Jump to content

Navigon 2110 Max

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Καλως τα δεχτηκαμε καινουργιος ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ NavigonMN_2010.Q1 αντε να δουμε τι καινουργιο εχει βαλει μεσα.......

Τον έχει δοκιμάσει κάποιος; Εντυπώσεις;

Modpic.gif

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχει καμμια διαφορα απο την αλλη εκδοση 7.4 που ειχε δωσει η eleniko πιο παλλια ?

φανταζομαι ειναι πιο ελαφρυ και δεν χρειαζονται τα πειραγμενα settings ετσι ?

Εχεις PΜ:this:

Ο q1 που κυκλοφορεί δεν ειναι ο επίσημος!! Ίσως να υπάρξουν διαφορές με τον επίσημο, ίσως πάλι οχι...

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Καλό μήνα στην παρέα!

Μπορώ να έχω κι εγώ το 3300;

Ευχαριστώ.

Εγώ χάνω βάρος, αλλά αυτό πάντα με βρίσκει...

Καλησπερα σε ολους. θα μπορουσατε να μου πειτε που θα κατεβασω λογισμικό του 3300. εχω 2100 ΜΑΧ. Και ακομα αν ξερεται για τον νεο χαρτη 2010 q1.ευχαριστω εκ των προτερον.

Γεια στην παρέα

Τέτοια ώρα κερνώ σε όλα τα παιδιά από ένα

http://i47.tinypic.com/2w2oig7.jpg[/img]"]http://i47.tinypic.com/2w2oig7.jpg

Παίδες έχω εγκατεστημένο το μενού της Ελένης (αυτό με το λογότυπο του αυτοκινήτου στο κέντρο) και θέλω να προσθέσω το Sygic Drive.

Υπάρχει ένα button κάτω δεξιά που δεν έχει κάποια λειτουργικότητα. Μπορώ να βάλω εκεί επιλογή για ν' ανοίγει το Sygic???Elenico pls help!

Ναι …γίνετε αλλά αν θυμάμαι καλά ,είναι το button κάτω αριστερά IGO που δεν έχει κάποια λειτουργικότητα.

Ανοίγουμε το > skin.ini

ICONXPBUTTON

x = 2

y = 177

Command = Storage Card\IGO\MobileNavigator.exe

SizeNormal = 100

SizePushed = 100

ScaleAlpha = 100

IconNormal = Icons\Igo1_Button_on.ico

ScaleAlpha = 100

AddGray = 30

IconPushed = Icons\Igo1_Button_on.ico

Όπου IGO γράφουμε Sygic αν ο φάκελος λέγεται έτσι .και μετά μετονομάζουμε την Sygic.εχε σε MobileNavigator.exe η navigon.exe

εχει καμμια διαφορα απο την αλλη εκδοση 7.4 που ειχε δωσει η eleniko πιο παλλια ?

φανταζομαι ειναι πιο ελαφρυ και δεν χρειαζονται τα πειραγμενα settings ετσι ?

Σωστά πολύ πιο ελαφρύ και δεν χρειάζεται να πειράξεις τα settings. εκτός αν θες Panorama View 3D

Μπορώ να έχω και εγώ το λογισμικό του 3300; Ευχαριστώ:)

Έχεις PM

Λοιπόν το λογισμικό του 3300 δουλεύει τέλεια στο navigon 2100max .Είναι η version 7.4.1 - 763 - 3300max platform και αποτι είδα είναι σχεδόν το ίδιο μηχάνημα με το 2100max με διαφορετικό δέκτη gps.

Το Panorama View 3D νομίζω ότι θέλει το αρχείο Terrain_EU.nfs μέσα στον director map και είναι περίπου 245mb ενεργοποιείται μέσα από τις ρυθμίσεις.

Ο χάρτης της Ελλάδας NavigonMN_2010.Q1 είναι πολυ καλός έχει όλη την Εγναντία και την παράκαμψη του Αγρινίου τώρα λεπτομέριες θα δούμε μέσα σε πόλεις.

Πολλα ευχαριστω στην Ελενη..

Για να ενεργοποίησης το Panorama View 3D στο 3300 ....

Βασικά έχει γίνει η προεργασία ….στον φάκελο DEVICE. ΧΜL βρίσκονται τα ενεργά κλειδιά .

Προσθέτουμε το το αρχείο Terrain_EU.nfs μέσα στον φάκελο map .

Μετά κάνουμε επικόλληση το αρχείο UserSettings.xml στον φάκελο NAVIGON\Settings \UserSettings.xml

Καλησπερα σε ολους. θα μπορουσατε να μου πειτε που θα κατεβασω λογισμικό του 3300. εχω 2100 ΜΑΧ. Και ακομα αν ξερεται για τον νεο χαρτη 2010 q1.ευχαριστω εκ των προτερον.

Έχεις PM

Μήπως θα μπορούσα να εχω και εγω το 3300 ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Έχεις PM

Edited by eleniKo

Έβαλα κι εγώ τον χάρτη του 2010 (σ' ευχαριστώ PDF). Διαπίστωσα το εξής "παλαβό". Υπάρχει ένας δρόμος στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, παράδρομος για την ακρίβεια, που συνδέει την προέκταση της Μοναστηρίου, λίγο μετά το διυλιστήριο των ΕΛΠΕ, με την παράπλευρη της Εγνατίας-Εξωτ. Περιφερειακής. Αυτός αρχίζει ασφάλτινος από τη Μοναστηρίου, φτάνει μέχρι τις εγκαταστάσεις της Ενεργειακής Θεσσαλονίκης και την Kochen και μετά γίνεται χωματόδρομος και βγαίνει στην παράπλευρη. Ε λοιπόν, ο χάρτης είχε το χωμάτινο κι όχι το ασφαλτοστρωμένο τμήμα! Μένει να δω αν εξακολουθεί να μην έχει τον παλιό δρόμο Έδεσσας-Αμυνταίου, δίπλα στη Βεγορίτιδα, ενώ έχει τον πολύ νεότερο από τα νότια της λίμνης.

Ποιό καλό παιδί (λέγε με PDF) θα μου στείλει το Terrain_EU.nfs;

Εγώ χάνω βάρος, αλλά αυτό πάντα με βρίσκει...

Παιδια καλησπερα!

Εχω βγαλει τα ματια μου στο φορουμ και εχω κατεβασει κ προσπαθησει αρκετα...

Θα ηθελα τη βοηθεια σας...

Αγορασα περσυ το 2110max κ μεσα ειχε τον EU Q3.2008

Kαποια στιγμη, αφου κατεβασα το λογισμικο της EleniKo, βρηκα κ εγκατεστησα τον χαρτη ελλαδος Greece.Q1.2009 o oποιος δουλευει κανονικοτατα στο μηχανακι...

Τωρα εχω βρει και τον Greece.Q3.2009 και τον Greece.Q4.2009

Ενω τους βλεπει κανονικα, μολις ανοιγουν οι χαρτες φαινεται απλα μια λευκη οθονη!

Απ'οτι εχω καταλαβει πρεπει να αντικαταστησω τα nfs τα οποια ομως δε μπορω να βρω πουθενα...

Επισης, απο οτι εχω καταλαβει το αρχικο μου λογισμικο ηταν το 7.0. κατι...

για να τρεξουν οι νεοι χαρτες πρεπει να κανω κ αναβαθμιση σε 7.3 ή 7.4 ??

Ευχαριστω εκ των προτερων!!:)

Χαιρετώ την παρέα .

Θέλω να ρωτήσω ποιος χάρτης είναι ποιο ενημερωμένος ο Q3 2009 η ο Q4 2009 ;

Θέλω να ευχαριστήσω την Ελένη που έδωσε αξία στο 2100 max μου .

Έχω βάλει το 7.4 , αλλά όταν κάνω σχεδιασμό διαδρομής και βάλω πάνω από 2 διαδρομές αργεί να υπολογίσει . Ξέρει κανένας κάτι ;

Επίσης παραθέτω και μια σελίδα που μπορεί να βοηθήσει αυτούς που ξέρουν (ΕΛΕΝΗ ) και να βοηθήσουν και εμάς τους άσχετους .

http://www.thecypruz.com/showthread.php?p=532923

exo navigon 2100 kai psaxno othoni afis gia antikatastasi 4. 3''. mono thn othoni afis.

an kseri kapios pios ta ftiaxni, ektos ths episimis, h an yparxi kanena xalasmeno me kali othoni afis, endiaferome na to agoraso.

eyxaristo

epigome!!!!!!

Κάποιος φίλος εδω πιο παλιά είχε αυτό το πρόβλημα και κάτι είχε βρει με 40 Euro αν δεν κάνω λάθος, αν ψάξεις στης παλιές σελίδες μπορεί να το βρεις

Edited by eleniKo

• Administrators

@GEORGE_KAV:

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των.

Modpic.gif

Καλημέρα,,

Μήπως θα μπορούσα να εχω και εγω το 3300 ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δεν εχουμε πει οτι αυτα τα πραγματα λεγονται μονο σε πμ; :X

Κυλοφορησαν κι επισημα οι χαρτες Q1 2010 και φυσικα κατεβαζονται. :)

Τα αρχεια .nfs Q1 2010 :)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης".

Γεια σου Νίκο καλά τα λες .......:lol:

Παιδιά διαπίστωσα ότι πολλά παιδιά έχουν πρόβλημα να βάλουν τα παλιά Favorites στο νέο λογισμικό (navigon)

.

Πολύ απλό αντιγράφεις τον φάκελο Favorites από το παλιό σου λογισμικό ,και κάνης επικόλληση στον φάκελο Favorites στο καινούργιο λογισμικό .

Μπορείς να αντίγραψες και τον φάκελο Routes ( σχεδιασμός διαδρομής) από το παλιό σου λογισμικό στο καινούργιο.

Πρέπει μετά να κάνουμε RESET !!

http://i47.tinypic.com/2wnzcbq.jpg

Edited by eleniKo

Καλησπέρα σε όλους. Καταρχάς θα ήθελα να πω ένα μέγαλο μπράβο σε όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας με το navigon 2100max που πραγματικά του έχετε δώσει αξία.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την eleniko για το προγραμματακι για 7210 (αυτό με σηματάκι της mercedes) ... μου έφτιαξε το navigon στην κυριολεξία. Βέβαια δεν μπόρεσα να βρώ καθόλου το background με το σήμα της hyundai (κουπεδάκια βλέπετε χιχιχι) αλλά δεν πειράζει.

Επειδή είμαι λίγο άσχετος να κάνω κάποιες έρωτήσεις;

1. Τι είναι το ΠΜ που αναφέρετε όλοι;

2. Κατάφερα και έβαλα το χάρτη q4.2009 αλλά οι "εμφανιζόμενες κατηγορίες" παραμένουν 26 είναι σωστό αυτό;

3. Πως μπορεί να γίνει να αποκτήσει κάποιος τo q1.2010 με τα nfs;

4. Πως μπορούμε επιτέλους να αρχίσουμε να εισάγουμε και εμείς και συντεταγμένες για να βρούμε σημεία στο χάρτη;

5. Και μήπως υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να λειτουργήσει το my routes στο 2100max που είναι φοβερή λειτουργία;

Επιπλέον μετά από κάποιο λάθος μου οταν ανοίγω το navigon fresh και θέλω να συνδεθώ με το 2100 μου λέει οτι δεν βρίσκει τα προσωρινά αρχεία (1001).

Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοηθειά σας.

Edited by galanomatis_gr

Καλησπέρα σε όλους. Καταρχάς θα ήθελα να πω ένα μέγαλο μπράβο σε όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας με το navigon 2100max που πραγματικά του έχετε δώσει αξία.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την eleniko για το προγραμματακι (αυτό με σηματάκι της mercedes) ... μου έφτιαξε το navigon στην κυριολεξία. Βέβαια δεν μπόρεσα να βρώ καθόλου το background με το σήμα της hyundai (κουπεδάκια βλέπετε χιχιχι) αλλά δεν πειράζει.

Επειδή είμαι λίγο άσχετος να κάνω κάποιες έρωτήσεις;

1. Τι είναι το ΠΜ που αναφέρετε όλοι;

2. Κατάφερα και έβαλα το χάρτη q4.2009 αλλά οι "εμφανιζόμενες κατηγορίες" παραμένουν 26 είναι σωστό αυτό;

3. Πως μπορεί να γίνει να αποκτήσει κάποιος τo q1.2010 με τα nfs;

4. Πως μπορούμε επιτέλους να αρχίσουμε να εισάγουμε και εμείς και συντεταγμένες για να βρούμε σημεία στο χάρτη;

5. Και μήπως υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να λειτουργήσει το my routes στο 2100max που είναι φοβερή λειτουργία;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοηθειά σας.

Κατ αρχη καλως ηρθες "galanomatis"

Αν θες background hundai παρε ενα απο δω

Το πμ που λεμε ειναι το προσωπικο μηνυμα. Εδω ειναι που λεμε οτι δεν επιτρεπεται να χρησιμοποιουμε λογισμικο το οποιο δεν το κατεχουμε νομιμα (αγορα κ.λ.π.) ουτε να δημοσιευουμε διευθυνσεις με τετοιο λογισμικο. Μπορει καποιος να το βρει ψαχνοντας στο ιντερνετ σε καποια σαιτ (μαγαζακια). Αν παρολα αυτα δεν τα καταφερνουμε τοτε ζηταμε με πμ απο τους συνφορουμιτες και αν μπορουν μας βοηθουν. πρεπει ομως η χρηση αυτων των λογισμικων να ειναι δοκιμαστικη και αν μας αρεσει να αγορασουμε νομιμα αυτο που θελουμε.

Τα αρχεια . nfs ειναι λιγο πιο πανω. Οι χαρτες χμμμμ.

Για να βαλεις συντεταγμενες οταν πατησεις το πληκτρο της διευθυνσης πατας επιλογες και μετα εισαγωγη συντεταγμενων.

Ελπιζω να βοηθησα λιγο.

Κατ αρχη καλως ηρθες "galanomatis"

Αν θες background hundai παρε ενα απο δω

Το πμ που λεμε ειναι το προσωπικο μηνυμα. Εδω ειναι που λεμε οτι δεν επιτρεπεται να χρησιμοποιουμε λογισμικο το οποιο δεν το κατεχουμε νομιμα (αγορα κ.λ.π.) ουτε να δημοσιευουμε διευθυνσεις με τετοιο λογισμικο. Μπορει καποιος να το βρει ψαχνοντας στο ιντερνετ σε καποια σαιτ (μαγαζακια). Αν παρολα αυτα δεν τα καταφερνουμε τοτε ζηταμε με πμ απο τους συνφορουμιτες και αν μπορουν μας βοηθουν. πρεπει ομως η χρηση αυτων των λογισμικων να ειναι δοκιμαστικη και αν μας αρεσει να αγορασουμε νομιμα αυτο που θελουμε.

Τα αρχεια . nfs ειναι λιγο πιο πανω. Οι χαρτες χμμμμ.

Για να βαλεις συντεταγμενες οταν πατησεις το πληκτρο της διευθυνσης πατας επιλογες και μετα εισαγωγη συντεταγμενων.

Ελπιζω να βοηθησα λιγο.

Σε ευχαριστω πάρα πολύ niko_211 για την βοηθειά σου.

Χαχαχαχα απορώ πως δεν καταλαβα τι σημαίνει το π.μ. ! ! !

Όσο για τις συντεταγμενες στο πρόγραμμα της eleniko δοκίμασα να το κάνω αλλα δεν υπάρχει ηεπιλογή.

Ευχαριστώ και για το background....!!!!!!

Σε ευχαριστω πάρα πολύ niko_211 για την βοηθειά σου.

Χαχαχαχα απορώ πως δεν καταλαβα τι σημαίνει το π.μ. ! ! !

Όσο για τις συντεταγμενες στο πρόγραμμα της eleniko δοκίμασα να το κάνω αλλα δεν υπάρχει ηεπιλογή.

Ευχαριστώ και για το background....!!!!!!

Αν λες για το 3300 (εκδοση 7.4.1. 763) σιγουρα γινεται. Πατας: "Νεοι προορισμοι" - "Εισαγετε διευθυνση" - "Επιλογες" - "Εισαγωγη συντεταγμενων".

Γινεται και στην εκδοση 7.4.0 με τον ιδιο τροπο. Αλλες δεν εχω μπροστα μου να σου πω.

Αν λες για το 3300 (εκδοση 7.4.1. 763) σιγουρα γινεται. Πατας: "Νεοι προορισμοι" - "Εισαγετε διευθυνση" - "Επιλογες" - "Εισαγωγη συντεταγμενων".

Γινεται και στην εκδοση 7.4.0 με τον ιδιο τροπο. Αλλες δεν εχω μπροστα μου να σου πω.

Καλησπέρα και πάλι... πως περνας όλα σου τα αγαπημένα από το 2100max στο 3300max?

Καλησπέρα και πάλι... πως περνας όλα σου τα αγαπημένα από το 2100max στο 3300max?

Δεν εχω ασχοληθει με το συγκεκριμενο γιατι ποτε δεν κραταγα favorites, αλλα κατι λεει η elleniKo λιγο πιο πανω :)

Καλημερα . θα μπορουσα να εχω ενα ΠΜ για το λογισμικό του 3300 και για τον νεο χαρτη 2010 q1 ;

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα κιαπο μένα, θα ήθελα κιεγω ένα PM με το λογισμικό του 3300 (τα nfs τα έχω).

Επίσης μια ερώτηση αν ξέρει κανείς. Έχω κατεβάσει και βάλει στο maxάκι την iGO 8.5 (version Becker) αλλά όταν ανοίγω το πρόγραμμα έχω ένα προβλήματα:

Δεν δείχνει η οθόνη μπροστά το βελάκι και μπροστά του την τρέχουσα κατεύθυνση αλλά με δείχνει από μια άλλη πλευρά (μπροστά αριστερά) και η πλοήγηση είναι ακατόρθωτη. Δεδομένου ότι έχει ίδια settings με το iGO 8.3 μήπως ξέρει κανείς τι να πειράξω στο sys.txt ή κάπου αλλού?

Καλησπέρα κιαπο μένα, θα ήθελα κιεγω ένα PM με το λογισμικό του 3300 (τα nfs τα έχω).

Επίσης μια ερώτηση αν ξέρει κανείς. Έχω κατεβάσει και βάλει στο maxάκι την iGO 8.5 (version Becker) αλλά όταν ανοίγω το πρόγραμμα έχω ένα προβλήματα:

Δεν δείχνει η οθόνη μπροστά το βελάκι και μπροστά του την τρέχουσα κατεύθυνση αλλά με δείχνει από μια άλλη πλευρά (μπροστά αριστερά) και η πλοήγηση είναι ακατόρθωτη. Δεδομένου ότι έχει ίδια settings με το iGO 8.3 μήπως ξέρει κανείς τι να πειράξω στο sys.txt ή κάπου αλλού?

Θα ελεγα να βαλεις αυτα στο sis:

[map]

2dheadup=1

3d_max_tiltlevel=8900

3d_default_tiltlevel=8900

3d_max_zoomlevel=3000

3d_min_zoomlevel=40

3d_max_zfar=2000

3d_scale_carmodel=1

3dcarsizemin=5000

3dcarsizemax=8000

3dcarsizemul=20000

και αν δε σε πειραζει να σβησεις το φακελο save (αν θες κρατα τον backup) για να ξεκινησουν οι ρυθμισεις απο την αρχη.

Kαλησπέρα κι από μένα,

Χρησιμοποιώ το Buttons Menu, έλυσα και το πρόβλημα που είχα με το Off κουμπάκι) και ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να βάλουμε το Λογισμικό από 3300max. Τώρα έχω την έκδοση 7.4.0 και είμαι πολύ ευχαριτημένος. Θα δω κάποια διαφορά, κάτι που θα κάνει την συσκευή να τρέχει καλύτερα, ή να έχει περισσότερες επιλογές? Αν ναι, παρακαλώ πείτε μου και μένα πώς μπορώ να το κάνω.

Ευχαριστώ.

--- Sony Xperia 5 II ---