jogatore Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Πρέπει να παίζουν και σε αυτή την έκδοση, αλλά νομίζω ότι είναι δωρεάν η αναβάθμιση λογισμικού μέσα από το navigon fresh. Δεν είναι δωρεαν για το 2100 max και δεν παίζουν του 7.3χχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Έτοιμο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Έτοιμο. Ευχαριστώ. Δοκίμασα στο 2100 με 7.0.12 αλλά δυστυχώς δεν εμφανίζετε κανένας χάρτης. Μόνο μια μπλέ οθόνη με το βελος στη μέση ...και τίποτα αλλο. Καμμιά ιδέα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Ευχαριστώ. Δοκίμασα στο 2100 με 7.0.12 αλλά δυστυχώς δεν εμφανίζετε κανένας χάρτης. Μόνο μια μπλέ οθόνη με το βελος στη μέση ...και τίποτα αλλο. Καμμιά ιδέα?? Είσαι σίγουρος ότι δε μπορείς να κάνεις update από το Navigon Fresh; Γιατί εμένα μόλις βάζω το Navigon και ξεκινάει το Navigon Fresh μου εμφανίζει μήνυμα ότι δε χρειάζομαι update γιατί έχω την τελευταία 7.3.1. Έχω κάνει εννοείται register το Navigon μέσα από το πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Είσαι σίγουρος ότι δε μπορείς να κάνεις update από το Navigon Fresh; Γιατί εμένα μόλις βάζω το Navigon και ξεκινάει το Navigon Fresh μου εμφανίζει μήνυμα ότι δε χρειάζομαι update γιατί έχω την τελευταία 7.3.1. Έχω κάνει εννοείται register το Navigon μέσα από το πρόγραμμα. Update μου έκανε στο 7.0.12 !!!!!!! Και πέραν αυτού δεν κάνει άλλο.Μιλάμε για το 2100 max . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Update μου έκανε στο 7.0.12 !!!!!!! Και πέραν αυτού δεν κάνει άλλο.Μιλάμε για το 2100 max . Και μενα μου εκανε update στην 7.0.12 και δεν κάνει άλλο για το 2100 max Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Και μενα μου εκανε update στην 7.0.12 και δεν κάνει άλλο για το 2100 max Ακριβώς ! Χάρτη 2009 βλέπει η συσκευή σου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisvenetis Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 καλησπερα σε ολους... θα ηθελα να μαθω την αποψη σας για το navigon 1200 προσωπικα δεν με ενδιαφερη να εχει κατι αλλο εκτος απο της σωστες πληροφοριες για τον προορισμο μου δεν ειμαι dagedtakias...ψαχνω κατι καλο για να με πηγαινει εκει που θελω σωστα... τι λετε αξιζει? ευχαριστω πολυ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Ακριβώς ! Χάρτη 2009 βλέπει η συσκευή σου??? Βλεπει απλα θελει να τον αγορασω :lol: Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 καλησπερα σε ολους... θα ηθελα να μαθω την αποψη σας για το navigon 1200 προσωπικα δεν με ενδιαφερη να εχει κατι αλλο εκτος απο της σωστες πληροφοριες για τον προορισμο μου δεν ειμαι dagedtakias...ψαχνω κατι καλο για να με πηγαινει εκει που θελω σωστα... τι λετε αξιζει? ευχαριστω πολυ... :) Αξιζει και με το παραπανω,και ειναι και σε καλη τιμη,απλως εγω πηρα το 2100 μαξ για την οθονη του που ειναι μεγαλυτερη αλλα επειδη εχω λειτουργησει και το 1200 ειναι οκ Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisvenetis Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 λοιπον πηγα το αγορασα και το εβαλα να με φερει μεχρι το σπιτι μου....μια χαρα ειναι αλλα βιαζεται λιγο εχω την ιδεα μιπωσ πρεπει να ρυθμησω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Βλεπει απλα θελει να τον αγορασω :lol: Τον βλέπει.... τον τρέχει όμως ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 λοιπον πηγα το αγορασα και το εβαλα να με φερει μεχρι το σπιτι μου....μια χαρα ειναι αλλα βιαζεται λιγο εχω την ιδεα μιπωσ πρεπει να ρυθμησω κατι? Καλορίζικο και καλά ταξίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Είσαι σίγουρος ότι δε μπορείς να κάνεις update από το Navigon Fresh; Γιατί εμένα μόλις βάζω το Navigon και ξεκινάει το Navigon Fresh μου εμφανίζει μήνυμα ότι δε χρειάζομαι update γιατί έχω την τελευταία 7.3.1. Έχω κάνει εννοείται register το Navigon μέσα από το πρόγραμμα. Η εκδοση 7.3.1. ειναι η πιο προσφατη για PDA (PPC, smartphones κλπ). Η εκδοση 7.0.12 ειναι η πιο προσφατη για PNA (Navigon, Mio, MLS κλπ). Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Η εκδοση 7.3.1. ειναι η πιο προσφατη για PDA (PPC, smartphones κλπ). Η εκδοση 7.0.12 ειναι η πιο προσφατη για PNA (Navigon, Mio, MLS κλπ). Δε νομίζω να στέκει αυτό που λες. :confused: Βγήκε και 7.3.6! Μόλις έκανα update στο 1200 μου. :D http://img514.imageshack.us/img514/5295/123200982003.jpg http://img209.imageshack.us/img209/1638/123200981931.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Προφανως για το 2100 δεν εχει βγει τιποτα ακομη γιατι και μενα τα ιδια λεει αλλα στην 7.0.12 Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Και σε μένα στην 7.0.12 πάει...... πάντα για το 2100 maxx μιλάω. Τώρα αν έχει διαφορετική για το 1200 τι να πούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Προφανως για το 2100 δεν εχει βγει τιποτα ακομη γιατι και μενα τα ιδια λεει αλλα στην 7.0.12 Μη φανταστείτε καμιά διαφορά πάντως... Τα ίδια πράματα ακριβώς είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Να κάνω μια πρόταση προς τον/τους admins του φόρουμ. Επειδή τα Navigon 2100 maxx και 2110 maxx είναι τελείως διαφορετικά σε firmware μήπως γίνετε να δημιουργηθει και μία κατηγορία για το 2100 maxx και έτσι να ξεχωριστούν ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Μη φανταστείτε καμιά διαφορά πάντως... Τα ίδια πράματα ακριβώς είναι. Τα ίδια μπορει να είναι γενικά. Αλλά λόγω διαφορετικών firmwares δεν εφαρμοζουν οι ιδιοι χαρτες....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Aν σας βγαίνει λευκή οθόνη χωρίς τον χάρτη, προσέξτε το αρχείο MapDrawer. Αυτό ευθύνεται για το σχεδιασμό του κεντρικού χάρτη. Εγώ έτσι την είχα πατήσει. Βρίσκεται μέσα στον φάκελο MAP. Αντικαταστείστε το με άλλο που θα βρείτε ή κάντε restore το παλιό που είχατε. Αν μπορείς εξήγησέ το καλύτερα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikabala Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 στο 2110 η εκδοση ειναι 7.0.13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 στο 2110 η εκδοση ειναι 7.0.13 Στο 2100 ειναι 7.0.12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanagiotakos Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 kalispera se olous tous filous kai ena megalo mpravo gia to forum mas. edo kai liges meres eimai xristis tou 2100 max. theoro oti exei tin kaliteri poiotita apo polla gps pou dokimasa. afou to ksekleidosa, perasa to destinator 7. omos otan energopoieitai to destinator 7 kai kano ploigisi den mporo na elegxo ton ixo apo to antistoixo eikonidio... gnorizei kaneis kapio tropo;;; telos ithela na rotiso pou mporo na bro to miomap 2008 kai igo ;;;; eyxaristo paidia ek ton proteron...kales mas kai asfaleis diadromes.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartwlos Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 kalispera se olous tous filous kai ena megalo mpravo gia to forum mas. edo kai liges meres eimai xristis tou 2100 max. theoro oti exei tin kaliteri poiotita apo polla gps pou dokimasa. afou to ksekleidosa, perasa to destinator 7. omos otan energopoieitai to destinator 7 kai kano ploigisi den mporo na elegxo ton ixo apo to antistoixo eikonidio... gnorizei kaneis kapio tropo;;; telos ithela na rotiso pou mporo na bro to miomap 2008 kai igo ;;;; eyxaristo paidia ek ton proteron...kales mas kai asfaleis diadromes.... Vale to Dest 8 na sw8eis.... Gnwsth h mal**** sto 7 gia thn entash ths fwnhs.. :D Παράθεση Metanoeitai Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts