apz Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Απ'οτι εχει γραφτει και εδω παλιοτερα,το τελος συναλλαγης και το συνοδευτικο μπονους δεν υπαρχει στην ανανεωση μεσω public. Μεσω καταστηματων wind υπαρχει κανονικα απλα πρεπει να πεις οτι θελεις τα 120' προς σταθερα,γιατι πολλοι υπαλληλοι δεν ρωτανε και μπαινουν τα 120' προς wind/q (σε f2g) ή τα 120 mb (σε q). Περιμενουμε την διευκρινηση για τα 600 mb με 1 ευρω. Προς το παρον σημερα εχει 300 μηνυματα προς wind/q στο countdown με 1 ευρω. Σε ανανέωση που έκανα σε κατάστημα Wind προχθές (10 ευρώ) δεν μου το έδωσε, μου είπε ότι δεν υπάρχει.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 ποιο δεν υπαρχει? Το μπονους γενικα? Πόσα λεφτα μπηκαν στο λογαριασμο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Σε ανανέωση που έκανα σε κατάστημα Wind προχθές (10 ευρώ) δεν μου το έδωσε, μου είπε ότι δεν υπάρχει.:mad: Παιδια μην λετε χαζομαρες σημερα εβαλα και μου τα εδωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Παιδια μην λετε χαζομαρες σημερα εβαλα και μου τα εδωσε Η "χαζομάρα" είναι ότι δεν πήγα σε άλλο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 1500Λ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ +1,5GB INTERNET ΜΟΝΟ ΜΕ 8,07 ΕΥΡΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ SMS 1500 ΣΤΟ 12410 Μου ηρθε αυτο σε ενα νουμερο Q που χρησιμοποιω παρα πολυ ελαχιστα εως καθολου,εχει ερθει και σε καποιον αλλον ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Έρχεται επιλεκτικά εδώ και καιρό. Είσαι από τους τυχερούς που πήρες φοιτητικό/ειδικό πακέτο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Είναι ξεκάθαρο, σου λέει με 6€ σ ένα κατάστημα Wind έχεις 2GB. Δεν βάζεις κάρτα Και ομως εμενα στο καταστημα μου ειπαν οτι πρεπει να βαλω 6 ευρω για να ενεργοποιησω την προσφορα αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 1500Λ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ +1,5GB INTERNET ΜΟΝΟ ΜΕ 8,07 ΕΥΡΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ SMS 1500 ΣΤΟ 12410 Μου ηρθε αυτο σε ενα νουμερο Q που χρησιμοποιω παρα πολυ ελαχιστα εως καθολου,εχει ερθει και σε καποιον αλλον ??? Και σε μενα ηρθε.Αφου πρωτα συμπληρωσα την φορμα επικοινωνιας γραφοντας αν δεν μου δωσετε την προσφορα με τα 8 ευρω, εγω θα κανω φορητοτητα σε αλλη εταιρεια.Μετα απο μια με μιαμιση βδομαδα μου εδωσαν την προσφορα.Ειχα ενημερωθει πρωτυτερα βεβαια, οτι αυτο το κολπο, το εχουν κανει καποιοι, αναφεροντας το στο myphone.Και ειπα να το κανω και εγω. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Εχει μπερδέψει τα μπουτια της αυτη η q.Σάββατο πηγα μπας και βγαλω κανενα αποτελεσμα σχετικα με το οτι μου στελνει προσφορα 1gb αλλα μου βαζει 500mb στην wind κανανε τους βλακες με τα χιλια ζορια να με εξυπηρετήσουν τελικα πηραν τηλέφωνο στην q και δεν βγαλανε ακρη. Η υπόθεση μου ομως καταγράφηκε και εχει γινει προώθηση στο αρμοδιο τμημα.Τετάρτη σημερα καμια ειδοποίηση. Ειναι για μήνυση η υπόθεση καιρος να βγαλω και κανα €. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Και ομως εμενα στο καταστημα μου ειπαν οτι πρεπει να βαλω 6 ευρω για να ενεργοποιησω την προσφορα αυτη. Πας σε κατάστημα και πληρώνεις τα 6€ αλλά.... Δεν είναι 6!!!σου ζητάνε +2 € όπου λένε ότι είναι ο φόρος! Άρα τα 6€ που λένε είναι 8€. Αυτο σε κατάστημα που πήγα πριν λίγες μέρες Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Και σε μενα ηρθε.Αφου πρωτα συμπληρωσα την φορμα επικοινωνιας γραφοντας αν δεν μου δωσετε την προσφορα με τα 8 ευρω, εγω θα κανω φορητοτητα σε αλλη εταιρεια.Μετα απο μια με μιαμιση βδομαδα μου εδωσαν την προσφορα.Ειχα ενημερωθει πρωτυτερα βεβαια, οτι αυτο το κολπο, το εχουν κανει καποιοι, αναφεροντας το στο myphone.Και ειπα να το κανω και εγω. Που μπορώ να βρω αυτην την φόρμα επικοινωνίας αν επιτρέπεται; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Που μπορώ να βρω αυτην την φόρμα επικοινωνίας αν επιτρέπεται; Sent from my iPhone using Tapatalk https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/epikoinonia-/forma-epikoinonias/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Σε κινητο ενος γνωστου που εχει Q, δε μπορουσε να μπει στο internet (εδώ στην Ελλαδα). Επειδη δε ξερω απο ρυθμισεις ιντερνετ στη Q, αυτο που εκανα ειναι να ενεργοποιησω τη περιαγωγη δεδομενων(http://s10.postimg.org/4ghz1hzkp/IMG_20160929_135110.jpg) και συνδεθηκε κανονικα. Ετσι επρεπε να ειναι η ρυθμιση; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 ναι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 1500Λ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ +1,5GB INTERNET ΜΟΝΟ ΜΕ 8,07 ΕΥΡΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ SMS 1500 ΣΤΟ 12410 Μου ηρθε αυτο σε ενα νουμερο Q που χρησιμοποιω παρα πολυ ελαχιστα εως καθολου,εχει ερθει και σε καποιον αλλον ??? Προς τους κατοχους του πακετου. Τελικα ειναι 3λεπτος ο ελαχιστος χρονος κλησης η οχι; Δεν εχει να κανει με το αν συμφερει η οχι που συμφερει οπως και να χει καποιο που κανει κλησεις αλλα αν ηταν με δευτερολεπτο οπως τα αλλα πακετα θα εσκιζε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Για καποιο ανεξηγητο λογο ενω ειχα 5,5€ στον λογαριασμο μου, τωρα μου λεει οτι εχω 1,5€ Να διευκρινισω οτι την καρτα Q την εχω σε ενα κινητο Νοκια 6ετιας τουλαχιστον, το οποιο το χρησιμοποιω μονο σαν ξυπνητηρι το πρωι και μετα το κλεινω. Γενικα το κινητο δν παραμενει ανοιχτο για πανω απο 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ την ημερα (μεχρι να κλεισω το ξυπνητηρι). Δεν χρησιμοποιω καθολου το νουμερο Q απο τοτε που εληξε η προσφορα με τα 1 γιγα το μηνα για 8 μηνες με 8€. Που μπορω να απευθυνθω για παραπονα μηπως και μου πιστωσουν τα χρηματα? Εχει στο facebook πχ τιποτα ή μονο στην εξυπηρετηση πελατων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 στειλε στην σελίδα στο φβ. απαντανε. εγω εκει τους τα "ψαλω" Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Για καποιο ανεξηγητο λογο ενω ειχα 5,5€ στον λογαριασμο μου, τωρα μου λεει οτι εχω 1,5€ Να διευκρινισω οτι την καρτα Q την εχω σε ενα κινητο Νοκια 6ετιας τουλαχιστον, το οποιο το χρησιμοποιω μονο σαν ξυπνητηρι το πρωι και μετα το κλεινω. Γενικα το κινητο δν παραμενει ανοιχτο για πανω απο 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ την ημερα (μεχρι να κλεισω το ξυπνητηρι). Δεν χρησιμοποιω καθολου το νουμερο Q απο τοτε που εληξε η προσφορα με τα 1 γιγα το μηνα για 8 μηνες με 8€. Που μπορω να απευθυνθω για παραπονα μηπως και μου πιστωσουν τα χρηματα? Εχει στο facebook πχ τιποτα ή μονο στην εξυπηρετηση πελατων; μπορεις να χρησιμοποιησεις και ανενεργη καρτα σιμ σε οποιαδήποτε συσκευη, αφου θελεις μονο να δουλευει η συσκευη ως ξυπνητηρι. Επισης, κερδίζεις μπαταρία εχοντας τη συσκευη σε flight mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Επίσης τα Nokia δε χρειάζονταν σιμ για να δουλέψουν , τουλάχιστον όσα θυμάμαι κι έχω ακόμη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) σημερα το ιδιο και σε μενα 4 ευρω εγιναν ξαφνικα μπονους...το εγραψα στο τσατ του myq και ιδου "Μετά από έλεγχο ,ενεργοποιήθηκε η προσφορά των 160 ΄στον λογαριασμό σας.Κάθε μήνα θα μπορείτε να λαμβάνετε 160' προς όλους με κόστος 4€ μέσω ενός καταστήματος με ανανέωση αξίας 5€.Το ποσό των 4,4€ δεν έχει χαθεί από το υπόλοιπο σας ,απλά είναι πλέον στην μορφή bonus με διάρκεια φυσικά 6 μήνες .Mπορείτε να το ελέγξετε μέσω δωρεάν κλήσης στο 1225 επιλογή 1 ." φυσικα ζητησα να απενεργοποιηθει η προσφορα και να επιστραφουν τα 4 στο κανονικο υπολοιπο Υ.Γ. το συγκεκριμενο νουμερο δεν το χρησιμοποιω και φυσικα η αυθαιρετη ενεργοποιηση με ενοχλει. Αν καποιος την εχει κρατησει αυτη την προσφορα,μπορει να γράψει αν λαμβάνει τα 160' με online ανανέωση αντι για το κατάστημα? Απλα σκεφτομαι επειδη ειναι η μονη περιπτωση για αυτοματη ενεργοποιηση πακετου,οτι θα συνεφερε να το χρησιμοποιησουν π.χ. οι γονείς μου που ειναι μεγάλοι σε ηλικία. Edited September 30, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Μολις εστειλα μηνυμα στο φβ και περιμενω να δω τι θα μου απαντησουν για τα 4€. Πολυ νταβατζιλικι παντως, με το ετσι θελω σου παιρνουν τα λεφτα. ΥΓ: Την καρτα σιμ την ειχα μεσα στο Νοκια μονο και μονο για να μην τη χασω, το ξερω οτι δουλευει και χωρις σιμ το ξυπνητηρι :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 τελευταία φορα που με πηραν με το ετσι θελω 1 ευρω για το ιντερνετ(ειχα κλειστά data) με το επέστρεψαν αρχικα ως μπόνους. επειτα τους εκανα παραπονα και επεστρεψαν ακομη ενα ευρω στο κανονικο υπολοιπο ;) δε πηραν πίσω το μπόνους (φυσικα το "εφαγα" σχεδον αμεσως) οποιος εχει παρόμοιο θεμα, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΊΛΕΙ ΆΜΕΣΑ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Πρόσφατα, "έπαθα" το εξής. Είχα υπόλοιπο, περίπου 2,50€ και είχα ενεργοποιημένα δύο πακέτα για MB και το economy talk. Όλα ωραία μέχρι εδώ; Μετά από λίγα λεπτά browsing, ξαφνικά το υπόλοιπο έπεσε στο 0,30€. Εννοείται πως δεν είχα ξεπεράσει το όριο του πακέτου μου. Να φανταστώ, αντί να τραβήξει MB από τα ενεργοποιημένα πακέτα μου, τράβηξε από το υπόλοιπο, έτσι δεν είναι; Επίσης, σήμερα δοκίμασα να κάνω μία κλήση, και την πρώτη φορά, μου είπε ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η κλήση μου επειδή έχω χαμηλό υπόλοιπο, κάτι το οποίο ναι μεν ισχύει, αλλά έχω πακέτο και για κλήσεις (το economy talk όπως έγραψα στην αρχή) το οποίο λήγει σε 20 μέρες. Τι παίζει λοιπόν; Έστειλα ήδη μήνυμα στη σελίδα τους στο Facebook και περιμένω απάντηση. Τυχαίνουν συχνά κάτι τέτοια ή απλά έτυχε να γίνει κάποιο "μπέρδεμα" στα συστήματα τους; Και κάτι ακόμα. Είχα Vodafone, και ήρθα στην Q μέσω φορητότητας. Τώρα, μπορώ να πάω σε Cosmote ή Wind, κρατώντας τον ίδιο αριθμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 θα τραβουσε 1.01€ για το ιντερνετ. εσενα λειπουν 2,2€, αρα ειναι κατι αλλο οταν εχεις υπολοιπο ισο ή κατω απο 0.50€ παντα λεει το ηχητικο μηνυμα. εχεις δεν εχεις πακετο ενεργοποιημενο. ναι μπορεις να πας οπου θες, με φορητοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 επειδή τωρα ειμαι σε cu και λογω των τελευταιων ανατιμήσεων σκεφτομαι να μεταφέρω το νουμερό μου στην q ηθελα να ρωτήσω απο καλυψη πώς τα παει; Μηπως ειναι προτιμοτερο για διαφορους λογους το αδελφάκι free to go; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts