keras Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Σωστά αυτά που γράφετε... ;) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Ελληνικό λογισμικό θα έχουν τα τηλέφωνα που θα εισαχθούν από την επίσημη αντιπροσωπεία και μόνο. Τώρα, το πότε θα ξεκινήσει η διάθεσή του, αυτό είναι άλλη ιστορία... αυτο το ξερουμε ηδη φιλε μου,οπως λες ομως κι εσυ ποτε θα το δουμε ειναι αγνωστοστο πλαισιο μου ειπαν αρχες του μηνα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk_229 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 αυτο το ξερουμε ηδη φιλε μου,οπως λες ομως κι εσυ ποτε θα το δουμε ειναι αγνωστοστο πλαισιο μου ειπαν αρχες του μηνα. Η Samsung πάντως μου είπε μετά απο κανένα μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Επειδή το επόμενό μου κινητό θα είναι ή το innov8 ή το nokia n95 8gb, μπορεί να μου πει κάποιος που έχει και τα δύο, αν το gps και η αναπαραγωγή μουσικής είναι καλύτερη στο innov8; Επίσης αν τον χάλασε κάτι στο Samsung σε σχέση με το Nokia ας το αναφέρει. Ευχαριστώ Καλύτερα να ρωτήσεις στους διαξιφισμούς, αλλά σε ότι αφορά την αναπαραγωγή μουσικής το innov8 είναι στα 2-3 κορυφαία κινητά, ενώ το N95 8GB μέτριο. Σε ότι αφορά την αναπαραγωγή από τα ακουστικά εννοώ. Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 ακόμα να έρθει????? Μάλλον το κάνουν επίτηδες για να προωθήσουν το OMNIA Έχει κανείς καμιά τελευταί πληροφορία??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Δεν νομίζω...Αφού είναι διαφορετικές συσκευές... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeg Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Το πολυ σε δυο βδομαδες παιδια θα ειναι στα καταστηματα. Μου το ειπαν απο τη Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Καλύτερα να ρωτήσεις στους διαξιφισμούς, αλλά σε ότι αφορά την αναπαραγωγή μουσικής το innov8 είναι στα 2-3 κορυφαία κινητά, ενώ το N95 8GB μέτριο. Σε ότι αφορά την αναπαραγωγή από τα ακουστικά εννοώ. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Για να μην ανοίγω νέο θέμα στους διαξιφισμούς ρώτησα εδώ. Όποιοι το έχετε, είστε ικανοποιημένοι με την αναπαραγωγή μουσικής από τα ηχεία τις συσκευής; Με το F700 που είχα για ένα σύντομο χρονικό διάστημα στα χέρια μου, έπαθα πλάκα με την αναπαραγωγή και από τα ακουστικά και από τα ηχεία. Πολύ καλύτερη ποιότητα αναπαραγωγής από το W800 που είναι Walkman κινητό. Και έτσι θέλω να μάθω κατα πόσο ισχύουν τα ίδια και στο innov8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Στο ΠΛΑΙΣΙΟ μου είπαν οτι πιθανόν να έχουν τη συσκευή την Δευτέρα... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 τελικα ρε παιδα αυτα τα ντουαλ λεντ κανουν δουλεια.....???? οκ ολα καλα την ημερα το βραδυ τι γινεται....??? μιλαω παντα για την καμερα....!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 τελικα ρε παιδα αυτα τα ντουαλ λεντ κανουν δουλεια.....???? οκ ολα καλα την ημερα το βραδυ τι γινεται....??? μιλαω παντα για την καμερα....!!!!!!!!!!!!!!!!! Πιστεύω οτι εξαρτάται απο το LED. Για παράδειγμα, στο ΟΜΝΙΑ κάνει καλή δουλειά, όχι για να φωτίσει ένα δωμάτιο, αλλά για να βγάλεις κάτι αξιοπρεπώς στο σκοτάδι... Πιστεύω το dual να είναι ακόμα καλύτερο (διπλό έχει η συσκευή; ). Μου λεχει τύχει και LED που ήταν μάπα... Δεν είναι πάντως xenon.. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Μονό led έχει το INNOV8 και όχι dual. Τουλάχιστον απο τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις φωτο έτσι φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Να φέρω και παράδειγμα που είναι το Xenon μάπα?Tα LG Viewty και Renoir!!!Αν έχει καλό ISO ίσως πετυχαίνει καλά αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού...Όχι σαν το Ν82,αλλά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Μου φαίνεται πως η LG για να γίνει αξιόπιστη, θέλει λίγο δουλίτσα... Πάντως οι προσπάθειες που κάνουν και ο ανταγωνισμός κάνει καλό! Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Μονό led έχει το INNOV8 και όχι dual. Τουλάχιστον απο τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις φωτο έτσι φαίνεται. dual led εχει φιλε μου---->http://www.allaboutsymbian.com/news/item/7715_Samsung_INNOV8_i8510-8_megapix.php κ εδω το λεει--->http://www.gsmarena.com/samsung_i8510_innov8-review-269p2.php Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 πιο πολυ μοιαζει να ειναι ενα χωρισμενο σε δυο παρα διπλο led.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Ναι, και μένα με τίποτα δε μου μοιάζει με 2 ξεχωριστά αλλά για ένα σπασμένο. :p Επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε; Εννοώ απο σελίδα της samsung και όχι απο διάφορα site ή blog που απλά τα ποστάρουν. Όπως είναι τα support product page και το Forum Nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Ειδα το Ν96 μου,και αυτο που φαινεται παραπανω ειναι μονο led! Να πως ειναι τα dual. http://realgeek.com/wp-content/uploads/2008/08/camera-nokia-n96.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 το λεει κ εδω http://www.samsung.com/ae/consumer/detail/spec.do?group=mobilephones&type=mobilephones&subtype=cameraphone&model_cd=GT-I8510RKAXSG&fullspec=F Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Φιλε παραφρον εχεισ δικιο και ζηταω συγνωμη. Ειδα καλυτερα τη φωτο που παρεθεσες και ενω το γυαλι εχει ενα σχεδιο μονοκομματο απο μεσα εχει δυο στρογγυλα λεντακια αλλα λογω το σχεδιου του γυαλιου βλεπουμε μονο τις ακρες απο τουσ κυκλους,του αριστερου την δεξια ακρη και του δεξιου την αριστερη ακρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 το ιδιο ειναι....ενα μεγαλο=δυο μικρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Μα ειναι οντως δυο! Οχι ενα μεγαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 ε τα 2 αν τα ενωσεις δε κανουν ενα μεγαλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 ειτε δυο μικρα ειτε ενα μεγαλο δεν εχει σημασια...το θεμα ειναι να βγαζει ικανοποιητικες φωτο στο σκοταδι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 ειτε δυο μικρα ειτε ενα μεγαλο δεν εχει σημασια...το θεμα ειναι να βγαζει ικανοποιητικες φωτο στο σκοταδι... Παιδια μη παιδευεστε αν ειναι 1 η 2 τα ledακια γιατι και κανενα να ηταν σχεδον το ιδιο κανει!! Αν ενδιαφερεσθε για φωτογραφια και να εχετε πραγματικο φως (μεσα βεβαιως στις δυνατοτητες των υπαρχωντoν κινητων) το βραδυ ξεχαστε και τα inov,G800,810και το Renouar με τα ψευτο xenon και παρτε 1 απ τα 3 κατα σειρα... C905 N82 K850 :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts