nikaki71 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Ο κωδικος του τηλεφωνου για επαναφορα εργ.ρυθμισεων ποιος ειναι?Ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Ο κωδικος του τηλεφωνου για επαναφορα εργ.ρυθμισεων ποιος ειναι?Ευχαριστω Για δοκιμασε 8 μηδενικα: 00000000 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANTHIRAS_3 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 παιδια γεια σας δεν ξερω πως να μπω στο intrenet με wi-fi μπωρειτε να με βοηθησετε? thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulis Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Καλημέρα σας υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για net monitor και γενικότερα για να βλέπω το δίκτυο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Χρησιμοποίησε το θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1, v9.2, v9.3 για οποιαδήποτε απορία που αφορά εφαρμογές σε συσκευές 3rd edition. Επίσης, χρησιμοποίησε την αναζήτηση στο ίδιο θέμα αλλά και στο Μέρος Ι αφού πάντοτε υπάρχει η πιθανότητα να έχει ήδη απαντηθεί το ερώτημά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 κατω απο τις γραμμουλες που δειχνουν ποσο πιανει η συνδεση εχει μονιμα κατι διακεκομενες γραμμουλες και το γραμμα Ε.τι σημαινει αυτο και πως βγαινει απο κει? μηπως ειναι στο ιντερνερ και δν το χω καταλαβει? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 κατω απο τις γραμμουλες που δειχνουν ποσο πιανει η συνδεση εχει μονιμα κατι διακεκομενες γραμμουλες και το γραμμα Ε.τι σημαινει αυτο και πως βγαινει απο κει? μηπως ειναι στο ιντερνερ και δν το χω καταλαβει? Άν και δεν έχω την συσκευή πλέον, απότι θυμάμαι πρέπει να πας στα Πακέτα Δεδομένων (δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι, μονίζω στις ρυθμίσεις δικτύου) και να αλλάξεις την ρύθμιση σε "όταν απαιτείται". Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 (edited) που ειναι αυτο? το ψαχνω αλλα δν μπορω να το βρω .. :( το βρηκα σευχαριστω πολυ :) Edited October 28, 2010 by Cavaradossi Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Μηπως ξερετε με ποιο συνδυασμο πληκτρων μπορουμε να κανουμε hard-reset και καθαρισμο του κινητου??Ευχαριστω:rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 για Hard reset *#7370# Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 ευχαριστω..και ο κωδικος που ζηταει ειναι 00000000??;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Ναι, ο κωδικός ασφαλείας είναι τα οκτώ μηδενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulis Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Παιδιά βοήθεια, μπήλα στο κρυφό μενού και κάτι πάτησα και τώρα μου βγάζει το εξής μύνημα "Ma,check FTM Mode" τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Παιδια βοηθεια...Το κινητο μου εχει γινει πολυ αργο και δεν με αφηνει ουτε επαναφορα ρυθμισεων να κανω!!Σερνεται κυριολεκτικα..Τι μπορω να κανω τωρα?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Παιδια βοηθεια...Το κινητο μου εχει γινει πολυ αργο και δεν με αφηνει ουτε επαναφορα ρυθμισεων να κανω!!Σερνεται κυριολεκτικα..Τι μπορω να κανω τωρα?? Hard reset πατώντας *#7370# Θα διαγραφούν όλα απο την συσκευή σου (επαφές, μηνύματα κτλ) οπότε πρέπει να έχεις backup. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulis Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Hard reset πατώντας *#7370# Θα διαγραφούν όλα απο την συσκευή σου (επαφές, μηνύματα κτλ) οπότε πρέπει να έχεις backup. Ok, μετά απο reset όλα καλά. Υπάρχει κάποια λίστα με το κρυφό μενού και οδηγίες σχετικά με αυτό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georg600 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το κινητό σχεδόν από τότε που βγήκε στην αγορά. Θέλω να ρωτήσω με την αναβάθμηση του λογισμικού του τι γίνεται; Η Samsung δεν θα βγάλει τίποτα; Έχω δει κατα καιρούς κάτι unofficial αναβαθμίσεις, αξίζει να το επιχειρήσω; για Ελληνική έκδοση υπάρχει κάτι; Η δικιά μου έκδοση: I8510XXHK1 με ημερομηνία 07/11/2008 προσαρμοσμένη έκδοση: I8510EURHK1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 ολα ωραια και καλα με το κινητο , αλλα εδω και λιγες μερες οταν παιρνω τηλεφωνο μου κανει ενα περιεργο θορυβο ! το κακο ειναι οτι μονο εγω καταλαβαινω τον θορυβο και οχι ο αλλος και τελικα δεν ακουω τι λενε ! σας εχει συμβει ; υπαρχει καποια αναβαθμιση ; αλλιως το παω για service ! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το κινητό σχεδόν από τότε που βγήκε στην αγορά. Θέλω να ρωτήσω με την αναβάθμηση του λογισμικού του τι γίνεται; Η Samsung δεν θα βγάλει τίποτα; Έχω δει κατα καιρούς κάτι unofficial αναβαθμίσεις, αξίζει να το επιχειρήσω; για Ελληνική έκδοση υπάρχει κάτι; Η δικιά μου έκδοση: I8510XXHK1 με ημερομηνία 07/11/2008 προσαρμοσμένη έκδοση: I8510EURHK1. Αυτό είναι το ένα και μοναδικό firmware που υποστηρίζει αλληνικά! Και φυσικά μην περιμένεις επόμενη αναβάθμιση...! :) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulis Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Καλημέρα, όταν βάζω το τηλ. σε umts δεν έχει σήμα και μου βγάζει limeted svc. Το ξέρει κάποιος; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Καλημέρα, όταν βάζω το τηλ. σε umts δεν έχει σήμα και μου βγάζει limeted svc. Το ξέρει κάποιος; Ευχαριστώ Παράξενο! Μήπως έχεις καμιά "αρχαία" SIM; :confused: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulis Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Παράξενο! Μήπως έχεις καμιά "αρχαία" SIM; :confused: Εχω SIM TIM λες να θέλει αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Εχω SIM TIM λες να θέλει αλλαγή; ΤΙΜ; Άρα είναι ελαφρώς παλία... Για δοκίμασε καμιά πιό καινούρια να δείς τί γίνεται... Έχω την εντύπωση οτι οι παλιές SIM δημιουργούσαν κάποια τέτοιου είδους προβλήματα... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulis Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 ΤΙΜ; Άρα είναι ελαφρώς παλία... Για δοκίμασε καμιά πιό καινούρια να δείς τί γίνεται... Έχω την εντύπωση οτι οι παλιές SIM δημιουργούσαν κάποια τέτοιου είδους προβλήματα... Έβαλα καινούργια κάρτα και το πρόβλημα παραμένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egsmshop Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το κινητό σχεδόν από τότε που βγήκε στην αγορά. Θέλω να ρωτήσω με την αναβάθμηση του λογισμικού του τι γίνεται; Η Samsung δεν θα βγάλει τίποτα; Έχω δει κατα καιρούς κάτι unofficial αναβαθμίσεις, αξίζει να το επιχειρήσω; για Ελληνική έκδοση υπάρχει κάτι; Η δικιά μου έκδοση: I8510XXHK1 με ημερομηνία 07/11/2008 προσαρμοσμένη έκδοση: I8510EURHK1. Υπάρχουν 2 firmware μέχρι τώρα . Ρίξε μια ματιά παρακάτω : PDA/CSC: I8510XXHK1/I8510EURHK1 PHONE: I8510XXHK1 GREECE (CYO EUR) PDA/CSC: I8510XXHK1/I8510CYOHK1 PHONE: I8510XXHK1 GREECE (CYO) Φιλικά Παράθεση Unlock All Mobile Phones , Modem . Repair Boot HTC , Samsung , LG ... Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα . Info msn : e-gsmshop@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts