Jump to content

Samsung GT-i8510 INNOV8

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://img142.imageshack.us/img142/9288/gsmarena003cj7.jpg http://img142.imageshack.us/img142/5332/gsmarena002ol7.jpg

Just when you thought they can hardly squeeze much more features in a single mobile phone here come Samsung to disprove that. The Samsung i8510 Primera

is the next multimedia powerhouse that is to be announced in the nearest future. It will be a Symbian-powered smartphone, sporting more features than any

other handset we have ever seen (yeah – more than Nokia N96, too).

Coming with a design inspired by the Samsung U900 Soul and the Samsung G810 the Samsung i8510 Primera will come with an 8 megapixel auto focus camera.

We wonder whether the rumor Samsung are manufacturing the camera sensor of the Sony Ericsson C905 is correct - may be the Primera will feature the same

camera unit then. There is a LED flash on the Samsung i8510, which as a xenon one is highly appreciated in any cameraphone.

Other exciting features of the Samsung i8510 include Wi-Fi and GPS, which also comes with assisted-GPS functionality for better cold start performance

of the navigation services.

The display of the Primera will be a 16M color 2.8-inch QVGA one and the handset utilizes the Symbian 9.3 OS with S60 UI. The amount of RAM is 128 MB and

there will be a dedicated 3D graphics accelerator. Unfortunately there is no information regarding the CPU used in this multimedia monster.

Much like the Samsung i900 Omnia and the Apple iPhone there will be an 8GB and a 16GB version of the i8510 Primera. There will also be a microSD card slot for

expanding it and improving the connectivity. Other connectivity options include USB 2.0 and Bluetooth 2.0.

The network data transfers are good to go via 3G with HSDPA support.

For the music lovers Samsung i8510 will offer a 3.5mm standard audio jack which should also be capable of transferring 5.1 surround audio (unprecedented yet

on a mobile phone). We wonder how it's going to do that with a single analogue jack - maybe it's SPDIF.

The Primera will also be capable of recording slow-motion videos in QVGA resolution at 120 fps which matches the capabilities of the LG KU990 Viewty and

KF750 Secret. Another common thing with these two LG devices is the DivX playback support on the i8510.

Samsung i8510 will be powered by a 1200 mAh battery and will measure 106.5 x 53.9 x 16.9mm, which is close to Samsung’s previous Symbian-powered

flagship – the G810, meaning it's a bulky fella. The official announcement of this multimedia monster is expected to come somewhere around

mid-August and the price tag is rumored to be about 780 euro.

You don't really think this leak is accidental, do you? With all the iPhone fuss and excitement in the air, Samsung are obviously trying to cool things a bit

by throwing those scrapes of information out in the open.

• 2.8-inch QVGA, 240x320 pixels, 16M colors.

• 8 Megapixel camera with auto-focus, xenon flash, and 120 fps video recording.

• Symbian 9.3 OS with S60 UI.

• 3G with HSDPA support.

• WiFi - GPS - Bluetooth 2.0 and USB 2.0.

• 8GB or 16GB.

• TV Out, DivX, DLNA, 3D Graphics Chip, On-Screen Optical Mouse.

• 3D hardware acceleration

• Battery: 1200 mAh Slider form factor, with Metal Casing.

• 106.5 x 53.9 x 16.9mm

Δείκτης SAR:

0.414 W/kg

http://img182.imageshack.us/img182/9544/01hg8.th.jpg - http://img166.imageshack.us/img166/5676/02fl9.th.jpg

Edited by gianpithio
Update

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολύ καλό φαίνεται!Μπράβο στη sammy που χτυπάει τον ανταγωνισμό τόσο δυνατά.Πάντως 780 ευρώ είναι πολλά για τη samsung που μας έχει συνηθίσει σε χαμηλές σχετικά τιμές.Αν έρθει γύρω στα 650-700 θα είναι μια χαρά.

τελικα τι μαρκα ειναι; samsung ή nissan;:p

περα απο την πλακα εχει πολυ καλες δυνατοτητες αλλα η τιμη του ειναι απλησιαστη! παντως, αν εδινα τοσα χρηματα θα επαιρνα ενα htc.

με τοσα χρηματα αν τελικα θα ειναι τοσο ειναι απαγορευτικο για μενα,οχι επειδη δεν τα χω,αλλα επειδη δεν τα αξιζει απλα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

φίλε akis_k σε έχω προλάβει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2413207#post2413207 ... :p ... αλλά βασικά αυτό το θέμα το έκανα για κινητα 8mp γενικά ...
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Σε μεγεθος ειναι σχεδον ιδιο με Ν96,αν εχει και εναν καλο επεξεργαστη και μπορει οτι κανει να το κανει καλα,τοτε πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του λογω της καλης ποιοτητας κατασκευης τουλαχιστον οπως φαινεται τωρα στη φωτο οτι ειναι μεταλλικο.

Πληρωνεις μια φορα και εχεις ενα κινητο που δειχνει καινουργιο για καιρο,πραγμα που δεν συμβαινει με κανενα Νοκια τελευταια,που ειναι ολα ψευτοπλαστικα και ξεβαφουν μονο με το βαλε βγαλε στην τσεπη.

Ξερουμε τι αναλυση οθονης εχει?

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

φίλε akis_k σε έχω προλάβει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2413207#post2413207 ... :p ... αλλά βασικά αυτό το θέμα το έκανα για κινητα 8mp γενικά ...

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω :rolleyes:.. το συγκεκριμένο θέμα αφόρα συγκεκριμένη συσκευή ;).

Ξερουμε τι αναλυση οθονης εχει?

QVGA είναι (240x320).

