεπει να βαζω καρτα για να μην χασω το νουμερο.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάθε 13 (παρά κάτι) μήνες.

Με φορητοτητα πηγα στην Q απο συνδεση.

Ποσο καιρο πρεπει να μεινω στην Q ωστε μετα να παω σε free2go? Ποια ειναι η διαδιακασια και ποιο το κοστος ?

Οπότε θες μπορείς να το αλλάξεις σε κατάστημα. Για το κόστος δεν ξέρω,έχει αναφερθεί εδώ οτι η εξυπηρέτηση μιλάει για δωρεάν αλλαγή,σε κατάστημα όμως ζητήσαν χρήματα. Αν το δοκιμάσεις ενημέρωσέ μας.

Το τελευταίο να υποθέσω οτι ισχύει για όλους? Δεν λέει αποκλειστική προσφορά...

kmpatra said:
Το τελευταίο να υποθέσω οτι ισχύει για όλους? Δεν λέει αποκλειστική προσφορά...

Λες (εκτός από το 60 στο 12410 που δίνει 1GB για 1 μήνα με -4,44€) να βρήκαμε και άλλο στο 12410 sms που ισχύει για όλους;

Όποιος το δοκιμάσει ΑΣ γράψει αν του έδωσε όσα λέει

κι ας το γράψει εδώ ΑΝ είναι έτσι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=434674&page=2

https://www.wind.gr/gr/q/doro-400-lepta-400-sms/?accept=1&refer=https%253A%252F%252Fm.facebook.com%252F

400' +400 sms προς όλη τη wind γιά το ΣΚ.

Ενεργοποίηση μετά τις 12 όπως πάντα

Edited by kmpatra

kmpatra said:
Οπότε θες μπορείς να το αλλάξεις σε κατάστημα. Για το κόστος δεν ξέρω,έχει αναφερθεί εδώ οτι η εξυπηρέτηση μιλάει για δωρεάν αλλαγή,σε κατάστημα όμως ζητήσαν χρήματα. Αν το δοκιμάσεις ενημέρωσέ μας.

Θα αλλαξω και καρτα σιμ ?

Καλημέρα, έχω έναν αριθμό Q καρτοκινητής στον οποίο έχω ενεργοποιήσει την προσφορά των 1Gb/μήνα για 8 μήνες. Τη sim την δουλεύω σε i phone το οποίο ως γνωστό το βλέπει σαν wind με ενεργοποιημένο το roaming. Στο σπίτι συνδέεται πάντα με το wifi. Κάθε μήνα έχω παρατηρήσει χωρίς να στέλνω εγώ κάποιο sms ή γενικότερα κάποια υπηρεσία που να χρεώνεται μου ρουφάει όλο το υπόλοιπο χρημάτων με αποτέλεσμα να θέλει κάθε μήνα να βάζω 5 ευρώ ώστε να παίρνω το GB της προσφοράς. Δεν μπορώ να καταλάβω από που χρεώνoμαι χρήματα και μου τρώει το υπόλοιπο. Εχω μια υποψία ότι την ώρα που ενεργοποιείται εκτός σπιτιού το 4g υπάρχει απώλεια στο υπόλοιπο χρημάτων. Εχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο ή γνωρίζετε τι άλλο μπορεί να συμβαίνει? Εχω ζητήσει να μου στείλουν αναλυτικό κατάλογο και εάν δεν βγάλω άκρη σκέφτομαι να το καταργήσω γιατί με έχουν εκνευρίσει. Ευχαριστώ.
Χριστόφορος :music:

RadiactiveToy said:
Καλημέρα, έχω έναν αριθμό Q καρτοκινητής στον οποίο έχω ενεργοποιήσει την προσφορά των 1Gb/μήνα για 8 μήνες. Τη sim την δουλεύω σε i phone το οποίο ως γνωστό το βλέπει σαν wind με ενεργοποιημένο το roaming. Στο σπίτι συνδέεται πάντα με το wifi. Κάθε μήνα έχω παρατηρήσει χωρίς να στέλνω εγώ κάποιο sms ή γενικότερα κάποια υπηρεσία που να χρεώνεται μου ρουφάει όλο το υπόλοιπο χρημάτων με αποτέλεσμα να θέλει κάθε μήνα να βάζω 5 ευρώ ώστε να παίρνω το GB της προσφοράς. Δεν μπορώ να καταλάβω από που χρεώνoμαι χρήματα και μου τρώει το υπόλοιπο. Εχω μια υποψία ότι την ώρα που ενεργοποιείται εκτός σπιτιού το 4g υπάρχει απώλεια στο υπόλοιπο χρημάτων. Εχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο ή γνωρίζετε τι άλλο μπορεί να συμβαίνει? Εχω ζητήσει να μου στείλουν αναλυτικό κατάλογο και εάν δεν βγάλω άκρη σκέφτομαι να το καταργήσω γιατί με έχουν εκνευρίσει. Ευχαριστώ.

Περιεργο,αν δεν σου ερχετε μηνημα οτι σου αφαιρεθηκε 1 ευρω για χρηση ιντερνετ τοτε δεν ειναι η χρεωση απο τα δεδομενα,κατι αλλο πρεπει να παιζει,μιλα με thn q μηπως και σου δωσουνε πισω τα λεφτα σου

Το θέμα είναι ότι δεν μου έρχεται κανένα μήνυμα, όυτε έχω sms από 5ψήφιους που χρεώνουν όπως υποστηρίζουν σε κατάστημα wind. Αλλά και το iphone να με χρεώνει μέσω κάποιου app, λογικά είναι data χρέωση από το διαθέσιμο 1 GB και όχι από τον χρόνο ομιλίας. Απλά εάν μείνει με 0€ υπόλοιπο και 999ΜΒ να έχεις δεν surfαρεις, αλλά όυτε κ θα πάρεις του επόμενου μήνα τo GB. Μιλάμε για ρουφήχτρα...

RadiactiveToy said:
Το θέμα είναι ότι δεν μου έρχεται κανένα μήνυμα, όυτε έχω sms από 5ψήφιους που χρεώνουν όπως υποστηρίζουν σε κατάστημα wind. Αλλά και το iphone να με χρεώνει μέσω κάποιου app, λογικά είναι data χρέωση από το διαθέσιμο 1 GB και όχι από τον χρόνο ομιλίας. Απλά εάν μείνει με 0€ υπόλοιπο και 999ΜΒ να έχεις δεν surfαρεις, αλλά όυτε κ θα πάρεις του επόμενου μήνα τo GB. Μιλάμε για ρουφήχτρα...

τοτε μιλα με την Q για να δεις απο που ειναι αυτες οι χρεωσεις

Φίλε Radioactive,

ΑΝ η κατανάλωση ΜΒ γίνεται εντός πακέτου (του 1GB για 1 μήνα) μέσα στον κάθε μήνα,

ΔΕΝ έρχεται κανένα sms daily. Η χρέωση ΜΒ (εντός χρονικής διάρκειας πακέτου) στη Wind είναι 0.1€/ΜΒ.

Απλά ΜΑΛΛΟΝ όσο είσαι στο σπίτι σου καταναλώνεις αντί για από wifi από data Q και στα τρώει όλα.

Και σπίτι σου είσαι τις περισσότερες ώρες.

Φιάξτο να "τρώει" από wifi ΜΟΝΟ στο σπίτι σου και θα'ναι ΟΚ.

Ο μηδενισμός € στο υπόλοιπο σου της Q εμφανίζεται κατά τα τέλη κάθε μήνα, έτσι;

Edited by jimmiss

Δεν καταλαβα πως θα φτιαξω τη ρυθμιση που λες. Οταν ειμαι σπιτι συνδεεται παντα με το wifi. Οταν ειμαι εξω καταναλωνει data. Γενικα τσεκαρω απο το q app τι υπολοιπο εχει.

