Jump to content

Samsung GT-i8510 INNOV8

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μη παιδευεστε αν ειναι 1 η 2 τα ledακια γιατι και κανενα να ηταν σχεδον το ιδιο κανει!!

Αν ενδιαφερεσθε για φωτογραφια και να εχετε πραγματικο φως (μεσα βεβαιως στις δυνατοτητες των υπαρχωντoν κινητων) το βραδυ ξεχαστε και τα inov,G800,810και το Renouar με τα ψευτο xenon και παρτε 1 απ τα 3 κατα σειρα...

C905

N82

K850

:)

Ν82 μακραν καλυτερο για βραδυνη ληψη, τα αλλα επονται.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια μη παιδευεστε αν ειναι 1 η 2 τα ledακια γιατι και κανενα να ηταν σχεδον το ιδιο κανει!!

Αν ενδιαφερεσθε για φωτογραφια και να εχετε πραγματικο φως (μεσα βεβαιως στις δυνατοτητες των υπαρχωντoν κινητων) το βραδυ ξεχαστε και τα inov,G800,810και το Renouar με τα ψευτο xenon και παρτε 1 απ τα 3 κατα σειρα...

C905

N82

K850

:)

ενδιαφερομαι για ενα κινητο που να τα κανει ολλα κ πιστευω πως αυτο ειναι το innov κ το περιμενω για να το τσιμπησω...απο εκει κ περα το θεμα φωτογραφιας το βραδυ δεν με πολυαπασχολει πλεον γιατι αγορασα ψιφιακη κ κανενα μα κανενα κινητο δεν φτανει τις επιδοσεις μιας ψιφιακης....κ τελος εχω πιστει οτι το innov στο φως ημερας βγαζει καλυτερες φωτο απο τα τρεια κινητα που ποσταρες.

προσωπικη μου γνωμη παντα... :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ν82 μακραν καλυτερο για βραδυνη ληψη, τα αλλα επονται.

Τα ειχες και τα 3??:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

ενδιαφερομαι για ενα κινητο που να τα κανει ολλα κ πιστευω πως αυτο ειναι το innov κ το περιμενω για να το τσιμπησω...απο εκει κ περα το θεμα φωτογραφιας το βραδυ δεν με πολυαπασχολει πλεον γιατι αγορασα ψιφιακη κ κανενα μα κανενα κινητο δεν φτανει τις επιδοσεις μιας ψιφιακης....κ τελος εχω πιστει οτι το innov στο φως ημερας βγαζει καλυτερες φωτο απο τα τρεια κινητα που ποσταρες.

προσωπικη μου γνωμη παντα... :)

Μιλησα για μερα βραδυ!

Αφου πηρες ψηφιακη τι ασχολεισε με φωτοκινητα και πιο βγαζει καλυτερες φωτο??

Παντως εκανες τη καλυτερη κινηση η οποια ομως εχει 1 και μοναδικο προβλημα...αν θες φωτο..πρεπει να την εχεις ΠΑΝΤΑ μαζι σου!!:D

Παντα φιλικα Μανος

Μιλησα για μερα βραδυ!

Αφου πηρες ψηφιακη τι ασχολεισε με φωτοκινητα και πιο βγαζει καλυτερες φωτο??

Παντως εκανες τη καλυτερη κινηση η οποια ομως εχει 1 και μοναδικο προβλημα...αν θες φωτο..πρεπει να την εχεις ΠΑΝΤΑ μαζι σου!!:D

μα δεν ειπα οτι ενδιαφερομαι για ενα φωτοκινητο...ειπα οτι θελω ενα κινητο που να τα κανει ολλα...τωρα αν το innov υστερει σε βραδινες φωτο ενταξει δεν μπορουμε να τα θελουμε ολλα....οσο για την ψιφιακη νανε καλα η κοπελια γιατι αυτη θα την κουβαλαει :D

EDIT:Αξιότιμε κε

Σχετικά με το ερώτημα σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι :

Δεν έχουμε ακόμα καμία ενημέρωση για το προϊόν που σας ενδιαφέρει.

Ευχαριστούμε για την προτίμηση.

απαντηση σε mail που εστειλα στο πλαισιο σχετικα με το innov

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Τα ειχες και τα 3??:)

εχω τωρα το ν82, ειχα το κ850 για 6 μηνες και το εδωσα.

το c905 το δουλεψα λιγο στο πλαισιο να δω τι κανει. το φλας του ειναι πολυ πιο αδυναμο απο του ν82. σαφεστατα καλυτερο απο του κ850.

εχω τωρα το ν82, ειχα το κ850 για 6 μηνες και το εδωσα.

το c905 το δουλεψα λιγο στο πλαισιο να δω τι κανει. το φλας του ειναι πολυ πιο αδυναμο απο του ν82. σαφεστατα καλυτερο απο του κ850.

Λοιπον επειδη τα ειχα και τα 3 (τωρα μονο το 905) να σου πω οτι κανεις λαθος.

Το 905 ειναι καλυτερο

Το Ν82 επετε

Και το Κ850 ειναι ΠΟΛΥ κοντα του και τη μερα και στα νυχτερινα με μονη προυποθεση να συγχρονιζει το φλας του και να μη πεσεις σε ελλατωματικη συσκευη οπως εγω στο 1ο που ειχα!!

Επεισεις διαφωνο με το ποσο ολοκληρωμενη γνωμη μπορεις να εχεις με τη μια ματια που του εριξες(δουλεψα λιγο στο πλαισιο να δω τι κανει).

Πιστεψε με πιο πολυ σε μπερδευει παρα σε βοηθαει αυτη η μια ματια.

Ενα παραδειγμα το TC και το HD που εχω ειδικα το 1ο οταν το δουλεψα απο περιεργια σε καταστημα στο Mall ΔΕ μου αρεσε καθολου,και ουτε επιασα το 10% των δυνατοτητων του δικου μου με τα διαφορα tweeks και τα προγραμματα που του εχω πανω!

Αν ΔΕΝ ειχα εμπειρια και ΔΕΝ ηξερα τι κανει το συγκεκριμενο τηλεφωνο θα μιλουσα για 1 μετριοτητα!!

Για αυτο κλεινοντας πιστευω μονο οταν τα εχουμε στα χερια μας δικα μας η για πολυημερη δοκιμη τοτε και μονο τοτε μπορουμε να βγαλουμε καποια ποιο ασφαλη συμπερασματα και με τη προυποθεση οτι εχουμε πεσει σε ΜΗ προβληματικη συσκευη!!:)

Φιλικα Μανος Χαλκιδα:D

Παντα φιλικα Μανος

ναι και μαλλον ολοι οι παραπανω εισαστε λιγο offtopic γιατι εδω δεν κανουμε συγκριση μεταξυ N82,c905 και αλλα παρεμφερη!

το θεμα ειναι οτι σαν κινητο το innov8 τα κανει ολα και με πολυ καλα αποτελεσματα!μπορει να μην εχει τις επιλογες που εχει το c905 στις φωτογραφιες,ή να μην εχει το xenon flash του n82,αλλα σαν συνολο απλα τα σπαει....το εχω εναμιση μηνα το κινητο και δεν εχω σχεδον κανενα παραπονο!το "σχεδον"ειναι μονο και μονο σαν support σε updates απο την samsung(οχι οτι εχω καποιο προβλημα με κολληματα ή καποια αλλα bugs,απλα θα ηθελα να εχει full support οπως αρμοζει σε καποιο s60 κινητο)....

και το gps του ειναι πανγρηγορο,το μενου το ιδιο,μουσικη απιστευτη,εργονομια και ποιοτητα κατασκευης απλα δεν υπαρχει....

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

ναι και μαλλον ολοι οι παραπανω εισαστε λιγο offtopic γιατι εδω δεν κανουμε συγκριση μεταξυ N82,c905 και αλλα παρεμφερη!

το θεμα ειναι οτι σαν κινητο το innov8 τα κανει ολα και με πολυ καλα αποτελεσματα!μπορει να μην εχει τις επιλογες που εχει το c905 στις φωτογραφιες,ή να μην εχει το xenon flash του n82,αλλα σαν συνολο απλα τα σπαει....το εχω εναμιση μηνα το κινητο και δεν εχω σχεδον κανενα παραπονο!το "σχεδον"ειναι μονο και μονο σαν support σε updates απο την samsung(οχι οτι εχω καποιο προβλημα με κολληματα ή καποια αλλα bugs,απλα θα ηθελα να εχει full support οπως αρμοζει σε καποιο s60 κινητο)....

και το gps του ειναι πανγρηγορο,το μενου το ιδιο,μουσικη απιστευτη,εργονομια και ποιοτητα κατασκευης απλα δεν υπαρχει....

μ'εφτιαξες την διαθεση φιλε μου :) για τους λογους που ανεφερες αλλα κ για αλλους το innov θα ειναι το επομενο κινητο μου κ περιμενω πως κ πως να το φερει το πλαισιο :D οσο για την καμερα του εμενα με εχει πεισει οτι ειναι οτι καλυτερο στο φως ημερας κ τα αλλα ακολουθουν....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ρε αδέρφια, βοηθάτε έναν χριστιανό...

Δεν μπορώ με τίποτα να σετάρω το access point της Wind για το Internet (gint.b-online.gr) στο Innov8. To συγκεκριμένο access point μου δούλευε πάντα άψογα σε Sony Ericcson, Nokia, Iphone κλπ. Εδώ απλά αρνείται. Καμια συμβουλή, γνώμη, πρόταση?

επιτέλους έσκασε μύτη το μαμημενο στον κατάλογο του πλαισίου...άρα από ήμερα σε μέρα θα είναι διαθέσιμο :D

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?x=20&Manufacturer=Samsung&category=69978004&catalog=22

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Το έχω δει στο ΠΛΑΙΣΙΟ εδώ και μια εβδομάδα, και η απάντησή τους είναι οτι θα έρθει μέσα στο μήνα. Όταν τους είπα οτι είναι στον κατάλογο, πως δεν το πουλάνε;... Μου απάντησαν "μπορείτε να προπαραγγείλετε".... Τι να τους πεις τώρα... :X
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Το έχω δει στο ΠΛΑΙΣΙΟ εδώ και μια εβδομάδα, και η απάντησή τους είναι οτι θα έρθει μέσα στο μήνα. Όταν τους είπα οτι είναι στον κατάλογο, πως δεν το πουλάνε;... Μου απάντησαν "μπορείτε να προπαραγγείλετε".... Τι να τους πεις τώρα... :X

οταν λες οτι το εχεις δει ενοεις σε καταστημα η σε καταλογο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Αναφέρομαι στο ποστ σου για τον κατάλογο.

στον καταλογο νοεμβριου ξερω οτι υπηρχε...εγω στο ποστ αναφερομαι στον κατολογο του site...μεχρι κ εχθες δεν υπηρχε σημερα που μπηκα το βαλανε στα 639 οσα δλδ ελεγε κ στο καταλογο νοεμβριου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Καλή η τιμούλα για αρχή. Άντε να δούμε, θα το φέρουν σύντομα ή θα μείνει απλά στον κατάλογο; :D

Λοιπον επειδη τα ειχα και τα 3 (τωρα μονο το 905) να σου πω οτι κανεις λαθος.

Το 905 ειναι καλυτερο

Το Ν82 επετε

Και το Κ850 ειναι ΠΟΛΥ κοντα του και τη μερα και στα νυχτερινα με μονη προυποθεση να συγχρονιζει το φλας του και να μη πεσεις σε ελλατωματικη συσκευη οπως εγω στο 1ο που ειχα!!

Επεισεις διαφωνο με το ποσο ολοκληρωμενη γνωμη μπορεις να εχεις με τη μια ματια που του εριξες(δουλεψα λιγο στο πλαισιο να δω τι κανει).

Πιστεψε με πιο πολυ σε μπερδευει παρα σε βοηθαει αυτη η μια ματια.

Φιλικα Μανος Χαλκιδα:D

συμφωνω Μανο οτι δεν εχω το c905 , και η δοκιμη ηταν μικρη. το ειπα αυτο και οτι απο οτι ειδα το φλας του ειναι πιο αδυναμο απο του ν82.

το κ850 ειναι πολυ πισω στις βραδυνες ληψεις. δεν συχρονιζει καλα. δεν μπορουσε να βγαλει καλη φωτο το βραδυ , και ειδικα σε σχεση με το νοκια.

Επιτέλους αυτη την βδομάδα ΘA TO πιάσουμε ελληνικότατο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλή η τιμούλα για αρχή. Άντε να δούμε, θα το φέρουν σύντομα ή θα μείνει απλά στον κατάλογο; :D

Πάντως το καλή είναι σχετικό αν λάβουμε υπόψιν ότι σε site του εξωτερικού έχει γύρω στα 600 το 8άρι.

Χαιρετώ & γω το forum.Μετα από αρκετές Νοκια συσκευές αποφάσισα να πάρω το INNV8, δυσαρεστημένος από την ποιότητα κατασκευής ορισμένων απ'αυτών..

Πρώτες εντυπώσεις ενθουσιασμένος από όλα (ποιότητα κατασκευής.slider, φοβερό ηχείο, όλα τα themes λειτουργούν, κάποιες εφαρμογές που εγκατέστησα ΟΚ, ηχείο αρκετά δυνατό & ποιοτικό, μέχρι στιγμής όλα ΟΚ.

Δύο θέματα μόνο έχω εντοπίσει :

1.Δεν μπορούμε να αλλάξουμε fonts (δεν λειτουργεί ο τόπος αλλαγής όπως στα NOKIA-E/resource/fonts- οπου Ε/ η memory card).

2.Aν χρειαστεί , υπάρχει δυσκολία στην αναβάθμιση (έχω αγγλική version), και γενικά δεν φαίνεται να είναι "'έτοιμο" ,κανένα site επίσημο.

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Σ΄ευχαριστώ "mirrorofsorrow", το εψαξα κι εγώ στην OMNITECH και δεν τίθεται θέμα αναβάθμισης από την εδώ αντιπροσωπεία.Αρα μονο μέσω Ιnternet και ότι συνεπάγεται αυτό..Ειναι λίγο μπερδεμένο το θέμα με τις version του τηλεφώνου.

Η δική μου ας πούμε ειναι η Ι8510ΧΧΗΗa(γερμανική απ'ότι έχω ψάξει), άλλοι έχουν Ι8510ΧΧΗ1 ,2 ,3 κλπ.Θα δούμε, αναμονή

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

το αγορασα το πρωι απο το πλαισιο. ειναι παρα πολυ καλο.μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να βαλω το garmin και αν ειναι η ιδια μεθοδος που μπαινει και στα νοκια

το αγορασα το πρωι απο το πλαισιο. ειναι παρα πολυ καλο.μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να βαλω το garmin και αν ειναι η ιδια μεθοδος που μπαινει και στα νοκια

φιλε μου αποτι ξερω ειναι ιδια η διαδικασια οπως στα νοκια

πες λιγο γενικες εντυπωσεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

καλοριζικο, περιμενουμε εντυπωσεις.

• The title was changed to Samsung GT-i8510 INNOV8