dleyteris Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Κατι αλλο ...Εχει παρατηρησει καποιος εκει που πιανουμε το κινητο σαν να ξεβαφει...? Δηλαδη σε καποια σημεια που το πιανουμε πανω πανω αριστερα <πανω απο τα 8gb> εχει φυγει το μαυρο και φαινεται ασημι..οπως και πολυ λιγο διπλα στην υποδοχη της μνημης Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Κατι αλλο ...Εχει παρατηρησει καποιος εκει που πιανουμε το κινητο σαν να ξεβαφει...? Δηλαδη σε καποια σημεια που το πιανουμε πανω πανω αριστερα <πανω απο τα 8gb> εχει φυγει το μαυρο και φαινεται ασημι..οπως και πολυ λιγο διπλα στην υποδοχη της μνημης Έχουν αναφέρει άλλα δύο άτομα ότι τους ξεβάφει το κινητό αλλά δεν ξέρω σε ποιο σημείο και με τι χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Καλο θα ειναι να μας πει καποιος υπευθυνα τι παιζει με αυτο το patch.Να ξερουμε τι να κανουμε.Βοηθα τελικα στη μπαταρια η οχι?Λιγο πολυ ολοι θα θελαμε να βελτιωσουμε τη διαρκεια της μπαταριας μας οποτε θεωρω το θεμα σημαντικο..ευχαριστω. εγω φιλε μου οταν το εγκατεστησα δεν ειδα καμμια διαφορα η μπαταρια κρατουσε 1 μερα,μετα του εκανα ενα φορματ το ξαναεβαλα κ τωρα 1 βδομαδα του εχω κανει 1 φορτιση:D Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilissss Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Συμφωνω με το μελος polsta για την συμπεριφορα της μπαταριας πριν το patch, εχω το κινητο περιπου 2 μηνες και ειχα απογοητευθη με την μπαταρια αν και μεγαλης χωριτηκοτητας, υπηρχε φορα που μου κρατησε και 4 μερες και αλλη φορα ουτε 1 με λιγη χρηση. Αλλαξα μπαταρια για να σιγουρευτο οτι δεν φταιει αυτη και παλι τα ιδια αρα ειναι καθαρα θεμα software.Πιστευω οταν βγει αναβαθμιση να γινει αν οχι καλυτερο τουλαχιστο το ιδιο με το Ν95-8gb που ειχα.Οσο για το ψιλοξευτισμα το επαθα και εγω,με ενα μαυρο μαρκαδορο για cd το περνας και εισαι ενταξει για μια εβδομαδα αναλογα τη χρηση και την ποιοτητα του μαρκαδορου,αυτα συμβενουν και στις καλυτερες οικογενειες και σε μεγαλυτερο βαθμο.Οσο για την ποιοτητα του κινητου σε θεμα hardware ειναι πολυ ανωτερη απο N95-8gb, N82 τα οποια ξεβαφαν και γδερνοταν η οθονη τους.Σε θεμα software ειναι καθαρο s60-v3, οσο για τις φωτο απλα η καλυτερες που εχω δει σε κινητο πιστευω συμφωνουν ολοι οι κατοχοι,τωρα στο video ειναι καλο με μια μικρη χρονοκαθηστεριση ανεκτη απο εμενα που ειμαι και ψειρας,για κινητο δεν περιμενα περισοτερα. Και τελος εβαλα το memory patch και πλεον η μπαταρια σταθεροποιηθηκε και μου κραταει 2 μερες σιγουρα και καμια φορα και 3 με μετρια χρηση,κανα 5λεπτο κλησεις κανα 10λεπτο internet 3-4 φωτο κανα 20λεπτο σκαλισμα και game και κανα 5λεπτο στο να προσπαθει να με ξυπνησει, καθημερινα. Παράθεση I8510XXIA1-14/1/2009 I8510EURHK1-7/11/2008 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Δεν ξέρω αν η συσκευή του φίλου GeorgeChios είναι ευλογημένη και αντέχει κάπου 4 μέρες μετά το Patch, ούτε ξέρω αν η συσκευή του φίλου dmam27 συνεχίζει να έχει καλή απόδοση, όπως είπε στις 14.5.09. Πρόσεξα επίσης ότι ο nikkat13 δήλωσε πως έχει 4 μέρες διάρκειας μόνο και μόνο κλείνοντας εφαρμογές - διεργασίες. Εγώ αναγκαστικά καταθέτω τις δικές μου εμπειρίες. Την Παρασκευή που μας πέρασε το πρωί έβγαλα το κινητό από τον φορτιστή και έφυγα οδικώς για Αθήνα. Σε όλη την διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα (σχεδόν 5 ώρες) στο κινητό είχα ενεργοποιημένο το bluetooth. Όλες αυτές τις ημέρες μιλούσα τα συνηθισμένα ~10 λεπτά ημερησίως. Μάλιστα εκεί όπου έμενα η vodafone δεν έχει καθόλου καλό σήμα (1 άντε 2 γραμμές). Το κινητό δεν έκλεισε ποτέ και χθες το απόγευμα μου έβγαλε το μήνυμα χαμηλή μπαταρία !!! Δεν ξέρω τι να πω....Σε εμένα προσωπικά η μπαταρία μου κρατάει όσο μου κρατούσε και η μπαταρία του Nokia N82 που είχα πριν. Γνώμη μου ? Κάνε ένα hard reset και πέρασε το patch ξανά. Επίσης φρόντισε να βάλεις την τελευταία έκδοση του Garmin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 pos kanoume hard reset sto kinito?poios einai o kodikos asfalias tis samsung?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 pos kanoume hard reset sto kinito?poios einai o kodikos asfalias tis samsung?:) Πατάς *# 7780 # και ο γνήσιος κωδικός της Samsung είναι 00000000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavatakos Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Πωλειται innov8 4μηνων ......300 ευρω........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Και να ρωτησω εγω τωρα..αν κανω hard reset χανω οτι υπαρχει στο τηλεφωνο να φανταστω?Πως μπορω να τα σωσω?Επισης το patch που το βρισκω?Η εγκατασταση ειναι ευκολη?Καπου ειδα οτι το περναω απλα οπως τις εφαρμογες .sis.Ισχυει?Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilissss Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Και να ρωτησω εγω τωρα..αν κανω hard reset χανω οτι υπαρχει στο τηλεφωνο να φανταστω?Πως μπορω να τα σωσω?Επισης το patch που το βρισκω?Η εγκατασταση ειναι ευκολη?Καπου ειδα οτι το περναω απλα οπως τις εφαρμογες .sis.Ισχυει?Ευχαριστω.. Για το hard reset δεν ξερω, μου φενεται αν ψαξεις λιγο πισω κατι λενε, για το memory patch παντος το εχει στην ιστοσελιδα της samsung εδω(http://www.samsung.com/gr/support/download/supportDown.do?group=&type=%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1&subtype=high_cameraphones&model_nm=GT-I8510%2F8&disp_nm=GT-I8510&language=&cate_type=all&dType=D&mType=SW&vType=&prd_ia_cd=01011500&model_cd=&menu=download) Παράθεση I8510XXIA1-14/1/2009 I8510EURHK1-7/11/2008 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 hard reset δεν γίνεται με τον κωδικό που αναφέρθηκε παραπάνω, πιστεύω. Όταν το δοκιμάζω, δεν χάνεται η ημερομηνία κι η ώρα. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Έχεις δίκιο. Εγώ έκανα λάθος. Ο σωστός είναι *#7370# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Καλο ειναι να μας πει καποιος παντως αν χανοθμε οτι εχουμε αποθηκεθσει μεσα με το hard reset.Καποιος που το εκανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavatakos Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Καλο ειναι να μας πει καποιος παντως αν χανοθμε οτι εχουμε αποθηκεθσει μεσα με το hard reset.Καποιος που το εκανε... diagrafontai ola kane backup prota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsaopc Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 γεια σας.μηπως ξερει κανεις αν γινεται να βαλω σε samsung inovv αγορασμενο απο αγγλια ελληνικο menu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 γεια σας.μηπως ξερει κανεις αν γινεται να βαλω σε samsung inovv αγορασμενο απο αγγλια ελληνικο menu? ναι ,επικοινωνησε με το μελος platijet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Παιδιά, δεν έχω πολλές ώρες που το έχω στα χέρια μου. Η λειτουργία που έχουν άλλα S60 να αναφέρεται το όνομα του καλούντα δεν υπάρχει στο Innov8; Και με τον *#7370# δεν χάνεται η ώρα. Άρα δε γίνεται full reset... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Εγώ έκανα χθες hard reset με το *#7370# και χάθηκαν τα πάντα, όχι μόνο η ώρα.....Το τηλέφωνο ήταν όπως όταν το έβγαλα από το κουτί του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Μερικές φορές δεν πιάνει με την πρώτη. Ξαναπροσπάθησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Η λειτουργία που έχουν άλλα S60 να αναφέρεται το όνομα του καλούντα δεν υπάρχει στο Innov8; Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει την ίδια δουλειά; Είναι βολικότατο στην περίπτωσή μου. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Εγώ έκανα χθες hard reset με το *#7370# και χάθηκαν τα πάντα, όχι μόνο η ώρα.....Το τηλέφωνο ήταν όπως όταν το έβγαλα από το κουτί του. Το δοκίμασα 3 φορές. Δεν έπιασε. Την επόμενη φορά... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Η λειτουργία που έχουν άλλα S60 να αναφέρεται το όνομα του καλούντα δεν υπάρχει στο Innov8; Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει την ίδια δουλειά; Είναι βολικότατο στην περίπτωσή μου. Τί εννοείς??? αναγνώριση κλήσης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Όχι, μια ηλεκτρονική φωνή διαβάζει το όνομα του καλούντος αν τον έχεις στη μνήμη... Πολύ βολικό. Φαντάσου να χτυπάει το κινητό να τρέχεις σαν τρελλός να το σηκώσεις και να είναι ένας μ..ς... Το έχουν όλα σχεδόν τα Symbian Nokia. Και μάλιστα στα καινούργια τα διαβάζει με Ελληνική προφορά... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Όχι, μια ηλεκτρονική φωνή διαβάζει το όνομα του καλούντος αν τον έχεις στη μνήμη... Πολύ βολικό. Φαντάσου να χτυπάει το κινητό να τρέχεις σαν τρελλός να το σηκώσεις και να είναι ένας μ..ς... Το έχουν όλα σχεδόν τα Symbian Nokia. Και μάλιστα στα καινούργια τα διαβάζει με Ελληνική προφορά... Δεν το έχει δυστυχώς :( , όπως δεν έχει και άλλα (π.χ. δεν υπάρχει πουθενά βοήθεια μέσα στο menu) . Το Ν95 που είχα τα είχε όλα αυτά...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Η λειτουργία που έχουν άλλα S60 να αναφέρεται το όνομα του καλούντα δεν υπάρχει στο Innov8; Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει την ίδια δουλειά; Είναι βολικότατο στην περίπτωσή μου. Δυστυχώς, δεν γίνεται να προστεθεί με κάποια εφαρμογή η συγκεκριμένη λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts