Cavaradossi Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Με ποιο messnger; Τι εννοείς; Με εφαρμογή IM; Αν ναι, υπάρχουν πολλές εφαρμογές. αν εχεις την καλοσυνη μας λες και ποιες ειναι αυτες? θελω και γω να μπενω στο msn messenger. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Μία είναι η ομώνυμη εφαρμογή msn messenger. Ακόμα υπάρχει το fring, το slick και το ebuddy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavatakos Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Επειδή πριν καιρό το πήρα το Innov8 από ΠΛΑΙΣΙΟ(έκανα και ΄γω αυτό το λάθος:wacko:) θυμάμαι πως στο κουτί υπήρχε και αυτοκόλλητο(δίπλα στην ταινία ασφαλείας) της ΕΥΡΩΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ για τα περι "...αν δεν είναι σφραγισμένο μην το παραλάβετε ",αυτό θα μπορούσαν να το επιβεβαιώσουν και άλλοι που το έχουν αγοράσει από ΄κει πχ.(μήπως κάνω λάθος αλλά θυμάμαι ξεκάθαρα πως αναφερόταν στο σφραγισμένο κουτί η ΕΥΡΩΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ και έτσι ήξερα πως δεν είναι παραεισαγωγής). Σε κάθε περίπτωση ακόμα και το ΠΛΑΙΣΙΟ άρχισε δειλά δειλά την μέθοδο των ανεξάρτητων εισαγωγών στα ΝΟΚΙΑ(ίσως για να καλύψει αυξημένη ζήτηση και σίγουρα για να πετύχει μεγαλύτερο κέρδος),το ζήτημα είναι μάλλον πως όλος ο κύκλος από τους ιθύνοντες μέχρι τον τελικό πωλητή μας περνάνε ενίοτε για ζωντόβολα-πρόσφατα έψαχνα για 5800 μπλε στο ΠΛΑΙΣΙΟ και μόνο παραεισαγωγής είχαν,εξήγησα σε έναν πωλητή γιατί δεν το ήθελα(αν έκανα αναβάθμιση με το Nokia Software Updater θα έχανα το ελληνικό language pack σε μια συσκευή παραεισαγωγής,ας μην μπούμε τώρα στην εξήγηση περι αλλαγής product code...κλπ) και με κοίταγε με απορία,σε αυτήν την περίπτωση το ζωντόβολο ήταν εκείνος όμως;) Κοντολογοίς και άσχετα ποιοί είναι ζωντόβολα,τα καταστήματα πρέπει να μάθουν πως και οι αγοραστές δεν κοιμούνται και όταν πλέον πάρουμε κάτι που δεν ανταποκρίνεται σωστά στην υποστήριξη/εγγύηση που θα έπρεπε να έχει τότε θα πρέπει ή να δίνουν τα χρήματα πίσω ή να το αντικαθιστούν με το σωστά ανταποκρινόμενο προϊόν σύμφωνα με την τοπική αντιπροσωπεία του κατασκευαστή. Βέβαια το αν δεν κρατάει η μπαταρία μπορεί να μην έχει άμεση σχέση με το όποιο firmware του εκτός και αν δεν είναι σωστή και η παραμετροποίηση λειτουργών/υπηρεσιών δικτύου σε αυτό. Πάντως ψάχτο και μην το αφήσεις έτσι.παιδια για κοιταξτε εδω............την πατησαμεεεεεε...........:cry:http://www.translatum.gr/forum/index.php?topic=15166.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Και ΄δω για τα ΙΜΕΙ http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atreas Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 το προβλημα μου ειναι πως ενω μεταφερω τουσ φακελους στη μνμη του τηλεφωνου (8γιγα) μου ανοιγει για 2 3 δευτερολεπτα το garmin και μετα κλεινει μονο του...πρεπει τους φακελους να τους βαλω σε καρτα μνημης?πρεπει οι φακελοι στο εσωτερικο του copy folders inside to MMC root να μπουν χυμα στο κινητο?η πρεπει απλα να παρω ολο τον φακελο copy folders inside to MMC root και να τον βαλω ετσι?αυτο κανω λαθος και δε δουλευει το garmin?και μια αλλη ερωτηση...εχω το τελευταιο pc suite και ενω πηγαινω στην επιλογη της αναβαθμισης οταν πατησω εναρξη μου λεει οτι η τηλεφωνικη σας συσκευη δε συνδεθηκε ενω αριστερα κατω στη βασικη φορμουλα της εφαρμογης γραφει συνδεση με ι8510 με usb...πρεπει να εγκαταστησω και κατι αλλο εκτος του pc suite?αν ναι παιζει ρολο και η σειρα που θα τα εγκαταστησω to pc suite και το αλλο προγραμμα εννοω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 οι φακελοι στο εσωτερικο του φακέλου copy folders inside to MMC root πρέπει να αντιγραφούν να μπουν χυμα στη μνήμη ή στην κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atreas Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 οταν παω να τα βαλω χυμα στη μνημη ολο και καποια βλακεια μου λεει...π.χ. οτι υπαρχει ηδη φακελος garmin... η οτι το αρχει garminmn καπωεσ ετσι τελοσπαντων δεν μπορει να μεταφερθει και τετοια...παντωσ λες οτι δεν παιζει ρολο αν ειναι στη μνημη η στην καρτα ε?με βλεπω να περνω μια καρτα γιατι ετσι και αλλως ειναι πολυ φτηνες...για τα αλλα καμια απαντηση?αναβατθμιση κτλ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Για να γίνει η αντιγραφή πρέπει να έχεις συνδέσει το κινητό σου σε κατάσταση μαζικής αποθήκευσης. Αν σε ρωτήσει για αντικατάσταση των αρχείων, επέλεξε ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atreas Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 στην εγκατασταση χαρτων μπορει να εξηγησει καποιος με λεπτομερειες τι κανουμε?αυτο με τις εικονες ειναι μπερδεμα για καποιον που δεν ξερει τη διαδικασια..π.χ. εγω θελω το χαρτη της θεσσαλονικης.τι πρεπει να κανω?μπορω να εχω και τον χαρτη αλλης ελληνικης πολης ?π.χ. αθηνας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Παντως και μένα 02 ειναι το κινητο,δουλευει μιά χαρά και η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polsta Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Παντως και μένα 02 ειναι το κινητο,δουλευει μιά χαρά και η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή Χαίρομαι ειλικρινά που το δικό σου Innov8 βγήκε καλό, όπως λες, αλλά αν έχεις την καλοσύνη δώσε μας πιο πολλά στοιχεία, ώστε να καταλάβουμε τι μπορεί να περιμένει κανείς από αυτό το κινητό. Αν θέλεις δηλαδή, κάνε μας μια περιγραφή της χρήσης που του κάνεις και της αυτονομίας που σου παρέχει η μπαταρία. Νομίζω ότι μόνο έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης... Για πολλούς από μας οι πληροφορίες σου θα είναι πολύ χρήσιμες και ίσως κρίσιμες για τα όσα μπορούμε να διεκδικήσουμε, αν έχουμε στοιχεία ότι στις δικές μας συσκευές κάτι φταίει. Για τον φίλο rostropol: Επειδή πριν καιρό το πήρα το Innov8 από ΠΛΑΙΣΙΟ(έκανα και ΄γω αυτό το λάθος) θυμάμαι πως στο κουτί υπήρχε και αυτοκόλλητο(δίπλα στην ταινία ασφαλείας) της ΕΥΡΩΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ για τα περι "...αν δεν είναι σφραγισμένο μην το παραλάβετε ",αυτό θα μπορούσαν να το επιβεβαιώσουν και άλλοι που το έχουν αγοράσει από ΄κει πχ.(μήπως κάνω λάθος αλλά θυμάμαι ξεκάθαρα πως αναφερόταν στο σφραγισμένο κουτί η ΕΥΡΩΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ και έτσι ήξερα πως δεν είναι παραεισαγωγής) Κι εγώ από το ΠΛΑΙΣΙΟ το πήρα, μόλις προ ημερών. Υπήρχαν δυο ταινίες ασφαλείας της Samsung, τίποτε όμως απολύτως από την Ευρωηλεκτρονική, όπως ουσιαστικά περιγράφει για την περίπτωσή του και ο nikkat13, που το πήρε από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ. Ευτυχώς δεν πετάω ποτέ συσκευασίες αν δεν περάσει ένας χρόνος χρήσης. Προτείνω όμως να μην πολυαγχωνόμαστε με το ΙΜΕΙ (ήδη βλέπω ότι τρεις από μας έχουν "02" σαν 7ο-8ο νούμερο), αφού δεν πρέπει να θεωρούμε σίγουρο το τι συνεπάγεται αυτός ο διψήφιος κωδικός. Επαναλαμβάνω ότι υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες σε διάφορα sites (δέστε και τα παρακάτω, που λένε ότι 02 = 20 = Γερμανία: http://a.com.pk/2008/10/mobile-phone/nokia-manufacturer-imei-country-of-origin-check/ και http://www.howardforums.com/showthread.php?t=160351) Για τον φίλο nikkat13 απαντώ: Ποια εκδοση εχεις?? το δικο μου εχει την I8510XXHK1 7/11/2008 που μου φαινεται πως ειναι η τελευταια που υπαρχει.Να σαι καλα για την πληροφορια Αυτή τη στιγμή δεν έχω δυστυχώς απάντηση γιατί το έδωσα για αναβάθμιση, παραλείποντας να σημειώσω το firmware που διέθετε όταν το αγόρασα. Δεν έχει όμως τελικά και τόση σημασία, καθότι μου απάντησαν ήδη ότι φορούσε την τελευταία έκδοση, και εντός των ημερών μου το επιστρέφουν. Θα σου γράψω λοιπόν τον κωδικό μόλις το πάρω. Σχετικά με τις εκδόσεις που φαίνεται πως υπάρχουν, η υπόθεση είναι μάλλον κομφούζιο όπως μπορείς να δεις στο http://www.cangagsm.com/samsung/support/i.html και στο http://share4gsm.com/?strona=news&szczegoly=85. Τι να πω... ο Θεός μαζί μας... αν και δεν πρέπει να πολυξέρει κι αυτός από κινητά... Πάντως προσωπικά προτίθεμαι να ψάξω περισσότερο και να τους αναστατώσω αρκετά. Σημειωτέον ότι για την "αναβάθμιση" δεν με παρέπεμψαν στην Ευρωηλεκτρονική, αλλά σε άλλη εταιρεία συμβεβλημένη βέβαια με το ΠΛΑΙΣΙΟ. Παράδοξο δεν είναι;;; εεε;;; Και η απάντηση ίσως να είναι η εξής: Στη συσκευασία υπάρχει ένα μικρό πολύπτυχο εγγύησης "warranty card" της Samsung που αναφέρεται σε ύπαρξη service από μέρους της Ευρωηλεκτρονικής (όπως φαίνεται, αυτήν γνωρίζει η Samsung...), και προειδοποιεί ότι πρέπει κατά την αγορά να συμπληρωθεί ειδικό πιστοποιητικό εγγύησης. Τίποτε τέτοιο βέβαια δεν έγινε όταν αγόρασα το κινητό. Πιθανότατα λοιπόν αυτός είναι ο λόγος που όταν ζήτησα να δουν τη μπαταρία κ.λπ., με έστειλαν αλλού (όπως καταλαβαίνετε, αυτά που τώρα γράφω για εγγυήσεις Ευρωηλεκτρονικής κ.ο.κ., τα πρόσεξα κι εγώ αρκετές μέρες μετά, όταν άρχισα να ψάχνομαι γύρω από το τι τελικά συμβαίνει). Θα δώσω περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση, όταν θα έχω. Ας μη μείνουμε άπρακτοι. Ίσως έχουμε πολλά να κερδίσουμε (όπως ήδη πολλά δώσαμε για να πάρουμε τις συσκευές) αν ενοχλήσουμε και απαιτήσουμε να ασχοληθούν κι αυτοί μαζί μας. Η γνώμη μου είναι ότι η Samsung δεν μπορεί ξαφνικά να τρελλάθηκε και, ενώ χρόνια τώρα έδινε για τόσες άλλες συσκευές της 3ωρη σχεδόν διάρκεια ομιλίας, να άρχισε ξαφνικά να κοροϊδεύει όλη την υφήλιο διαφημίζοντας πλαστά 8ωρα που "υποτίθεται" πως πετυχαίνει το Innov8. Πιστεύω ότι η Samsung έχει καταφέρει αυτές (ή σχεδόν αυτές) τις προδιαγραφές, αλλά η υπόθεση έχει "βρωμίσει" καθ' οδόν, στον χώρο συναρμολόγησης των συσκευών σε συμβεβλημένα εργοστάσια ανά τον κόσμο. Εύχομαι να βγάλουμε άκρη, ή να απαιτήσουμε τα λεφτά μας πίσω. Το ζήτημα της εργοστασιακής εγγύησης από τον αποκλειστικό νόμιμο εισαγωγέα (Euroelectronics, μέλος του Ομίλου Fourlis) δεν είναι αστείο. Δέστε το site http://www.euroelectronics.gr/default.aspx?page=home. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atreas Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 στην εγκατασταση χαρτων μπορει να εξηγησει καποιος με λεπτομερειες τι κανουμε?αυτο με τις εικονες ειναι μπερδεμα για καποιον που δεν ξερει τη διαδικασια..π.χ. εγω θελω το χαρτη της θεσσαλονικης.τι πρεπει να κανω?μπορω να εχω και τον χαρτη αλλης ελληνικης πολης ?π.χ. αθηνας???το ξαναβαζω γιατι δεν απαντησε κανεις...να ρωτησω ακομη...κατεβασα το europe nav 2010...χρειαζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 στην εγκατασταση χαρτων μπορει να εξηγησει καποιος με λεπτομερειες τι κανουμε?αυτο με τις εικονες ειναι μπερδεμα για καποιον που δεν ξερει τη διαδικασια..π.χ. εγω θελω το χαρτη της θεσσαλονικης.τι πρεπει να κανω?μπορω να εχω και τον χαρτη αλλης ελληνικης πολης ?π.χ. αθηνας???το ξαναβαζω γιατι δεν απαντησε κανεις...να ρωτησω ακομη...κατεβασα το europe nav 2010...χρειαζεται? δεν καταλαβα τι εννοεις. ο χαρτης ολης της ελλαδας ειναι περασμενος οποτε εχει ολες τις πολεις. εγω εχω βαλει τον 3 σε 1 και δουλευει τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest xRider Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Καλησπέρα,προσπαθώ να εγκαταστήσω το coreplayer το οποίο βρήκα από το ipmart αλλά όταν πάω να το κάνω install μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να εγκαταστήσει εφαρμογή από άγνωστο προμηθευτή,ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων.Λίγη βοήθεια στο πρόβλημα αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 στην εγκατασταση χαρτων μπορει να εξηγησει καποιος με λεπτομερειες τι κανουμε?αυτο με τις εικονες ειναι μπερδεμα για καποιον που δεν ξερει τη διαδικασια..π.χ. εγω θελω το χαρτη της θεσσαλονικης.τι πρεπει να κανω?μπορω να εχω και τον χαρτη αλλης ελληνικης πολης ?π.χ. αθηνας??? Όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος gsa1967, δεν χρειάζεται να διαλέξεις ποια πόλη θέλεις σαν την έκδοση του route 66 Που φόραγε το 6110n. Βάλεις απλά τον χάρτη της Ελλάδας και έχεις πληρη κάλυψη. Αν τώρα δυσκολεύεσαι να βρεις άκρη με 3 σε 1 κτλ ή να τους ξεκλειδώσεις, ψάξε για τον autodrive 1.70 και δες τις οδηγίες στο πρώτο ποστ του ανάλογου θέματος πως θα τον ξεκλειδώσεις. Είναι υπερπλήρης ο συγκεκριμένος χάρτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilissss Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Για σας παιδια! Εχω και εγω το Innov8 με τα ιδια ακριβος συμπτωματα, το εχω ενα μηνα και πρωτη φορα στη ζωη μου νοιωθω τοση ανασφαλεια με την αυτονομια αυτου του κινητου. Ενω ειναι φοβερο κινητο πολυ καλητερο απο το N82 και N95-8gb που ειχα πριν εχω παντα μαζι μου τον φορτιστη. Το 7ο και 8ο ψηφιο ειναι 02 στο εγχειριδιο πισω γραφει Ευρωηλεκτρονική και το firmware ειναι το τελεφταιο.Εχω ζητηση αλλαγη μπαταριας και περιμενω γιατι υπηρχε ελειψη αν και δεν πιστευω οτι ειναι η μπαταρια. Παράθεση I8510XXIA1-14/1/2009 I8510EURHK1-7/11/2008 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atreas Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 ego pou katebasa ton Garmin.City.Navigator.Europe.NT.v2010.????δεν χρειαζεται? και ποιο ειναι επιτελους αυτο το αρχειο .img?εγω αυτο που κατεβασα εχει μεσα ενα φακελο img....kai καποια αλλα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atreas Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 gsa 1967 τι εννοεις οτι ο χαρτης ολης της ελλαδας ειναι περασμενος?εννοεις το χει ηδη το κιν?ειμαι ασχετος απο τη διαδικασια την κανω πρωτη φορα και δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως λεει στις οδηγιες...ποιος ειναι αυτο το αρχειο .img απο που το περνουμε?και γενικα δεν καταλαβα τι διαδικασια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Ο χάρτης που θα κατεβάσεις είναι ο autodrive 1.70 και το όνομα του αρχείου είναι gmapsupp.img. Οτιδήποτε άλλο χρειαστείς όσν αφορά το garmin, καλύτερα να το ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 gsa 1967 τι εννοεις οτι ο χαρτης ολης της ελλαδας ειναι περασμενος?εννοεις το χει ηδη το κιν?ειμαι ασχετος απο τη διαδικασια την κανω πρωτη φορα και δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως λεει στις οδηγιες...ποιος ειναι αυτο το αρχειο .img απο που το περνουμε?και γενικα δεν καταλαβα τι διαδικασια.. o autodrive 1.70 εχει ολη την ελλαδα μεσα οχι σκετες πολεις. εγω ειχα στο ιννοβ την εκδοση 5.00.20 και ειχα περασει τον autodrive 1.6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/support.do?group=mobilephone&type=mobilephone&subtype=cameraphone&model_nm=GT-I8510%2F8&disp_nm=GT-I8510&language=&cate_type=all&dType=D&mType=SW&vType=&prd_ia_cd=01011500&model_cd=GT-I8510RKDEUR&menu=download δεν έχω innov8 αλλά είδα ένα νέο software Samsung για την μνήμη του τηλεφώνου σας...ρίξτε του μια ματιά... Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Για σας παιδια! Εχω και εγω το Innov8 με τα ιδια ακριβος συμπτωματα, το εχω ενα μηνα και πρωτη φορα στη ζωη μου νοιωθω τοση ανασφαλεια με την αυτονομια αυτου του κινητου. Ενω ειναι φοβερο κινητο πολυ καλητερο απο το N82 και N95-8gb που ειχα πριν εχω παντα μαζι μου τον φορτιστη. Το 7ο και 8ο ψηφιο ειναι 02 στο εγχειριδιο πισω γραφει Ευρωηλεκτρονική και το firmware ειναι το τελεφταιο.Εχω ζητηση αλλαγη μπαταριας και περιμενω γιατι υπηρχε ελειψη αν και δεν πιστευω οτι ειναι η μπαταρια. εμενα το δικο μου ειναι φορες που κραταει μεχρι το απογευμα και φορες που κραταει 2 μερες για πλακα με την ιδια παντα χρηση! ασε που εχω προσεξει πως αμα σου εχει κατεβει αρκετα η μπαταρια και το σβησεις και το αναψεις θα ανεβει :blink: η αληθεια ειναι πως εχω παθει την πλακα μου με την αυτονομια αυτου του κινητου δεν το εχω ξαναπαθει ποτε στην ζωη μου αυτο το πραγμα.. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polsta Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Ποια εκδοση εχεις?? το δικο μου εχει την I8510XXHK1 7/11/2008 που μου φαινεται πως ειναι η τελευταια που υπαρχει.Να σαι καλα για την πληροφορια Φίλε nikkat13, πήρα το Innov8 από το service της Omnitech όπου το είχα δώσει για να δουν το ζήτημα της αυτονομίας του. Μου είπαν ότι σαν συσκευή δεν έχει λειτουργικό πρόβλημα, το firmware που φοράει είπαν ότι είναι το τελευταίο (ίδιο με το δικό σου, δηλ. I8510XXHK1 από 7.11.08), και μου άλλαξαν προληπτικά μπαταρία για το ενδεχόμενο να έφταιγε αυτή. Παρότι δεν το πολυπιστεύω, σήμερα θα τη φορτίσω και από αύριο αρχίζει το τεστ αντοχής της. Θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Το μοναδικό σοβαρό μειονέκτημα τη συσκευης για μένα είναι η ασάφεια στην αυτονομία. Με περιπου ίδια χρήση μπορεί τη μία φορά να κρατήσει μία μέρα και την άλλη δύο. Τώρα παράδειγμα απο τις 4 περιπου είχα 2 γραμμές μπαταρία,δε το άφησα ήσυχο για αρκετή ώρα,έκανα περίπου 15 λεπτά stream ένα video,sυrf με οπερα μινι,έπαιζα με τη κάμερα,ομιλία κλπ και ακόμα είναι στις 2 γραμμες. Αλλες φορές οι δύο γραμμές φεύγουν σε 2-3 ώρες. Αυτη η ασάφεια και όχι τόσο η αυτονομία είναι που με εκνευρίζει.... Κατα τ'αλλα κανένα πρόβλημα,ποιοτητα κατασκευης πολύ καλή,gps καμερα ποιότητα συνομιλίας κλπ άψογα. Ο μετρητης του σήματος σαν να δείχνει λίγο χαμηλά αλλά σπάνια χάνω κλήσεις.... Γενικά πολύ καλό κινητο αν και η τιμή αγοράς είναι υπερβολική Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavatakos Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 ρε παιδια εχει κανεις τηλεφονο με το ιμει 00 η 01 να μας πει πως δουλευει..να δουμε τις διαφορες αυτονομιας υπαρχει?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts