Jump to content

Samsung GT-i8510 INNOV8

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σημερα προσεξα οτι οταν αλλαζω θεμα μερικα εικονιδια δεν αλαζουν..... πχ οι ''ρυθμισεις'' οταν περναω το ιδιο θεμα αλλα με default εικονιδια ολλα μια χαρα...

το εχει προσεξει κανενας αλλος η μονο σεμενα συμβαινει αυτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σημερα προσεξα οτι οταν αλλαζω θεμα μερικα εικονιδια δεν αλαζουν..... πχ οι ''ρυθμισεις'' οταν περναω το ιδιο θεμα αλλα με default εικονιδια ολλα μια χαρα...

πηγαινε απενεργοποιηση εφε θεματος και κοιτα ξανα

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

εμενα μπορει καποιος να μου λυσει μια ηληθια απορια?

στο ιντερνετ μεσω wlan πως μπορω να μπω? νομιζα θα ειναι οπως το Ν95 αλλα δεν το βρισκω.

κατα τ αλλα το κινητο ειναι αψογο και απο fωτογραφιες σκιζει :)

Don't give up! :!:

προσπαθισε να μπεις σε καπιο site κ θα σε ρωτησει με πιον τροπο θες να συνδεθεις κ εκεινη την ωρα θα επιλεξεις το wlan

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Καταρχήν πρέπει μέσα απο τις ρυθμίσεις του brοwser να ορίσεις σημείο πρόσβασης (επιλέγεις ερώτηση πάντα ή αναζήτηση wlan). Μετά ανοίγεις τον Browser, επιλέγεις μια σελίδα και επιλέγεις το wlan δίκτυο που θέλεις να συνδεθείς.

το ιδιο μου εκανε οταν περασα κ ενα θεμα του pizero me custom icons....το εικονιδιο

ρυθμισεις κ μερικα αλλα απο υπομενου δεν αλλαζουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Δεν συμβαίνει μόνο στο 8510 αυτό αλλά μάλλον σε όλα τα FP2. Πχ στα Nokia δεν αλλάζει με τίποτα ο φάκελος Πολυμέσα, ό,τι θέμα και αν εγκαταστήσεις. Αυτό κατάφερα να το λύσω με hack οπού επέλεξα χειροκίνητα τι εικόνα θα δώσω σε κάθε φάκελο ξεχωριστά. Όμως, δε νομίζω οτι μπορεί να γίνει στο 8510. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει.

Ειχα σκοπο να το αγορασω

Το ειχα δει το τηλεφωνακι απο καιρο σε παρα εισαγωγης αλλα δε το ειχα περιεργαστει καλα.

Σημερα στο Mall (Fnac και Γερμανο)το τσεκαρα πιο καλα.

Γνωμη μου ειναι οτι η ποιοτητα κατασκευης και υλικων τουλαχιστον στα 2 ενεργα δειγματα δεν ειναι αυτη που γνωριζω απ τα κορυφαια μοντελα της Σαμυ.

Ουτε ομως και το 1ο που ειχα δει(οχι Ελληνικο) ηταν κορυφαιο.

Εκπτωσεις και η Σαμυ?Μου εφερε πιο πολυ στη πλαστικουρα του Ν96 δεν εχει αυτα τα υλικα και το δεσιμο που περιμενα.:(

Κατα τα αλλα ομως σχεδον σε ολα θα το προτιμουσα απ το Ν96 αλλα δυστυχως(η ευτυχως) ΔΕ μου εκανε κλικ.

Παμε παρακατω:)

Στο θέμα της ποιότητας έχεις απόλυτο δίκιο. Το είδα στα multirama και δεν είναι σαν άλλα samsung. Είχε δίπλα του κάτι Sony Ericsson ακόμα και κάτω των 100€(π.χ. W302, R300) και ήταν μεταλικά και πολύ πιο ποιοτικά. Βέβαια για 'μένα είναι το κορυφαίο κινητό αλλά με τόσα λεφτά θες και ποιότητα.

Στο θέμα της ποιότητας έχεις απόλυτο δίκιο. Το είδα στα multirama και δεν είναι σαν άλλα samsung. Είχε δίπλα του κάτι Sony Ericsson ακόμα και κάτω των 100€(π.χ. W302, R300) και ήταν μεταλικά και πολύ πιο ποιοτικά. Βέβαια για 'μένα είναι το κορυφαίο κινητό αλλά με τόσα λεφτά θες και ποιότητα.

Για μενα ετσι ειναι φιλε μου,αλλα δυστυχως ακομα και τωρα τα παραφουσκονουν με λειτουργιες που πολλες ειναι και ζητημα αν θα τις δουλεψουν το 10% και ξεχνανε το προσεγμενο και ποιοτικο κελυφος!

Ειχα απογοητευτη απ τη Νοκια αλλα τωρα μου ηρθε καπως και με τη Σαμυ.

Πραγματικα τα υλικα(αλλα και η κατασκευη) θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα,ειδικα καποια μεταλικα στοιχεια θα του εδιναν αλλο κυρος ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΙΝΗΤΟ και ειδικα απ τη ΣΑΜΥ,και σιγα το κοστος που θα προσεθεταν καθως ειδικα αυτα τα ΤΟΡ μοντελα ειναι ολα μα ολα υπερτιμολογημενα!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παιδιά εγώ πάντως ΔΕΝ συμφωνώ.

Η ποιότητα της συσκευής είναι πολύ καλή, σταθερό και καλό slide, γερό κέλυφος, τα κουμπιά πολύ καλά, απορώ πραγματικά απο αυτά που γράφονται παραπάνω...

Αν πιάσεις π.χ. το Ν96 (το κορυφαιο της ΝΟΚΙΑ) δεν έχουν καμία σχέση.

Δύο φορές που μου έπεσε (ελαφρά) κάτω, δεν έπαθε ούτε γρατζουνίτσα..

Νομίζω οτι η Samsung συνεχίζει την καλή παράδοσή της στις ποιοτικές συσκευές.

Το software... είναι άλλο θέμα... εκεί, υπάρχει κάποιο θεματάκι...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

δεν ξερω τι λετε εσεις εγω αυτο που ξερω ειναι πως επιτελους βρηκα το κινητο που θα μεινω καιρο.βαρεθηκα να αλλαζω καθε μηνα συσκευη
Don't give up! :!:

Παιδιά εγώ πάντως ΔΕΝ συμφωνώ.

Η ποιότητα της συσκευής είναι πολύ καλή, σταθερό και καλό slide, γερό κέλυφος, τα κουμπιά πολύ καλά, απορώ πραγματικά απο αυτά που γράφονται παραπάνω...

Αν πιάσεις π.χ. το Ν96 (το κορυφαιο της ΝΟΚΙΑ) δεν έχουν καμία σχέση.

Δύο φορές που μου έπεσε (ελαφρά) κάτω, δεν έπαθε ούτε γρατζουνίτσα..

Νομίζω οτι η Samsung συνεχίζει την καλή παράδοσή της στις ποιοτικές συσκευές.

Το software... είναι άλλο θέμα... εκεί, υπάρχει κάποιο θεματάκι...

Πιάσε για παράδειγμα το W302 των 115€ http://www.cellaz.com/photos/news/2520.jpg στα χέρια σου και το innov8 και δες την διαφορά στην ποιότητα. Επίσης δεν είπα ότι δεν έχει καλή ποιότητα ή ότι δεν είναι καλύτερη από τα Nokia, αλλά ότι δεν έχει το ίδιο καλή ποιότητα σε σχέση με κάτι φτηνιάρικα και πως έχουν βγει άλλα Samsung με καλύτερη ποιότητα. Παρόλα αυτά δεν αλλάζω γνώμη, πάλι το θέλω για επόμενό μου κινητό.

Εγω παλι τα κινητα εχω μαθει να τα κρινω σφαιρικα και οχι μονο σε καποια σημεια,και βεβαια παντα σε αναλογια με τη τιμη τους.

Λοιπον δε θα το κρινω σε σχεση με το Ν96 που για μενα για τα λεφτα του ειναι ΠΟΛΥ πλαστικουρα αλλα σε σχεση με το τι περιμενα να δω απο μια εταιρια (Samsung) που για μενα φτιαχνει τα ποιοτικοτερα κινητα.

Και να σας πω και 1 απλο.

Οι περισσοτεροι ΔΕΝ ειναι σχετικοι με τις δυνατοτητες του καθε κινητου και το 1ο που βλεπουν ειναι η απτη ποιοτητα που σου αφηνει οταν το κοιτας η οταν το εχεις στο χερι και δυστυχως ΔΕΝ εχει ποιοτητα για κινητο σχεδον 700Ε.

Ολοι μας πρεπει να το διεκδισουμε αυτο.

ΣΣ

Για να μη παρεξηγηθω πιστευω οσοι το παρουν για αυτα που μπορει να κανει θα μεινουν ευχαριστοιμενοι,η ποιοτητα του ειναι σαφως καλυτερη απ του Ν96 αλλα...

Παντα φιλικα Μανος

Λοιπόν, το πήρα και εγώ την Παρασκευή το κινητάκι από Πλαίσιο στα 620 Ευρώ (έκδοση 8GB). Πολύ καλά υλικά και ποιότητα όπως άλλωστε συνηθίzει η Samsung. Το slider είναι σφιχτό χωρίς καθόλου τζόγο και τρέμουλα και εφαρμόζει άψογα με το κάτω μέρος του κινητού. Κάποια μέρη του κινητού είναι από μέταλλο πράγμα καλό βεβαίως. Τα πλήκτρα έχουν πολύ καλή και στιβαρή αίσθηση όπως άλλωστε και όλη η συσκευή. Γενικά το κινητό σου εμπνέει εμπιστοσύνη και δεν σου δίνει την εντύπωση οτι θα σου μείνει στα χέρια.

Μενού γρήγορο με άμεση ανταπόκριση και χωρίς κολλήματα μέχρι στιγμής. Δυνατός και καθαρός ήχος αν και υπάρχουν και άλλα κινητά με ακόμα δυνατότερο. Κάμερα εξαιρετική με μόνη παραφονία την αδικαιολόγητη για κινητό αυτής της κατηγορίας και τιμής απουσία φλας xenon. Το led φλας που έχει πάντως είναι αρκετά δυνατό και θεωρώ οτι για led ικανοποιεί.

Το GPS είναι γρήγορο, κλειδώνει δορυφόρους άμεσα και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, πάντως έχει πλάκα, μέχρι και το σπίτι μου κατάφερα να εντοπίσω!:D

Το κινητό διαθέτει 8GB ενσωματωμένη μνήμη αλλά δέχεται και κάρτα microsd που είναι πολύ χρήσιμο.

Επιλογή για αναβάθμιση λογισμικού μέσω κινητού υπάρχει αλλά δεν συνδέεται αυτόματα και σου ζητάει να ορίσεις διακομιστή κλπ, προφανώς γιατί η Samsung δεν προσφέρει αυτή την δυνατότητα όπως έχουν αναφέρει και άλλοι πράγμα κακό και θα πρέπει η εταιρία να αλλάξει τακτική σε αυτό το θέμα. Δεν είναι δυνατόν να τρέχεις στα service σε περίπτωση που χρειαστεί να αναβαθμίσεις το λογισμικό τη στιγμή που θα μπορούσες να το κάνεις μέσω internet εύκολα και γρήγορα.

Επίσης η Samsung θα πρέπει να κυκλοφορήσει περισσότερα αξεσουάρ για τα κινητά της, το μόνο που έχει είναι κάποιες εφεδρικές μπαταρίες, φορτιστές και ακουστικά, ούτε θήκες ούτε τίποτα άλλο και θα χρειαζόταν μια θήκη για το εν λόγω κινητό.

Δυνατότητες αισθητικής παραμετροποίησης του μενού είναι ελάχιστες. Οι ήχοι είναι σχεδόν όλοι αδιάφοροι έως χαζοί και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούνται και σε άλλα μοντέλα, λίγη έμπνευση δεν θα έβλαπτε. Υπάρχουν προεγκατεστήμένα τρια θέματα εκ των οποίων τα δύο είναι πασπαρτού και χρησιμοποιούνται και σε άλλα πρόσφατα κινητά της εταιρίας και τελείως αδιάφορα κατά τη γνώμη μου. Το προεπιλεγμένο θέμα (Elegance Noire) που είναι συνδυασμός μαύρου κυρίως και τιρκουάζ λεπτομερειών είναι το μόνο που αξίζει, πολύ όμορφο και ταιριάζει με το ολόμαυρο κέλυφος του κινητού.

Γενικά το κινητό είναι όμορφο και πολύ καλό και με εξαίρεση την απουσία φλας xenon είναι από πλευράς λειτουργιών πλήρες. Μπράβο στη Samsung για ένα ακόμα εξειρετικό μοντέλο. Τώρα για να δούμε εάν και πόσο θα αντέξει στο χρόνο.

Καλημέρα.

Συμφωνώ με τα ανωτέρω, εκτός απο το μενού.

Μόνο σ' εμένα ρε παιδιά είναι αργό;;;; (μα πολύ αργό...)

Από την αρχή ήταν αργό; Αν ναι, με τι το συγκρίνεις; Γιατί αν είχες πριν κάποιο απλό τηλέφωνο, τότε είναι λογικό να σου φαίνεται το series 60 λίγο πιο αργό. Πάντως το τηλέφωνο δεν είναι αργό. Ένα που χειρίστηκα πριν καμια βδομάδα μου φάνηκε μια χαρά.

Το συγκρίνω με το Ε66, Ν82 (το πρώτο το έχω ακόμα, το δεύτερο το είχα) και πραγματικά, δεν αμφιβάλλω με αυτά που λέγονται, αλλά το μενού είναι πραγματικά αρκετά, έως πολύ αργό... Καμία σχέση με το Ε66, το οποίο όταν το χειρίζομαι, είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα.

Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω. Το μενου του είναι απελπιστικά αργό..

Το συγκρίνω με το Ε66, Ν82 (το πρώτο το έχω ακόμα, το δεύτερο το είχα) και πραγματικά, δεν αμφιβάλλω με αυτά που λέγονται, αλλά το μενού είναι πραγματικά αρκετά, έως πολύ αργό... Καμία σχέση με το Ε66, το οποίο όταν το χειρίζομαι, είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα.

Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω. Το μενου του είναι απελπιστικά αργό..

Σε συγκριση παντως με το Ν82 που ειχα μπορω να πω οτι το Samsung(τουλαχιστον αυτα που χειριστικα) ηταν στο ιδιο και μπορω να πω καλυτερο επιπεδο.

Γνωμη μου παρε 1 backup καντου 1 hard reset και προσεχε τι εφαρμογες βαζεις αφηνοντας και καποιο κενο βαζοντας τη μια,αφηνοντας τη να δεις πως καθετε στο κινητο και μετα προχωρας σε επομενη,μηπως φταιει καποια εφαρμογη.

Αν τπτ τοτε δοκιμασε να κανεις 1 αναβαθμιση στη Σαμυ:)

Παντα φιλικα Μανος

Καλημέρα.

Συμφωνώ με τα ανωτέρω, εκτός απο το μενού.

Μόνο σ' εμένα ρε παιδιά είναι αργό;;;; (μα πολύ αργό...)

Όπως το περιγράφεις σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό. Το μενού έχει μια ελάχιστη υστέρηση την ώρα που βγάζει την γνωστή ροδελίτσα που δείχνει οτι φορτώνει το μενού ή η εντολή που πάτησες αλλά όλα γίνονται σε κλάσματα δευτερολέπτου. Έχεις εγκαταστήσει εφαρμογές τρίτων στο κινητό? Αν ναι όπως είπε και ο manan69t έλεγξε μήπως κάποια από αυτές σου κάνει την ζημιά γιατί τρέχει συνέχεια στο backgroung.;) Αν υποψιάζεσαι κάποια συγκεκριμένη απεγκατέστησέ την και δες αν βελτιώθηκε ο χρόνος απόκρισης του λογισμικού. Στην ανάγκη απεγκατέστησέ όλες τις εφαρμογές και τσέκαρε να δεις αν άλλαξε τίποτα. Αν ναι κάποια εφαρμογη ευθύνεται, αν όχι hard reset όπως είπε και ο φίλος και αν πάλι δεν αλλάξει τίποτα στο service για έλεγχο. Πάντως συνήθως τέτοιου είδους καθυστερήσεις ή κολλήματα οφείλονται σε προγράμματα και εφαρμογές.

Το μενού ήταν αργό απο την αρχή.

Έχω βάλει και το Jbak Taskman (εχτές) για την διαχείριση των εφαρμογών, και προσέχω πάντα να είναι όλες κλειστές. Με το πρόγραμμα αυτό βέβαια, αργεί λίγο περισσότερο, γι' αυτό το έχω συνήθως κλειστό.

Με αυτά που αναφέρετε, είναι σαν να έχω άλλη συσκευή..! Τι να πω... το ψάχνω.

Ερώτηση σχετικά με το wi fi μια και πρώτη φορά ασχολούμαι μαζί του.

Πως ακριβώς λειτουργεί και πως βγάζω το TIM PLUS που μου βγάζει μόλις μπάινω στον ιστό?

Υπάρχει άλλος τρόπος να συνδεθώ και αν ναι ποιός?

Ευχαριστώ .

Ερώτηση σχετικά με το wi fi μια και πρώτη φορά ασχολούμαι μαζί του.

Πως ακριβώς λειτουργεί και πως βγάζω το TIM PLUS που μου βγάζει μόλις μπάινω στον ιστό?

Υπάρχει άλλος τρόπος να συνδεθώ και αν ναι ποιός?

Ευχαριστώ .

Μενου - συνδεσιμότητα - διαχ. σύνδ. - διαθέσιμα δίκτυα WLAN. Εκεί σου βγάζει τα διαθέσιμα και επιλέγεις.

Στον ιστό, στις ρυθμίσεις να βάλεις να σε συνδέει με την εκάστοτε σύνδεση που έχεις (προεπιλεγμένη) και να σε ρωτάει σε όλες τις περιπτώσεις, που να συνδεθεί. Την ερωτηση, καλό είναι να την βάλεις σε όλες τις ρυθμίσεις που βλέπεις που έχουν σχέση με ιστό και σύνδεση, για να μην συνδέεσαι χωρίς να το θέλεις.

• The title was changed to Samsung GT-i8510 INNOV8