pantote Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Το Destinator 9 θα παίζει στο μηχανάκι μας? Το δοκιμάζω σήμερα και επανέρχομαι (αν όλα πάνε καλά) με το upload:!: Καλή χρονιά σε όλους. Τελικά το Destinator 9 δουλεύει (βρίσκει δορυφόρους) τώρα μένει να το δοκιμάσω και στο δρόμο όποιος ξέρει περισσότερα ας βοηθήσει. Παράθεση Navigon 2100 max with MioPocket Lite v9.2 Navigon NM 7.4.3/Greece Q4-2009 EXTRA: iGO 8 + iGO Amigo, Ginius + MioMap2008, Destinator 9. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καλημέρα σε όλους, Σε εμένα το Destinator 9 παίζει αλλά παρόλο που βρίσκει δορυφόρους μόλις του δώσω διεύθυνση για πλοήγηση μου βγάζει "Το σημείο εκκίνησης είναι ...." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καλημέρα σε όλους, Σε εμένα το Destinator 9 παίζει αλλά παρόλο που βρίσκει δορυφόρους μόλις του δώσω διεύθυνση για πλοήγηση μου βγάζει "Το σημείο εκκίνησης είναι ...." Μια από τα ιδια ,δηλαδη !!! Η απορία μου παραμένει....."γιατι ασχολείστε με το dest ? Αυτό το πρόγραμμα έχει πεθάνει και δεν το ξέρει!!!!" Καλή χρονιά να έχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Στο τσακ ειναι να αναστηθεί το dest, θα βγεί (βγήκε, δεν έψαξα τελευταίως) χάρτης επιτέλους από την mls... Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPF Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καλημέρα σε όλους, Σε εμένα το Destinator 9 παίζει αλλά παρόλο που βρίσκει δορυφόρους μόλις του δώσω διεύθυνση για πλοήγηση μου βγάζει "Το σημείο εκκίνησης είναι ...." Το ιδιο κανει και σε εμενα .... οπως και dest 8 Navigon 2100max. Aν και το κοβω για αχρηστο προγραμμα πλεον !!! ουτε χαρτες καινουργιους εχει [βαφτιζει τον Q115 σε 2009] πεθαμενα πραγματα!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantote Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Το καλό είναι ότι φαίνεται πολύ πιο ελαφρύ από το dest8 από κει και πέρα εάν ξεκινήσεις να οδηγάς και βάλεις τον προορισμό σε κανένα "φανάρι" (ή ο συνοδηγός) το πρόγραμμα δουλεύει κανονικά. IGO και πάλι IGO... Παράθεση Navigon 2100 max with MioPocket Lite v9.2 Navigon NM 7.4.3/Greece Q4-2009 EXTRA: iGO 8 + iGO Amigo, Ginius + MioMap2008, Destinator 9. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dade Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Aς δώσουμε μια ευκαιρία στο 9, μην το θάβουμε από την αρχή. Μην ξεχνάτε ότι ελληνική έκδοση δεν έχει βγεί ακόμη. Διάφορα βρεφικά προβλήματα μπορούν να διορθωθούν. Πάντως η εμφάνιση τουλάχιστον είναι καλύτερη από τα προηγούμενα και όσο αφορά το χάρτη κατά την ταπεινή μου γνώμη εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Στο τσακ ειναι να αναστηθεί το dest, θα βγεί (βγήκε, δεν έψαξα τελευταίως) χάρτης επιτέλους από την mls... Ανδρέα ,μονο ο Λάζαρος αναστήθηκε !!!!!!!!!!! Το dest δεν νομίζω οτι θα μπορέσει ......:p Καλή Χρονια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Ανδρέα ,μονο ο Λάζαρος αναστήθηκε !!!!!!!!!!! Το dest δεν νομίζω οτι θα μπορέσει ......:p Καλή Χρονια.... :rotfl::lol::lol::lol: Καλή χρονιά και σε σένα Γιώργο! Προφανώς και δεν εννοώ το 7, είπαμε αυτό μας έχει τελειωσει καιρό τώρα. Αν βγεί νέο πρόγραμμα ομως και νέος χάρτης τότε το συζητάμε αν και εφόσον... Μέχρι τότε ομως igo ftw:cool::D Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioshamb Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Χρονια πολλα καλη χρονια σε ολους.Στο NAVIGON δεν λεει να δουλεψει με τιποτα. Στο MIO SPIRIT 505 μου δουλεψε κανονικα αν και δεν εντυπωσιαστικα.Πολυ καλο με μεγαλη καλλειψη σε 3D κτιρια το automapa 6.0.Καταπληκτικο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cogito Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΧΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ NAVIGON 2100 MAX???????????ΕΝΑ ΜΝΜ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΝΜ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ GREEK MAP ΓΙΑ NAVIGON 2100 MAX????? ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ 2100 MAX ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ UPDATE APO THN NAVIGON ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ 2009...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Τέλος θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 (edited) Για σας παιδιά , επίσης και από έμενα Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Βασικά η εταιρία Intrinsyc κάνει μια νέα αρχή, με χάρτες αρχικά μόνο για Βόρεια Αμερική. Αν - και πότε ,και σε ποια τιμή το Destinator 9 θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά ,και με νέους χάρτες μένει να δούμε. Αν και κατά την γνώμη μου τα λογισμικά της Navigon δεν πάνε και πίσω… Επίσης υπάρχει και μια επίσημη DEMO έκδοση για Windows Mobile Στο site destinatornavstore Edited January 9, 2010 by eleniKo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michtaki Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Για σας παιδιά , επίσης και από έμενα Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Βασικά η εταιρία Intrinsyc κάνει μια νέα αρχή, με χάρτες αρχικά μόνο για Βόρεια Αμερική. Αν - και πότε ,και σε ποια τιμή το Destinator 9 θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά ,και με νέους χάρτες μένει να δούμε. Αν και κατά την γνώμη μου τα λογισμικά της Navigon δεν πάνε και πίσω… Επίσης υπάρχει και μια επίσημη DEMO έκδοση για Windows Mobile Στο site destinatornavstore Ελενη ξερεις αν η navteq εχει ναυτικους χαρτες για ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Μια βοήθεια για το Garmin σε 2100.Έβαλα όμορφα και ωραία τα αρχεία για το KGpsCE v0.10 και στην κάρτα και στα Windows και στο flash disk.Έκανα τις ρυθμίσεις για τις COM θύρες βρίσκει κανονικά δορυφόρους. Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ ξεκινάω το Garmin από το garmin.nfrun περιμένω και πατάει μόνο του το Accept για την άδεια χρήσης μπαίνω στο κεντρικό μενού του Garmin αλλά μετά εξαφανίζεται το Garmin και βλέπω την οθόνη του KGpsCE να ψάχνει δορυφόρους και να κουμπώνει με αυτούς αλλά πουθενά το Garmin. Καμιά ιδέα τί μπορεί να έκανα λάθος???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hamilcar Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Μια βοήθεια για το IGO με το 2110 Το βάζω στην πλοήγηση αλλά δεν ακούω τις φωνητικές οδηγίες εκτός από ορισμένες που έχουν να κάνουν με τις κάμερες και τα όρια, δηλ δεν ακούω στρίψτε αριστερά κλπ ενώ βλέπω επάνω αριστέρα στην οθόνη τις σχετικές πληροφορίες. Καμία βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grlag Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 (edited) Αυτές τις ημέρες πέρασα το Garmin Mobile XT 5.00.20 σε pna Navigon 2110max και λειτουργεί περίφημα (Uncheck το προεπισκόπηση στροφής).Βέβαια σαν πρόγραμμα μπροστά σε άλλα είναι φτωχό, (Αλήθεια τα ...λουλούδια που το έκαναν δεν σκέφθηκαν οτι κάποιος θα πρέπει να διαγράφει κάποιες πρόσφατες διαδρομές)? Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή παρά μονο για τα αγαπημένα. Τις διαγράφω με άλλο τρόπο αλλά είναι ολόκληρη ιστορία.Επίσης οι ήχοι για Speedcams εκτός απ' το σπαστικό "ντιν" είναι είδος...πολυτελείας.Εκείνο το ταλαίπωρο το SOX στο POI Loader τι το έχουν? αφού δεν ακούγονται οι ήχοι σε οποιοδήποτε format και αν τους βάλει κανείς.Αξίζει όμως πολύ ο νέος χάρτης Autodrive 1.90 (έχει και πάρα πάρα πολλά POI)ο οποίος όμως είναι σε λάθος πρόγραμμα..... Αλλού έπρεπε να ήταν! Τέλος το Sygic 7.72 βρίσκω ως εξαιρετικό πρόγραμμα που δέχεται πάρα πολλές παραμέτρους και μάλιστα χωρίς Extra Skins κλπ (όπως το iGO8). Στο μηχανάκι μου Navigon 2110max χρησιμοποιώντας 2 SD των 8GB η κάθε μια έχω: Navigon MN 7.4.2 Πολύ καλό Full EU maps Q4 2009 iGO8 Πολύ καλό Full EU Last maps Amigo Πολύ καλό Full EU Last maps Ginius Black Edition 3.0 ...Φτωχό. Ίσως οφείλεται στους χάρτες Automapa 6 Πολύ καλό Full EU maps MioMap 2008...Φτωχό. Το ίδιο κι εδώ, ίσως οφείλεται στους χάρτες TomTom 7 Πολύ καλό Full EU maps Polnav πολύ καλό με φτωχό GR χάρτη Sygic πάρα πολύ καλό Full EU maps Garmin φτωχό με πολύ καλο χάρτη Autodrive 1.90 Edited January 14, 2010 by grlag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIOHER Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Μια βοήθεια όποιος μπορεί παιδιά... Εγκατέστησα το vista menu της eleniKo και μετά από soft reset όλα καλά. Αν προσπαθήσω όμως να κλείσω την συσκευή (2100max) από το κουμπί και την ξανα-ανοίξω τότε οτιδήποτε κι αν πατήσω μου βγάζει κλεψύδρα και κολλάνε τα πάντα. Μόνο με soft reset επανέρχεται. Ξέρει κανείς γιατί; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alaz Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 (edited) Καινούργιο και πιο συμαζεμένο ξεκλείδωμα για το NAVIGON 2110max, αλλά και άλλα με ανάλυση 480χ272 με τροποποιήσεις. Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα κατά τη γνώμη μου. Θα το βρείτε στο http://www.megaupload.com/?d=836MONHN [ATTACH]14700[/ATTACH] [ATTACH]14701[/ATTACH] οποτε επεξεργαζομαι το desktop.ini μου βγαζει και ενα τετραγωνακι στην εναρξη υ.γ το επεξεργαζομαι με το gedit του ubuntu Edited January 20, 2010 by alaz προσθεση κειμενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos333 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Γεια σας και από μένα . Εδώ και μια εβδομάδα είμαι κάτοχος ενός 2100 max Διάβασα τις περισσότερες σελίδες και η βοήθεια που πήρα για να ξεκλειδώσω το μηχανάκι μου ήταν μεγάλη. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να βρω την έκδοση dest 7.0.0.588.37 στα ελληνικά.:(:( Όποιος μπορεί να με βοηθήσει ας μου στείλει ένα pm θα του είμαι ευνόμων:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Γεια σας και από μένα . Εδώ και μια εβδομάδα είμαι κάτοχος ενός 2100 max Διάβασα τις περισσότερες σελίδες και η βοήθεια που πήρα για να ξεκλειδώσω το μηχανάκι μου ήταν μεγάλη. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να βρω την έκδοση dest 7.0.0.588.37 στα ελληνικά.:(:( Όποιος μπορεί να με βοηθήσει ας μου στείλει ένα pm θα του είμαι ευνόμων:D:D Τι να το κανεις το dest ??? Βαλε καλυτερα το igo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos333 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Καλό είναι και το IGO αλλά το dest με τον Q4 2008 στην επαρχεία νομίζω πως ακόμα είναι καλύτερο. Όποιος μπορεί να βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 (edited) Καλό είναι και το IGO αλλά το dest με τον Q4 2008 στην επαρχεία νομίζω πως ακόμα είναι καλύτερο. Όποιος μπορεί να βοηθήσει. Γεια σου vagos εχεις PM:) Edited January 26, 2010 by eleniKo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Καλό είναι και το IGO αλλά το dest με τον Q4 2008 στην επαρχεία νομίζω πως ακόμα είναι καλύτερο. Όποιος μπορεί να βοηθήσει. Ενημερωτικά, έχουν βγει καινούργιοι χάρτες για το Destinator για Ελλάδα 2009.Q4 3561 από Navteq. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CENTRAL Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Γειά χαρά μετά από καιρόοοοοο... :lol: Αν και δε χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου το μηχανάκι μου πια, θεωρώ καλό το να το αναβαθμήσω τουλάχιστον... Τελικά ποιος είναι ο τελευταίος Ελληνικός χάρτης για το Destinator 7; Επίσης, σχετικά με το firmware στο 2100...παίζει ρόλο αν θα συνδεθώ στο Fresh με την κάρτα που έχει περασμένο το 7.4 ή την original με το 7.0.12;;; Επίσης όποιος έχει την καλοσύνη να με ενημερώσει σχετικά με τον Q4 2009 (Greece) με κάποιο PM... Ευχαριστώ !!! Παράθεση Drive Ford! Live a Ford Life!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos333 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Γεια σας και από μένα . Εδώ και μια εβδομάδα είμαι κάτοχος ενός 2100 max Διάβασα τις περισσότερες σελίδες και η βοήθεια που πήρα για να ξεκλειδώσω το μηχανάκι μου ήταν μεγάλη. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να βρω την έκδοση dest 7.0.0.588.37 στα ελληνικά.:(:( Όποιος μπορεί να με βοηθήσει ας μου στείλει ένα pm θα του είμαι ευνόμων:D:D Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον Το πηρα το δωρακι μου....:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts