Jump to content

Samsung GT-i8510 INNOV8

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

over the air δεν γινεται! καταλαβαμε τωρα?:p

Οπότε, δεν υπαρχει λογος και να γινουμε πελατες της εν λογω εταιρειας...!!!:lol::lol::lol:

Ακου για αναβαθμιση πρεπει να παω στον Φουρλη..!!!:lol::lol:

Στο βιλαμπαχο ακομα τριβουνε...

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν εχει ελληνικα σιγουρα? και εγω το κοιταγα να το φερω απο αγγλια και υπολογιζα οτι εχει ελληνικά. οτι εχω φερει απο εξωτερικο (κ800, κ850, lg viewty) ειχαν ολα.

Το εχω εγω φιλε μου..Δεν εχει Ελληνικα ουτε σαν γλωσσα στο μενου ουτε στα μηνυματα δυστυχως...

Το εχω εγω φιλε μου..Δεν εχει Ελληνικα ουτε σαν γλωσσα στο μενου ουτε στα μηνυματα δυστυχως...

ωχ, και το σκεφτομουνα να το παρω, ειμαι μεταξυ αυτου και του ομνια.

μαλλον παω για ομνια.

ωχ, και το σκεφτομουνα να το παρω, ειμαι μεταξυ αυτου και του ομνια.

μαλλον παω για ομνια.

Οπως και αυτο με τις αναβαθμισεις ειναι ενα θεμα....Παρολα αυτα το κινητο ειναι πολυ δυνατο....Με ελλατωμα την μπαταρια παρολα τα 1200 mA...:mad:

λοιπον ευτυχης κατοχος και εγω του innov8 απο σημερα!το κινητο ειναι παααααρα πολυ καλο,εχουν κανει φοβερη δουλεια οι κορεατες με symbian!παρα πολυ γρηγορο παρολο που το εχω φορτωσει 4gb δεδομενων,το autorotation παρα πολυ βολικο και γρηγοροτατο,επεισης και η πλοηγηση ειναι πολυ καλη!οι φωτος πολυ καλες και με παρα πολλες επιλογες,αλλα περιμενω να τραβηξω αρκετες ωστε να βγαλω πιο ασφαλη συμπερεσματα!

γενικα ειναι n95/n96 killer!και ειμαι και nokiakias πανω απο 10χρονια και μπορω να παραδεχτω οτι εκαναν τρομερη δουλεια!

περιμενω μονο να βγουν τα ελληνικα και να δω τι παιζει με την μπαταρια μετα απο 5-6 πληρης φορτισεις!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

τι να το κανω το γρηγορο symbian και τις καλες φωτο πως λες,αν δεν υποστηριζει καν Εληνικα,και ουτε αναβαθμιση μπορεις να του κανεις??για τοσο ακριβο κινητο,απλως απαραδεκτες παραλειψεις...

Το πρόβλημα των ελληνικών το βιώνουν αυτοί που βιάζονται να το αποχτήσουν. Οι συσκευές που θα έρθουν στην ελληνική αγορά απο την Samsung, θα έχουν κανονικά την ελληνική γλώσσα.

Όσον αφορά το θέμα της αναβάθμισης, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Τουλάχιστον, με την έλευση του symbian 9.3 θα έπρεπε να το προσθέουν σαν δυνατότητα. Τα αντίστοιχα nokia series 60 δεν αναβαθμίζονται απλά με το software updater αλλά και μέσα απο το ίδιο το κινητό, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με υπολογιστή.

Θα ανεβάσει κανένας κάτοχος κανένα βιντεάκι να δούμε ποιότητα λήψης; Ποιά θέματα έχει προεγκατεστημένα; Ηχητικά θέματα έχει (Ν78, Ν85) ή τα έχουν αφαιρέσει όπως στο Ν96;

καλημερα σε ολους , ειμαι πολυ φρεσκος στην παρεα σας αλλα εχω ειδη κολησει :)

τον νοεμβρη βγαινει η επιδοτησουλα μου και ειδη σκεφτομαι ποιο κινητο θα παρω , μεχρι πριν λιγο ημουν υπερ του c905 λογο της φωτογραφικής αλλα τωρα μαλλον γερνω υπερ του samsung . Τελικα ειναι απο πλαστικο η μεταλλο και στις φωτογραφιες υπολειπετε του c905 ??

Και μηπως ξερετε ρε παιδια ποτε φτανει ελλαδα και σε ποια τιμη ?? :worry:

:X

Χθες το βραδυ η ωρα 11 μολις το κινητο ειχε ολοκληρωσει την πληρη φορτιση του και το εβγαλα απο την πριζα. Απο τοτε εστειλα 2 μηνυματα και δεν το ξαναπειραξα.Το αφησα ανοιχτο το βραδυ και το πρωι η ωρα 10 ξυπναω και βλεπω να ειναι η μπαταρια στα 2/7.οκ λεω παμε επιτοπου στο καταστημα.Λογο μιας ασφαλειας κιολας που εχω κανει για το κινητο μου εδωσαν καινουριο.Εγω βεβαια και με μια νεα μπαταρια κυριλε θα ημουν:p.Απλα ρε παιδια αυτο που θελω να ρωτησω σχετικα με την μπαταρια, ειναι αν θα πρεπει να το αποφορτισω εντελως και να το βαλω κανα 8ωρο να φορτιζει ή αν θα πρεπει να το βαλω να φορτιζει οπως ειναι εστω και με το αρχικο φορτιο που περιεχει...Ακομα τοχω σφραγισμενο

Χθες το βραδυ η ωρα 11 μολις το κινητο ειχε ολοκληρωσει την πληρη φορτιση του και το εβγαλα απο την πριζα. Απο τοτε εστειλα 2 μηνυματα και δεν το ξαναπειραξα.Το αφησα ανοιχτο το βραδυ και το πρωι η ωρα 10 ξυπναω και βλεπω να ειναι η μπαταρια στα 2/7.οκ λεω παμε επιτοπου στο καταστημα.Λογο μιας ασφαλειας κιολας που εχω κανει για το κινητο μου εδωσαν καινουριο.Εγω βεβαια και με μια νεα μπαταρια κυριλε θα ημουν:p.Απλα ρε παιδια αυτο που θελω να ρωτησω σχετικα με την μπαταρια, ειναι αν θα πρεπει να το αποφορτισω εντελως και να το βαλω κανα 8ωρο να φορτιζει ή αν θα πρεπει να το βαλω να φορτιζει οπως ειναι εστω και με το αρχικο φορτιο που περιεχει...Ακομα τοχω σφραγισμενο

Εξαντλησε το φορτιο που εχει τωρα και μετα βαλτο να φορτισει:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

ξερει καποιος ποσο θα κανει κ ποτε θα ερθει ελλαδα?

Λογικα 600-650 θα ξεκινησει να πωλειται.Τωρα το ποτε θαρθει εγω πιστευω χωρις να ξερω κατι συγκεκριμενο μεσα στο Νοεμβριο

ειναι ντροπη παντωs καποιοι με τιs δηθεν"υπερσυσκευεs ν96 και ν85"που ειναι για το καλαθι των αχρηστων να προσπαθουν να μειωσουν την αξια του ν95 8g και τηs samsung-innov8.:D

ξερει καποιος ποσο θα κανει κ ποτε θα ερθει ελλαδα?

http://www.skroutz.gr/s/56022/Samsung-i8510-INNOV8-8GB.html?keyphrase=samsung+i8510

καλα μην τρελαινεστε καποιοι.....οκ ηξερα οτι θα παρω ενα ακριβο κινητο χωρις ελληνικα και απλα θα περιμενω να γινει αναβαθμιση...δηλαδη τοσοι που πηραν το iphone απο την vodafone τον αυγουστο και βγηκαν τα ελληνικα πριν λιγο καιρο ηταν ολοι τους βλακες???ετσι κι αλλιως εχω ολες μου τις επαφες στα αγγλικα και γραφω greeklish κατα κυριο λογο αρα No problem...το οτι ακομη δεν εχει αναβαθμισεις over the air ειναι ενα θεμα,αν και πιστευω οτι θα το λυσουν και αυτο το προβλημα γιατι δεν πιστευω οτι οι τυποι στην samsung να θελουν να αφησουν την"ναυρχιδα"τους να "βυθιστει"!

