Jump to content

baso4nano3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About baso4nano3

  • Ημ. Γέννησης 12/10/1984

baso4nano3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια ακομα παλευω να περασω τα προγραμματα αλλα σιγα σιγα βρισκω ακρη!! λοιπον ψαχνω 4 λογοτυπα η ακομα καλυτερα σηματα,η ολοκληρα τα αμαξια και της εταιριες να βγαζει φοντο!! nissan,nissan qashqai,fiat, fiat punto gt!!! αν μπορει καποιος να μου βρει η να φτιαξει τα σηματα των εταιριων για να ξεκιναει το 2100 η ακομα καλυτερα τα συγκεκριμενα αμαξια!! και να μου πειτε και πως τα περναω ε οκ?? μπορει να τα δειχνει στο μενου?? ευχαριστω προκαταβολικα!!!
  2. παιδια εστειλα μην και πριν απο κανα 2 σελιδες για βοηθεια και δεν πηρα απαντηση!! μπορει να με βοηθησει κανενας??? πηρα το 2100 και θελω να περασω dest,igo και γενικα οτι μπορει να περαστει!!! αλλα δεν ξερω ουτε που τα βρισκω ουτε πως τα περναω!!!! ειχα rye 5303 me dest!!! βοηθηστε λιγο!!! εχω κατεβασει και το Menou elleniko
  3. παιδια τοσο καιρο χρησιμοποιουσα rye 5303!! με dest 7!!! μια χαρα ηταν!! μολις επεσε στα χερια μου ομως ενα 2100 με ελληνικους χαρτες!! 150 ευρω το πηρε ο φιλος μου.λοιπον προσπαθησα να διαβασω το τοπικ αλλα κουραστηκα μετα την 10 σελιδα και και μπερδευτηκα!!! θελω να περασω dest 7 h 8 igo,και γενικα οποιο προγραμμα μπαινει!! σε μια καρτα καινουργια 2ρα!!!! τι κανω??? εδω δεν βρισκω τα dest!!!που τα ψαχνω????? ας μουθ στειλει καποιος p.m!!!!!! να συννενοηθουμε καλυτερα!!!! εχω μπερδευτει τα μεγιστα!!!!! και το Menu elleniko που κατεβασα γιατι ειναι???? τι κερδιζω???περιβαλλον windows??? αν το αντιγραψω στην καινουργια καρτα μετα τους χαρτες που τους περναω????? πελαγωσα το rye copy-paste ηταν!!!!
  4. ρε παιδια μου εστειλε καποιο μελος μια ενημερωση στους χαρτες και οταν την περναω μαυριζει η οθονη και θελει reset το μηχανημα!!! το εκανα 3 φορες και αναγκαζομαι να περναω dest 7με q477 χαρτες που ηταν οι πρωτοι ειχα βαλει!!! βοηθηστε γιατι ειπανα κανω καμμια αναβαθιση και τζιφος!!!!!
  5. παιδια εχω την νεα αναβαθμιση στους χαρτες(ευχαριστω γιαννη) το κανω extract και εμφανιζει 2 φακελους for links και greeceu. αποεκει καιπερα τι κανω? τι σβηνω απο την καρτα sd το προηγουμενο greeceu ? το for links τι το κανω? μπορω να περασω καινουργια pois???
  6. παιδια εχω σχεδον ενα 8μηνο λογω στρατου να μπω!! εχει καποιος τους τελευταιους χαρτες για το dest 7 ? εχω μεινει πισω!!! και ξερει κανεις αν μπορω να βαλω garmin? εχω το μαμα προγραμμα και το dest στην καρτα!
  7. παιδια ολα καλα με dest7 το i go τι ειναι? το dest ποσους δορυφορους πρεπει να βρισκει?
  8. θελω να ευχαριστησω τα μελη,panosvlass,serios1954,harry_m,master_s, για την αμεση βοηθεια τους!!!!μακαρι να υπαρχει παντοτε τετοια προθυμια.παιδια δεν τα εχω εγκαταστησει ακομα,μολις το κανω θα πω εντυπωσεις! και αν εχω αποριες θα ξαναστειλω!1000 ευχαριστω
×
×
  • Create New...