Jump to content

Navigon 2110 Max

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενημερωτικά, έχουν βγει καινούργιοι χάρτες για το Destinator για Ελλάδα 2009.Q4 3561 από Navteq.

Ναι δίχως ελληνικους χαρακτήρες!!!!!!!!!!

Και γιατί να βαλεις dest αφου και το Navigon ... navteq χάρτες έχει ????

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators

Το Navigon και όχι μόνο...

Modpic.gif

Γειά χαρά μετά από καιρόοοοοο... :lol:

Αν και δε χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου το μηχανάκι μου πια, θεωρώ καλό το να το αναβαθμήσω τουλάχιστον...

Τελικά ποιος είναι ο τελευταίος Ελληνικός χάρτης για το Destinator 7;

Επίσης, σχετικά με το firmware στο 2100...παίζει ρόλο αν θα συνδεθώ στο Fresh με την κάρτα που έχει περασμένο το 7.4 ή την original με το 7.0.12;;;

Επίσης όποιος έχει την καλοσύνη να με ενημερώσει σχετικά με τον Q4 2009 (Greece) με κάποιο PM...

Ευχαριστώ !!!

Γιατί το παρόπλισες το 2100;; :confused::lol:

Ο τελευταίος χάρτης για το dest ειναι...αυτός που ήταν και οταν το είχες βάλει:shifty::lol::lol: Αν δεήσει και βγεί κάποια στιγμή θα το μάθεις σίγουρα, προς το παρόν ολοι περιμένουν την mls που ακόμα βγάζει χάρτη ο οποίος βγαίνει "μετά τις γιορτές". Ποσο μετά και ποιες γιορτές δεν μας είπαν μονο:shifty:

Ελα ντε:p

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Απ' ότι βλέπω το 7.0.12 παραμένει ως έχει...

Από 7.4 σε 7.4.2 έχει νόημα η αναβάθμηση σε 2100???

@and64: έχει παροπληστεί μαζί με το αυτοκίνητο...:lol:

Edited by CENTRAL
Drive Ford! Live a Ford Life!!!

Καλημέρα στην παρέα

ένα . .http://i48.tinypic.com/r0ryc5.jpg και μια http://i47.tinypic.com/2lmmdl1.jpg .παρακαλώ Αν και 11:36 η ωρα

Γιατί θες να κάνεις αναβάθμιση Λογισμικού ? Δεν πάει καλά στο μαξάκι ??

το πιο τέλειο λογισμικό για το μαξάκι είναι το 3300 χωρίς Panorama View 3D . μπορείς βέβαια να το ενεργοποίησης αλλά θα σου ζορίζεται λίγο περισσότερο το μαξάκι

Καλημέρα στην παρέα

ένα . .http://i48.tinypic.com/r0ryc5.jpg και μια http://i47.tinypic.com/2lmmdl1.jpg .παρακαλώ Αν και 11:36 η ωρα

Γιατί θες να κάνεις αναβάθμιση Λογισμικού ? Δεν πάει καλά στο μαξάκι ??

το πιο τέλειο λογισμικό για το μαξάκι είναι το 3300 χωρίς Panorama View 3D . μπορείς βέβαια να το ενεργοποίησης αλλά θα σου ζορίζεται λίγο περισσότερο το μαξάκι

Καλά πάει. Απλά είδα την αναβάθμηση στο fresh...

Δεν την κατέβασα (7.4.2) γιατί φοβήθηκα μην αλλάξει κάτι και χάσω όλη τη δουλειά που έχει γίνει.

Χάρτες Q4 Europe που θα βρώ;;; :O PM me please, please, please...)

Δεν την κατέβασα (7.4.2) γιατί φοβήθηκα μην αλλάξει κάτι και χάσω όλη τη δουλειά που έχει γίνει.

φίλε CENTRAL έχεις PM

έκανες διπλό POST ..και εγώ έτσι την πάτησα στην αρχή και άντε μετά να το σβήσω...:lol:

!!!!!!!Για καλό και για κακό εγώ στην θέση σου θα έκανα ένα BACKUP της κάρτας δεν ξέρεις καμιά φορά !!!!!

Edited by eleniKo

Elenico & and64 σας ευχαριστώ…

Σχετικά με το λογισμικό του 3300, αντικαθιστώ το φάκελο που υπάρχει;;;

Elenico & and64 σας ευχαριστώ…

Σχετικά με το λογισμικό του 3300, αντικαθιστώ το φάκελο που υπάρχει;;;

φυσικά ,σβήνεις τον παλιό φάκελο navigon (μπορείς και να τον μετονομάσεις π.χ navigon1)

και κάνεις επικόλληση τον καινούργιο φάκελο navigon (λογισμικό 3300)και είσαι έτοιμος ,ακόμη και το μενού δεν θα καταλάβει αν άλλαξες λογισμικό :lol: :lol: :lol:

δεν πειράζει εγώ μόνο ένα καφεδάκι πίνω αν θέλει κάνεις ας πάρει τον δεύτερο και τον τρίτο με την μπουγάτσα:lol::lol::lol::lol:

Edited by eleniKo

Πάει το μαξακι μας Τουρκία ?

Υπάρχει κάτι σχετικό

-χάρτης- εμπειρία:!::!:

Κι όμως ΟΧΙ:blink:

Μου το διαβεβαίωσε η ίδια η εταιρία πως για κανένα πλοηγό της navigon δεν υπάρχει χάρτης Τουρκίας :wacko::wacko:

Πάει το μαξακι μας Τουρκία ?

Υπάρχει κάτι σχετικό

-χάρτης- εμπειρία:!::!:

Το μαξακι μας παει Τουρκια με iGO8 :)

Μου το διαβεβαίωσε η ίδια η εταιρία πως για κανένα πλοηγό της navigon δεν υπάρχει χάρτης Τουρκίας :wacko::wacko:

Γεια στην παρέα

Παιδιά έχει συμβεί πολλές φορές , οι συνεργάτες της NAVIGON δεν είναι και καλά ενημερωμένη ,καλύτερα να ρωτάτε τα παιδιά εδω στο FORUM :lol:

Π.χ σε επικοινωνία κάποιου Φίλου εδω με την navigon του είχαν πει ότι δεν δέχεται 4gb SDHC το μαξάκι.

Και όμως υπάρχει χάρτης Τουρκίας Q3 2009

εδω μερικές φωτογραφίες από το μαξάκι μου:lol:

http://i49.tinypic.com/90naj6.jpg

http://i50.tinypic.com/34q4h3d.jpg

http://i50.tinypic.com/29zd65k.jpg

Edited by eleniKo

Αν δεις εδω

http://rapidshare.com/users/X2D205

θα βρεις τον q3 2009 της Τουρκιας

ελενη αν μπορεις στειλε με πμ το 3300 .ευχαριστω

Υ.Γ για να δουλέψει σωστά ο χάρτης Τουρκία Q3 2009 πρέπει φυσικά να έχετε και τα nfs αρχεία

από Q3 2009 :D

ελενη αν μπορεις στειλε με πμ το 3300 .ευχαριστω

Έχεις PM:D

Υ.Γ για να δουλέψει σωστά ο χάρτης Τουρκία Q3 2009 πρέπει φυσικά να έχετε και τα nfs αρχεία

από Q3 2009 :D

Έχεις PM:D

ελενη και νικο ευχαριστω πολυ

Ελένη πόσο θα ζορίζει το panorama view σε σχεση με το 7.4.2?

Και πως ενεργοποιήτε?

Παίδες έχω εγκατεστημένο το μενού της Ελένης (αυτό με το λογότυπο του αυτοκινήτου στο κέντρο) και θέλω να προσθέσω το Sygic Drive.

Υπάρχει ένα button κάτω δεξιά που δεν έχει κάποια λειτουργικότητα. Μπορώ να βάλω εκεί επιλογή για ν' ανοίγει το Sygic???

Elenico pls help!

Καλως τα δεχτηκαμε καινουργιος ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ NavigonMN_2010.Q1 αντε να δουμε τι καινουργιο εχει βαλει μεσα....... Edited by DPF

Μπορώ να έχω και εγώ το λογισμικό του 3300; Ευχαριστώ:)

Navigon 2100 max with MioPocket Lite v9.2

Navigon NM 7.4.3/Greece Q4-2009

EXTRA: iGO 8 + iGO Amigo, Ginius + MioMap2008, Destinator 9.

Λοιπόν το λογισμικό του 3300 δουλεύει τέλεια στο navigon 2100max .Είναι η version 7.4.1 - 763 - 3300max platform και αποτι είδα είναι σχεδόν το ίδιο μηχάνημα με το 2100max με διαφορετικό δέκτη gps.

Το Panorama View 3D νομίζω ότι θέλει το αρχείο Terrain_EU.nfs μέσα στον director map και είναι περίπου 245mb ενεργοποιείται μέσα από τις ρυθμίσεις.

Ο χάρτης της Ελλάδας NavigonMN_2010.Q1 είναι πολυ καλός έχει όλη την Εγναντία και την παράκαμψη του Αγρινίου τώρα λεπτομέριες θα δούμε μέσα σε πόλεις.

Πολλα ευχαριστω στην Ελενη..

Edited by DPF

Λοιπόν το λογισμικό του 3300 δουλεύει τέλεια στο navigon 2100max .Είναι η version 7.4.1 - 763 - 3300max platform και αποτι είδα είναι σχεδόν το ίδιο μηχάνημα με το 2100max με διαφορετικό δέκτη gps.

Το Panorama View 3D νομίζω ότι θέλει το αρχείο Terrain_EU.nfs μέσα στον director map και είναι περίπου 245mb ενεργοποιείται μέσα από τις ρυθμίσεις.

Ο χάρτης της Ελλάδας NavigonMN_2010.Q1 είναι πολυ καλός έχει όλη την Εγναντία και την παράκαμψη του Αγρινίου τώρα λεπτομέριες θα δούμε μέσα σε πόλεις.

Πολλα ευχαριστω στην Ελενη..

εχει καμμια διαφορα απο την αλλη εκδοση 7.4 που ειχε δωσει η eleniko πιο παλλια ?

φανταζομαι ειναι πιο ελαφρυ και δεν χρειαζονται τα πειραγμενα settings ετσι ?