με την μπαταρια ακομη δεν μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα γιατι ακομη δεν εχει κανει τις προβλεπομενες φορτισεις-αποφορτισεις ωστε να εχει "Στρωσει"!αν και πιστευω σε μελλοντικες εκδοσεις του λογισμικου θα εχουν κανει τις απαραιτητες διορθωσεις και θα κανει καλυτερη διανομη ενεργειας(μη ξεχναμε ποσες εκδοσεις επρεπε να βγουν για το n95 μεχρι να μπορει καποιος να χρησιμοποιει το κινητο παραπανω απο μια μερα χωρις φορτιση ετσι???)

κατα τα αλλα,το κινητο ειναι πανγρηγορο φιλε που λες οτι δε σε νοιαζει αν ειναι γρηγορο,γιατι αν δεις το σημερινο "μεγαθηριο"n96 ειναι σαν κοντρα μεταξυ ferrari και yugo zastava!!!επεισης

βγαζει απιστευτες φωτος και οταν θα εχω περισσοτερο χρονο θα δημοσιευσω καποιες συγκριτικα με το n95-8gb/n96 και το innov8 αλλα και βιντεο αντιστοιχα!

μπορω να πω οτι ειναι μεχρις στιγμης εξαιρετικο και δε μου εχει κολησει ουτε μια φορα!!!

υ.γ ενας αρρωστημενος nokiakias

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

Εγω προσωπικα δεν νομιζω στην αναβαθμιση over the air να δωσουν λυση...Για τα Ελληνικα ολο και καποια στιγμη θα το εξελληνισουμε:p.Οσο για την μπαταρια σημερα που πηρα το καινουριο ηδη δειχνει πολυ καλυτερη...Αλλα ακομα θελω κιεγω μερικες μερες να το δουλεψω..

καλα μην τρελαινεστε καποιοι.....οκ ηξερα οτι θα παρω ενα ακριβο κινητο χωρις ελληνικα και απλα θα περιμενω να γινει αναβαθμιση...δηλαδη τοσοι που πηραν το iphone απο την vodafone τον αυγουστο και βγηκαν τα ελληνικα πριν λιγο καιρο ηταν ολοι τους βλακες???ετσι κι αλλιως εχω ολες μου τις επαφες στα αγγλικα και γραφω greeklish κατα κυριο λογο αρα No problem...το οτι ακομη δεν εχει αναβαθμισεις over the air ειναι ενα θεμα,αν και πιστευω οτι θα το λυσουν και αυτο το προβλημα γιατι δεν πιστευω οτι οι τυποι στην samsung να θελουν να αφησουν την"ναυρχιδα"τους να "βυθιστει"!

με την μπαταρια ακομη δεν μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα γιατι ακομη δεν εχει κανει τις προβλεπομενες φορτισεις-αποφορτισεις ωστε να εχει "Στρωσει"!αν και πιστευω σε μελλοντικες εκδοσεις του λογισμικου θα εχουν κανει τις απαραιτητες διορθωσεις και θα κανει καλυτερη διανομη ενεργειας(μη ξεχναμε ποσες εκδοσεις επρεπε να βγουν για το n95 μεχρι να μπορει καποιος να χρησιμοποιει το κινητο παραπανω απο μια μερα χωρις φορτιση ετσι???)

κατα τα αλλα,το κινητο ειναι πανγρηγορο φιλε που λες οτι δε σε νοιαζει αν ειναι γρηγορο,γιατι αν δεις το σημερινο "μεγαθηριο"n96 ειναι σαν κοντρα μεταξυ ferrari και yugo zastava!!!επεισης

βγαζει απιστευτες φωτος και οταν θα εχω περισσοτερο χρονο θα δημοσιευσω καποιες συγκριτικα με το n95-8gb/n96 και το innov8 αλλα και βιντεο αντιστοιχα!

μπορω να πω οτι ειναι μεχρις στιγμης εξαιρετικο και δε μου εχει κολησει ουτε μια φορα!!!

υ.γ ενας αρρωστημενος nokiakias

αγορι μου κανε την δουλεια σου.εχειs κανει μια πολυ καλη επιλογη;)

Το θέμα είναι οτι όταν βγουν τα ελληνικά, θα πρέπει να πληρώσετε σε κάποιο κατάστημα για να περαστούν. Κάτι αδικαιολόγητο. Εκτός βέβαια αν βρεθεί κάποιος εναλλακτικός τρόπος.

Όσον αφορά την μπαταρία του, τις πρώτες φορές, είναι καλό να το αφήνετε να ξεφορτιστεί αλλά όχι να κλείνει απο μπαταρία. Μετά απο τις πρώτες ειδοποιήσεις να το βάζετε για φόρτιση μεχρι την στιγμή που θα δείξει οτι έχει ολοκληρωθεί. Το 8ωρο είναι περιττό.

Katarxin signwmi gia ta greeklish alla grafw mesa apo to Uni afti tin stigmi kai den exei ellinika edw to keybord.Apla ithela na sas pw oti epaiza ligo me to kinhto kai patisa gia plaka *#0000# na dw an tha vgalei kati kai opws kai sta nokia edeixne ekdosi logismikou kai kapoies alles plirofories.Ekei poy thelw na katalixw einai oti eixe epilogi gia check for updates arkei na ftiaxeis ena server profile...

Katarxin signwmi gia ta greeklish alla grafw mesa apo to Uni afti tin stigmi kai den exei ellinika edw to keybord.Apla ithela na sas pw oti epaiza ligo me to kinhto kai patisa gia plaka *#0000# na dw an tha vgalei kati kai opws kai sta nokia edeixne ekdosi logismikou kai kapoies alles plirofories.Ekei poy thelw na katalixw einai oti eixe epilogi gia check for updates arkei na ftiaxeis ena server profile...

εχειs μπει στο site τηs samsung να δειs εαν εχουν φτιαξει σελιδα υποστιριξηs?

εχειs μπει στο site τηs samsung να δειs εαν εχουν φτιαξει σελιδα υποστιριξηs?

Για υποστηριξη αναβαθμισης δεν βρηκα κατι στην σελιδα της samsung

Ερωτηση προς τους εχοντες.

Ποσο σας κραταει η μπαταρια?

Εχω το Ν95 -2 και μου κραταει 4 ημερες με φωτεινοτητα στο τερμα,εχω και ενα Ν96 το οποιο δεν εχω ανοιξει ακομα μονο και μονο επειδη η μπαταρια του δεν κραταει τοσο οσο του Ν95-2.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Ε,εχω δει σε φιλους.

Δεν τους κραταει οσο το Ν95 που εχω,το οποιο πραγματικα με εχει εντυπωσιασει.

Εγω το κινητο το πειραζω συνεχεια,πχ το Ν82 σε εμενα κρατουσε με το ζορι δυο μερες με την φωτεινοτητα στη μεση.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Μετα την αλλαγη του πρωτου innov8 που τελικα ειχε προβλημα η μπαταρια, το καινουριο που μου δωσανε διανυει την τριτη μερα του σημερα και εχει ακομα 4 βελακια μπαταρια.Του εχω κανει μονο μια φορτιση προς το παρον.Του κανω μια μετρια χρηση και το βραδυ σβηνει για 7 ωρες περιπου

• The title was changed to Samsung GT-i8510 INNOV8