Το ρουφηγμα συνεχιζεται... Πριν λιγο εβαλα 5 ευρω.,Καθαρα 4,46. Πηρα 4 ευρω την προσφορα των 700Μb αρα εμειναν 0,46 ευρω. Μετα απο 20 λεπτα εδειχνε 0,32 χωρις κληση η sms. Αρα καπως σταλθηκε 1 sms. Σε εκεινο το διαστημα εστειλα στο 12200 N για την προσφορα του ΣΚ. Τα sms στο 12200 ειναι δωρεαν. Υποπτευομαι το imessage αλλα δεν εχει λογικη. Δεν ειναι το θεμα το ποσο αλλα η κοροιδια...

RadiactiveToy said:
Δεν καταλαβα πως θα φτιαξω τη ρυθμιση που λες. Οταν ειμαι σπιτι συνδεεται παντα με το wifi. Οταν ειμαι εξω καταναλωνει data. Γενικα τσεκαρω απο το q app τι υπολοιπο εχει.

Το ρουφηγμα συνεχιζεται... Πριν λιγο εβαλα 5 ευρω.,Καθαρα 4,46. Πηρα 4 ευρω την προσφορα των 700Μb αρα εμειναν 0,46 ευρω. Μετα απο 20 λεπτα εδειχνε 0,32 χωρις κληση η sms. Αρα καπως σταλθηκε 1 sms. Σε εκεινο το διαστημα εστειλα στο 12200 N για την προσφορα του ΣΚ. Τα sms στο 12200 ειναι δωρεαν. Υποπτευομαι το imessage αλλα δεν εχει λογικη. Δεν ειναι το θεμα το ποσο αλλα η κοροιδια...

Για τώρα (με το -0,14€ , Από 0,46€ σε 0,32€): Ψάξε από που έφυγε το sms.

Για το μηδενισμό της κάρτας:

1) Όταν παρατηρείς ότι πια είναι 0€ η κάρτα (υπόλοιπο), έχεις ΜΒ απ'το 1GB;

2) Όταν μπεις σπίτι σου (και πια έχεις wifi απ'ό,τι λες): Πχ αν όταν μπεις σπίτι σου έχεις πχ 376ΜΒ , αργότερα (που είσαι ακόμα σπίτι σου) πόσα ΜΒ υπόλοιπο έχεις; Μήπως 370ΜΒ πχ;

Δλδ: Μήπως στο σπίτι σου δεν τρώει από wifi το iPhone σου, αλλά τρώει από data Q;

Οταν το υπολοιπο παει 0 τοτε δεν ισχυουν τα mb του data plan. Πρεπει συνεχεια να υπαρχει εστω κ 1 λεπτο του ευρω για να εχεις. Αυτο που λες θα το κοιταξω αλλα δεν νομιζω στο σπιτι με wifi να τρωει mb. Κατι παζει με το iphone η καποια εφαρμογη. Ευχαριστω.

Ναι μεν το υπόλοιπο πάει μηδεν και δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τα mb αλλά η εφαρμογή σου δείχνει αν υπάρχουν mb ακόμα από το πακέτο. Αν και αυτά είναι μηδενισμένα πάει να πει ότι τρώει από τα δεδομένα και όχι απο wifi. Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί το iphone αλλά αν υπάρχει διακόπτης δεδομένων πρέπει να ανοίγει χειροκίνητα οταν θες να έχεις ίντερνετ εκτός σπιτιού και να μην είναι συνέχεια ανοιχτά.

mol said:
I message την κανει την δουλειά μαλλον.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=320024&page=4

Απο το 4ο μήνυμα και κάτω υπάρχουν κι άλλες ανάλογες αναφορές για ενεργοποίηση του imessage μέσω sms.

@radiactiveToy Μήπως αλλάζεις και sim στο τηλέφωνο ενδιάμεσα? Φαίνεται ότι καθε φορά που αλλάζει δίκτυο κάνει ενεργοποίηση το imessage.

Παιδια κ εγω δεν συμπαθω το iphone και εχω android. Σε αλλον ανηκει το τηλ. Sim δεν αλλαζω. Αλλα το imessage το εχω απενεργοποιησει πολλες φορες και συνεχεια για καποιον αγνωστο λογο το βρισκω ενεργοποιημενο. Ευχαριστω παντως ολους για τις υποδειξεις.

• This topic was unpinned, featured and pinned