Jump to content

Georg600

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Georg600

  1. Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση, όταν ακούμε μουσική από το κινητό μπορούμε να αλλάξουμε κομμάτι χωρίς να μπούμε στο μενού;
  2. Έχω 4.1.2. (Ρυθμίσεις -> Οθόνη κλειδώματος -> Επιλογές οθόνης κλειδώματος -> Συντομέυσεις).εκεί που σου είπε ο kyrillos13 Μπορείς να τις αλλάξεις.
  3. 4.1.2 και εδώ παιδιά. Μετά το update το τηλέφωνο έγινε αισθητά πιο αργό κρίμα.. και το νεράκι στο ξεκλείδωμα ήταν τόσο ωραίο, στο SIII το έχουν ακόμη.
  4. Τίποτα.. Ευχαριστώ πάντως. Με το που το άνοιξα για να δοκιμάσω κόλπο (πριν την δοκιμή) έδειχνε ότι είναι οκ ξεκινούσε να κάνει κλήση αλλά δεν έκανε παλμό.
  5. Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρέλαβα το συγκεκριμένο κινητό. Το πρόβλημα είναι ότι εκτός από μια κατά λάθος κλήση σε αριθμό για πληροφορίες, το τηλέφωνο δεν μπορεί να κάνει κλήσεις. Δίνει το μήνυμα: "Μη εγγεγραμένο στο δίκτυο". Αν πάω στις ρυθμήσεις -> πληροφορίες -> κατάσταση εκεί έχει. Κατάσταση υπηρεσίας: Εκτός λειτουργίας Κατάσταση δικτύου κινητ.. : Αποσυνδέθηκε Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές sim Καμιά ιδέα τι φταίει;
  6. Καλησπέρα σε όλους. Έχω το κινητό σχεδόν από τότε που βγήκε στην αγορά. Θέλω να ρωτήσω με την αναβάθμηση του λογισμικού του τι γίνεται; Η Samsung δεν θα βγάλει τίποτα; Έχω δει κατα καιρούς κάτι unofficial αναβαθμίσεις, αξίζει να το επιχειρήσω; για Ελληνική έκδοση υπάρχει κάτι; Η δικιά μου έκδοση: I8510XXHK1 με ημερομηνία 07/11/2008 προσαρμοσμένη έκδοση: I8510EURHK1.
  7. Καλησπερα παιδια. Ψαχνω εδω και 2 μερες στο internet για service manual απο honda astrea grand αλλα δεν βρηκα τιποτα. Το εχει κανεις σε ηλεκτρονικη μορφη? Εχω λυσει ολο το μηχανακι και θα μου χρειαστει στο δεσιμο..
  8. Γεια σας παιδια. Δεν εχει ουτε μια βδομαδα που πηρα το κινητο. Ειναι το προτο μου Symbian και εχω ενα προβλημα. Οταν παταω να ανοιξω την καμερα (ειτε απο το μενου ειτε απο το κουμπι) με μεταφερει στην "Εκθεση" οπου εχει καποια εργοστασιακα βιντεο. Το καλυμα της καμερας δεν ανοιγει!! Ενω χθες την ειχα ξαναδοκιμασει και δουλευε μια χαρα. Εχω αγχωθει πργματικα. Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων αλλα τιποτα.. Ξερει καποιος να με βοηθησει? PLEASE.... Ενταξει παιδια ηταν βλακωδες... Ξεχασα το διακοπτη που αλλαζει τη λειτουργεια.. Ελεος...
×
×
  • Create New...