Jump to content

Navigon 2110 Max

Κοινοποίηση

Recommended Posts

P.S. Τελικά χάρτης Q3 δεν βγήκε ακόμα ε;

O χάρτης παιδιά βγήκε, τώρα ανεπίσημα επίσημα δεν ξέρω.

δουλεύουν όλα μια χαρά πάντως...

Q3 2009

http://rapidshare.com/files/257718775/NavigonMN7_7.3_7.4_14_Q3.2009_Greece.zip

http://rapidshare.com/files/257722296/NavigonMN7_7.3_7.4_Landmarks_Pois_all_filesQ3.2009.zip

Navigon 2100 max with MioPocket Lite v9.2

Navigon NM 7.4.3/Greece Q4-2009

EXTRA: iGO 8 + iGO Amigo, Ginius + MioMap2008, Destinator 9.

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδες!!

Εχω το navigon 2100 και εβαλα το navigon fresh για να κανω τα update.

Τα πραγματα δεν πηγαν καλα και κατεληξε να μην κανει Update

αλλα να μην φορτωνει ουτε την προηγουμενη πλοηγηση.

Η καρτα μνημης δειχνει παντως την ιδια χορητικοτητα αν παιζει ρολο..

Να συμπληρωσω οτι δεν εφτιαχα αντιγραφο ασφαλειας...

Τι κανουμε τωρα??

Καλησπερα,

Μολις περασα τους χαρτες Q2.2009. Εχω το 2110 ΜΑΧ αγορασμενο απο Αγγλια και η φωνη ειναι στα αγγλικα. Υπαρχει τροπος να δεινει τις οδηγιες στα Ελληνικα;

Take five..

Ελένη,

έχεις καμμιά λύση για την τρισδιάστατη οθόνη του Garmin. Μετονόμασα το αρχείο QueBmp320.dll σε QueBmp240.dll και το QueBmp240.dll σε QueBmp240_orig.dll.

Έφτιαξε η Οθόνη ως προς την οριζόντια πλευρά, συνεχίζει όμως να βγάζει στην δεξιά πλευρά μία λωρίδα επανάληψη ή συνέχεια της αριστερής πλευράς, το οποίο είναι εκνευριστικό.

Καλησπερα παιδες!!

Εχω το navigon 2100 και εβαλα το navigon fresh για να κανω τα update.

Τα πραγματα δεν πηγαν καλα και κατεληξε να μην κανει Update

αλλα να μην φορτωνει ουτε την προηγουμενη πλοηγηση.

Η καρτα μνημης δειχνει παντως την ιδια χορητικοτητα αν παιζει ρολο..

Να συμπληρωσω οτι δεν εφτιαχα αντιγραφο ασφαλειας...

Τι κανουμε τωρα??

Κάνε hard reset πατώντας reset και αμέσως μετά onoff συνεχόμενα μέχρι να βγει το ανάλογο μήνυμα στην οθόνη.

Αλλά εάν τα έπαιξαν τα δεδομένα στην κάρτα τότε μπορούμε να στα δώσουμε και εμείς...

Ελένη,

έχεις καμμιά λύση για την τρισδιάστατη οθόνη του Garmin. Μετονόμασα το αρχείο QueBmp320.dll σε QueBmp240.dll και το QueBmp240.dll σε QueBmp240_orig.dll.

Έφτιαξε η Οθόνη ως προς την οριζόντια πλευρά, συνεχίζει όμως να βγάζει στην δεξιά πλευρά μία λωρίδα επανάληψη ή συνέχεια της αριστερής πλευράς, το οποίο είναι εκνευριστικό.

Για αντικατέστησε το περιεχόμενο στον φάκελο Garmin\Apps\WM ( με Que.exe και όλες της απαιτούμενες DLL ) ... :D

:!:Πρώτα κάνε ένα Backup

@eleniKo , @nikos_211

Παιδια μήπως υπάρχει η δυνατότητα να μπει ενα how to για το Poiwarner !!

Νομίζω θα βοηθήσει αρκετα.

παιδια ακομα παλευω να περασω τα προγραμματα αλλα σιγα σιγα βρισκω ακρη!! λοιπον ψαχνω 4 λογοτυπα η ακομα καλυτερα σηματα,η ολοκληρα τα αμαξια και της εταιριες να βγαζει φοντο!! nissan,nissan qashqai,fiat, fiat punto gt!!! αν μπορει καποιος να μου βρει η να φτιαξει τα σηματα των εταιριων για να ξεκιναει το 2100 η ακομα καλυτερα τα συγκεκριμενα αμαξια!! και να μου πειτε και πως τα περναω ε οκ?? μπορει να τα δειχνει στο μενου?? ευχαριστω προκαταβολικα!!!

O χάρτης παιδιά βγήκε, τώρα ανεπίσημα επίσημα δεν ξέρω.

δουλεύουν όλα μια χαρά πάντως...

Q3 2009

http://rapidshare.com/files/257718775/NavigonMN7_7.3_7.4_14_Q3.2009_Greece.zip

http://rapidshare.com/files/257722296/NavigonMN7_7.3_7.4_Landmarks_Pois_all_filesQ3.2009.zip

Καλησπέρα pantote. O Q_3 χάρτης που έχεις δώσει δεν μου ανοίγει. Μου πετάει error. δηλ. γράφει: Fatal application error. Application navigon exe has performed an illegal operation and will de shut down. If the problem persists, contact the program vendor.

Program: navigon.exe

Exception: 0xc0000005

Address:000988D4

Ξέρεις τι να κάνω ώστε να δουλέψει???

παιδια καλησπερα εκανα οτι ειπατε και εβαλα και το destinator kai to igo8 και δουλευουν μια χαρα το μονο προβλημα ειναι οτι στο igo μου το δειχνει στη μιση οθονη τι πρεπει να κανω για να το βλεπω σε ολοι την οθονη???????αναλυτικα αν μπορειται!!!ευχαριστω

Παιδια μια βοήθεια, επειδή ειχα προσφατα δοκιμάσει το giniusdriver με θετικές εντυπωσεις και σκεφτομαι να παρω το Navigon 2110 max, το εχει δοκιμάσει κάποιος με επιτυχία με αυτό το μοντέλο?

Λειτουργεί πλήρως η παρουσιάζει προβλήματα? Επίσης, συμπεριλαμβάνονται μέσα και οι Ευρωπαικοί χάρτες (απο TeleAtlas) ή μόνο αυτοί της Ελλάδας? :confused:

Καλησπέρα pantote. O Q_3 χάρτης που έχεις δώσει δεν μου ανοίγει. Μου πετάει error. δηλ. γράφει: Fatal application error. Application navigon exe has performed an illegal operation and will de shut down. If the problem persists, contact the program vendor.

Program: navigon.exe

Exception: 0xc0000005

Address:000988D4

Ξέρεις τι να κάνω ώστε να δουλέψει???

Και σε μένα το έκανε αυτό στην αρχή! Απλά πρέπει μέσα στον φάκελο ΜΑP εκτός από τον χάρτη Greece να βάλεις και τα καινούρια Landmarks - Pois all files Q3 2009, που είναι το δεύτερο download... διαφορετικά θα σου βγάζει το error που αναφέρεις...

Παιδια μια βοήθεια, επειδή ειχα προσφατα δοκιμάσει το giniusdriver με θετικές εντυπωσεις και σκεφτομαι να παρω το Navigon 2110 max, το εχει δοκιμάσει κάποιος με επιτυχία με αυτό το μοντέλο?

Λειτουργεί πλήρως η παρουσιάζει προβλήματα? Επίσης, συμπεριλαμβάνονται μέσα και οι Ευρωπαικοί χάρτες (απο TeleAtlas) ή μόνο αυτοί της Ελλάδας? :confused:

Ναι δουλεύει μια χαρά το Ginius Driver με το ΜΑΧ. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, μάλιστα είναι και πιο ελαφρύ από το Mobile Navigator που φοράει το 2110... Από χάρτες, αυτό εξαρτάται στο τι είδους θα βρεις. Δεν θα έλεγα ότι είναι καλύτεροι από του Navigon πάντως. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Καλησπερα σε ολους...θελω καποιος να μου πει αναλυτικα πως μπαινει το destinator στο 2100 max...ποια εκδοση δουλευει χωρις προβληματα και που μπορω να τη βρω? please help me...

Καλησπερα σε ολους...θελω καποιος να μου πει αναλυτικα πως μπαινει το destinator στο 2100 max...ποια εκδοση δουλευει χωρις προβληματα και που μπορω να τη βρω? please help me...

Αυτή 7.0.0.588.11-pna δουλεύει καλυτερα στο 2100. Αν ψάξεις θα την βρεις.

Ναι δουλεύει μια χαρά το Ginius Driver με το ΜΑΧ. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, μάλιστα είναι και πιο ελαφρύ από το Mobile Navigator που φοράει το 2110... Από χάρτες, αυτό εξαρτάται στο τι είδους θα βρεις. Δεν θα έλεγα ότι είναι καλύτεροι από του Navigon πάντως. :)

OK thanks!

Προχωρώ ολοταχώς λοιπόν προς την αγορά του!

καλησπέρα παιδες μετα απο ωρες μελετης ολων αυτων των ποστ:P καταφερα και εβαλα το vista menu του Νικου και τα 3 προγραμματα navigon 7,4 q3 2009, dest 7 και igo και θέλω να ρωτησω τα εξης:

1) στο navigon μπαινω κανονικά απο το vista μενου αλλα μετα δεν μπορω ξανα να επιστρεψω στο μενου δλδ ενω μπαινω κανονικα στο navigon menu οταν παταω το κουμπακι κατω αριστερα απλα μπαινει σε stand by και για να επιστρεψω στα vista κανω reset.

2)στο dest εχω προβλημα με τον ηχο δεν μειωνεται

3) το igo ειναι καπως χαοτικο! εχω κατεβασει το iGO8 - Nav N Go v8.3.2.97313 (Jul 3 2009) Full MEGA PACK 6 AIO απο το greekz και δεν ξερω που μπαινουν οι χαρτες τα pois, εχει 938474 αρχεια μεσα χαμος, ασε που με πεταει που και που error Out of memory Requested: 36608 Cashe: 94992

4)πως μπορω να βαλω και αλλα κουμπακια και για άλλα προγραμματα πλοηγησης στο μενου των βιστα;;

Ευχαριστω

καλησπέρα παιδες μετα απο ωρες μελετης ολων αυτων των ποστ:P καταφερα και εβαλα το vista menu του Νικου και τα 3 προγραμματα navigon 7,4 q3 2009, dest 7 και igo και θέλω να ρωτησω τα εξης:

1) στο navigon μπαινω κανονικά απο το vista μενου αλλα μετα δεν μπορω ξανα να επιστρεψω στο μενου δλδ ενω μπαινω κανονικα στο navigon menu οταν παταω το κουμπακι κατω αριστερα απλα μπαινει σε stand by και για να επιστρεψω στα vista κανω reset.

2)στο dest εχω προβλημα με τον ηχο δεν μειωνεται

3) το igo ειναι καπως χαοτικο! εχω κατεβασει το iGO8 - Nav N Go v8.3.2.97313 (Jul 3 2009) Full MEGA PACK 6 AIO απο το greekz και δεν ξερω που μπαινουν οι χαρτες τα pois, εχει 938474 αρχεια μεσα χαμος, ασε που με πεταει που και που error Out of memory Requested: 36608 Cashe: 94992

4)πως μπορω να βαλω και αλλα κουμπακια και για άλλα προγραμματα πλοηγησης στο μενου των βιστα;;

Ευχαριστω

1)Πηγαίνεις στον φάκελο settings και ανοίγεις το ApplicationSettings.xml με το notepad και αλλάζεις τον αριθμό ανάμεσα στα <ExitBehaviour>*</ExitBehaviour> σε 4 δηλαδή γίνεται <ExitBehaviour>4</ExitBehaviour> και κάνεις save, τώρα το πρόγραμμα κλείνει κανονικά...

2)Βάλε το dest8

3)Υπάρχουν οδηγίες σχεδόν παντού ψάξε λίγο... Το error βγαίνει γιατί έχεις ενεργοποιήσει τις φωνές TTS (TTS Voices -respect @ odytsak-) ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΝΑVIGON 2100-2110 MAX ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Βάλε τις φωνές: Άνδρας - Zeus-odytsak ή Γυναίκα - Venera-odytsak.

4)Υπάρχουν και άλλα μενού...

Να ρωτήσω και γω...Έχω βάλει σχεδόν τα πάντα στο maxακι αλλά το Tomtom αρνείται να μπει. Έχω κατεβάσει όλα τα installations αλλά κανένα δεν τρέχει.

Όταν μπαίνω στον explorer, υπάρχουν 2 αρχεία στα περισσότερα installations ποε έχω κατεβάσει:

Tomtom navigator.exe

data.chk

Μόλις τρέχω το exe βγαίνει το μήνυμα:

Cannot find 'TomTom Navigator' (or one of its components). Make sure the path and filename are correct and that all the required libraries are available.

Κάνω εγώ κάτι λάθος ή με δουλεύει το maxακι?

PS. Έχω κατεβάσει και άλλα installations 9.10.9185 for wince (blue ή black) που έχουν τα 2 παραπάνω αρχεία και άλλα μέσα αλλά σύμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Τα φώτα σας παιδιά

1)Πηγαίνεις στον φάκελο settings και ανοίγεις το ApplicationSettings.xml με το notepad και αλλάζεις τον αριθμό ανάμεσα στα <ExitBehaviour>*</ExitBehaviour> σε 4 δηλαδή γίνεται <ExitBehaviour>4</ExitBehaviour> και κάνεις save, τώρα το πρόγραμμα κλείνει κανονικά...

2)Βάλε το dest8

3)Υπάρχουν οδηγίες σχεδόν παντού ψάξε λίγο... Το error βγαίνει γιατί έχεις ενεργοποιήσει τις φωνές TTS (TTS Voices -respect @ odytsak-) ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΝΑVIGON 2100-2110 MAX ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Βάλε τις φωνές: Άνδρας - Zeus-odytsak ή Γυναίκα - Venera-odytsak.

4)Υπάρχουν και άλλα μενού...

Σ ευχαριστώ πολύ φιλε αλλαξα το 1 με το 4 και δουλεψε

Τωρα οσον αφορα το destinator εβαλα το 8.1.20.7.1 και ρυθμησα το GPSTMC σε PORT 7 και 115000 baude rate αλλα μου βγάζει ενα ωραιοτατο πορτοκαλι μηνυμα ''Τα σημεία αφετηρίας ή προορισμού δεν είναι προσπελάσιμα με όχημα.Αλλάξτε σημείο αφετηρίας ή προορισμού''

Με αυτό τί κάνουμε;;

Σ ευχαριστώ πολύ φιλε αλλαξα το 1 με το 4 και δουλεψε

Τωρα οσον αφορα το destinator εβαλα το 8.1.20.7.1 και ρυθμησα το GPSTMC σε PORT 7 και 115000 baude rate αλλα μου βγάζει ενα ωραιοτατο πορτοκαλι μηνυμα ''Τα σημεία αφετηρίας ή προορισμού δεν είναι προσπελάσιμα με όχημα.Αλλάξτε σημείο αφετηρίας ή προορισμού''

Με αυτό τί κάνουμε;;

Ξεκίνα με το αυτοκίνητο και αμέσως θα δουλέψει μια χαρά!

Παιδιά καλημέρα. Έχω δουλέψει τον χάρτη Q3_2009 σε ΜΝ7.3 και σίγουρα έχει αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο. Περιλαμβάνει την πλήρη ΕΟ στο τμήμα του Μαλιακού και μάλλον (απ' ότι είδα, δεν το δοκίμασα) την Εγνατία με όσες αλλαγές υπήρξαν μέχρι και τον Ιούνιο. Αυτά μπόρεσα να καταλάβω για όσο το δοκίμασα. Είδα και κάποιες μικροαλλαγές σε τμήματα της Ε65 στη Λάρισα. Αυτά στις λίγες ημέρες που το δοκίμασα. Στην Αθήνα δεν το δοκίμασα γιατί δεν το εμπιστεύομαι ακόμα, κυρίως σαν απεικόνιση χάρτη. Με βολεύει καλύτερα το DEST, αλλά και το IGO.

Παιδιά καλημέρα. Έχω δουλέψει τον χάρτη Q3_2009 σε ΜΝ7.3 και σίγουρα έχει αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο. Περιλαμβάνει την πλήρη ΕΟ στο τμήμα του Μαλιακού και μάλλον (απ' ότι είδα, δεν το δοκίμασα) την Εγνατία με όσες αλλαγές υπήρξαν μέχρι και τον Ιούνιο. Αυτά μπόρεσα να καταλάβω για όσο το δοκίμασα. Είδα και κάποιες μικροαλλαγές σε τμήματα της Ε65 στη Λάρισα. Αυτά στις λίγες ημέρες που το δοκίμασα. Στην Αθήνα δεν το δοκίμασα γιατί δεν το εμπιστεύομαι ακόμα, κυρίως σαν απεικόνιση χάρτη. Με βολεύει καλύτερα το DEST, αλλά και το IGO.

Q3_2009???

Πότε βγήκε;

Q3_2009???

Πότε βγήκε;

Βγήκε για τι iphone και κατα ενα περιεργο τρόπο λειτουργει και στο 2100 , όπως λένε.