ειναι πολυ ομορφο και μ αρεσει γιατι ειναι κατι διαφορετικο...καλα χαραχτηριστικα και κατι διαφορετικο που δεν εχουμε δει...ετσι δειχνει τουλαχιστον..
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

Υπάρχει άραγε πιο πλήρες κινητό από αυτό? :confused: Πάντως η τιμή του συναγωνίζεται αυτή ενός καλού laptop. Πιστεύω στην Ελλάδα θα φτάσει κοντά στα 800 ευρώ. Αν σκεφτούμε όμως ότι τα (από απλό ατσάλι) πολυτελή ΝΟΚΙΑ έχουν παρόμοιες τιμές , με μετριότατα χαρακτηριστικά, τότε μάλλον αξίζει τα λεφτά του !!!

ε όχι και τα αξίζει ... είναι πολύ ακριβό και εαν έρθει στην τιμή που λεει και ακόμα πιο ακριβό ... Αλλά εντάξει είναι ένα ολοκληρομένο κινητό αλλά ρε παιδί μου δεν μου αρέσει και πολύ ... το c095 το προτειμώ περισσότερο ... αν έμοιαζε sto Nokia N95 8gb θα ήταν μια χαρά ( ή του Ν96 ) ...
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Δηλαδή το Ν95 8GB αξίζει τα 700 που κοστίζει τώρα :lol::lol::lol:: ???? Και σε τι είναι καλύτερο (θεωρητικά πάντα γιατί το Samsung δεν το είδαμε ακόμα ) ??? Το C905 είναι πολύ καλό επίσης αλλά δεν είναι smartphone, είναι απλό φωτοκινητό !! Και το Ν96 είναι κορυφαίο (χάνει στα σημεία από το Samsung ) αλλά η πρώτη τιμή που είδα είναι στα 790 ευρώ :mad::mad::mad: Δηλαδή αυτό τα αξίζει ??? http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=29956

δεν είπα για το Ν95 ότι αξίζει τόσα αλλά είπα ότι αν του έμοιαζε σε στυλ θα ήταν ποιο ωραίο ...

Μα αν διαβάσεις τα σχόλια στα ξένα φόρουμ , το μεγαλύτερο μειονέκτημα που καταλογίζουν σ' αυτό το Samsung είναι ότι μοιάζει υπερβολικά στο Ν96 !!!

εμένα δεν μου φαίνεται να μοιάζει πολύ με το Ν96 ... ελάχιστα πράγματα...

Και εμ'ενα λίγο copy-paste από n96 μου φαίνεται πράγμα που δε μ'αρέσει.

Και πάλι όμως φαίνεται πολύ όμορφο, με την προϋπόθεση ότι η Sammy θα χρησιμοποιήσει περισσότερο μεταλλικά μέρη παρά πλαστικό...

Απ'οτι φαίνεται είναι όλο μεταλλικό ;)

Δεν φαίνεται.. ΕΙΝΑΙ :rolleyes:

Το μόνο μειωνέκτημα που ελπίζω να έχει βελτιώσει η Samsung είναι η ένταση από το ηχείο του και να είναι δυνατό το Xenon...Αν τα έχει βελτιώσει θα μιλάμε πραγματικά για ένα υπερπλήρες κινητό!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εμ'ενα λίγο copy-paste από n96 μου φαίνεται πράγμα που δε μ'αρέσει.

Και πάλι όμως φαίνεται πολύ όμορφο, με την προϋπόθεση ότι η Sammy θα χρησιμοποιήσει περισσότερο μεταλλικά μέρη παρά πλαστικό...

και μονο η ποιοτητα του αρκει για να το βλεπει η nokia με κυαλια,γιατι απο ποιοτητα το n απεχει υπερβολικα πολυ σε σχεση με την samsung.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γιατι??

Πως ξερουμε απο τωρα οτι το ηχειο δεν ειναι δυνατο?

Εγω το χειροτερο σε ενταση που εχω συναντησει μεχρι τωρα ειναι του Ν82,ειχα ενα Ν81 και ενα Ν82 διπλα διπλα με τον ιδιο ηχο κλησης και αν με επερναν στο 82 δεν το ακουγα,ενω στο 81 ξεσηκωνα το σπιτι.

Οποτε αν το ηχειο του Samsung i8510 Primera ειναι σαν του Ν82,θα ειστε ευχαριστημενοι?

Το μόνο μειωνέκτημα που ελπίζω να έχει βελτιώσει η Samsung είναι η ένταση από το ηχείο του και να είναι δυνατό το Xenon...Αν τα έχει βελτιώσει θα μιλάμε πραγματικά για ένα υπερπλήρες κινητό!

Γιατι??

Πως ξερουμε απο τωρα οτι το ηχειο δεν ειναι δυνατο?

Εγω το χειροτερο σε ενταση που εχω συναντησει μεχρι τωρα ειναι του Ν82,ειχα ενα Ν81 και ενα Ν82 διπλα διπλα με τον ιδιο ηχο κλησης και αν με επερναν στο 82 δεν το ακουγα,ενω στο 81 ξεσηκωνα το σπιτι.

Οποτε αν το ηχειο του Samsung i8510 Primera ειναι σαν του Ν82,θα ειστε ευχαριστημενοι?

Σιγά το πρόβλημα τώρα με το ηχείο !!! Πράγματι η ποιότητα των Samsung είναι 1-2 κλικ πιο πάνω από τα ΝΟΚΙΑ, αν κρίνω μάλιστα από το δικό μου Ν82 , η ΝΟΚΙΑ πρέπει να προσπαθήσει πάρα πάρα πολύ για να καλύψει το έδαφος !!

• The title was changed to Samsung GT-i8510 INNOV8